- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Aktív témák
-
asimov
aktív tag
Miután összegyűjtötted a charmokból a 8/8/8-at,
akkor megcsinálod a questet, idézni fog a quest adó egy lvl40-es elite-et, amit le kell gyakni. Akkor fogsz kapni tőle, választásod alapján egy igen durva kétkezes axe/mace/sword-ot!
Tehát ezeket kell gyűjteni:
[link]
[link]
[link]
Dobják őket, csak elég ritkán, komoly meló! Főleg 34-en... De állj össze pár emberkével akik ue.-zt csinálják, és lesz egy nagyon durva kétkezes fegyód! -
asimov
aktív tag
''You must collect 8 charms from each of the elemental types in Arathai Mountains area. These elemetals are level 38, and there are three types. You can find them at the various Circles of Binding in the zone. Afterward, if I remember right, you place them in the caldroun near the questgiver to get the essence. This is all explained in the note given to you at the start of the quest.''
Asszem ez az a quest, amit Arathiban kell nyomni, 3 circle of akármi van, tűz/víz/lég? elementálokkal, ezektől kell gyűjteni azokat a bigyókat...
Aztán ez a srác azt írja oda kell állni a feladat adó üstjéhez, gondolom jobb klick, és kész is van! -
tjhooker464
őstag
Ahogy már írta a kolléga a két kaszt kb annyiban egyezik, hogy mannát használnak és cloth osak. A MAge feladata a sebzés és a területre ható varázslatok osztása a Priesté a gyógyítás. Viszont ha a pap a támadó varázslataira talentel akkor akár jobban is tud sebezni mint egy mágus. Mielőtt valaki megszólna remélem mindenki érzékelte a feltételes módot.
Mindkettőnek vannak különösen hatásos és mókás képességei. Például a mage birkává tudja alakítani ellenfelét a priest bele tud bújni és irányítani. Mindketten nagy pvp királyok! Különösen a pap! Elsőre így ennyi
-
van egy hasonló addon mint a kos-list, vagyis ez a kos-listnek a továbbfejlesztett változata, a neve Opium , marha jó, nagyon sok funkció és egyszerű a kezelése.
akkor jeleznek be ezek az addonok ha egy ellenségre viszed a kurzort és fenn van a listán. egész guildeket is lehet rátenni, én mondjuk az olyanokat teszem fel akik többször leöltek, pl the reckoning (bocs maross, Veled kivételt teszek, téged nem nyírbállak meg)
-
maross
nagyúr
ehhez annyi kiegeszitest, hogy ezek a szamok marhara valtozhatnak, tehat elso korben:
/chatlist
ez kiirja hogy epp milyen csatikon vagy rajta. ha nem vagy traden, akkor
/join trade
a chatlist kiirja hogy pl ageneral es a trade hanyas szammal fut, utana mar csak a szamokat kell a / jel utan irnod, pl /2 hi -
LucifeI2
őstag
Minekt egy 60as rugó kapott hátba mob ölés közbe.... társamat megölte, de sztem akkor még nem látta hogy kivel van dolga és hogy nem kellet volna megtámadnia
Akkor voltam lvl 54 a társam 49.... benyomtam egy mana potit és megöltem a rugót... aztán ő is ott farmolt, de a köv. találkozásunknál vmiért ahogy meglátott elkezdett funi
-
faber24
őstag
Ha gondolod, lezuzhatom neked...legalább tudni fogom, hogy majdan a warioromnak mit kell csinálni....
Az a leather páncél...lehet, berakok párat, kovácsok úgyis biztos keresik....
Ami a pénzt illeti, hát kérem, ha 40en lovat akarsz, még most állj neki farmolni-grindelni....én is rohadtul utáltam, de 34-35 körül beláttam szükségességét és elmentem Badlandsre elementalokat meg Swamp of Sorows-ba humanoidokat farmolni.... -
faber24
őstag
Fogalmam sincs..a full CT-t tuti nem kell felrakni, mert nekem már hónapok óta nincs fent a teljes...de igazából én már a játék első installálása óta mindenféle mod-okat próbálgattam, elsőre volt fent Cosmos, CT, Insomniax meg a fele mod-pack, de aztán én inkább csak egy Nurfed-UI-t raktam fenn, asszem aban is van pár darab a CT-ből, és vszleg azok közt lehet, lehet, maga a CT-mail is elég...én már nem tudom megmondani, mert szerintem a 100-at is átlépte a mod-ok száma...
-
faber24
őstag
Nem tom, én már a játék eleje óta használok vmi mod-ot (ne kérdezd, melyik az, talán a ct-mail, de ha megvernek, se tom biztosra megmonani), ami miatt lehet (vagy lehet, hogy ez alapból is van?) egyszerre több levelet küldenem egyazon címzettnek...a ''send mail'' fül mellett van egy olyan is, hogy ''send mass mail'', és itt vagy vagy 15 slot, ahova be szoktam rakni a cumót és aztán csak meg kell várni, amig az x db levelet elküldi...ezt általában akkor használom, ha pl. a kis altomnak veszek egy öltözet ruhát....
-
faber24
őstag
Tailoring supply-nál kapsz asszem mindent. Amúgy igen, küld el légyszi, mert én általában csak addig jövök ki a BG-kről mosanság, ha insa van vagy ha a következőre várok...meg ma a sámán-epik küldimet tervezem Scholba 20 után...amint megkapom és kiveszem a postaládából, megcsinálom neked és visszaküldöm a kész motyót
Az árat ne kérdezd, fogalmam sincs róla...főleg azért nem mondok semmit, mert lvl 30 és 40 között én nem költök ilyen jelentős összeget...akkor a lóra spórolok...
[Szerkesztve] -
tjhooker464
őstag
Engineer korszakomban mindig Thousand ban jelentkeztem ki a játékból és a lift előtti kentaur tábor barlangjában kezdtem a napom. Általában 2 iron és egy mithril vagy golld volt lent.Ezután átalakultam kutyává elmentem Shearing george ba a bogaras ásatáshoz és kibányásztam az ottani 2 mithrilt. Ezt naponta háromszor eljátszottam és rengeteg pénzem lett belőle.... Amit szerencsésen el is vertem felszerelésre
-
tjhooker464
őstag
Érdekes, hogy a törpökkel nekem is többnyire poitívak az élményeim! Még a honor rendszer előtt q eltem is egyel! Hatalmas feeling volt! Eddigi legemlékezetesebb pvp csatáim között tartom számon amikor Hillsbard nál összefutottam egy Dwarf paladinnak! Hatalmas csata volt a két űber kaszt között de úgy emlékszem alul maradtam.... A NE rugókról meg hasonlóan vélekedek.
Igaz nekem is van egy de PvE szerveren és bg n kívül még nem ölt egy horsást se. DE a sámánom kezéhez sok vér tapad belátom.
Igaz csak akkor öl ha muszály.... De akkor nagyon!
-
faber24
őstag
Tailoring-hoz az enchanting a legideálisabb, hisz csinálhatsz olyan zöld ruhákat, amiket te ugyan nem hordasz, de szét tudsz disenchantolni, és ekkor lesz alapanyagod az enchantokhoz is, igy egy füst alatt két szakmát tudsz fejleszteni (persze még jobb, ha az enchanter karid mellett van egy nagyobb kari is, aki lebontásra zöldeket küld neki)...a tailoring meg amúgy is fejlődik, mert a mob-ok dobnak annyi clothot...amúgy a tökéletes szerintem a papnak ez a szakma, mert neki még bandage se kell....
-
gadgeztan, tanaris
majd oan 10 szint mulva már nyomhatod ott az ipart
a másik frakcioét nem,
az egy 3. ah ''tipus''. van allys ah, hordás ah és ez a semleges ah. ott bizniszelhetnek allysok és hordások. több pénzt von le mint a neked hordás, allysnak allys ah. több nyereséggel dolgoznak a goblinokasszem goblinok vannak ott
[Szerkesztve] -
asimov
aktív tag
Én csak arra mondtam, hogyha skinning-elsz, és mine-olsz, akkor sokkal több pénz jön be, mintha gyártanál akármint alacsonyabb szinten... Szinte biztos, hogy 40-en meglesz a mountra a pénzed, és ha eléred a hatvanat, annyira tele leszel, hogy 3 nap alatt felviszel 300-ra bármit amit választasz.
Pénzszerzés szempontjából még ami nagyon jó, az az enchanting. Végig lesznek olyan questek, ami olyan cuccot ad, amit semmire nem tudsz használni... Ezt vagy beadod vendornak, vagy így szépen disenchantolod, és berakod ah-ba amit kinyersz belőle..
Jah, és azért is éri meg, mert az enchant alapanyagokank nincs alap ára, ezért az ah-ban nem kell ''alappénzt'' fizetni értük. Ingyen van, ha 2 órára, ha 24 órára rakod be...
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
-
F-ECT$
titán
Az xp egyre gázabb lesz hidd el. Javaslom, hogy indíts egy alt karit, és ha teheted, akkor azzal játssz, amelyiknek van pihixp-je. Én már egy picit sajnálom, hogy anno nem így csináltam, mert ha jól csinálod, akkor ha 1 kari felhúzása (1->60) x nap, akkor 2 kari szimultán felhúzása ~1.5x. (A második karidnak meg anyagi gondjai sem nagyon lesznek.)
Persze ha most 2 60-asom lenne, akkor igencsak szarban lennék időügyileg, de aki megteheti annak mindenképp jobb így, mintha egymás után tolná fel a karikat. -
Lacza
senior tag
Igenám én is Blcksmithing/minigot vettem fel.
De most pl van egy blacksmith küldi ahol össze kell kopácsolnom valamiből 4 db-ot és valami bőr kell hozzá azt meg ugye nem lehet csak úgy találni
Jó lenne most, amikor ráadásul a kapu kinyitásához is bőröket kell gyüjtenem
A bs=blacksmith képesség? mert az most lvl33-on 110-nél járok -
faber24
őstag
-
faber24
őstag
Hát igen. Amit te akarsz, ott még az is gáz, hogy WP-nek nincs temetője, tehát ha az egész területén meghalsz, visszadob Trisfall Glades temetőjébe, a Bullwark-hoz
(Ez különösen élmény, ha Heartglenben farmolok és át kell menem egész WP-n a testemért....)...
De ha nagyon akarod, tehetünk egy próbát arra, hogy átkísérlek vmikor, amikor épp nem vok BG-ben (ami mostanság ritka)...ha bentvagyok, /w-rám aztán meglássuk...de ha ezt akarod, készülj fel rá, hogy 1-2szer halni fogsz, mert még én se tudok 2-3 mobot lehúzni rólad...viszont fel tudlak kelteni ha meghalsz....(Na, meg vannak csodák...én is láttam 17-es palát meg papot SG-ban, a 48as mob-ok közt....)
-
faber24
őstag
Lights Hope Chapel-ig eljutni nem gond...lvl 50+ -on
UC-ből, ha nem vagy 50 közelében, meg se próbálj oda eljuni, ha csak nem szereted a folyamatos corpse-runt...egyrészt, ha az úton kószáló ally-k lesznek is olyan kedvesek és nem kötnek beléd (tapasztalat: csak néha jófejek), EP-felé át kell menni WP-n, ahol rendre 50 körüli mobok mászkálnak, néha az úton is...aztán EP-n is át kell vágni, ahol már 55-57-esek is vannak, ráadásul az út egy kis ''falu''-n visz át, ami zsúfolásig van ilyenekkel. Ha netán ez sem volna elég, Stratholme és Tyr's Hand között az úton patrolozik a Scarlet Crusade, 6-7 58-60as elite, ami még egy 60as wariort is 5 mp alatt szétkap... -
faber24
őstag
Hát...én már két szerveren vagyok jelen, az egyiken van 4 karim (bár már ritkán tolom, az alliance már a múlt nekem), a másikon 7 karim van, lvl 1 és 60 között...én már nem valószínű, hogy elmennék egy új szerverre, a nulláról kezdeni (ugye itt most, ha vannak is altjaim, azokat már lazán tudja támogatni az indulásnál a 60asom cuccal-pénzel)...meg már annyiszor végigtoltam mind az ally, mind a horda kezdő küldiket, hogy lassan a fél thottbot benne van a fejembe....én sajna, még ph kedvéért se állnék neki egy új szerveren nulláról indulni (arról nem is beszélve hogy a 60as karim pvp-rankja meg a most induló raid-insták, ill. a 3 aktív altom mellett már egy csepp időm se lenne egy teljesen új altkarira.....
)
De aki most kezdi vagy nemrég kezdte, az talán érdekelt a dologban, próba-cseresznye...
[Szerkesztve] -
Realradical
őstag
Jaja!Azt vágom...Csak annyi lenne a kérdés hogy ezt a megnyitott csatornák alapján teszi vagy azt ellenőrzi hogy egy ip/mac alól mennek-e a dolgok...de gyanús hogy a nyitott csatit ellenőrzi mert ugye disconnect után ha egyből belépsz akkor nem enged vissza egy darabig...
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Hmm...sokan nem tudják, de pl. Sun Rck hátulján van egy átjáró a hegyen, ahol átjutsz a Chared Wale-ba (ez egy csomó gyaloglást megspórol Stonetalon Mountainben).
Onnantól meg igazából már közvetlen átjárás van Desolaceba, és ott igazából csak Nijel's Pointe közelét (az allys város) meg Maraudont (48+ insta) érdemes elkerülni, mert ott gyors halál vár az ifjú hordásokra -
ciao
senior tag
melyik szerveren vagy? én a Thunderhornon a horda AH-ban moss agate-ért 10-15 s-t szoktam fizetni és a Green Iron Hauberk-et -guild társ csinálja hozzá a bőrvértet- a jade sűrűn esik vasból és 5g-ért általában elmegy, a másik jó termék a Phantom Blade ami 20g-ért elmegy és mekem max. 8-ba van
-
F-ECT$
titán
Jó persze amíg kell a skill növelés, és el tudod adni anyagár + kis haszonért addig jó. De később majd az lesz, hogy a recept is qrva sok, a cuccok is, és a kész termék egyszerűen nem megy el még anyagárért sem. 280 fölött általában az van, hogy megrendelésre csinálsz cuccot, a csávó hozza az alapanyagot, ad x goldot és te megcsinálod.
(Az említett példádban 0.5g a különbség. Hát ha jó napot fogsz ki, akkor lehet, hogy többet is kapnál az alapanyagokért az ah-ban...)
Persze mindig lesz 1-2 dolog, ami érdemes legyártani, pl alkimistaként a mana/healing poti mindig elmegy, de pl egy flask of titans, amiért legalább 3-4 órát kell farmolni + le kell jutni egy laborba (csak raiddel érdemes) reálisan 30-40g lenne. Ezért ez általában guilden belül megy, vagy akkor ha valaki megrendeli, mert ah-ban ott porosodna hetekig...
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen processzort vegyek?
- Hardcore café
- Elektromos cigaretta 🔞
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest