- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Allysok, át ne menjetek, mert már így sincs elég ember alteracra... Tegnap is 1 óra 50 percet álltam sorba.
-
Esmein
nagyúr
[link]
Itt egy direct link a patchhez, ha valaki tűzfal mögött lenne mint én. -
Esmein
nagyúr
Tactical mastery sajnos 5-ös muszájban. Charge után 25 raged lesz pont ha improved. Ha nincs maxos tactical mastery akkor az improved charge is fölösleges.
Ja és a dual wield specből jut rá pontod. Csak gondolj bele. Nekem volt egy lobotomizer meg egy glacial blade dual wieldben 2 crusaderrel. Ha enrage és a 2 crusader egybeprocolt akkor is kb 7x volt az offhand dpsem, ami még akkor is édeskevés ha 1/4-e megnöveled. Észre se fogod venni.
Az impalera viszont mindenképpen tegyél, ha már fury warriort csinálsz, úgyis critre gyúrsz, az pedig 1% critért 1.2%-al növeli az összdps-t.
Az improved battle shout sem éri meg szvsz, ugyanis 193 helyett kapsz 230 attack powert, ami nem egészen 40 attack power bónusz, talán 3 dps. Vagy még annyi se. Ahelyett ha Booming voicera raksz, akkor sokkal kevesebbszer kell bs-ezni ill a 15 yardos range miatt jönnek ki a stealthesek mint a parancsolat -
Esmein
nagyúr
Hát ha a hunterek ice barbeddel vernének agyon akkor azt mondanám hogy cink, de unstoppable meg társainál nem sok jobb cucc van ami szólózható. Mondhatjuk úgy is hogy nem lesz 2x ekkora damom ha minden kéket lilára cserélek. Bár a lock se szokott gondot okozni, eddig még nem találkoztam seducelockossal, csak idegesítő hogy van amit 700 dpss-el sem lehet megverni( recklessness sweeping strikes ww-nél 2*1300-at kap instant a hunter is meg a pet is, nem elég) Egyszerűen féreg dolognak tartom, hogy scatter shot után elszaladni hamstringgel mindennel együtt míg ki vagyok ütve, aztán ha közel mennék akkor concussive, ha megint odaérnék neadjisten akkor feign death, csapda, ami ellen nem lehet mit csinálni. Az a warrior aki meg 1 shotolja a huntert azelőtt megemelem a kalapom.
-
Esmein
nagyúr
Van tufom, meg 23 critem, nemtom mások hogyan ütnek 2000-eket, nekem clothra 1100-1300 a mortal strikem max. Azt meg kijavíthatnák akkor a tooltipben, hogy ''Immune to fear effects''
Videót én is láttam,de ne egy 48-as warlock szivasson már 2 immune to fear effectben.
Ja mondtam már hogy nem lesz több ''kinyírok 5 embert egyszerre'' skillje a warriornak ? Nerfelik a sweeping strikest.
Platera druidra ütök 5-600as crit mortal strikeokat, szal palát druidot nem tom megölni, huntert maximum ha bombával stunolom és recklessnessel szétszedem. Mage, lock ehhez képest semmiség. -
Esmein
nagyúr
válasz
tjhooker464 #2597 üzenetére
Melee kasztoknak minedn rewardot éredmes onnan kiváltaniuk, castereknek meg ott a whiteout staff meg az offhand, de kb ennyivel ki is merül.
Nekem egyébként 1 hét alatt lett meg az exalted, igaz az egyik körben egy warrior 3500 human bone chipet adott le, abban a körben 4700 repu jött össze -
Esmein
nagyúr
válasz
tjhooker464 #2593 üzenetére
Csak fun ?
az exalted rewardok nem annyira viccesek ^^
-
Esmein
nagyúr
válasz
faber24 #2592 üzenetére
Wsg-t nálunk senki nem tolja 60-on, mert mindenki abzik, vagy avzik, pedig ott is lenne reward rendesen. AV-vel a legnagyobb probléma, hogy nincs egy darab healer sem. Az összes pap sámán druida önérzeteskedik és vagy enchantossámán, vagy shadowpriest vagy feral druid. Azt nem fogja fel egyik se ha healelne, akkor a warrior nem döglene meg 2 sec alatt, hanem elkezdené osztani a 800 dpst tömegben. 30-40. halál környékén szoktam megunni a tömegbe rohangálást és megyek hátra farmolni.
AB-nél ha van teamed akkor dől a honor és az exalted warrior vállas nagyon power, de az exalted 1-1.5 hónap ab után van csak meg.
További probléma AV-vel: mindig a horda nyer és ezért horda oldalon 3 órát kell várni hogy legyen elég ally. -
Esmein
nagyúr
Hordást /duel paranccsal hívsz ki, ha valakinek a saját területén vagytok akkor allyval is lehet duelezni, ha hordás vagy, minden egyéb helyen ahol azt írja, hogy contested territory, ott odamész és levágod az gaz ellenjét a dicső allynak/hordának. Ja és ne lepődj meg ha ilyen helyen szörny közben megöl valaki.
-
Esmein
nagyúr
jaja, változó... Legrosszabb a 48-asoknak akik épp ráébrednek, hogy pontot érnek.
Mondjuk én megölöm a 32-est is, ha úgy tartja kedvem. Úgyis kevés az ally av-ben, 2.5 órákat állok sorba. Jól berágnak a kicsik és vérszomjasak lesznek ha nagyok lesznek
Másik nem elhanyagolható faktor, hogy mindig hívnak egy hatvanast ami 200-300 zsíros honort ér. -
Esmein
nagyúr
Ha megölsz egy hozzád méltó ellenfelet + akárhány és -9 szint között, akkor honor pontot kapsz érte. Ha a többi pvpző között jó helyezést érszel a héten akkor szerdán rankot oszt és rankot léphetsz. rank 2-n kapsz egy frankó pvp trinketet, rank 14-ig fölfele kapsz full kék ill full lila szetet és 14-en megkapod a pvp fegyvert.
Pvp továbbá még mikor contested territory-n mobolsz és hátbak*r 2 db 60-as merő unalomból, meg az is mikor te csinálod ugyanezt ^^ -
Esmein
nagyúr
Lionheart helmet, abyssal plate gatya of striking mindkettőn 100 hp, unstoppable, don julios, lobotomizer, immovable object, glacial dagger, arcanite reaper, 4 fegyón crusader, elemental deckből 5-ös hiányzik, meg még kb 150 gnyi hiányzik a stronghold kesztyűből, meg megvettem a frostwolfot is. Asszem ezeket vettem mióta 60 vagyok.
-
Esmein
nagyúr
Petie: PvP, ha rangot akarsz akkor napi 8 óra kemény megfeszített meló amihez édeskevés a modem
egyébként a Nerf-ben vagyok és mi is pvpzünk, egyelőre farmolok a stronghold gauntletsre, még kb 2 nap híjja van és már 1 napja tolom
Baromi idegesítő volt tegnap 1 warrior meg egy rugó is disarmolt.
Egyébként kláncsatin nem volt hőbörgés ? Megtapostam pár hunstarsost blasteden, csak aztán már nem volt olyan vicces mikor 4-en campeltek, akkor elmentem kajálni, meg videót letölteni ^^ azért a 23 hk összejött. -
Esmein
nagyúr
válasz
Apophis #2178 üzenetére
Nem igazán lehet megölni a palát és nem azért, mert nincs rá jó módszerem.
Leverem 1-5%-ra, feldobjaa shieldet, healel, addig én kötözök. aztán leverem megint 1-5%-ra, felrakja immunpecsétet és healel. Aztán neadjisten beüt néhány crit megint lemegy 1%-ra, laying on hands és csak aztán hal meg de ez alatt a 2 perc alatt lazán odaérnek a haverjai ironforgeból ^^ Ja és még tudnak potiont is inni, amivel nem vagyok szintén előrébb. -
Esmein
nagyúr
válasz
Viktor77 #2172 üzenetére
Jött má veled szemben olyan warrior aki megölt 1v1ben, hogy shieldet és pecsétet is használtál ? És ha igen, hogyan. Kíváncsi vagyok, mert sajna az unstoppable sem elég dps hogy 4x leverjem a pala hpját
Ja és a sámán nem a legerősebb kaszt. Jelen pillanatban tudomásom szerint a druid és a shadowpriest az. -
Esmein
nagyúr
válasz
tjhooker464 #1991 üzenetére
Ismerek egy lockot buff nélkül 5k hpval. Amellé jön a 30% soullink dam reduce. Nem lehet kinyírni 5 sec alatt mint egy maget, és ha rugón a dot, akkor halott
-
Esmein
nagyúr
Hogy miért utálom Tyr's handet ?
Először vagyok itt, megnézem már milyen. Kora reggel van fenn vagy 200 player. Megölöm az első mobot, kb csík lifeja van hátra, szúr is hátba Detector nevű rugó. Hihetetlen. -
Esmein
nagyúr
még 55 ezer xp és 60, jaj de izgulok
Kb 11 nap és 3 óra játékidővel fogom meglépni. -
Esmein
nagyúr
válasz
faber24 #1917 üzenetére
Sámánom csak azért nem lesz, mert magem meg warriorom már van
Egyébként egyetértek, nagyon sok mindent meg lehet vele ölni a nagyfokú változatossága miatt. Semmit nem tud úgy mint az adott kaszt csak sok fajta dolgot. Sokan ezért szidják a sámánt, mert nem mind ugyanolyan és nincs rá ''I WIN'' stratégiájuk. Lepakolt totemekkel tényleg gáz a sámánt beütni, de ha enchancementes és jön verekedni akkor puszta erővel agyon lehet vágni. Ha elementalista az már húzós, mert rendszerint shieldje is van ( blockolja a hamstringet pl) sok armor és rendszerint imp lesser healje is van.
Egyébként kb 1 hét és meglesz a TUF. Onnantól pedig -
Esmein
nagyúr
válasz
faber24 #1912 üzenetére
Kezében unstoppable forcéval amire ráchargel az nagyon valószínű, hogy futni fog a hullájáért. 800-1000-es sima ütés charge után egyből és 1400-as mortal strikeket üt mailre. Haverom pl tegnap ütött egy 1961-es mortal striket papírra. Mageknek 2 ütés elég szokott lenni egy executehoz. Rugó esélytelen, warlock szivatós meg a jó mage is de engineeringgel vicces dolgokat lehet csinálni. Sámánokkal nekem nincsen dolgom, pala szívás mert 20 secig halhatatlan, immun shield alól verekszik ( bár azok is meglepődnek néha, mikor kapják a vicces máker criteket shield után.
Végülis elég sok mindent meg lehet vele verni. Rugó hunter ellen warrior ellen esélytelen, papírokat agyonüti. Nekem hunter lesz az altom, az tuti.
A warriorban az a rossz hogy nagyon cuccfüggő, viszont ha felöltözteted epicbe és neadjisten healt is kap, le se lehet csapni. -
-
Esmein
nagyúr
Sabya átment a substance-ba, cruentusosoknál elég para utolérni
Azt hiszem más felől közelítem meg a problémát. -
Esmein
nagyúr
válasz
Andras6800 #1849 üzenetére
Mage-el úgy lehetsz a legerősebb ha indítasz helyette egy Roguet, huntert vagy warriort.
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
Gnomish Jumper Cable-vel lehet valakit feléleszteni és tudtommal fél óra a cd-je. Eddig még nem hallottam hogy felrobbant volna. A használatához is kell engineering, ha jól emlékszem.
-
Esmein
nagyúr
Itt volnék az 56-os warriorommal. Még elég sok minden fog változni, de 9 nap játékidővel ez sem rossz. -
Esmein
nagyúr
A Rilu nagy féreg, többször beszéltünk vele, hogy igaz pvp szerver, de nem kell férgeskedni. pl multkor a 34-es altomat desolaceben ő meg még 3 5x-es nyomta le. Gyakorlatilag az altjaimat vadássza. Tegnap hasonlóan intelligens hunterrel futottam össze. btw, Sick Tainted Fanatics-os vagyok
-
Esmein
nagyúr
válasz
-Jackson- #1091 üzenetére
Az a ritkább eset. Leggyakrabban ez szokott lenni.
You gain arcane power.
You gain Presence of mind.
You cast Pyroblast.
mcwarrior resists.
^^
Warriorokat se kell félteni mikor Charge, Mortal strike execute 3 secen belülTalán csak a warriornak merek nekimenni ha full hp-n van.
-
Esmein
nagyúr
válasz
-Jackson- #1084 üzenetére
Legtöbb esetben sikerül együtt farmolnom az allyval de ezek negyed hpról indítanak. Ma pl 3 percet bírtam wplben farmolni. jöttem is inkább azsharába mert megint betalált egy hunstarsos. Neked van a Wrothag nevű ork warryd nem ?
Ma voltam 9.5 órát av2-ben, 26 v 12-ben voltunk, már a faemberrel ütötték az uccsó temetőnket aztán végigvertük őket a pályán 40v40-ben és végül a bosst nem tudtuk kinyírni, ekkor mondtam hogy oksé ,mert míg a bosst ütöttük beninjázták a temetőket egészen középig -
Esmein
nagyúr
Akkor innentől a Hunstarsos nyomorult kis férgek vadászat alatt állnak.
Ja és Vikhtornak /bow, multkor összefutottunk wplben...
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( eSIM ) , üzletből, Garanciával
- Google Pixel 7pro gyári független 100% hibátlan
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független szép állapotú
- Inspiron 7510 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- IPhone 13 Pro 128GB zöld 100% hibátlan új 100% akku!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest