- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Aktív témák
-
faber24
őstag
Jah...tankjaink vhogy nem álltak a helyzet magaslatán a párducosnál....még finomítjuk a technikát....
Igen, nem csak a rugó, vágom....de pl. mi, sámánok, totálisan oom-ra mentünk (Mana Tide ide vagy oda) akkorra, meg a bombák miatt is heal kellett volna, nem is volt már manám Earth shockra...a casterek-tankok meg...nem tudom, mi volt...a tegnapi nap nagyon nem volt szerencsés, pedig már párszor levertük azt a bosst...és érzem, hogy ma végre nekem dobta volna a pajzsom....(Zulian Defender vagy mi a neve) -
faber24
őstag
Épp tegnap kóstolgattuk azt a bosst elsőnek...megerősítem, az az armor, és - most még- igenjól műxik...sajnos a boss-t ennek elenére sem sikerült leverni, minden egyes alkalommal, mikor eltünt és megjelent, legalább 1 emberünket megölte...kb. 30% volt a rekordunk a leverésében...de tegnap vhogy nem is voltunk formában, meg vhogy az internet-szolgáltatók is azt akarták, hogy ne jöjjenek össze nekünk a dolgok...folyamatosan disconecteltek az emberek, és Ragnán is már sor volt, szóval aki hosszabb időre leesett, az nem is tudott egy darabig visszajönni...mikor még a batesnél is (igaz 19-en, egy rugóval, tehát szinte kick nélkül) mentünk neki, és már kb. 6%-on volt, mikor felhealelte magát....
-
-
taltos
senior tag
Ne is mond! Domot ráadásul azóta már levertük úgy is, hogy 1 ember halt meg az egész bossfight alatt. Már azon viccelődünk(kicsit rossz szájízzel), hogy mi leszünk az első full epices Klán, akinek még mindig nincs meg Ony. Azért a forumon más Klánok bíztatnak, hogy Ők is eszméletlenül megkinlódtak Onyval, de ha egyszer lemegy (megtörik a jég), akkor onnantól már menni fog.
Egyébként igen levetkőzünk, meghalunk és újra beszaladunk. (Azt hiszem időmegtakarítás miatt, mert csakcsak nm lehet annyira nehéz.)
Most egy óra múlva megyek (kezdődik) az első MC farmunk, amik bosskillek nélkül lesznek, csak a core-ok kellenek, meg valami bőrök (na ilyet még nem láttam, szerintem nyúzzák). Volt olyan MC, ahol a bossdropokat leszámítva esett vagy 10 epic.
Jaaa! Meg ezt nézd meg:
http://www.thottbot.com/?i=21012
NAgyon durva cuccos, most örül az egyik elemental/restós Shamynk, mint a franc! -
-
-
faber24
őstag
Nem sirtam, csak azt mondtam, hogy annak a stealth nélkül esélye se lenne a legtöbb kaszt ellen, hiszen ha nem tudna észrevétlenül közelkerülni az ellenfeléhez, a hunter-mage-lock-pap-sámán mind úgy megszórná távolról, hogy esélye se volna....
Palát rugóval? Hmm....próbáltál már leverni egy platebe öltözött paladint, akinek min. 2 védelme van a FIZIKAI sebzések ellen, ráadásul szinte megszakíthatatlan healjei, és az esetek 99 %-ában egy kellemes Consecrationja, ami miatt a közelében lehetetlen stealthben lenni? A pala, ha más ellen nem is, de rugó ellen iszonyat jó...ezt még pala koromból tudom...ha rámugrott egy rugó, a plate miatt alapból nem tudott bevinni annyi sebzést, hogy kiüssön...a mérgeit válsazthattam, hogy pajzsal szedem le, anti-poisonal vagy csak cleanselHa véletlenül a rugónak szerencséje van, és mégis megszór, akkor buborék-gyógyítás, vagy vészhelyzetben a LoH....
Ő...120 energy? Én eddig úgy tudtam, hogy még talentel is 110 a max energy.... -
anulu
félisten
Ragnaroson visznek mindent, máshol nem tudom, h hogy megy. azt tudom, h amikor még skinning-eltem, akkor nagyon kellemesen megéltem csak a light leatherből. mondjuk akkor vmi krach miatt felment az ára, és 10 volt kb 50s környékén. mostanság 20s nálunk, de kb 2 hete 5s volt a 10db... figyelni kell a piac alakulását
-
nem tudom. én nem járok sajnos
dial up mellett nem tudok lemenni, mert csak lagg és dc hegyek lennének sajnostöbb kárt okoznék mint amennyit érnék
druidomnak még egy lila cucca sincsen, első sztem a darkmoon amu lesz neki
amig nincs szélessávom addig 40fős instákba nem nézek le, nincs értelme
mod: btw kite az mit jelent? mert már hallottam párszor de nemtom
[Szerkesztve] -
maross
nagyúr
gz razorhoz
. mi mindkettonel ugyanannyit szivtunk. a johir az, hogy vael utan chromaggusig meg se all az ember
. razornal szivtunk egy honapot, vaelnal 2-3het, de utana broodlord 2nap, 3sarkany + chromaggus osszesen 2nap. most ugy tunik nefariusnal kicsit megtorpantunk :>. bs-en pt rekordja 8s alatt wipe, ugy latom nem sikerult megdontenetek
. (bs-en vagy te is ugye? melyik oldal milyen guild milyen nev? :>)
-
Viktor77
titán
Majd mi.
Tegnap MC-ben lement elsőre Garr és Baron Geddon úgy, hogy a 40 emberből 35 soha nem is látta őket. Shazzrah 12%-ra ment le, neki már nem mentünk neki mégegyszer. Magmadar rendszeresen meghal 32-35 emberrel, Lucit meg sem említem.
Ony első próba (szintén a társaság nagyon-nagy része nem is látta elötte) 32%, ma próbáljuk újra. -
faber24
őstag
Hát igen...bár én eddig csak 2 olyan Legendary fegyverről tudok, amihez tudom is, hogy hogyan lehet hozzájutni....Sulfuras, Hand of Ragnaros ugye (leendő pvp-sámán fegyóm
), meg a Thunderfurry, Blessed Blade of The Windseeker (leendő rugó-fegyóm)
....
/*ad magának egy pofont és felébred*/ -
tjhooker464
őstag
Azért gondolom a priestek nyomnak pár shieldet is. Meg a cain heal több karaktert gyógyít egyszerre. De ha jobban is healelnek mc ben az 5 fős instákba elkél a rejuvation nem? Én legalábbis nagyon szerettem használni és az okosok is erröl regéltek még régebben. Sajnos én még nem tudom endgame szemszögből figyelni a játékot.
-
-
faber24
őstag
Igazából én most per pillanat WoW-ozásom 80%-ában a sámánal vok fent, és vagy instázok-farmolok-pvp-zek (leginkább az utóbbit). Mivel a mi guildünk még csak indulófélben van a raidinsták rögös útján (tegnap ZG-ben levertük a raptorost, ezenkívűl a kígyós és a bates van még meg csak asszem, meg talán a pókos, aban bizonytalan vok, mert tegnap kihagytuk múlt héten meg nem voltam), csupán heti 1 ZG van (talán most beiktatunk egy 2. at, csak sajna nehéz időpontot találni, mivel a klán fele sulis, másik fele dolgozik, igy aki korábban ráér, este már nem, és viszont...), MC még egyelőre arréb van, mivel 36 60asunk van csak, és még pap-warior hiány van...
Az altjaimra a maradék idő jut, ami úgy néz ki, hogy ha épp nincs semmi dolgom, és megunom a sámánkodást, átmegyek 1-2 órára az altomal játszani...vagy pl. az olyan holtidőszakokban, mint szombat-vasárnap de., amikor instába se nagyon van party és a BG-k se mennek még....
Hozzáteszem, az allys karaktereim szabadságon vannak, már szeptember óta nem voltam fent csak kb. 5 percet a 60as palámal, a többi kis allysal még annyit sem...a hordás altjaim közül meg csak a rugó jelentős (40), a többi még 20 alatti...nem sok idő... -
-
tjhooker464
őstag
Priest, Druid, Warlock trióbol kerülne ki az új üdvöském és mivel healer hiány van'' - hát a lockról sokminden elmondható, de healernek nem az igazi.... Őőő igen ezért írtam, hogy egyértelműbb a dolog.
Néha sajnos nem elég ha én tudom, hogy miröl van szó
Egyszerűbben fogalmazva a warlock sajna kiesik
-
BatemanX
tag
A pacira való alatt az epic paci értendő.
Skinning tényleg nagyon jó pénzkereseti lehetőség, mivel Burningen lehet farmolni elite sárkányokból black dragonscale-t, ami sok thorium brotherhoodos fire reses cucc alapanyaga, így jó áron meg fogják venni. Persze ez azért nem biztos, hogy minden kasztnak előnyös. Én pl skinninget úgy nyomtam fel 300-ra 2-3 este, hogy eleinte fél Barrenset magamra húztam, 200 fölött meg pl Un'Goróban 4-5 raptort nyomtam le egyszerre. Nyilván aki nem tud AoE-zni, annak némileg lassabban fog menni. Az elit sárkányok farmolása is inkább ranged classoknak ajánlott. 2 óra farmolással egyébként optimális esetben 50g értékű black dragonscalet össze lehetett szedni.
Ezen kívül voltam még enchanter, tailor és most alkimista vagyok. Ezekkel a következő módon lehet jól pénzt keresni:
Enchanter: Hasonlít a varrásos szakmákhoz, vagyis ha van valami ütős receptet, ne te farmold hozzá az alapanyagokat, hanem hozott alapanyag + pár g áron elnyomhatod. Egyébként itt is az alapanyagok kereskedésével sokkal többet lehet keresni. Érdemes néha alacsonyabb szintű instákat is végigszólózni, hogy shardokat szerezz.
Tailoring: Megrendeléses cuccok+mooncloth. Mondjuk nálunk a mooncloth abszolút nem megy el annyiért, amennyit a 4 napos CD megérne. Ha 10g-t adnak érte, már örül az ember.
Alkímia: Ahogy F-ECT$ is mondta, a major healing/mana poti mindig jó áron elmegy, de nagyon jó az Elixir of Mongoose is. Az benne a szép, hogy egy átlag Azshara-Felwood-Winterspring végiglegelés alatt, ahol mondjuk összejön az alapanyag 10-10 major healing/mana potira járulékosan össze szokott jönni 5-7 Mongoose poti alapanyag is, tehát külön nem is kell hozzá farmolni. Egy darabot simán eladok AH-ban 1,5g-ért. -
én kis rugommal (lvl32), most vettem fel a skinning-et mining mellé, és már lvl25-28as mobokat tudok nyuzni. de nagyon hamar fel sikerült huznom.
és neki ugy nézem nem kell nagy karitol majd pénzt utalni mert össze fogja tudni bányászni/nyuzni a pacira valot. most van 30g-m, mult héten még nem sok volt, bár sztem játszottam vele összesen 1-2 napot (/played) -
faber24
őstag
Hát igen.
Ez tényleg igy van, felhúztam 300ra a Dragonscale-LW-emet, beleöltem egy rakat pénzt és hát nem oskat keresek vele. Néha eladok 1-1 Dragonscale kesztűt, vagy páncélt, esetleg néha Wicked Leather cuccokat, mást nem nagyon. De azért jó, hogy van a skillem. Egyrészt multkor meglett a Red dragonscale Recept Drakiból (mail chest, 360 armor, + healing up, +12 fire res), ami jó lesz majd MC-re (most gyűjtögetem a red dragonscalet hozzá), meg megvan a Black Dragonscale Chest is, ami alt hunteremnek jó lesz...meg azt majd amúgy is fel tudom majd ruházni mindig, hiszen az meg miner-skiner, mindig lesz alapanyag, és megcsinálom neki a szükséges páncélokat.... -
faber24
őstag
Hát ebben lehet vmi, bár pl. Ragnán szinte kiegyenlített a horda-szövi arány (49-51 vagy vmi hasonló)...de az tény, hogy sámánból iszonyatos túltengés van...legjobb példa pl.: csak meg kell nézni egy zepelint....sámán, sámán, sámán, warior,sámán, sámán, warior,sámán, pap, rugó, rugó, sámán, sámán....és hasonlók....nagyon sok...
-
faber24
őstag
A csapat pvp-t aláírom, oda tényleg ideális a hunter. AV-n és AB-n iszonyatos mészárlást tudnak csinálni (ezért is vonz nagyon, bár azért a sámánnal is elég jól tudok irtani...csak valahogy kevés a killing blows-om...rendszeresen elorozzák a wariorok meg a magek tőlem, mert én jól megsebzem, ők meg bevégzik....
).
Nem tudom, én a hunterel való instázás alatt nem erre gonodltam (ok, MC-be meg ilyen helyekre nagyon kell a ranged DPS, biztos van neki létjogosultsága, Magmadarnál főleg), hanem arra, hogy pl. ea raid-insták előtt, Strat, Scholo, DM, stb, a legritkább esetbe keresnek huntert, esetleg még rugót hívnak néha (UBRS-be ugye jó a rugó dps-e, sap-ja, vagy ott az ominózus Tribute-run, ami rugóval ideális), a hunter mindig az opcionális , 5., ''bármi megteszi'' helyre fér csak be.... -
faber24
őstag
Na igen, a rugónak is megvannak a hátrányai, és 25-30ig azért óvatosabban kell vele menni...
De később ki lehet szedni vele 1-2 mobot (imp. sap és társai) a forgalomból....meg én úgy szoktam vele menni (40vok), hogy (bár nekem még nincs omp. sap) 1-mob sap, 2-t meg lazán elszólózok (evasion ha gáz van, 1-et szinte mindig stunban tartok, esetleg néha lelökök magamnak egy Thirstle teat vagy healing potit, esetleg vmelyik kap egy blinding powdert is. 2-3 adott szintű mobot el tudok intézni viszonylag könnnyen. Esetleg azt is csinálom néha, hogy 1 sap, vanish, 1 cheap shot....stb...szóval jó az szólóra
Hunter meg ugye easy...még nincs ice trapem, de a pet elég jól magán tud tartani mobot, 2-3 mob ott is megvan easybe, 1et a pet tuti leköt, de többnyire 2-t is, és a harmadikat szétlövöm, aztán meg jön a peten lévő 2 (ha ugyan azokat nem szedi ő szét)....És szerintem majd 25-30 után az is csak még jobb lesz.
Szerintem magel-harcosal nehéz csak szólózni...harcosom van, és ha 2-3 mob rámakaszkodik, akkor sokszor csak a futásban találok menedéket... -
bélanéni
őstag
Lenne hozzád (mint Warlock szakértőhöz
) egy apró kérdésem. Én már a 3. petnél tartok, hál' Isten sikerült megszerezni, tehát a Succubusnál, viszont ebből a hozzászólásodból az derül ki számomra, hogy te a VW-t ''használod''. Ezek szerint később még érdemes a korábbi peteket is megidézni, vagy ez csak kivételes alkalom volt nálad? A később megszerezhető házikedvencek nem erősebbek a korábbiaknál? (Láttam már más LVL30-40 körüli Warlockot is VW-el szaladgálni)
-
Apophis
őstag
Ez ok, stratégialilag persze hogy jól jár a horda. A serverek ally-horda egyensúlya nincs rendben, amiről szintén nem ti tehettek. De attól még zavaró.
Igen, 9h 35 min, engem berakott 9 óránál. Kifutni nem akartam a deserteres ökörség miatt, így elkezdtem kószálni, ahol te kellemesen lehenteltél, pedig integettem isVégül mégis kiléptem, és fura módon a BG queuebe is beengedett
.
De most hasznos az AV, hamar megvan az exalted és az új rewardddal együtt eléggé megéri.
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Jaja. Mondjuk azért a Word of Roguecraft kicsit túloz....elég lámák-nOObok benne a srác ellenfelei...
Azért persze a rugónak is megvannak az ellenfelei (mage simán szétlövi, ha nem sikerül egyből elkapni és kinyírni, a harcos se könnyű, mert ha dodgeol a rugó, kap egy kövér overpowert, pala se a platejével-healel, és a hunter is lehet kellemetlen a Feint death-csapda makrójával)...
De azért szerintem a rugóval remekül lehet solozni-pvp-zni...mondjuk nincs nagy gyakorlatom vele BG-n (mivel 39-es a rugóm, nem nagyon mentem eddig BG-re mert lusta vok futkározni, majd lóval)...
[Szerkesztve] -
atsil
tag
Először amikor megláttam a sorbanállásokat megörültem, hogy full lett az Arathor és lesznek gyakran BG-k meg minden, de ahogy rájöttem hogy a sorbanállás medium populációnál van csak annyit tudtam mondani, hogy sux.
A realm status oldalon is úgy van megjelölve az Arathor hogy Technically full, vagy mi tehát nem lehet új karaktert indítani. Mindez medium mellett.
Inkább tegyenek alá jobb vasat, hogy mehessen full popig. Szemetek.
Na jól felidegesítettem magam...
-
atsil
tag
Az Arathor amúgy egy kisebb szerveren lehet, mert valamelyik nap sorbanállás volt a belépésnél, miközben a realm status oldalon a populáció medium volt. Ja és ha a játékon belül váltottam realm-ot akkor az a kijelző is medium-nak írta. Így a kevesebb ember tényleg sokára szedi össze azt a sok cuccot.
-
krokk
senior tag
-
faber24
őstag
Neem, nállunk ez igy szokott zajlani:
-Nem találom XYZ-t, hol van?
- www.thottbot.com
- hagyd már, segits neki....www.allakhazam.com
-....
De mondok egy jobbat: ha nagyon meg akar vki találni vmi NPC-t, és lusta kimenni a netre megnézni, akkor nézze meg, a legtöbb kvesztlog eírja, hogy melyik környéken van, aztán ott, azon a környéken figyelje, hogy hol lát sárga pöttyőt, ill. alternatívaként írjon egy makrót ''/target XYZ''- szöveggel, és nyomogassa folyamatosan...
Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Örülhetnek a tankok szerelmesei, jön a Spearhead 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged