- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Aktív témák
-
Lacza
senior tag
válasz
bélanéni #4143 üzenetére
Hú vazze kár hogy csak az állatkertbe mész
Tegnap voltunk egy jó csapattal Gnomerege-be.Mindenki 30-as körüli volt és most magyarázták el már amennyire értettem,hogy hogyan kell a defensive instant használnom, amíg ők csak tápoltak engem.Jól lebasztak hogy csak 2 kezes cucc van nálam és az lassú.Meg valami senic vagy hasonló fegyvert követeltekrajtam.
De jó volt és levertük őket -
F-ECT$
titán
válasz
bélanéni #4126 üzenetére
Realradical már elmondta nagyjából a lényeget. A pet használat elősorban helyzet, másodsorban talent, harmadsorban ''bazdmeg az imp van elöl, pedig a succi kellene'' függő. A petekkel több gond is van: nincs általánosan használható, ha nem vagy demon speces, akkor 10s cast time még pve-ben is gáz, nemhogy pvp-ben, több talentfában vannak elrejtve a talentjei, tehát hiába vagy demon buildes, a destro ágon is vannak még hozzá talentek...
Sok peted egyébként már nem lesz, jön még a felhunter és kész. Persze lesz még a lvl40 és lvl60-as mount, de azok nem petek, no meg a szinte használhatatlan infernal és a még használhatatlanabb doomguard... -
Realradical
őstag
válasz
bélanéni #4126 üzenetére
Mindegik más helyzetben lesz jó...Én ha humanoidok ellen küzdök a suc-ot használom mert a seduce-szal le tud bénítani egyet ha pl. kettő jön...ha casterek ellen mész a felhunter tud counter-elni spelleket ami szintén hasznos főlég ha mellétolsz curse of tongue-t. A vw akkor jó ha egyik eset sem áll fenn és akarsz egy falat magad elé...nomeg a sacrafice hasznos kaki repül a ventillátorba...
-
anulu
félisten
válasz
bélanéni #3892 üzenetére
melyik területen jártál, ami nyomasztó volt? szerintem Tirisfal Glades a legdurvább ilyen szempontból. jártam már pár helyen (lvl28-on bejutni Hammerfallba nem volt egy egyszerű dolog egydül
), de ennél durvábbat még nem láttam. bár hozzátenném, hogy Easter és Western Plaguelands-et eddig nagyívben kerültem
-
Lacza
senior tag
válasz
bélanéni #3751 üzenetére
A rokonnál láttam hogy van, pedig ugyanarról a cd-ről telepítettünk.
Mi a fene lehet
Képzeld tegnap végigmentünk dungeonon.5-en indultunk és 3-an maradtunk.2 svéd meg én.Ők tankoltak én meg henteltem.Lenyírtuk Van Cleefet, azután előugrottak vagy 4 -en valahonnan.Ez a 2 geci meg felvette a fejet amit kell és ott hagytak a szarban.Persze kinyírtak így kezdhetem újra.Pedig vagy 1,5 óra volt.
Ennél még az is jobb volt amikor mi nyomtuk -
anulu
félisten
válasz
bélanéni #3616 üzenetére
''Ja és asszem meg kell vennie minden rajongónak, mert a Starforce legújabb verziója fogja oltalmazni''
és?: D ezer éves DVD-ROM + Alcohol vagy Blindwrite
amúgy én egy RPG-vel vagyok hajlandó PC-n játszani, az pedig a WoW! asszem kövezés jön a következő dolgaimért: a Baldur's Gate-et rühellem, a Heroes-t útálom, a NWN-tól idegbajt kapok, a Morrowind-től feláll a szőr a hátamon... nekem a szerepjáték (a WoW-ig) egyet jelentett a haverokkal összeülni, néhány sör, dobókockák, mesélő, stb-vel. engem az, hogy ''Heroes 5'' kb annyira érdekel, mint egy hangyát az asztrofizika... viszont a Burning Crusade amint boltban kapható lesz, veszem meg! tudom, hogy meg lehet neten is venni, á lá Steam, de abból nekem dobozos KELL!
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
válasz
bélanéni #3514 üzenetére
Nem lehet, a max., amit ki tud listázni, az 50 fő (a Census+-szal ez hamar kiderül...).
Barok: az Interface-ből kitett +4 bar a lapozós 3-6-os lapjaIgazából így csak a 2-es nem tehető ki, ahhoz már mod kell (nekem a CT Mod van, azzal mind az 5-öt ki tudom tenni az eredeti mellé
).
Wrothag: párszáz (vagy párezer...) posttal ezelőtt ugrattalak vele, már nem is emlékszem, miért...
Petie: nem gondlod, hogy esetleg friendlistben vagy náluk? Azt ugyanúgy kiírja, mintha guildtag lépne be (már ha bekapcsolod...)
Warlock: szerintem a tankpet lehet a Voidwalker is, azt meg lvl10 után már megvan - bár tény, a succubus is yóóó erre a célra...
Mobok: oké, druidával nem bonyolult, ha yóóól játszik az ember, de még én, a béna druida is szólózom lvl41-en a lvl43-as elitet (rosszabb esetben kettő lvl40-est...)Mondjuk a Green Whelp Armor nem árt az ilyenhez
Én most pihizek, lejárt a GC-m... Nem lesz karácsonyra mountom - bár már tudom, hogy fogom megszerezniA kulcsszó a Big Iron Fishing Pole, és az, hogy a múltkor IF-ben 12,5g-os buyouttal adtam el egyet...
-
-
válasz
bélanéni #3512 üzenetére
a guild névre is keres, szóval ha pl beírod hogy kuka, akkor a kuka-tartalmú embereket és a kuka-tartalmú guildeket is kilistázza
de pl lehet máshogy is használni. ha mondjuk mentek instába és kell még egy valami kaszt. vagy keresel vmilyen kasztot, akkor beírod hogy /who priest és akkor a priestek kerülnek kilistázásra, de ezt lehet finomítani /who priest ironforge ilyenkor meg azokat a papokat listázza akik if-ben vannak, de pl lehet elwynn is akkor az elwynn forestben levőket látod.
asszem szintre is lehet keresni /who priest 32 lvl32es papok kerülnek listázásra.
szóval ilyen jo dolgokra jo a /who -
Viktor77
titán
válasz
bélanéni #3510 üzenetére
Felül választhatsz mit akarsz látni. Ha Guild-et választasz és alulra beírod a nevüket, akkor az összes abban lévő online tagot listázza. Ha körzetet, akkor az ottaniakat. Ha csak nem tudod valaki nevét pontosan, akkor alulra írd be az első pár betűt, az összes ezzel kezdődő nevű embert kilistázza (az online lévőket).
-
anulu
félisten
válasz
bélanéni #3493 üzenetére
ok, a karakterem warrior... amúgy most 560HP-m és 670-as Armorom van. de egy lvl25 ''cicus'' simán levágott... igazándiból meg tudtam volna ölni, de nem akartam pazarolni a potion-t. a cél az volt, hogy bejussak, nem az, hogy első menetből az über-monstereket is egy ütéssel ötfelé vágjam!
-
anulu
félisten
válasz
bélanéni #3448 üzenetére
''Asszem végeztem Westfallban, így átmentem Redridge Mountainbe. Na itt már kezd durvulni a dolog, asszem egyedül nem vagyok túl sanszos a túlélésre.''
ismerős érzés, mikor először Tirisfal Glades-ből átcsámpáztam Silverpine Forestbelvl10-ként az út mellett megláttam egy lvl12 Worgot... levert. de amúgy ezt ma is átéltem, mikor átkolbászoltam Hillsbradba
/me lvl20, út mellett lvl21-26 monszták...
de 1 halállal sikerült bejutnom.
amúgy érdemes a +1 szintűeknek nekimenni, mert ha egyedül vannak, akkor verhetőek, és tisztességes mennyiségű XP-t kapsz érte -
faber24
őstag
válasz
bélanéni #3329 üzenetére
Dwarven District és Deeprun Tram (ha megkopott allys emlékeim meg nem csalnak...)
Amúgy a resistanceoknak igazán nincs nagy felentősége az endgame-ig (persze jó ha van, de nem létszükséglet), viszont a raid-instanceokba már (sőt akár Black Rock Depths-be is) a lejutás alapja a megfelelően magas resistance...fire-res és bizonyos instáknál a nature-res nagy szerepet kap. Sőtt némelyik helyen a shadow-res is jó szolgálatot tesz...De addig ezzel nem nagoyn kell foglalkozni, mert 60ig minden szituáció kibírható különösebb resistance nélkül, na meg a paláknak-sámánoknak-huntereknek-papoknak-druidáknak-lockoknak vannak különböző spelljei bizonyos resistanceok növelésére... -
Lacza
senior tag
-
Lacza
senior tag
válasz
bélanéni #3250 üzenetére
Képzeld Béláim mit láttam még tegnap!
A következő várost amit be szerettem volna cserkészni, megtámadta egy csapat valami fura lény.Mindegyik lvl ?? volt és mindenki aki ott járt ütötte verte őket.Asszem 6 volt belőlük és piros volt a jelölésük.Először csak ámultam azután elkezdtem én is verni őket.
Szép kis kalamajka volt -
Wolverine
félisten
válasz
bélanéni #3179 üzenetére
Szintlépésenként kapsz 5 pontot minden fegyverhasználati skilledre...
Más. Tudja valaki, mi lehet ez? [link] Régebben volt valami addonom, ami ilyet csinált az NPC-k nevéből, de tudtommal kiirtottam... és most fogalmam sincs, hogy lehetne kikapcsolni (véletlenül kapcsoltam be...)
Yahh, igen: az UI-m - [link]Mst minden látszik, de normális esetben nem ilyen zsúfolt azért...
-
maross
nagyúr
válasz
bélanéni #3129 üzenetére
asszem 2.5millio elofizetojuk van. ez eleg soknak tunik. ehhez jon kb 200europai, meg nemtomhany amcsi szerver, amelyek alapjaban veve nem lifetime garancias soha nem elromlo cuccok + nem robotok kezelik oket + halozatot is berelik hozza..szoval van boven hibaforras. blizzard politikajat ismerve tuti nem lehet egy szavad sem, ha nem adnak neked +2 3 napot havonta...ha belegondolsz ez nekik 10%bevetelkieses. orulj hogy van valami, amiert hajlando vagy fizetni, mert jo.
-
faber24
őstag
válasz
bélanéni #2963 üzenetére
[link]
Parancsolj, egyfrankó kis térkép. Némely repülési útvonal már változott ehhez képest, de azért még használható a térkép.
NE-kezdő: Aldrassil (azt hiszem, nincs NE-karim igazán)
Gnóm és törpe kezdő: Coldridge Valley (DNY-ra Ironforgetol)
Human kezdő: Nortshire ugye
Ork és troll kezdő: Valley of Trials
Tauren kezdő: Camp Narache
UD-kezdő: Deathknell
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
-
Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest