- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
atsil
tag
válasz
-Jackson- #3950 üzenetére
Azta ez durva, én még csak 6-os vagyok, de eddig hetente megvolt 1-1.5 szint. De ha magas szinten ennyire belassul az gáz. Én pve szerveren vagyok és AV-re kb 1-2 óra a várakozási idő, WSG-re kb 40 perc AB meg ritkán megy. Így lehet hagyom a francba, mert munka mellett este legfeljebb 1-2 AV vagy 3-4 WSG fér bele (nem is biztos hogy minden este van kedvem BG-zni). Hmmm, pedig az olcsóbb epic mount jó lett volna meg egy pár cucc, de így....
-
Wolverine
félisten
válasz
-Jackson- #3203 üzenetére
Az a Combatgraph, Curse-ről van... [link]
És íme a MetaMap: [link] (van egy bugja a Gathererrel, de ha kikapcsolod a Gathererben a minimapon való kijelzést, akkor minden perfekt - ezt a bugot a következő kiadásban javítják majd.)
Utóbbihoz javaslom a NotesUNeedet is, ez automatikusan note-ot csinál a térképeden a questgiverekenél[link] Nem kell részleteznem a hasznosságát, igaz?
-
taltos
senior tag
válasz
-Jackson- #3177 üzenetére
Haqim-nak hívnak in-game.
Egyébként a ventri dolog sajnos nem megoldott, mert én Mac-et használok, és erre még csak nemrég jelent meg a ventri, ami sajnos nem megy a régi szerverekkel (azaz a legújabb kliens van meg, ami nem megy arégi szerverrel). Ha tudsz olyan szervert, amin friss ventri fut, akkor természetesen sima liba, de eddig még egyel sem futottam össze...
De persze dolgozom az ügyön, mert Szerdán megyek Onyxiához is, és hát ugye ott is fontos...
A Mage-ek, akiket esetleg felvehetsz a barátok közé: Joneleth és Jababoi. Rettenetesen jól kenik, és szoktak is sokat BG-zni. Még Rellix-et ajánlom és Mystic-et. Én mondom, jól kenik nagyon!
Egyébként miközben a postodat olvastam, pont DM-et farmoltunk, és megkérdeztem a tankunkat hogy Ő ismer-e. Azt mondta, tényleg hihetetlen az a sok mese, amit hallott Rólad, de aztán egyszer volt szerencséje találkozni Veled BG-ben, és tényleg nem hazudtak a mesék. Azt mondta nyugottan menjek Veled.
Persze nem tudom mostanában majd hogy lesz... elválik... -
taltos
senior tag
válasz
-Jackson- #3175 üzenetére
Hát hallod! Vannak Mage haverjaim, akik gyakran BG-znek (megőrülnek érte, de miért?
), Ők tuti mennének.
Egyébként ma voltam életem első BG-jén (valami zászlófoglalgatós). Hát kb. 2 perc alatt kaptunk ki, de az egész egy szervezetlen bénaság volt. Mentünk, össze akartam hozni valami normális legalább 5 fős csapatot, hogy tudjak Shieldet pakolni, meg healelni. A barátomon kívül senki nem jött. Senki nem figyelt rám, nem tudtam hátul maradni, ha meg közelebb mentem, én voltam a Huntereknek meg a Mage-knek az első számú célpont. El is ment a kedvem tőle... Megfogadtam, hogy ha már nem áll össze minimum 5 ember, akkor el sem indulok bejelentkezni.
Az igazsághoz mondjuk az is hozzátartozik, hogy azt mondta a haverom, hogy nem véletlenül kaptunk ki, ugyanis az ally marhára szervezett vol, és a rangk ilyenek voltak náluk, hogy 3db rank 14, 4 db rank12, és a többiek. Szóval állítólag állandó team lehetett az Ally, mert állítólag ritka az ilyen felállás. -
taltos
senior tag
válasz
-Jackson- #3114 üzenetére
Nee bahh! Te vagy Wrothag?
Elég ismert voltán a BS-en mind horda, mind szövi oldalról. Most láttam, hogy átjöttetek, és meg is kereste az egyik barátod az RB-t, hogy ha vannak PvP mániások, akkor mehetnének Veletek. Megfordult nekem is a fejemben, de egyelőre most Onyxiára gyúrok cuccokban.
Egyébként Holy/Disc (20/31) Priest volnék már lvl1 óta, és állítólag az ilyeneket nagyon szeretik a profi PvP teamekben. Régebben, amikor még nem volt felbomlófélben a Burning Rage, akkor le volt fixálva a helyem, mint segítő Tag az llandó BG-kben (no de azért az RB-t nem hagytam el ilyesmiért).
Egyébként vicces, de kb. 57 voltam, és minimum 4 klán keresett meg privátban, hogy amint elértem a 60-at, szívesen látnának a soraikban.Abba a Recogizés klánba is.
No de a lényeg! Kezdeni fogok lassan egy Warrior vagy egy Shamy altot! -
LucifeI2
őstag
válasz
-Jackson- #3054 üzenetére
Valamelyik nap 34-esen én is megvertem egy 38-as Mage-t
Büszke voltam rá
Nem duel volt hanem AB-be összetalálkoztunk és mind2nknek 100% HP-ja és MP-je volt.
Kérdés: Mennyit számít az a +33 heling spells, vagy éppen Shadow spells, vagy Damage Spells? Nem értem hogy ez hogy vanMost az +33 DMG-t jelent?
-
faber24
őstag
válasz
-Jackson- #2616 üzenetére
/agree
FA az minden melenek és heal nélkülinek egyértelműen alapvető.
Főzés biztos jó, bár nekem a legskillesebb konyhatündéremnek, a rugónak is csak azért van 80 felett, mert főzögeti a teáját...
Fishing-el én nem idegelem magam...majd ha az 5. 60as karim után már az öszes instanceot betegre koptattam, talán nekiállok pecázni...addig ugyanúgy hanyagolom, mint IRL
[Szerkesztve] -
válasz
-Jackson- #2552 üzenetére
jaaj Jackson, tegnap nagyon lol volt
megint a pvp-s klánnal mentem ab-re és látták a nevedet
erre bszól valaki hogy ''Ááááá itt van Wrothag, na akkor adjunk neki.''
btw hunstars-t ott hagyom és átmegyek a Delusion-ba totál pvp klán.Nekem most csak arra van internetemnem tudok dial uppal mc-be onyhoz bwl-be menni és nem látom étrelmét így ott maradni.
-
válasz
-Jackson- #2195 üzenetére
őőő huh. asszem lehet hogy ültél és 2-3 hordás fogott körbe
én meg poén kedvéért bementem és Rád zúztam
av tök poén volt, és akkor pont adslnél voltam délutánig és tökre élveztem hogy nem kell várni fél mpeket gomb nyomás utánasszem pénteken megint bemegyek av-re egy egész napra és küzdöm magam felfele honor létrán
ja akkor Dope-pal voltam együttő benn a tömegben én meg hátul szedtem az áldozatokat, amolyen rugosan
-
válasz
-Jackson- #2021 üzenetére
hmm farmnál akkor télelg evasionos megoldás a nyerő
ja ha a zászlohoz állsz akkor a stables fele nézve van egy bemélyedés a talajban és onnan szoktak lödözni
ja gondoltam hogy tudod, csak vhogy be kellett vezetni hsz-t
na majd ha warriorom tolom feljebb akkor én is arms fury leszek sztem
bár nemtom. lehet hogy ujra kezdem night elfként. mert tök poén amikor shadowmeldből a gyanutlan ud rouge-ra ráront a warrior amikor a rugo bütyköli a zászlót -
válasz
-Jackson- #2015 üzenetére
hehe lol, akkor télleg vicces volt. bár ha azt vesszük hogy szolt a többieknek hogy jöjjenek már mert egy warrior mozgolodik és igy késleltetett akkor volt értelme, nemde?
majd ha nem felejtem el megkérdem
melyik flagnél volt? mert a bs-nél van egy rókaluk ahonnan lehet lőni ugy hogy nem látszik ki senki. -
Viktor77
titán
válasz
-Jackson- #1662 üzenetére
Nálunk a guildben is vannak holy palák.
Ugye 2 percenkét tudunk nyomni egy manába nem kerülő 100%-os crit healt, amit még meg lehet fejelni egy bless-el, ami plusz 300-at heal-el ha arra nyomod akin ez van. Warrior-t boss elött szépen fel lehet nyomni. Ez összesen olyan 4000hp-t jelent + a bless critje esetenként. És mint írtam, ezt 2 percenként és nem kerül manába (csak a Divine Favor, ami olyan 70 mana).
MOD: ja, és ez én vagyok (retri pala). Holy paláknál ez lényegesen több. -
válasz
-Jackson- #1520 üzenetére
no, nemtom hova menjünk de lehet tudok egy jó kis helyet
majd még megnézem hogy eléggé nagy-e az a hely amire gondolok, az tökre el van dugva senki nem jár arra.
más. megvárom a vidkarimat és akkor rendezzük le, mert most gf4 mx440es kölcsönkarim van ami hogyis mondajm szarnyilt területen 16-18fps
-
Apophis
őstag
válasz
-Jackson- #1347 üzenetére
Én tudom, mennyire hangulatos, azért is indítottam, pedig számítottam a sok irritáló hatásra. De túl sok volt. És lvl 60-on sem változik, mert nem egyedül fognak megtámadni, ráadásul adott kasztnak legalább 3 másikkal szemben vajmi kevés esélye van (remek kő-papír-olló szisztéma). Nekem nem éri meg. Majd ha a mostani karakterem elég tápos lesz, indítok egy új maget (only mage), de most inkább ezt pátyolgatom, semmi kedvem egy új karakterrel végigkínlódni az amúgy baromi unalmas lvl-up procedúrát. Amúgy is jön a kieg, majd max ott lesz egy PvP karim
.
Egy nagy előnye van, nincs 2 órás sor a BG előtt
[Szerkesztve] -
Darth_Revan
veterán
válasz
-Jackson- #1086 üzenetére
Arathi Basinbe eddig 5/5-ször vesztetünk...horde legttöbször veszít
Tegnap én is kipróbáltam az AV-t,mert volt egy szabad 30 percem,gondoltam nem tart tovább,ígyis 1 futó játékhoz csatlakoztam...hát,3 óra kellett míg győztünkPedig az alli már a faszörnyet is megidézte
Igaz,a legvégén mikor már csak 1 temetőjük+1 bunkerjük volt,akkor mi is bevetettük (csak úgy poénból
) a kő elementálunkat
Sok magyar volt AV-ben,és az 1ik mindig rámküldte a tigrisét,CsikosÚr-t
Mondjuk annyiból is jó volt az AV,hogy összeszedtem 470 Honort
(Az 1etlen LOL dolog az volt,hogy az allia fa elementálja 1 temetőben álldogált,és az odatévedőket ölte...nos azt a temetőt sikerült elfoglalnunk,de a horda őröket nem bántotta....fura
)
-
Esmein
nagyúr
válasz
-Jackson- #1091 üzenetére
Az a ritkább eset. Leggyakrabban ez szokott lenni.
You gain arcane power.
You gain Presence of mind.
You cast Pyroblast.
mcwarrior resists.
^^
Warriorokat se kell félteni mikor Charge, Mortal strike execute 3 secen belülTalán csak a warriornak merek nekimenni ha full hp-n van.
-
Esmein
nagyúr
válasz
-Jackson- #1084 üzenetére
Legtöbb esetben sikerül együtt farmolnom az allyval de ezek negyed hpról indítanak. Ma pl 3 percet bírtam wplben farmolni. jöttem is inkább azsharába mert megint betalált egy hunstarsos. Neked van a Wrothag nevű ork warryd nem ?
Ma voltam 9.5 órát av2-ben, 26 v 12-ben voltunk, már a faemberrel ütötték az uccsó temetőnket aztán végigvertük őket a pályán 40v40-ben és végül a bosst nem tudtuk kinyírni, ekkor mondtam hogy oksé ,mert míg a bosst ütöttük beninjázták a temetőket egészen középig -
törölt tag
válasz
-Jackson- #898 üzenetére
Fejfedőre nem tudsz enchantot rakatni, csak egy quest révén. Különböző libramok eshetnek, amikkel egy quest révén egy NPC más-más enchanttal jutalmaz meg.
''Here are all the different librams you can collect remember you can only have 1 book of the same type at once. Once you convert the book in the quest you can(theoretically) carry the same arcanum with you. The two letter abbreviations are BS and DM are for where the quest turn in is for that libram. BS = Burning Steppes DM = Dire Maul
What each of the arcanum do:
Rumination - BS - 150 mana
Constitution - BS - 100 hp
Tenacity - BS - 125 armor
Resilience - BS - +20 fire resistance
Voracity - BS - +8 str/agi/sta/int/spi (only 1 stat of the 5)
Rapidity - DM - +1% haste to attacks (ranged/melee)
Focus - DM - +8 healing and damage from spells
Protection - DM - +1% to dodge ''
Neked a Libram of Constitution kell, a könyvet az AH-ban is kapni szerintem, mivel tudtommal nem BoP-os.
Bővebben: link -
F-ECT$
titán
válasz
-Jackson- #732 üzenetére
Duel mehet (úgyis ígértem már BatemanX-nek is), bár a duel nem igazi pvp ugye
Engem nem is a duelek érdekelnek, hanem az AV-s eredmény. Az ok, hogy tesztszerveren sok a noob, de azért az látszik, hogy igencsak azonos szinten volt a 2 csapat, és így sikerült ilyen jó eredményt elérni.
A 15 fős AV-k meddig tartanak általában? Most (25 fő) voltam benn egy párszor, de 20 percnél rövidebb nem nagyon volt...
[Szerkesztve] -
Viktor77
titán
válasz
-Jackson- #641 üzenetére
Megint a hülyeség.
1. Ha a Pala shield alatt van, akkor nem dobálózik, hanem heal-eli magát, szal szarban van.
2. Ha utánaddobom a kalapácsom, azt nem shield alól fogom megtenni. Mivel már futsz, így valszeg nyerésre állok, ergó értelmetlen a shield.
3. A Pala senkit nem ér utól, kellett neki egy távolsági fegyver.
Kis dűhítés.
Imádom, mikor az ellen azt hiszi nyerő távolságban van, erre kap egy 800!-as crit-et a valagába! -
válasz
-Jackson- #576 üzenetére
azta a epl es küldi sorozatot én is csinálom
már a 2. rész van folyamatban
egyébként epl-en ha wpl felől jössz be akkor a folyó északi részén van egy barlang jelöli is térkép és ott áll előtte egy npc (legalábbis allynak de láttam hordásokat is arra) és ott lehet felvenni. -
válasz
-Jackson- #297 üzenetére
értem. most az a tervezet hogy elérem felwoodi furbolgokkal a friendly reput és akkor vehetek receptet amivel earth-ből air-t csinál. mert amik dobnák az air essence-t azok nem dobják, legalább 50et lenyírtam de egyet se dobtak. msáok is mondták hogy gyorsabb ha repu után megveszem receptet és transmute-olok.
-
-Jackson-
őstag
válasz
-Jackson- #138 üzenetére
jéé ezt most találtam Bővebben: link
szóval nemcsak horda tud csalni -
válasz
-Jackson- #61 üzenetére
ja türelem
az meg kezd elfogyni...
belépek fél7kor 140es sor.jovan kivárjuk. belépek druidomhoz aki ah bank környékén van és lagg miatt disconnect. -> 400as sor...kösz
most megint kivárom és marad 1 orám vagy annyise hogy huzzak egy kiskarit mert druiddal nem tudok belépni
Aktív témák
Hirdetés
- Dark Souls sorozat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- GTA VI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged