- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- iPhone topik
- Mobil flották
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
tjhooker464
őstag
Ahogy már írta a kolléga a két kaszt kb annyiban egyezik, hogy mannát használnak és cloth osak. A MAge feladata a sebzés és a területre ható varázslatok osztása a Priesté a gyógyítás. Viszont ha a pap a támadó varázslataira talentel akkor akár jobban is tud sebezni mint egy mágus. Mielőtt valaki megszólna remélem mindenki érzékelte a feltételes módot.
Mindkettőnek vannak különösen hatásos és mókás képességei. Például a mage birkává tudja alakítani ellenfelét a priest bele tud bújni és irányítani. Mindketten nagy pvp királyok! Különösen a pap! Elsőre így ennyi
-
-
tjhooker464
őstag
válasz
Polacheck #4897 üzenetére
Mivel a paladinok is szoktak varázsolni meg buffolni ezért én az Ultimate Ui t ajánlanám. Nagyjábol minden benne van és kedved szerint alakíthatod a külsejét. A másik amit nagyon szeretnek az az isomaniax bár nekem 2 perc sem nagyon kellett, hogy kitöröljem. A Nurfed ui jo, de kevés dolog ban benne a cosmos jó, de uui veri a ct t még nem próbáltam....
-
tjhooker464
őstag
Az ikonizéket értem alatta.
De tulajdonképp azt szerettem volna írni, hogy be lehet neki állítani, hogy kiírja mennyi hp hiányzik az illetőnek. Nem az a nagy szám, hogy kiírja hanem, hogy ennél a legláthatóbb! Nekem. Meg ha már úgyis folyton a healt barokat kell bámulni akkor nézzen ki jól és maximálisan lehessen konfigurálni.
Remélem így van még most is benne....
-
-
tjhooker464
őstag
Engineer korszakomban mindig Thousand ban jelentkeztem ki a játékból és a lift előtti kentaur tábor barlangjában kezdtem a napom. Általában 2 iron és egy mithril vagy golld volt lent.Ezután átalakultam kutyává elmentem Shearing george ba a bogaras ásatáshoz és kibányásztam az ottani 2 mithrilt. Ezt naponta háromszor eljátszottam és rengeteg pénzem lett belőle.... Amit szerencsésen el is vertem felszerelésre
-
tjhooker464
őstag
válasz
faber24 #4737 üzenetére
Az a probléma, hogy én még a honor rendszer bevezetése előtti pvp szerveren aklimatizálódtam ahol sokkal korrektebbek voltak az emberek! Poén volt, mert sokan gondolták úgy, hogy megélünk mi egymás mellett. De amióta megjött ez a köcsög dicsőségfarmolás azóta teljesen elkorcsosult a dolog. Legalábbis ahhoz képest.
-
tjhooker464
őstag
Érdekes, hogy a törpökkel nekem is többnyire poitívak az élményeim! Még a honor rendszer előtt q eltem is egyel! Hatalmas feeling volt! Eddigi legemlékezetesebb pvp csatáim között tartom számon amikor Hillsbard nál összefutottam egy Dwarf paladinnak! Hatalmas csata volt a két űber kaszt között de úgy emlékszem alul maradtam.... A NE rugókról meg hasonlóan vélekedek.
Igaz nekem is van egy de PvE szerveren és bg n kívül még nem ölt egy horsást se. DE a sámánom kezéhez sok vér tapad belátom.
Igaz csak akkor öl ha muszály.... De akkor nagyon!
-
tjhooker464
őstag
Azért gondolom a priestek nyomnak pár shieldet is. Meg a cain heal több karaktert gyógyít egyszerre. De ha jobban is healelnek mc ben az 5 fős instákba elkél a rejuvation nem? Én legalábbis nagyon szerettem használni és az okosok is erröl regéltek még régebben. Sajnos én még nem tudom endgame szemszögből figyelni a játékot.
-
-
tjhooker464
őstag
Priest, Druid, Warlock trióbol kerülne ki az új üdvöském és mivel healer hiány van'' - hát a lockról sokminden elmondható, de healernek nem az igazi.... Őőő igen ezért írtam, hogy egyértelműbb a dolog.
Néha sajnos nem elég ha én tudom, hogy miröl van szó
Egyszerűbben fogalmazva a warlock sajna kiesik
-
tjhooker464
őstag
Helló mindenki! Kezd sanszossá válni, hogy ha túlélem a vizsgaidőszakot újra elkezdek wow ozni! Ugye most mindenkit teljesen elöntött a katarzis!
Én nagyon megörültem amikor újra kezdtem magamban felfedezni a késztetést a hosszú farmolással teli órákra. Meg hát úgytűnik lesz rá időm meg társaságom is. Csak az a kár, hogy a fejlettebb karaktereim egy kivétellel(három van
) mind PvP szerveren vannak az pedig nem fekszik az amúgy is viseltes idegrendszeremnek. Arathor nagyon telve van?(nyugi nem új játékos lennék ott régebben hónapokig nyomtam rajta) PvP szerveren még mindig olyan borzasztó idegesítően gusztustalanul szemetek? Van ugyanis egy 41 es Shamanom meg egy 30akárhányas Priestem Bloodsclap on de.... Fos pvp. Na mindegy úgyis jó lenne új lappal kezdeni!
Mindenképp a Priest, Druid, Warlock trióbol kerülne ki az új üdvöském és mivel healer hiány van ezért egyértelmű a dolog.... Elsőre. Namármost a szívem a priest felé húz az agyam maradéka(vizsgaidőszak ugye) meg a druida felé. Rengeteget olvastam róluk(a priest ből már csak annyi dereng, hogy jól esett amikor megdícsértek egy egy insta után) de nem tudok dűlőre jutni. A druid mellett szól, hogy jobb lehet vele solozni és ugye cat form meg travel form miatt gyorsabb vele a haladás. Persze csak egy ideig. Ezen filózgatok itt a tankönyveim társaságában. Esetleg a kasztban járatos és amúgy is tapasztaltabb egyének segíthetnének egy kicsit. Úgyértem valami támpontot ami esetleg nem volt leírva máshol és nem jöhetett át rövid wow os pályafutásom során. Ja és sorry, hogy titeket zargatlak ilyenekkel de ez a legnormálisabb wow os fórum/társaság amivel eddig találkoztam.
-
tjhooker464
őstag
válasz
#32070144 #4254 üzenetére
Pap, druida, vadász, rugó. Ezek közül szeretett volna választani és ezek egész korrektül le vannak írva. Az első hsz be is lehetne valami ilyen táblázatot belinkelni persze frissítve, hogy minden kezdőnek legyen valami támpontja, hogy mire számíthat. Mert hát egy quake est nem az fog érdekelni melyik kasztba tudja beleélni magát hanem, hogy melyikkel lesz a frag lista élén például vagy melyik tud goblin rocket launchert hordani.
Szerintetek jó ötlet lenne?
-
tjhooker464
őstag
válasz
Scholes9 #4238 üzenetére
Hali! Véleményem szerint így első nekifutásra sem a druida sem a pap nem lenne jó neked. 70 százalék, hogy nem lenne sikerélményed.Inkább hunterrel menj vagy sámánnal. Ezek ideális kezdő kasztok. De ez az oldal talán majd segít. [link] Itt össze van gyűjtve és pontozva minden előny és hátrány. Véleményem szerint a gyógyító kasztokhoz kell egy kis tapasztalat a játékban. Remélem tudtam segíteni.
-
tjhooker464
őstag
Tényleg milyen az új pala?
-
tjhooker464
őstag
válasz
faber24 #2893 üzenetére
Az a poén, hogy folyton lehurrogtak amikor én jelentkeztem primary healernek merthogy inkább egy igazi gyógyító kell a sámán nem az. Csattanós kis választ adott erre többek között a Chain Heal. Ilyet ők még nem láttak.
Ez is mutatja, hogy mennyire nem értenek egyesek a játékhoz. Persze alacsony szintűek voltak de akkor is.
-
tjhooker464
őstag
válasz
Andras6800 #2861 üzenetére
De miért állították vissza ugyan arra a helyre?
Hátha nem veszi észre?
-
tjhooker464
őstag
8600 as sor. Ez egy kisebb szervernyi ember.... Ennyire nem jó ez a kieg. Ráadásul le van zátva az új insta....
-
tjhooker464
őstag
5563 an állnak elöttem a teszt szerveren!
-
tjhooker464
őstag
Bocsi srácok de be kell próbálkoznom itt is[link]
-
tjhooker464
őstag
válasz
faber24 #1995 üzenetére
Na azért egy disc. priest is ha oda teszi magát akkor elég kegyetlen tud lenni a vele folytatott harc. Főleg mana használóknak.
Majd az újratalentelés után leszek kíváncsi a papokra. Megint minden kis májergyerek azzal fog menni mert most az a legerősebb kaszt!
Aztán instában meg beindul a jó öreg én nem healelek eddig folyton healeltem healeljen most más szindróma. Ilyenkor van nekem ingore lista....
-
tjhooker464
őstag
Aki tud eladó wow acc ot 60 as vagy e körüli karival szoljon pls. Foontos lenne egy ismerősömnek
-
tjhooker464
őstag
válasz
Andras6800 #1831 üzenetére
Hogy te mennyit tudsz kötekedni.
Kár, hogy rossz emberekkel teszed.
-
tjhooker464
őstag
válasz
Andras6800 #1749 üzenetére
LOL olvass már utána pls. Engineer tud defibrillátort készíteni.
-
tjhooker464
őstag
Hát igen nem túl változatos.
Mondjuk az én szintemen (40,36,30) warrioir meg mage is van sok. De amikor látom, hogy 4 hunter fut egymás mellett (ugye 100, hogy csapat) akkor kicsit elkeseredek. Mindig kikiáltanak legerősebbnek egy kasztot és minden általános iskolás rácuppan, hogy ő majd megváltja vele a világot. Ma is felmentem fél órára (mostanában soknak számít nálam) és a friss 27 es klántag beüvölt a guild chanellre a felmenőinket szidva, hogy menjünk vele bg re mert így soha sem lesz 9 es szintű. A másik egy 35 ös lock volt aki őszintén rácsodálkozott, hogy van demon triner és amikor tanácsoltam neki az utánaolvasást el lettem küldve hidegebb éghajlatra mert nem én játszok a karival és ne oktassam ki. Röhely! Nem is tudom, hogy van e kedvem ilyen emberekkel együtt gamelni. Jó persze vannak kivételek meg magasabb szinten kihullanak az ilyenek de azért mégis.
-
tjhooker464
őstag
Hát ja. Ha minden összejön haveromnak dec. re összejön a wow és akkor hárman indítunk egy egy új karit és most azon filózom, hogy druid vagy priest legyek mivel sámánom már van egy az kilőve. Druid mellett szól, hogy jobban lehet vele farmolni a cica miatt és sokoldalú kaszt de a priest talán jobban gyógyít meg nem kell neki annyi fajta felszerelés. Igaz utóbbibol is van már egy 30 as szintű.
-
tjhooker464
őstag
válasz
Darth_Revan #1600 üzenetére
És van olyan a ennyiért megveszi?! Eszméletlen mire képes az emberi hülyeség
Ahelyett, hogy előfizetésre költené.
-
tjhooker464
őstag
válasz
(Kolombusz) #1531 üzenetére
Szerintem ha ez a helyzet akkor mindenkinek jobb lessz így. Neked is és a wow os társadalomnak is.
No offense félre ne érts csak mondjuk ez rpg és ha elolvassa az ember , hogy miért kell x embert megölnie és millió ládát kinyitnia ami még az én csekély angoltudásommal se nehéz akkor talá élvezetesebb a játék
-
tjhooker464
őstag
Hát nem tudom ti hogy vagytok vele de hatalmi szövetségek általában nem érzelmi szálakon alapulnak hanem érdek-szövetségek! Na mármost a FT ban az emberek kikosarazták a High Elfeket és miután Illidant kivonták a forgalombol magukra maradtak és hát szövetségesek nélkül egy háborútol feldúlt világban.... Szóval követeket küldtek Thrallhoz, összeült a horda vezetése és szövetséget kötöttek a High Elfekkel.
Szerintem ez teljesen érthető.
-
tjhooker464
őstag
Fasza! Jön a kieg, új faj, új hely nekem meg van egy 40 es egy 30 as meg egy 36 os karim és egy vizsgaidőszakom. Barátnőm meg más dolog vele szívesebben töltöm az időmet. Úgyhogy lol nekem a 60 jelenleg olyan távoli mint 60 asoknak a 70.
Akik meg kifarmolták MC t azok meg örülnek, hogy van új kihívás.
-
tjhooker464
őstag
válasz
Andras6800 #1338 üzenetére
Ez a worldofwarcraft.hu n le van írva. Amúgy igen pve n is vannak pvp események, bármikor pvp módba rakhatod magad. Én személy szerint rühellem a pvp t mert szinte lehetetlen nyugodtan q elni, folyton basztatnak, mások szerint a pvp az igazi mert hát egy háborúban gyilkolászás van meg, hogy abban van az adrenalin. Én egy 40 es Sámánt és egy 30 as priestet hagytam ott pvp n mert elegem lett és meg is szívtam mert még mindig nincs 60 as karim. Igaz a hajam is ép és dús.
-
tjhooker464
őstag
válasz
Andras6800 #1331 üzenetére
Megválaszolta egy kérdésedet de te leírtad azt még egyszer ezért mondta, hogy olvass legközelebb.
-
tjhooker464
őstag
válasz
Andras6800 #1330 üzenetére
Mindent az alapokban. Mival azok az alapok szerintem egyértelműen kellenek.
A szerverválasztás teljesen egyértelmű művelet ne izgulj.
-
tjhooker464
őstag
válasz
Andras6800 #1328 üzenetére
Tárgyak és egyes képességek adnak majd rezisztanciát. Előfizetésed majd az account managment oldalon tudod ellenőrizni amit a játékbol elérhetsz majd. Szerver választás majd a játékon belül, egyböl észre fogod venni.
Érdemes elolvasni és nem csak átfutni a worldofwarcraft.hu n lévő írásokat.
-
tjhooker464
őstag
válasz
Andras6800 #1322 üzenetére
Az védettségedet azokkal az elemekkel szemben.
-
tjhooker464
őstag
válasz
faber24 #1314 üzenetére
Még annyit a franciákkal ktött szerződésröl -ahogy már leírtam- a Vivendi francia tehát én itt is ilyen sógoros dolgot sejtek. Tehát valami Vivendi fejes megbízta a haverját és megtömte egy valag pénzzel. Amúgy sok igazság van abban amit mondassz és nem is tagadom, hogy elfogult vagyok.
Aktív témák
Hirdetés
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged