- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
bélanéni
őstag
tegnap is akartam jönni, de nem rajtam múlott
(este 22:00-kor még azt írta ki, próbálkozzak csütörtök reggel)
ma este jövök, most nem tudok fordítani, agyilag kissé zokni vagyok, meg a gyereknek is meg kell mutatni, ahogy a karakterem belelép a tűzbe. imádja a kicsi a WoW-ot, függő lett
[Szerkesztve] -
bélanéni
őstag
úgy hogy létrehoz magának egy Accountot a guest passal, ehhez megad még egy bankkártyaszámot is. Ha ezután megveszi a játékot, és azzal a kóddal hosszabbítja meg a 10 napos Accountot, te automatikusan megkapod a 30 napot! (vagy csak akkor, amikor az ''ingyenes hónapot'' is meghosszabbítja)
-
bélanéni
őstag
Lenne hozzád (mint Warlock szakértőhöz
) egy apró kérdésem. Én már a 3. petnél tartok, hál' Isten sikerült megszerezni, tehát a Succubusnál, viszont ebből a hozzászólásodból az derül ki számomra, hogy te a VW-t ''használod''. Ezek szerint később még érdemes a korábbi peteket is megidézni, vagy ez csak kivételes alkalom volt nálad? A később megszerezhető házikedvencek nem erősebbek a korábbiaknál? (Láttam már más LVL30-40 körüli Warlockot is VW-el szaladgálni)
-
bélanéni
őstag
-
bélanéni
őstag
nem, asszony nem volt kibukva, rám bízza az ilyen döntéseket, hogy meddig maradok fent, inkább én lettem kicsit paff, mikor kiderült, hogy a kínkeserves út után még folytatódik a küldetés, be kell menni egy erdőbe is
Egyébként úgy mentem, hogy Griffel Ironforge ---> Gyalog Loch Modan ---> Gyalog Wetlands ---> Gyalog Menethil Harbour város ---> Hajóút Theramore ---> ÚszásThe Barrens. És mindezt úgy, hogy egy srác csapatba lépett velem, SW-ből navigált úgy, hogy nézte a nagy térképet, hol vagyok. Respect
Nem volt gyenge, mindössze kb. 2 óra volt a túra.
azért is mertem nyomni éjfélig, mert ma meg holnap WoW-mentes nap van
anulu: amerre csak jártam, nyomasztó volt!
[Szerkesztve] -
bélanéni
őstag
na, eddig nyomtam, egy LVL28 Warlock segített eljutni a Hordás területre, elárulta hogy tudom megúszni egyedül ezt a küldetést. Nem volt rossz, utána meg egy 42-es Warlock segített tovább eljutni a küldetés helyszínére. Elkezdtem csinálni, azt mondta innen már nem sok van vissza, és megvan az új macim.
Hordás terület elég nyomasztó, nem gyakran akarok visszajönni : -
bélanéni
őstag
én is gyereket fürdetek, aztán már el is merülhetünk a gyilkolászásban. szuper lesz
nekem egyedül a magányos borozgatás maradt, na meg a WoW
Petie #3803: hogyne, meg is akartuk örökíteni, de nem bedöglött az a rohadt kameraez már a 2. karácsonya volt a kicsinek, de tavaly még nem nagyon fogta fel
mondjuk idén se Jézus születésével kapcsolatos dolgokkal volt elfoglalva, más foglalta le
[Szerkesztve] -
bélanéni
őstag
nekem végre összejött a Deadmines. egy nagyon jó bandával mentem, pedig csak egy >LVL20 volt a csapatban, én menetközben lettem LVL20. Nagyon profik voltak, jó mondjuk azt mondták, az amerikai premier óta nyomják
most kezd igazán hangulatos lenni a game, megtanultam egy-két ütős varázslatot sebtiben, van egy tűzlabdaeső-szerűség, ami egy kör hatósugarába szórja az áldást, elég nagy sebzést okozva minden ott lévő ellenfélnek. szóval nagyon ott vagyok a szeren
van 18 küldim, egy-kettőt holnap lenyomhatnánk
[Szerkesztve] -
bélanéni
őstag
Bocs Lacza, eltűntem kissé. Nem is akarlak már zaklatni, hogy mikor találkozunk, meg ilyenek, úgyse nagyon gyün össze a dolog. Tegnap bent voltam 1,5 órát, majdnem léptem 2 szintet (16,5 ---> 17,8
). Ugyanis lementem életem első instancébe, a Defias Brotherhood nevű küldetés keretében. Tudod, egy mókus megmutatja az utat a rejtekhelyig, aztán ott egy házba kell menni, ott van az instance.
Hát ez nagyon durva volt. Emlékeztetett a Diablo2 feelingjére, hogy kb. 5 mp-enként vágtunk le egy ellent.5-en nyomtuk, persze én voltam a leggyengébb, csupa 20-21LVL-ből állt a banda, de így se tudtuk végigcsinálni. Az egyik srác aszondta, ez még csak az eleje volt, pedig megfektettünk már pár LVL22 bosst, meg vagy 50-60 sima ellent. A hangulat nagyon a topon volt, a Blizzard egy szemét állat. Hogy lehet ilyen jó gamet összehozni?
csak csorgatják itt a nyálam, ez a heti néhány óra csak arra elég
[Szerkesztve] -
bélanéni
őstag
válasz
brownus #3614 üzenetére
jaja a WoW az elég, minden igényt kielégít.
de én továbbra is várom a Heores5-öt, mert imádom a sorozatot, és ezzel le lehet ülni fél órára isés az egyetlen, ami asszonynak is bejön!
remélem nem cseszik el, és jó lesz a hangulat a 3D-s grafika ellenére. Ja és asszem meg kell vennie minden rajongónak, mert a Starforce legújabb verziója fogja oltalmazni
ez az egyetlen game, ami ezt megérdemli a WoW mellett
[Szerkesztve] -
bélanéni
őstag
Most pedig a mester szól
: ha mondjuk Stormwindben vagy, és egy SW-ben lévő NPC-t keresel, de sehogyse találod, megnyomod az ENTER-t (chat), beírod: /1 (SPACE) nem találom XY NPC-t, hol a rákban van? (persze ha angolul írod, több az esély a válaszra). Amit itt leírtam az a General chat csatorna (vagy mi), ezt minden játékos hallja, aki SW-ben van. Nekem általában 10-20 mp-en belül szoktak válaszolni.
Ugyanígy ha rá akarsz sózni valakire egy cuccot, beírod /2 van egy jó cuccom, kinek kell? vagy hacsapatot keresel egy adott küldetéshez, beírod /4 Keresek valakit aki segítene az XY levágásában? (/2 és /4 nem biztos, próbálgasd)
[Szerkesztve] -
bélanéni
őstag
egy kérdés: amikor a ''Who'' fülre kattintok a szociális panelen, és megnyomom a Refresh gombot, miért mindig 49 körzetbeli embert listáz ki
vagy egyáltalán mi ez?
-
bélanéni
őstag
-
bélanéni
őstag
Asszem úgy működik az Aukciós Házban a licit, hogy ha licitálsz, akkor annyi lóvét levon tőled a progi, amennyit meg akarsz adni érte. (Azért von le előre zsét, nehogy megnyerd, aztán nincs is rá pénzed). Ha te nyered meg, akkor postaládában kapsz egy levelet, mellékelve a cuccal. Ha nem te nyered, arról is kapsz értesítést, de ekkor a pénzt küldik vissza. Tehát nem kell visszamenned IF-ba. (Minden kocsma mellett ott van egy mailbox, csakúgy mint Lakeshireben). És ugyanígy eladásra bocsátott cuccok esetén, csak pont fordítva (ha eladtad, pénzt kapsz, ha nem akkor a cuccot vissza)
[Szerkesztve] -
bélanéni
őstag
''amúgy érdemes a +1 szintűeknek nekimenni, mert ha egyedül vannak, akkor verhetőek, és tisztességes mennyiségű XP-t kapsz érte''
na ez azért erősen kaszthoz kötött, én Warlockként a 280-as páncélommal nem nagyon ugrálhatok.Lacza is elég gyakran elhalálozik ezen a területen, pedig neki majd 5x nagyobb a védettsége
-
bélanéni
őstag
ez nem szinthez van kötve. Asszem összesen 4 sor lehet (2 alul és 2 jobb oldalt vagy ilyesmi). Bemész a beállításokhoz ---> Interface options ---> bekapcsolod alul a ''bar''-okat. Ezek nélkül tényleg elég nehézkes egy idő után, de valakinek még ez sem elég, mert MOD-okat használ
[Szerkesztve] -
bélanéni
őstag
bocs Bélám, inkább nem ígérgetek semmit, annak sosincs jó vége. inkább fussunk össze véletlenszerűen a játékban, minthogy ismét csalódj bennem
nem tudtam ma sem játszani, asszony vizsgára készül, tegnap és tegnapelőtt kint voltam nagyszülőknél a gyerekkel. majd biztos lesznek nyugisabb idők is, de most energiám sincs WoW-ozni, nemcsak időhiánnyal küzdök
mindenesetre úgy érzem, ez a game nem jut a GW és a EQ2 sorsára, legalábbis nem mostanában(azokat nem nyúztam túl sokáig)
[Szerkesztve] -
bélanéni
őstag
Lacza, nekem LVL16-on ha jól emlékszem 275 a páncélzatom, és én észreveszem
(és mindez egy +120 -as védelemnövelő varázslattal)
asszem 5X gyakrabban vagyok megtalálható a temetőben mint te
Az Aukciós ház pl. Ironforgeban van (SW-ben nincs), ott igazán jó cuccok is vannak, de úgy 30-40ezüst alatt ne is reménykedj semmiben[Szerkesztve]
-
bélanéni
őstag
nagyszerű
bélám: ezt már leírtam neked egyszer, nem figyelsza ''Forge'' (kohó) közelében kell lenned ahhoz hogy az ércből rudakat készíts. Nem kell hozzá semmi, csak a közelében legyél! Továbbá ahhoz hogy kovácsolj (blacksmithing) anvil (üllő) közelében kell lenned, de azt írja a Manual, hogy nem minden cucchoz kell Anvil, csak a legtöbbhöz! sok sikert
[Szerkesztve]
-
bélanéni
őstag
lenne egy kérdésem, a fegyverhasználati skillek ill. a defense skill max 75/80-asok lehetnek, vagy tovább lehet növelni a maximumot? olyasmire gondolok, mint a trade skilleknél, ha eléred mondjuk az 50/75-ös szintet, akkor a maximumot fel lehet tornázni 150-re. (Journeyman skill ---> Master vagy valami ilyesmi)
Találkoztam már Weapon trainerrel, de az csak az adott fegyver használatát tanítja meg (75/1), nem lehet fejleszteni tovább. Csak azért kérdezem, mert ezen a szinten majdnem minden fegyvercsapásnál növekszik 1-el a fegyverhasználati skill, gyorsan el lehet érni a 75-öt. -
bélanéni
őstag
engem személyesen nem érint a probléma, mert nem lógok fent annyit, hogy feltűnjön ez a sok szerverleállás, de a wow EU oldallal tényleg vannak gondok. Én általában beszéltem a problémáról, de ha csak engem zavar, akkor nem szóltam
és igazad van, tényleg nem soha el nem romló szervereket működtetnek, de azt mondták, hogy a havidíjat azért szedik, hogy minden rendben legyen.
-
bélanéni
őstag
most már működik az Acc Manag.!
egyszerűen nem tudom felfogni, hogy engedheti meg a Blizzard, hogy ilyen gyakran nem működnek mind a webszerverek mind a játékszerverekfőleg hogy >1Mill aktív előfizetőjük van. Az OK, hogy minél több játékos van, annál jobban terheltek a szerverek, de talán lenne miből fedezni a további fejlesztéseket/beruházásokat.
elég szemetek, kiszúrják a szemünket +1 nap ''ingyen'' játékkal. Nem beszélve a ''jó'' kis Blizzard downloaderről...
[Szerkesztve] -
bélanéni
őstag
1. igaz
2. ezzel már vitatkoznék, a mai CRT-k kb. csak annyira sugároznak, mint a tft-k, az egyedüli tényező, ami ronthatja a szemet, ha erőltetned kell, hogy elolvass valamit. Az LCD méretéhez képesti túl nagy felbontásához mütyűr betűk tartoznak (pláne 17''-eseknél, 19''-es még épp elmegy)---> szerintem a CRT szemkímélőbb (LCD kisebb felbontásban ocsmány)
3. jó éles a képük max. felbontásban (már amelyik; pl. Benq az nagyon jó) de számomra speciel akkor is sokkal élethűbb és hangulatosabb a CRT képe. (nekem Samsung 957DF van otthon, ennél szebb képet még sosem láttam; a WoW gyönyörű tájai pl. lefolynak a képernyőről)
4. nem ismerem, de biztos nem rossz
Irodában én is TFT-n dolgozok (meg PH!-zok), de otthonra, ha fizetnének se cserélném le a moncsim
szerintem ez a LCD technológia egy kissé holtvágány. Nem jók ezek a ''kisebb, könnyebb, de rosszabb minőségű'' kompromisszumos megoldások. (emlékeztet a csöves <---> tranzisztoros erősítők esetére
)
na ez már off a négyzeten
[Szerkesztve] -
-
bélanéni
őstag
-
bélanéni
őstag
Megvetted már a gamet? szerintem szánd rá magad, nehogy a karácsonyi dömpingben megint kifogyjanak a boltok, aztán későn kapj észhez
tavaly volt, akinek hónapokat kellett várni az utánpótlásra
én meg abban bízom, hogy le tudnak emelni a kártyámról lóvét, mert ha nem, asszem 21.-e után újévig nem lesz játék(21-én jár le az ingyen hónapom)
[Szerkesztve] -
bélanéni
őstag
-
bélanéni
őstag
mi már Westfallban aprítjuk az ellenséges arcokat LVL14-es tudással
jó, lehet, hogy igazad van, de én azt se tudom, a többi faj hol kezd, hol vannak küldetései, de gyanítom nem errefelé
lehet, nem ugyanazt, de én is láttam egy mellettem elugrándozó LVL1 Orkot és közben nonstop vihogott. egész vicces volt az arc
[Szerkesztve] -
bélanéni
őstag
szekszárd tanyavidéke hatalmas, nagyobb mint a WoW bejárható területe
asszem kb. 5000 tanya van a környéken, és vannak nagyon szép helyek. ki is néztünk egy takaros kis házikót területtel magunknak, de végül elvetettük az ötletet, lévén ott melózni is kellene. erre az elején nem is gondoltunk.akkor már inkább WoW
[Szerkesztve] -
bélanéni
őstag
ha már így kérdezed, jó lenne egy gyógyító, mert ugye egy jó, de gyenge varázsló meg egy brutális állat már van a csapatban
Tehát jó lenne Human Priest, esetleg Paladin. (Paladin erősebb fizikumú, de gyengébb gyógyító)
GW-t most hanyagolom, ezért kiadtam kölcsönbe, de még lehet hogy egyszer visszatérek oda is (bár egyre kevesebb esélyt látok rá, pláne a WoW fényében)
szexárd jó hely, finom borok vannak (állítólag, kocsmában még csak gyógyszerből készült lőrét ittam - buliba az is jó, gondolják a kocsmárosok; 99%-át exportra meg vidékre viszik, ahol meg tudják fizetni.) Én szeretem a jó borokat, nincs is náluk nemesebb nedű, de általában interneten szoktam rendelni és nem Szekszárdit.
[Szerkesztve] -
bélanéni
őstag
szerintem szombaton leszek fent, addig legfeljebb csak néhányszor. tudod, csak 5 percre beugrok néha
Ha beszélsz egy őrrel, megkérdezi mit akarsz. Kiválasztod a listából akit keresel, pl. Skinning trainer. Erre elmondja röviden mi az ábra. Ha megnyomod a ''M''-t (map), ott a legutoljára kérdezett illetőt egy zászlóval jelöli. (Persze, csak ha van a régióban olyan típusú NPC). megvetted már orginal csomiszacsis gamet vagy még mindig a 10 napos verziót nyúzod?
[Szerkesztve] -
bélanéni
őstag
neked is ugyanez a válasz: NPC őrnél kérdezz rá, az megmondja (ill. megmutatja). Azt is megmondja, ha nincs a közelben
én Skinning-et választottam, azzal LVL12 körüli farkasokból és varacskos malacokból fél óra alatt össze lehet nyúzni úgy 10-15 ezüstöt, szóval nem rossz. Lehet, hogy a mining még jobb, csak ott nem fejlődik az XP. (Skinning-hez le is kell ölni a vadakat)
[Szerkesztve] -
bélanéni
őstag
igen, az egy fontos dolog, hogy az Őrök megmondják (illetve térképen meg is mutatják), merre van a keresett illető. De az ilyen segítő oldalakat már nem tartom túl jónak, elveszik a felfedezés öröme
hacsak valakinek nem az a legfontosabb szempont, hogy bármilyen áron minél hamarabb eljusson LVL60-ra.
Az ilyen nagy városok első alkalommal mindig fullasztó érzést okoztak nekem is, de úgy kell nekiállni, hogy nem kell bemagolni mi hol van, magától megtanulja az ember egy idő után.
más: másnak is feltűnt, hogy van egy vándorcirkusz Goldshire mellett tele Hordás arcokkal?az pontosan mi, nem volt időm leállni dumálni
[Szerkesztve] -
bélanéni
őstag
na kicsit bent voltam, elrendeztem az olyan dolgokat, amikre nem akarom hogy menjen az idő hétvégén a csapatjátékban
(megtanultam a Skinning és First Aid skilleket, gyakoroltam is őket kicsit, ezen kívül elolvastam alaposan a felvett küldetéseket).
remélem nem fogsz nagyon előrenyomulni nélkülem -
bélanéni
őstag
Elmész ide:[link] Itt a Manage Account-ra kattintasz, megadod a usert és a passt. Asszem valahol alul fogja kérni a dobozos verzió kulcsát (ez a Kézikönyvre lesz ragasztva). Ezzel meghosszabbítottad az Accountodat 30 nappal, és szerintem automatikusan megkapja maross a 30 napot. (Vigyázz, nehogy új Accountot csinálj, mert akkor ugrik a karakter és Marossnak a 30 nap ajándék is!)
Az erszény méretét (szerintem) nem lehet növelni, hanem a zsákod mellett balra van még 4-5 üres hely újabb erszények számára. Ezeket lehet venni, csinálni (ha szabó vagy), vagy találni. Én már találtam egyet.
A többit játék közben.Mikor leszel? (én kb 11:00 -)
-
bélanéni
őstag
még egy kérdés, és erre tényleg nem tudtam rájönni. Van ugye a Class-trainer, gondolom az minden Classnak van. Csak Warlocknál áll mellette egy Pet trainer is, akinél a házikedvencnek lehet varázslatokat taníttatni. Azt nem értem, hogy amikor a Pet trainer kinyitja a varázskönyvét, hogy válasszak, hogy lehet előcsalni egy adott spell tulajdonságait, hogy egyáltalán mire jó az. Mert ha föléviszem a kurzort, csak azt írja ki, hogy ''Megtanítja a pet-nek a XY varázslatot''.
F-ECT$?
(azért ''OFF'' módban írom a dolgokat, mert ezzel próbálom jelezni, hogy végtelenül amatőr a hozzászóló)
-
-
bélanéni
őstag
aha, azt én is gondoltam, hogy vannak gyengébbek, erősebbek, de hogy mind gyenge legyen... most fejből nem tudom, mik voltak még, de arra emlékszem, hogy alig tudtam választani. asszem végignézem mindhárom csoport összes Talentjét (már ha egyáltalán kiírja most, melyik micsoda), és az alpján teszem a pontokat, hogy később melyiket akarom tápolni
mert asszem 5-ösével nő lefelé az egyes talentek az adott csoportban elköltött talent pont igénye, nem?
ja és még valami: 1 vagy 2 csoportot érdemes erősíteni?
[Szerkesztve] -
bélanéni
őstag
a Talentekkel kapcsolatban lenne egy kérdésem: úgy vettem észre, hogy harmatgyenge a hatásuk a karakterre. Pl. van egy olyan, ami 1%-al csökkenti az XY csoprotba tartozó varázslatok manaszükségleteit.
vagy egy másik példa, 5%-al növeli az Imp 3 képességének a hatékonyságát. hát ezzel se sokra megyek. miért van ez? a nagyobb szinten lévő Talentek gondolom azért nagyobb mértékben javítják a karaktert.
elvileg a Talenteknek kellene megteremteniük az azonos Cast-ba tartozó karakterek egyediségét. mert a skillek meg az egyéb tulajdonságok maguktól, egyformán fejlődnek.
[Szerkesztve] -
bélanéni
őstag
asszem én hanyagolom a továbbiakban a hétközbeni játszást. nekem is az otthoni teendőkre kell koncentrálnom, nem jó ez így. van úgy, hogy a melóhelyen is egész nap azt tervezem, mire fogok aznap este rágyúrni.
nekem a szombat lesz a WoW nap, akkor aztán lehentelem az egész környéket
szerintem évek kérdése, és megszerzem az első hátasomat, addig csak kibírom a lassú gyaloglást -
bélanéni
őstag
-
bélanéni
őstag
Tudod folytatni az egészet, karakter is megmarad, de nem elég ha GameCardot veszel, egy orig. zacsis példány kell a játékból, annak a kódjával lehet meghosszabbítani az Accountot. De ahhoz akkor kapsz egy hónapnyi játékot is. Gyakorlatilag emiatt a CD-k önmagukban nem érnek semmit. (és maross kap 30 napot). És ha neked is sikerül olyan embernek adni a 10 napos GuestPasst, aki ugyancsak megveszi a gamet, te is megkapod a 30 napot
Szervert a ''Change Realm''-el tudsz váltani, és a lista tetején lesz a Chromaggus.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- BestBuy topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest