Aktív témák
-
Lacza
senior tag
Hogyan lehet a 3. (berseke) stance-t megszerezni
-
Lacza
senior tag
-
Lacza
senior tag
Tényleg a first aid képességet is megtanultam,de nem tudok cuccost készíteni.Azt akárhol lehet elvileg vagy ugyanúgy közel kell lenni valamihez mint a blacksmith-nek a forge-hez
-
Lacza
senior tag
Azért jó dolgokat tud meg itt az ember.Most már lehet hogy sok mindent másképp csinálnék, de egyenlőre nem indítok új karit.
Tényleg akkor most mi a lvl vége60
És még egy apróság.Igazából megy itt az xp hajhászás, de sokszor érzem azt hogy a térképet bámulva még itt se voltam meg ott se voltam,mert az adott területen minden küldetést meg akartam csinálni.A 20 db quest book kevés -
Lacza
senior tag
válasz
tjhooker464 #4748 üzenetére
Megnéztem, teljesen igazad van de ott még nem jártam
-
Lacza
senior tag
válasz
tjhooker464 #4745 üzenetére
De írtam hogy alli vagyok tehát csak Theramore isle jöhet számításba
-
Lacza
senior tag
válasz
faber24 #4737 üzenetére
Ok most már értem a dolgokat és tudomásul vettem.
Persze mindig ott volt az ablak hogy igen vagy nem, én meg felvettem a cuccost.Így bebuktam
Mint nagy hordás, hogyan tudok alliként Barrensbe eljutni könnyedén
Azt azért vedd számításba hogy csak Desolace ismerős nekem valamennyire.
Ha jól látom dustwallow march-ból simán át lehet gyalogolni
[Szerkesztve] -
Lacza
senior tag
válasz
faber24 #4722 üzenetére
Ok de van olyan ami nem soulbound, na mindegy megnézem.
Másik gondom hogy még mindig nem jó a hangom.Mit támogat a WOWstereo, vagy 5.1
Egyszerűen nem jövök rá hogy mi a baja.A készítők meg basznak visszaírni.
Tegnap beléptem egy guildba, és mindjárt kaptam Méreg-től egy szép kis tunikátmeg egy bazi nagy kardot
, amit ugyan csak majd 2 szint múlva használhatok de hát ez a gesztus nem semmi volt.Ráadásul elrepult a világ végéről hogy 2 db ládikát kinyisson nekem.
Ez jó volt. -
Lacza
senior tag
válasz
faber24 #4711 üzenetére
Na most már sikerült pár aranyért jó cuccokat venni.
Most az armor 1400 körül van a hp-m meg 1800. Ez így mar jobb nem
Viszont van 2 cuccom amit nem tudtam még lecserélni.Erre gyúrok most.Viszont a levetett cuccokat nem tudtam felrakni AH-ba.Valamiért nem engedi.Lehet hogy kevés a zsém
Még egy kérdésattlegroundba lemegyek,ott is jobb pajzsot, meg main handot használni
Mert hogy 3-4 lvl-el alacsonyabb osztályú sámánok meg warlockok levertek.
Igaz hogy nagyon lefagyasztanak, meg birka effektus, ezzel nem nagyon tudok semmit kezdeni. -
Lacza
senior tag
Ok, köszi AH már ment.
Viszont hol találom meg hogy milyen classes(warrior) milyen armort viseljek
Szerintem a mail a rám való cucc de javítsatok ha nem.Most van rajtam mail meg leather de csak tegnap vettem észre hogy nem adódik össze az armor pontja hanem kivonódik.
Ez már tarthatatlan -
Lacza
senior tag
Mondtam én hogy rusnya nép az Ork.
Tegnap Desacle-ben küldiztem amikor odajöttek 5 en azt levertek mint vak a poharat.Akárhányszor visszamentem ,mindig levertek pedig még magasabb szintűek is voltak.Ez azért bunkóság, nem
Utána meg egy egyedüli sámánnal elmentünk együtt küldizni
Az aztán szép volt a macija mindig engem akart támadnide azért megvoltunk
Most már lassan kezd letisztulni a varázslatok használata(épp ideje lvl 33-on), de azt még mindig nem tudom hogy hol lehet venni light leathert -
Lacza
senior tag
Igenám én is Blcksmithing/minigot vettem fel.
De most pl van egy blacksmith küldi ahol össze kell kopácsolnom valamiből 4 db-ot és valami bőr kell hozzá azt meg ugye nem lehet csak úgy találni
Jó lenne most, amikor ráadásul a kapu kinyitásához is bőröket kell gyüjtenem
A bs=blacksmith képesség? mert az most lvl33-on 110-nél járok -
Lacza
senior tag
Hát ha nem segítettetek így Darkshore-ból leusztam Desolace-ba
Merthogy a hegyeken keresztűl nem találtam átjárót. -
-
Lacza
senior tag
Vazze: volna egy kis eltévelyedésem.
Hova a fenébe menjek küldizni 33 lvl-en
Arathi highlands még sok, már átüsztam lassan a fél óceánt, de vagy túl könnyű vagy qrva sok ellenfél van (hordás terület) (már itt is átmentem).
Wetland kifújt,Redridge vége,Gnomeregan 1 küldi maradt,Doskwood is vége.
Azt hiszem valaki itt már leírta hogy melyik lvl hova kell menni de nem találom a majdnem 5k hsz között.
Kössz -
Lacza
senior tag
És hol van az a terület ahol mi emberek keménykedhetünk
-
Lacza
senior tag
válasz
Wolverine #4285 üzenetére
Köszönöm,ez elég jó hír, mert a rokon mondta hogy max 2
Azért csak kipróbálom a sötét oldalt is
A másik problémámra még mindig nincs megoldásom.Mármint hogy a karakterek hangjai nem működnek
Audigy 2, hangkártya van a gépben, és az utolsó suhintás hallatszik , meg a pénz csörgése de a csata hangjai meg a nyögések, meg az ellenfél hangjai azok nem.
Ha újra rakom a gamet akkor a karakterem teljes harci pompában megmarad a szerveren
Bár nem hiszem hogy ezzel lenne a baj.Mielőtt javasolnátok hogy írjak levelet, már 10 napja elment és semmi válasz -
Lacza
senior tag
Most ilyenkor mi van
állnak a szerverek
-
Lacza
senior tag
válasz
Wolverine #4226 üzenetére
Buyouttal vettem meg ,és rögtöm kaptam leveleket.
Arra az volt írva hogy 29 day.Megnyítottam és ott mutatta hogy mit akarok venni és hogy 3 napot kell még várniEz volt szombaton és kedden de már csak pár óra volt hátra. Du account hosszabítás és felmentem és tök üres postaládákat találtam
Az a baj hogy nem az erősségem az angol,de majd megpróbálom.
Az is lehet hogy előbb ki kellett volna venni a ládából -
Lacza
senior tag
Régi WOW-osok !!!!
Valami nagyon nagy baj történt. Ma vége lett az aukciónak amire licitáltam és se pénz se cucc a postaládában.Valamit rosszúl csináltam vagy megfújták az összes cuccomat
Valami gyors 5let kellene melegében.
Tegnapelött a haverral is ugyanez történt.Van értelme visszamenni az aukciós házba -
Lacza
senior tag
válasz
bélanéni #4143 üzenetére
Hú vazze kár hogy csak az állatkertbe mész
Tegnap voltunk egy jó csapattal Gnomerege-be.Mindenki 30-as körüli volt és most magyarázták el már amennyire értettem,hogy hogyan kell a defensive instant használnom, amíg ők csak tápoltak engem.Jól lebasztak hogy csak 2 kezes cucc van nálam és az lassú.Meg valami senic vagy hasonló fegyvert követeltekrajtam.
De jó volt és levertük őket -
Lacza
senior tag
Tegnap Battlegroundoztam egyet.Ez volt az első.Egy valakit tudtam kinyírni meg egyszer foglaltam zászlót.
Engem még nem igazán fogott meg ez a fajta harc.
Mi benne a lényeg.Aküldetés lényege az volt hogy 3 valamit kellett összeszedniÉn ugyan nem szedtem össze semmit
De a lényeg hogy teljesítettem
-
Lacza
senior tag
válasz
Wolverine #4042 üzenetére
Magyarul ha van ott olyan valaki aki kér tőlem mint warrior 10 vasércet akkor kapok érte egy kék olyan valamit?
Volna egy másik problémám.Mikor lemegyünk instance-ba akkor úgy áll össze a dolog hogy mindenki mond egy roll számot (5,17,82 ) mire jó ez,illetve azt tudom mire jó(arra hogy meglegyen a cucc) de hogyan lehet beszállni
[Szerkesztve] -
Lacza
senior tag
Más: Tegnap betévedtem a városokba és mindenhol egy csomóan valami 10 db alliance valamit meg egy ládikát kérnek.Mi ez valami poén vagy csak újévi mulatság
És egy csomó NPC feje felett meg kék kérdőjel van. -
Lacza
senior tag
Orkok a legbunkóbbak.Soha nem mer kiállni egy hasonló színtű veled.Majd figyeld meg!
Én a minap elkezdtem verekedni egy ugyanolyan szintű sámánnal.Amint úgy állt a csata hogy akár nyerhetek is mindjárt a semmiből jött egy ?? lvl fasz és már nem is volt kérdéses hogy ki nyer.
De ha valaki kételkedne akkor nem én
Befosós szarok -
Lacza
senior tag
Most már tényleg nagyon csípi a szememet ez a tuning dolog
Tehát ha szerzek egy ilyen kék nevű tárgyat, akkor azt honnan tudom meg hogy milyen alkatrészekkel lehet tuningolni
Ha minden megvan akkor el kell menni az Enchant mesterhezaki összerakja ezeket
Én kovács-bányász vagyok amúgy.
Bocs a hülye kérdésekért de vígasztaljon hogy ha tudom utána már nem fogom megkérdezni
Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Spórolós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest