- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
Wolverine
félisten
[link] - a francba. Szerettem a Green Whelp Armort...
-
Wolverine
félisten
Loot system theory, avagy hogy is működhet a loot... [link]
-
Wolverine
félisten
Raid: 5 főnél nagyobb csapatot csak úgy tudsz összehozni, ha raidet szervezel. Ez pedig yóóópár helyre muszáj megtenni... A raid calendar a raidek tervezését és összehangolását segíti - így simábban, WoW-on belül is tervezehető a highend guildek MC/BWL/ZG/Ony menetrendje.
-
Wolverine
félisten
válasz
Andras6800 #4635 üzenetére
Harci petet engineer is tud csinálni...
-
Wolverine
félisten
Mining mellé lehet leatherworkinget felvenni, de akkor le kell adni a blacksmitht. A secondary skillek (fishing, cooking, first aid) nem adhatók le, mert korlátlanul felvehetők...
Rezet Dun Moroghban és Loch Modanban keress
A törpék tudják, hová kell költözni...
anulu: Duskwoodból át tudsz menni Redridge-be, csak kerüld ki Darkshire-t(yahh, a mainem allys, szal neki kell a Swamp of Sorrowsba vezető út...
)
-
Wolverine
félisten
Pedig elmondták többen is: Auberdine - Astranaar - Talondeep Path - Stonetalon Mountains - Charred Vale - Desolace... Ennél gyorsabb nincs, és Charred Vale-ben azért kell aratni
Mondjuk nekem hasonló a gondom Swamp of Sorrowsszal...Redridge-ből van arra átvezető út, vagy mehetek BB-ből úszva?
-
Wolverine
félisten
Szerintem nézz szét Hillsbradban is... Amíg meg nem erősödsz Arathihoz
Amúgy meg amit a többiek javasoltak, az yóóó lesz - Desolace, STV északi része, és Thozsand Needlesben Shimmering Flats. Aztán lvl35-36 környékén nézz vissza Arathiba, vagy merészkedj délebbre Stranglethorn Vale-ben.
Scholes: skinning - leatherworking is lehet, vagy mining - engineering... Én spec. a herb/alch duót javaslom.
Jojo: szal full telepítés után leszedte az 1.9-ig a maradék patcheket. Oké. Ha elindítod a game-et, akkor mi történik most? (ne fusson semmi más, ami nem létszükséglet, minden letöltés, egyéb marhaság kiirtandó... maradjanak a driverek, vírusirtó/spywareirtó, semmi egyéb) -
Wolverine
félisten
Pár guild: Hungarian Crusaders, Árnylovagok, Team of Hungary (vagy valami hasonló
írd be a chatbe, /who hungary és megtalálod őket, remélem...), meg pár magasabb szintű guild is van...
Kieg lesz, a címe The Burning Crusade lesz, időpont ismeretlen...nyárnál előbb aligha, de én inkább tartom sanszosnak az őszt.
-
Wolverine
félisten
1. Nem.
2. Igen, ha ott még nincs karid (de egy szerveren max. 10 lehetés asszem max. 5 szerveren lehet karaktered).
3. PvP: Ragnaros, Zenedar (tele vannak már ezek is...), Sylvanas, Bloodfeather, Trollbane, Haomarush, Twisting Nether, talán a Chromaggus...
PvE: Arathor, de ide nem lehet már új acc-cal karit csinálni... Esetleg a Nordrassil.
RPPvP: The Venture Co.
RP: Argent Dawn -
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
1. Farmolás: pénz vagy valamilyen cucc nagy mennyiségben való beszerzése, mobok gyilkolásával általában. Pl. farmolhatsz virágokat, ha alkimista vagy, szabóként clothokat, bányászként érceket, magas szinten egy-egy frakcióval reputationt (ez általában bizonyos típusú mobok tömeges gyilkolásával vagy egy adott alapanyag nagy mennyiségű leadásával tehető meg).
2. Ló: lvl40-en 18g-ért megtanulhatod a fajodra jellemző hátason való lovaglást (human - ló; NE - párduc; gnóm - robotcsirke; törpe - kos; ork - farkas; tauren - kodo; troll - raptor; UD - csontvázló) és 72g-ért vehetsz nagadnak egy hátast. Ha paladin vagy warlock vagy, akkor egy questtel kaphatsz ingyen lovat. Ha más faj hátasát akarod megszerezni, ahhoz exalted reputation kell... az lvl40-en nem fog még menniLvl60-on egy másik lovat vásárolhatsz, szerény 900g-ért (ha megvan a sergeant rangod, akkor 800, ha yóóól tudom). Illetve vannak random epic drop hátasok még, de azok most mellékesek...
3. Magyar szerver: vannak olyan szerverek, ahol sok a magyar. PvP-re Ragnaros/Zenedar/Trollbane/Twisting Nether/stb. ajánlott, PvE-re perpill. egyik sem (Arathor tele van és még nincs másik ajánlott szerver), RPPvP-re a The Venture Co. -
Wolverine
félisten
válasz
Scholes9 #4407 üzenetére
Magas szinten szinte egyiket sem, mert annyi van belőlük, mint a szemét...
Nekem a rugó nagyobb kihívás közülük, mert nem fexik a stílusomhoz - amúgy passz.
Jojo4: Ctrl+Alt+Dellel megnyitva az Eszközkezelőt nem megy a WoW.exe? Akkor nincs gáz. Futtasd le a WoW mappájában a Repair.exe-t, az talán segít... -
Wolverine
félisten
válasz
Scholes9 #4403 üzenetére
A másodlagosokat (cooking, fishing, first aid) mindenki megtanulhatja, nincs ebben semmilyen korlátozás. Az elsődlegesekből max. kettőt tanulhatsz meg egyszerre - papnak a tailoring/enchanting vagy a herbalism/alchemy duót tudom javasolni... Ha pénz akarsz gyűjteni, akkor skinning, és mellé herbalism vagy mining
-
Wolverine
félisten
válasz
FireShadow #4355 üzenetére
Zeppelin Grom'golig, onnan ússz fel Westfallba, és fuss át
(Ashenvale-ben nézd meg Zoram'gart a tengerparton, ott vannak a szintednek megfelelő küldik
)
-
Wolverine
félisten
válasz
FireShadow #4353 üzenetére
Stonetalon mellett Barrens, Ashenvale, Hillsbrad Forest, pár szint múlva Thousand Needles...
(esetleg Redridge Mountains vagy Duskwood, bár nem tudom, van-e arra hordás quest...)
-
-
Wolverine
félisten
Kezdenek feléledni a szerverek...
-
Wolverine
félisten
[link] - ez a questline teljesítendő AQ nyitásához a gyűjtögetésen kívül...
Aranyos.
-
Wolverine
félisten
válasz
Scholes9 #4188 üzenetére
Ha playert szeretnél gyilkolni - inkább PvP szerverre menj... Mobozni yóóó a PvE.
Lvl60 előtt meg nincs gond általában a shadow talenteléssel, de komoly high level instába holy/disc erősen ajánlott (esetenként elvárt), erre készülj. (yahh, shadowként is gyógyíthatsz természetesen, csak épp több manád fog fogyni és kevesebbet gyógyítasz egy spellel, mint holyként)
Vagy ha nagyon a healer/irtó kettősséget szeretnéd, lehetsz druida is, bár az az egyik legnehezebb kaszt a játékban...
mod: a papok, mint fajok közötti fő különbség a kezdeti statokban van, illetve van egy-egy fajspecifikus spell is. A Fear Ward nagyon hasznos, így a törpéket szeretik
Szóló: hümm. A druida iszonyú yóóó szóló kaszt, bár lassan öl. Mondjuk ebben az esetben érdemes Feralra talentelni, aztán 60-on instákba vagy mész egy hibrid feral/restoration builddel, vagy átállsz restóra... (bár Ahn'Qirajban állítólag van olyan boss, akit warrior nem tud tankolni, ehhez medve druida fog kelleni)
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
válasz
Scholes9 #4185 üzenetére
A WoW alapmappájában van egy Interface mappa, a zipben van egy másik. Előbbie tedd bele az utóbbi tartalámt, így kell lennie egy Interface/AddOns/[sokminden] mappaszerkezetnek - ha így néz ki, az yóóó. (ha Interface/Interface, akkor nem yóóó)
Beállítások: a zipben levő Cache mappa tartalmát tedd be a WTF/Account/[accnév]/[karakternév] mappádba. Discord beállítások: olvasd el a zipben levő README - DiscordActionBars SETUP mappában levő textfájlt(yahh, az alap readme-t szintén nem árt elolvasni...)
Holys pap - a pap 3 talentága a Holy, a Discipline és a Shadow. Magas szinten átalában a Holy ágra talentelt papokat szeretik, mert ők a legjobb healerek a WoW-ban... -
Wolverine
félisten
válasz
Scholes9 #4178 üzenetére
Lehet használni, más kérdés, hogy érdemes-e... Régen volt fent nálam is Cosmos, de kivágtam, mert belassította a játékot.
Én igazság szerint az Emerald UI-t ajánlom, ha már packot akarsz feltenni[link] Nem egyszerű tökéletesen belőni, de minden szép és yóóó rajta, és működik is
(aztán egyszer csak feltöltöm a sajátomat is valahová...)
-
Wolverine
félisten
Az előzőhöz: ''The Devs have already stated that in AQ they have implemented encounters that warriors are -INCAPABLE- of tanking.''
kieg: ''Állitolag lesz majd mind a 20, mind a 40fös AQ-ben egy-egy boss, aki nem leszedhetö aggrókipucoló polymorphot fog castolgatni majd az aggrolistát vezetö csávóra (Méntank), és természetesen immunis a taunt-growlra is, hogy offtank ne tudja addig elkapni.''
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
Akkor kapsz olyan kék érméket, ha adsz le másik npc-nél hadifelszerelést. Érdemes megcsinálni, a jutalmak között yóóó kis kék cuccok is vannak...
A szükséges hadifelszerelések listája talán már volt is a topicban, yóóó hosszú és sok kell belőle... (mod: #3931-ben van a lista - igen, mind kell
)
Negatív resist: azárt van ilyen, mert csak azzal lehet megsebezni az adott mobot gyakorlatilag, minden más resist és az armor olyan magas, hogy meg sem lehet karcolni...
Anulu, rövidítések: BWL - Blackwing Lair, ZG - Zul'Gurub, MC - Molten Core, Strat - Stratholme, Scholo - Scholomance, BRS - Blackrock Spire (U az Upper, L a Lower), DiM - Dire Maul, ZF - Zul'Farrak, Mara - Maraudon, és a franc tudja, mit hagytam még ki...
Yahh: AQ-ban lesznek olyan bossok, amiket nem lehet majd warriorral tankolni...feral drood rulla
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
Az legalább 2 hónap szerintem
-
Wolverine
félisten
[link] - patch gyorsan
(nekem 226 kB/s volt a sebesség...)
-
Wolverine
félisten
Állítlag ezek kellenek, hogy kinyíljon a kapu:
MINERS:
90,000 Copper Bars <- BOTH SIDES
22,000 Tin Bars <- HORDE ONLY
28,000 Iron Bars <- ALLIANCE ONLY
18,000 Mithril Bars <- HORDE ONLY
24,000 Thorium Bars <- ALLIANCE ONLY
HERBALISTS:
96,000 Peacebloom <- HORDE ONLY
19,000 Firebloom <- HORDE ONLY
26,000 Purple Lotus <- BOTH SIDES
20,000 Arthas Tears <- ALLIANCE ONLY
33.000 Stranglekelp <- ALLIANCE ONLY
SKINNERS:
180,000 Light Leather <- BOTH SIDES
110,000 Medium Leather <- ALLIANCE ONLY
60,000 Heavy Leather <- HORDE ONLY
80,000 Thick Leather <- ALLIANCE ONLY
60,000 Rugged Leather <- HORDE ONLY
COOKS:
10,000 Lean Wolf Steaks <- HORDE ONLY
20,000 Roast Raptor <- ALLIANCE ONLY
14,000 Rainbow Fin Albacore <- ALLIANCE ONLY
17,000 Spotted Yellowtail <- BOTH SIDES
10,000 Baked Salmon <- HORDE ONLY
ANYONE:
800,000 Linen Bandages <- ALLIANCE ONLY
600,000 Silk Bandages <- ALLIANCE ONLY
250,000 Wool Bandages <-- HORDE ONLY
250,000 Mageweave Bandages <- HORDE ONLY
400,000 Runecloth Bandages <- BOTH SIDES
Ezen kívül még össze kell rakni egy mace-et, ami egy vicces kis questláncból lehetséges...Szal mostantól leghamarabb 2-4 hét lesz az a kapunyitás
-
Wolverine
félisten
Mikor: passz; a Blizzconon tavaszt mondtak, de szerintem ősz előtt nem lesz belőle semmi...
Tárgyak: marhaság. Mindened megmarad, a szerverek is; az lesz a különbség, ha nem veszed meg a kieget, nem indíthatsz az új fajból karaktert és nem mehetsz be Outlandsre (talán néhány instába sem...). Egyébként minden marad, nem lesznek külön kieges és nem kieges szerverek... -
-
Wolverine
félisten
válasz
Polacheck #3727 üzenetére
Úgy vettem észre, hogy a kiinduló területen megnőtt az esélye a tatyók hullásának - nemrég indítottam két kis karit az Arathoron, és mindkettőnek lvl6 előtt esett 2-2 hatos táska...
Amúgy meg tailoringgal lehet táskát csinálni, illetve leatherworkerek is tudnak hatos táskát gyártani.
-
Wolverine
félisten
Előbb-utóbb muszáj lesz - én pl. lvl30 óta Desolace-ban és STV-ben táborozom, Arathi/Alterac/Hillsbrad szinte egy az egyben kimaradt... Ezután meg Tanaris és Feralas jön majd a repu miatt, Badlands/Theramore/Hinterlands/Swamp of Sorrows újfent kimarad...
Aztán jöhet Felwood és Azshara.
mod: Duskwoodot ki ne hagyjátok, amikor először odamentem, megfagyott bennem minden... Aztán megszoktam a légkört
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
válasz
LucifeI2 #3596 üzenetére
Ami a hordásoknak Wailing Caverns, az az allynek Deadmines
(bár nekik ott van Ragefire Chasm is - ott nem jártál, anulu?
)
Yahh, Chromaggus egy új realm, kb. egy-két hónapja nyílt - ergo nem rossz oda karit cinálni, de a felsoroltakon van a legtöbb magyar. (a Ragnaroson pl. van legalább 2 100 fős, vagy annál nagyobb allys guild, és a hordásoknál is van kettő, plusz egy-egy kb. 60 fős elitguild mindkét oldalon...) -
Wolverine
félisten
válasz
Polacheck #3582 üzenetére
Jelen pillanatban a következők az ajánlott szerverek:
PvP: Ragnaros, Zenedar (esetleg Twisting Nether, Trollbane, Sylvanas, Bloodfeather...)
PvE: Arathor
RPPvP: The Venture Co.
RP: Argent Dawn
brownus: a guest passos karaktered továbbviheted, de a Bloodscalp nem biztos, hogy a legjobb ötlet volt... Eredetileg odament a legtöbb magyar, de a BS telítetté vált, így a legjobbak már elköltöztek onnan - ugyanakkor a BS még mindig fullos, és a fene tudja, meddig marad játszható... -
Wolverine
félisten
Márpedig a háttérsztoriból és az ott levő screenshotokból nekem az jött le, hogy minden fajból egy player kell a kapu kinyitásához - és ha egy realmen kinyílt, akkor már nyitva is marad, ergo csak egyszer kell...
1.9 - Caydiem leszögezte, hogy a héten nem lesz új patch. (linket nem tudok, a Raganros realm fórumán olvastam én is)
NPC keresés: Allakhazam/Thottbot, vagy guildchat ajánlott ilyen kérdés feltevésére; általános csatikon nem javasolt cseppet sem. (a hun csati talán még kivétel...) (javaslat: MetaMap + NotesUNeed alkalmazása esetén az utóbbi megjelöli a térképen a questadókat...)
-
Wolverine
félisten
válasz
bélanéni #3514 üzenetére
Nem lehet, a max., amit ki tud listázni, az 50 fő (a Census+-szal ez hamar kiderül...).
Barok: az Interface-ből kitett +4 bar a lapozós 3-6-os lapjaIgazából így csak a 2-es nem tehető ki, ahhoz már mod kell (nekem a CT Mod van, azzal mind az 5-öt ki tudom tenni az eredeti mellé
).
Wrothag: párszáz (vagy párezer...) posttal ezelőtt ugrattalak vele, már nem is emlékszem, miért...
Petie: nem gondlod, hogy esetleg friendlistben vagy náluk? Azt ugyanúgy kiírja, mintha guildtag lépne be (már ha bekapcsolod...)
Warlock: szerintem a tankpet lehet a Voidwalker is, azt meg lvl10 után már megvan - bár tény, a succubus is yóóó erre a célra...
Mobok: oké, druidával nem bonyolult, ha yóóól játszik az ember, de még én, a béna druida is szólózom lvl41-en a lvl43-as elitet (rosszabb esetben kettő lvl40-est...)Mondjuk a Green Whelp Armor nem árt az ilyenhez
Én most pihizek, lejárt a GC-m... Nem lesz karácsonyra mountom - bár már tudom, hogy fogom megszerezniA kulcsszó a Big Iron Fishing Pole, és az, hogy a múltkor IF-ben 12,5g-os buyouttal adtam el egyet...
-
Wolverine
félisten
válasz
Polacheck #3456 üzenetére
Bőven elég - hacsak nincs szerverlag (ami azért előfordul), nem lesz semmi gáz. Viszont a RAM-ot zabálja a cucc, egy giga erősen ajánlott, de ha tudsz a gépedbe kettőt tenni, az sem lesz sok... (Jackson kollégát kell kérdezni, neki ennyi van tudtommal - tényleg, Wrothag, mi van az Ork Népi Dalárdával?
)
-
Wolverine
félisten
Most néztem meg, és kirázott a hideg... Old Caverns of Time??? Azshara Crater??? Szabadság-szobor??? Dzsízasz, hová el nem jutnak emberek... A többi ezek mellet tulképp meg sem lepett - Nyugat-Stonetalon pl. az én fantáziámat is izgatja (átrepültem párszor felette Auberdine-ből Thalanaarba vagy Theramore-ra tartva), de még így is annak helyek, amiket nem tudok hová tenni: pl. ahol az a sok vörös hajú human áll... vagy a víz alatt levő rengeteg allys ház... azok a szigetek, ahol a troll romok vannak...
Na meg ami végképp megdöbbentett, az IF. Ez a design egyáltalán nem volt ismerős... nem is tudok olyan házat a Forlorn's Cavernben, aminél le lehetne menni így a ''pincébe'', ahogy itt csinálta a srác... Kicsit sokkos lettem, asszem.
(mondjuk én két helyre tudtam eddig bejutni, az egyik Quel'Thalas - hacsak azóta le nem zárták; a másik meg Dun Morogh nyugati tengerpartja... és van egy tippem IF repterére is, de még nem próbáltam ki.) -
Wolverine
félisten
A questeknek nézz után az Allakhazamon. Minden ott van, általában még koordináták is...
Az meg, hogy melyik a te szintednek megfelelő hely, egy egyszerű addonnal kiíratható: [link], illetve [link], ennek alapján simám eldöntheted, ez neked való zóna-e.
Amúgy a legtöbb kérdésed tényleg iszonyú triviális, és vagy elhangzott már, vagy nagyon kis kereséssel megtalálható rá a válasz...
mod: Yahh, és bármi kérdés esetén javasolt a wow.hu használata is...[link]
[Szerkesztve]
-
Wolverine
félisten
Cseppet sem. Együtt komoly túlélő képessége van ennek a duónak, az irtási sebesség már kérdéses ugyan, de ennek ellenére is ez egy szinte tökéletes párosítás.
És mindkettőből komoly hiány van, mert kevesen akarnak healelni...
mod: olvasnivaló, avagy mi lehet az új allys faj? [link]
Meglepő az eredmény, de bejöhet[Szerkesztve]
-
Wolverine
félisten
válasz
-Jackson- #3203 üzenetére
Az a Combatgraph, Curse-ről van... [link]
És íme a MetaMap: [link] (van egy bugja a Gathererrel, de ha kikapcsolod a Gathererben a minimapon való kijelzést, akkor minden perfekt - ezt a bugot a következő kiadásban javítják majd.)
Utóbbihoz javaslom a NotesUNeedet is, ez automatikusan note-ot csinál a térképeden a questgiverekenél[link] Nem kell részleteznem a hasznosságát, igaz?
-
Wolverine
félisten
A térkép a MetaMap - normális esetben nincs bekapcsolva, csak a kép kedvéért tettem ki - előnye, hogy benne vannak az insták térképei is, bossokkal együtt...
Nem tudom, melyik DPS számlálóra gondolsz, a Playerframe feletti a CombatStats, ami a CT Moddal együtt jött, a Titanon meg meglepő módon a Titan [DPSCount]
Alul a CombatGraph van, ami grafikonon jelzi ki a DPS-t
krokk: EU-s kódhoz nem yóóó a US Cd, bár elvileg meg lehet oldani, csak épp nem tudom, hogyan... -
Wolverine
félisten
válasz
bélanéni #3179 üzenetére
Szintlépésenként kapsz 5 pontot minden fegyverhasználati skilledre...
Más. Tudja valaki, mi lehet ez? [link] Régebben volt valami addonom, ami ilyet csinált az NPC-k nevéből, de tudtommal kiirtottam... és most fogalmam sincs, hogy lehetne kikapcsolni (véletlenül kapcsoltam be...)
Yahh, igen: az UI-m - [link]Mst minden látszik, de normális esetben nem ilyen zsúfolt azért...
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged