- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Aktív témák
-
KoRner™
tag
Hehe, erről a linkről 2perc alatt leszedi, míg nekem a blizz downloaderrel már 1órája cseszelődik 99%kon.
Lehet, hogy ez a peccs veszélyes... Blizz dowloaderrel a peccs 35.6MB erről a linkről meg 36.5Mb Honnan szerezted a linket? Lehet nem kéne ezzel kísérletezni.
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
Érdekes, én rengetegszer látom, ahogy a warrior elkeni a huntert, palát, druidát kb azonos gear mellett. Ha már balancról van szó, nem tetszik, hogy a healelt warrior beront a tömegbe és halhatatlan módjára osztja a sebzést, vagy a rugó lag miatt 2 ütésből agyoncsap. Te szerzel egy új fegyvert, és a sebzésed duplázódik, én most rögtön felraknám a legerősebb BWL pálcát, semmit sem érne : egy Hand of Sulfurassal kb 2-2.5k lenne az átlag crited clothon, vagy a charge utáni ütéstől meghalnék, vele azonos szintű mage fegyver ad kemény 40 sebzést és 1% critet, ha rendes sebzést akarok, kötelező a full damage gear és AP build, kifarmolni BWL-t, hogy aztán 3 percenként eltolhassak egy 4ezres frostboltot, amit mindenki leimbáz, eközben lenne vagy 3k életem és semmi manám.
-
F-ECT$
titán
A DC az ''work as intented'', azt vedd hozzá, hogy 3s-ig tart, ebből 1s a global cd, szóval egy 2s-es spellt tud ellőni alatta a lock. Másrészt meg ne sírjon a szád, te 60-on sokkal többet tudsz fejlődni, mint egy caster. Elég sok wow videót láttam és messze a wari a legjobb. Olyan criteket rak egyszerre 5 emberre, amilyeneket én max 1-re fogok...
-
Apophis
őstag
Warriort duelben szinte minden megveri. Ezzel sok mindent nem lehet kezdeni. Rugót is. De BG-n, ahol a casterek pillanatok alatt kifogynak manából, nagyon komoly erőt képviselnek. Nem is kelll sok heal, és egy DPS warrior megállíthatatlan. A rugó szintén, ugyan hamar hal, de addig bármilyen clothosat lecsap. Én pl. mint mage, gyakorlatilag csak arcane explosiont használok. Flamestrike-ot, blizzardot nem lehet BG-n elsütni. Viszont explosion keveset sebez, és leszívja a manát, tehát ált. azon kapom magam, hogy oom és egy warrior agyoncsap
. Igazából egy agyondamagelt, ToEP + ZHC AP mage tudna jól aoe-zni, de mire valaki kifarmol egy hasonló geart, szvsz rég nem PvP-zik BG-n, max poénból (minek csinálja, ha jobb cucca van mint tier 2 pvp?).
Egyébiránt én elég sok warriort látok palát verni. 2 alapmódszer, hogy vagy first aid, amíg pala healel, esetleg még az se kell, és last stand elég, vagy stunból trinket, intercept heal és execute. Persze vannak durva palák. Én találkoztam egy komollyal, full epic persze, unbuffed 6k mana (o_O). Megsebeztem, azonnal heal. Párszor megpróbáltam, majd feladtam. -
Viktor77
titán
Így már értem.
Nem, nincs ilyen warrior. Seal nem is kell, elég ha a heal-ekre tartogatom a manát.
Ráadásul ugye kevesen szaladgálnak UF-al., és azért nálam is van egy Destiny. Azért mondjuk duelben a 4 csak 3, mert nem ismerek olyan palát aki itt elnyomja a LOH-et.
Viszont warrior ellen két pajzsom is van, mivel csak fizikait sebez, így a kis shield-et is elnyomhatom.
Legnagyobb eredményemnek tartom, hogy elvertem egy fire mage-t (picivel jobb cuccban mint amiben én vagyok), aki egyszer kötözött is. Egyszerűen kihúztam addig, amíg elfogy a manája. Egykéz+shielddel csináltam (Hammer of the NW+Draconian Deflector). -
faber24
őstag
Ezt feltétel nélkül aláírom. Eddig egyedül a shadow-papot nem tudtam megverni duelben sámlival, tehát azok elég durvák, és sokban a warlock is hasonlít hozzá, ráadásul ott a hülye succubusa...bár sajnos ritkán jutok lock-duelhez, mert valahogy ritkán találkozok velük....
Hála istennek, magas szinten remélhetőleg kihalnak a shadow-papok, vagy legalább is keveseb marad...menjenek csak holy-ra, instázni...azok pvp-ben finom kis csemegék
[Szerkesztve] -
maross
nagyúr
viszont mage-el leutsz +2 vagy akar +3 levelu elitet is. most nem a grindelesre ertetettem amugy, hanem mondjuk arathi basinra. nem am bechargeolok a tomegbe es kesz, hanem tavolrol szetpakolok egyet vagy beuthatok aoezni,vagy tavolrol aoe, ami eppen kell.kedvencem mikor egyedul vedek egy postot, lesappol a rugo es megy tekeri a zaszlot
.benyomok gyorsan egy iceblockot ami kiszed stunbol aztan mire felnez fel hpja van
.
-
faber24
őstag
Én Enhanc/Restro vok, megyek verekedni, de van imp. lesser healingem is, és NS-is, de nem kizárt, hogy átállok majd Elementalra 60on, mert a set csupa int-et ad, tehát közelharcra nem tesz igazán alkalmassá. Mindenesetre mindig van a tatyómban egy 2h fegyver, ami a casterek ellen van, meg a farmra, de van nállam egy 1h fegyó és pajzs is, ezek közt addonal váltok 1 mp alatt, akár harcban is. Harcosok, palák és rugók, vmint insta- és elit mobok ellen ezzel harcolok. De igazából 2h fegyverel is mehetnék a legtöbb mele-kaszt ellen, mert Frostshock és Earthbind miatt nem sokszor ütnek meg...de fő a biztonság.
Egyébként Ehancos sámán sobban blokkol és pary-zik, mint az Elementalos, mert Enhanc tree-ben van a +5% block, meg a parry skill is.
Ja, és a shadow-papoknak van ránk ''I WIN''-gombja...de azoknak mindekire van...csendesen futkosok utánna, és ütöm rá az erősen redukált sebzést, miközben ő az én életerőmet és manámat elszivattyúza...csúnya....
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
A sámán szempontja:
- eddig még 1v1ben nem győzött le adott szintű harcos, persze a többség nem is rohangászik UF-al.
-rugó: helyzetfüggő, de töbnyire elesik.
-mage: helyzetfüggő, de többnyire hullik.
-pala: ha odaérnek a társai, túléli
-hunter: általában OWN engem
-pap: ha shadow: én megyek a spirithealerhez, ha nem, akkor ő
-lock: sucubusal el tud futni, ha nagyon jó, nyerni is, de igazából kevés ally-lockal futottam össze
-másik sámán: embere válogatja
-druida: ha windfurry is úgy akarja, és jókor szakitom meg , amikor visszavált kaszterbe és healelne, akkor meghal, ha kifogyok a manából, én halok meg
Egyébként a warioral csak az a bajom, hogy sok mindentől függ: felszereléstől, healertől...pedig nagyon bejövős lenne...mindig is élveztem a csata sűrűjét, és instában aztán lenne részem benne...meg egy-két rugónek is szívesen arcára fagyasztanáma mosolyt, mikor eldodgeol és kap egy fincsi overpowert
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Ebben van vmi, én ugyan csak manás karikat húztam magas szintre, de mikor a rugóval vagy harcosal vok, tényleg érzem annak előnyét, hogy nem kell, csupán életet tölteni néha, nem kell folyton mana-rest-eket tartani.
Igazából vacillálok, hogy 3. reménybeli 60as karim mi legyen, mert a rugó nagyon tetszik, de a harcos is.
A rugó mellett szól, hogy a stealth iszonyat nagy előny, jó vele darabolni, brutál pvp-isten, de ellene szól, hogy instába nagyon nem must have, gyenge a páncélja.
Harcos táp páncél, instába nagyon kell (bár én még 60on se tudnék protra állni és csak tankolni), és azért üt rendesen, viszont szerintem a legtöbb kaszt, talán épp a rugó kivételével gond nélkül alázza 60ig (legalábbis se palaként, se sámánként nem okozott nagy kihívást soha, bár 60as, igazán jó warioral még nem harcoltam).
Mindenesetre ez még a jövő zenéje, most sámán FTW -
-Jackson-
őstag
asszem #cruentus.wow irc-n.
igazából nemnagyon tudom, mert nekem warrior officerem intézte el. annyi biztos hogy a gyártási költség 200g. ehhez jön még az alapanyag (12 arcanite bar, 4 azerothian diamond stb.) thottboton megtudod nézni, hogy pontosan mi is kell hozzá.
egyébként én azt mondom, hogy ha mindenféleképpen költeni akarsz, akkor inkább kezdd a Stronghold Gauntlets-el. ezis kb ugyanennyire drága, cserébe klántársam meg tudja csinálni, valszín a munkadíj is kevesebb.
sapkának meg egyenlőre sztem megtenné az 1.8-as peccsel belerakott reward is. a lionheart-től -100 armorral, -1%hittel, és -1%crittel gyengébb, cserébe ingyen van. gondold át, de ahogy akarod -
Juj, kik voltak az ok a Hunstars-osak? én is közülük való vagyok
majd keresd Silverrock-ot (lvl60 druid) egy-két barátságos duelre vevő vagyokpersze ha meglesz 60-ad
melyik klánnak vagy a tagja? mert ha GULYA akkor ott az egész klán KOS-listen van mindenkinek
duel-lel kapcsolatban. múltkor farmoltam essence of air-t Silithusba, még patch előtt. volt ott 2 PT-s egymás mellett nyomtuk (mage meg pap) egyszer odajön a pap és emote-okkal tudtomra adja hogy duelezzünk. mondom jó van miért ne
a vége az lett hogy 3szor álltam nyerésre (holy-pap volt) és mind 3szor besegített a mage és úgy öltek meg
a másik pozitív duel élmény tegnap vagy tegnap előtt volt. 2 PT-s eljött IF elé shaman és druida. haverral dueleztek egy eldugottabb helyen és oda hívott engem is. rajtam volt még pvp-flag, de így legalább 1v1-es vérre menő duelt játszottunk. a végeredmény én-shami 1:0 én-PT-s druid 1:0
sámli majdnem megölt egyszer, jó hogy van az az instant heal, kb 50hp-n álltam mikor be tudtam nyomni -
-Jackson-
őstag
hát simán megy a postolás, wow account-passal kell bejelentkezni.
nah, egész közel van az a 60, türelem...
egyébként én már jóval előrébb járok AB repuval, mint AV-ben. bár onnan se lenne rossz a gyűrű, csak meguntam hogy rengeteget kell várni, meg nemszeretek órákig bent lenni ugyanabban a BG-ben, lagg, fps-visszaesések stb.
kecskeméti PH talin ha van kedved betesztelheted Wrothag teh Pwnzor-t
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Fejlesztői videón a Destiny 2 - The Edge of Fate
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged