Keresés

Aktív témák

• taltos

senior tag

(#4672) Petie Jaj, valahogy kimaratál az előző postomból. Sajnálom, hogy nem jut időd Trollbane-re. :( No majd ha erősödik a neted, azért remélem elnézel néha néha! :)
    Most látom, hogy Te HunStars-os vagy? Minden flamet mellőzve (meg már úgysem számít, nem vagyok BS-es :) ) megkérdezhetem, hogy Nálatok mi a ''Hordapolitika''? Mert a hordásoknál rettenetesen de tényleg rettenetesen utálják a HunStarsot, mert nagyon tisztességtelen dolgokat művelnek. low lvl hullacamp kicsi insták előtt és hasonlók. Mikor visszamentem egy kihagyás után wow-ozni (előtte még nem volt tudtommal, vagy csak nem találkoztam a Klánnal), folytattam a politikámat, hogy senkit nem támadok meg, és erre megkérem a party tagokat is. Persze ha akarja valaki, akkor nem állok le veszekedni Vele, de nem is healelem. Ezzel nem is volt gond, sehol nem bántotunk senkit. De a HunStars tényleg ok nélkül állandóan campelt, low lvl-eket, stb. Engem is rengetegszer. Tényleg nem sírok, csak kíváncsi lennék a politikára. Már azt is hallottam hordásoktól, hogy az a felvételi, hogy 1-2 órát kell tagok előtt egy low lvl-t kempelni. Ez mondjuk elég bizarr, de hidd el, _mindenki_ tapasztalata alapján (az enyém alapján is) nem volt ez olyan hihetetlen... :)

(#4696) F-ECT$ Azért, mert holnap lesz az ''igazi'' MC Domoig, csak ha leverjük a kutyi Boss, akkor ugye már nem respawnolnak a kutyák. No ilyenekért ma lemegyünk egy 25-30 emberrel, és csak trash mobokat farmolunk, aztán majd holnap megyünk rendeset. :)

(#4698) Viktor77 Bizony. Mondjuk Hunter weapon! :) Erről eszembe jutott két link! Nézzétek meg plz, és nevessetek Ti is! :D
    [link]
    [link]

[Szerkesztve]

• taltos

senior tag

válasz F-ECT$ #4650 üzenetére

Ne is mond! Domot ráadásul azóta már levertük úgy is, hogy 1 ember halt meg az egész bossfight alatt. Már azon viccelődünk(kicsit rossz szájízzel), hogy mi leszünk az első full epices Klán, akinek még mindig nincs meg Ony. Azért a forumon más Klánok bíztatnak, hogy Ők is eszméletlenül megkinlódtak Onyval, de ha egyszer lemegy (megtörik a jég), akkor onnantól már menni fog.

Egyébként igen levetkőzünk, meghalunk és újra beszaladunk. (Azt hiszem időmegtakarítás miatt, mert csakcsak nm lehet annyira nehéz.)

Most egy óra múlva megyek (kezdődik) az első MC farmunk, amik bosskillek nélkül lesznek, csak a core-ok kellenek, meg valami bőrök (na ilyet még nem láttam, szerintem nyúzzák). Volt olyan MC, ahol a bossdropokat leszámítva esett vagy 10 epic.

Jaaa! Meg ezt nézd meg:
    http://www.thottbot.com/?i=21012

NAgyon durva cuccos, most örül az egyik elemental/restós Shamynk, mint a franc! :)

• taltos

senior tag

Nah, nagyon régen jártam már erre, gondoltam beköszönök! Szervusztok! :)

Elmesélem mi történe mostanság raidügyileg a Redrock Berserkers háza táján... :)

Volt 1 hónap szünetünk ugye még a BS-en, hogy kiszűrjük azokat a tagokat, akik csak MC és hsonlók miatt jöttek be. Ez első körben viszonylag jól sikerült. :) Miután letelt a ''raidmentes időszak'', elkezdük Onyval. Elsőre levittük azt hiszem 27%-ra. Próbálgattuk még, de ennyi volt a rekord (40 főből kb. 30 1-2-3 hetes 60-as). Utána elindultunk MC-be. Gondoltuk még tapasztalatlan a csapat, eljutunk 1-2 bossig - má az nagy eredmény volna, de nem tudom mi lehetett velünk, lement a 7. Boss-ig MC. Igazándiból a régebbi MC-sek voltak vele teljesen tisztban, hogy ez azért nem akármi. Másnap mentünk vissza, és lement Sulfuron (így hívják, ugye?), és 2. próbára Majordomo is. Megnéztük még Ragnarost csak az ''intro'' miatt, de tisztában voltunk, hogy se epic, se fire res -> eléggé esélytelen. No mindegy, azért mókásan haltunk meg, és tényleg nagyon jó hangja van az öregnek! :D Ja! Kiesett annak a Legendary fegyvernek az egyik darabja (Thunredfurry?) is. :) Végülis teltek multak a napok, odaáig jutottunk, hogy MC Majordomoid (szerencsére! :D) farm jellegű, már wipe nélkül megyünk, ami azért a felszereltséget nézve dícséretes, és tegnap végre valahára lement Thekal (nem tudom pontosan így írják-e ZG-s Tigrises Boss), és tegnap előtt 1%(!!!)-ra Ony. kevesebb, mint 10 000hp-ja maradt. Az elég húzós volt, kicsit elkenődtünk... :( Ja! Nem 40 emberrel voltunk, hanem azt hiszem 35 körülivel.

Igazándiból ezek jó eredmények, de nem tudom mikor jutunk előbbre, mert erősen érződik rajtunk, hhogy nem HC Gamer klán vagyunk, hanem tényleg barátságra épül az egész (talán még a komolyabb fajtából). Örülök, hogy RB-s lehetek. :) NAh de a lényeg, kíváncsi leszek mennyire jutunk el BWL-be. Sokan úgy gondolják, hogy nem nagyon, de szerintem még lejárunk egy ideig MC-be, és ha felszerelődig a bagázs, akkor nincs mit tenni, oda is megyünk majd. Igazándiból a szervezettséggel nincsen baj, amig nem ''borul ki a bili'' Ventrin. Ezt úgy kell érteni, hogy előkeveredik valami hülyülés, és 40 ember dől a röhögéstől Majordomo előtt. Néha zavaró lehet, de azért mókás. Szerintem. :)

Hmm... mit is mondjak még? Ez volt mosta a fejemben igazán, de lehetséges, hogy nem is érdekel Titeket... mindegy, visszahúzott a szívem, régebben ''home'' volt a prohardver.hu, és rengeteget voltam itt olvasgatni írni... jó most kicsit nosztalgiázni és újra a régi felületen írni a hozzászólásomat. :)

Azt hiszem abba is hagyom. Szervusztok, jó éjszakát! :)

ps.: Azt hiszem megint lehet költözni a BS-ről a át hozzánk a Trollbane-re valamikor. Sajnos nincs a BS-en már karakterem, és nem is csinálhatok :'(, úgyhogy csak itt tudom írni. :)

ps2.: Petie! Keveset/nem játszol a Trollbane-en az altoddal! Hát hogyan találkozzon Veled így az ember? :) Ha átjössz, akkor írd be a friendsbe Tlalok-ot és Ascyra-t is Haqim mellé, mert már néha én is altozok. :)

• taltos

senior tag

válasz -Jackson- #3177 üzenetére

Haqim-nak hívnak in-game. :) Egyébként a ventri dolog sajnos nem megoldott, mert én Mac-et használok, és erre még csak nemrég jelent meg a ventri, ami sajnos nem megy a régi szerverekkel (azaz a legújabb kliens van meg, ami nem megy arégi szerverrel). Ha tudsz olyan szervert, amin friss ventri fut, akkor természetesen sima liba, de eddig még egyel sem futottam össze... :(

De persze dolgozom az ügyön, mert Szerdán megyek Onyxiához is, és hát ugye ott is fontos...

A Mage-ek, akiket esetleg felvehetsz a barátok közé: Joneleth és Jababoi. Rettenetesen jól kenik, és szoktak is sokat BG-zni. Még Rellix-et ajánlom és Mystic-et. Én mondom, jól kenik nagyon! :)

Egyébként miközben a postodat olvastam, pont DM-et farmoltunk, és megkérdeztem a tankunkat hogy Ő ismer-e. Azt mondta, tényleg hihetetlen az a sok mese, amit hallott Rólad, de aztán egyszer volt szerencséje találkozni Veled BG-ben, és tényleg nem hazudtak a mesék. Azt mondta nyugottan menjek Veled. :D

Persze nem tudom mostanában majd hogy lesz... elválik... :)

• taltos

senior tag

válasz -Jackson- #3175 üzenetére

Hát hallod! Vannak Mage haverjaim, akik gyakran BG-znek (megőrülnek érte, de miért? :) ), Ők tuti mennének. :)

Egyébként ma voltam életem első BG-jén (valami zászlófoglalgatós). Hát kb. 2 perc alatt kaptunk ki, de az egész egy szervezetlen bénaság volt. Mentünk, össze akartam hozni valami normális legalább 5 fős csapatot, hogy tudjak Shieldet pakolni, meg healelni. A barátomon kívül senki nem jött. Senki nem figyelt rám, nem tudtam hátul maradni, ha meg közelebb mentem, én voltam a Huntereknek meg a Mage-knek az első számú célpont. El is ment a kedvem tőle... Megfogadtam, hogy ha már nem áll össze minimum 5 ember, akkor el sem indulok bejelentkezni.

Az igazsághoz mondjuk az is hozzátartozik, hogy azt mondta a haverom, hogy nem véletlenül kaptunk ki, ugyanis az ally marhára szervezett vol, és a rangk ilyenek voltak náluk, hogy 3db rank 14, 4 db rank12, és a többiek. Szóval állítólag állandó team lehetett az Ally, mert állítólag ritka az ilyen felállás. :)

• taltos

senior tag

válasz LucifeI2 #3148 üzenetére

Nézd már! Te vagy Lcfr? :) Veled voltam ma partyban. :)

Sajnálom, hogy nem jött össze RFD, majd legközelebb! :(

• taltos

senior tag

válasz -Jackson- #3114 üzenetére

Nee bahh! Te vagy Wrothag? :) Elég ismert voltán a BS-en mind horda, mind szövi oldalról. Most láttam, hogy átjöttetek, és meg is kereste az egyik barátod az RB-t, hogy ha vannak PvP mániások, akkor mehetnének Veletek. Megfordult nekem is a fejemben, de egyelőre most Onyxiára gyúrok cuccokban.

Egyébként Holy/Disc (20/31) Priest volnék már lvl1 óta, és állítólag az ilyeneket nagyon szeretik a profi PvP teamekben. Régebben, amikor még nem volt felbomlófélben a Burning Rage, akkor le volt fixálva a helyem, mint segítő Tag az llandó BG-kben (no de azért az RB-t nem hagytam el ilyesmiért :) ).

Egyébként vicces, de kb. 57 voltam, és minimum 4 klán keresett meg privátban, hogy amint elértem a 60-at, szívesen látnának a soraikban. :) Abba a Recogizés klánba is.

No de a lényeg! Kezdeni fogok lassan egy Warrior vagy egy Shamy altot! :)

• taltos

senior tag

válasz Petie #3093 üzenetére

Hát... Nem biztos, hogy lehet csinálni péntektől karit, de az tuti, hogy péntekig lehetett átvinni, szóval valószínű... :)

Érdemes egyébként! Gyere át, és jelentkezz az RB-be! Biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog. Ha esetleg kedved lenne hozzá, akkor keress meg in game (Haqim), és beszélek az érdekedben! :)

• taltos

senior tag

Borzasztó jó a Trollbane! :) Aki tud, ne habozzon!

Egyébként most azért sok a 60-as, mert most csak átpakolni lehet. Majd péntektől jönnek a kicsik is. Nagyobb az összetartás, szinte keblünkre öleljük a Orgriban összetalálkozott más Klánbélieket is. Rengeteg a városraid. Az allyk ahogy néztem eddig nem bunkóak, viszot kitörő lelkesedésükben nagyon aktívak, és egy élvezet az egész. :)

Annyira jó, hogy szinte mindenki aktív! Összefog mindenki mindenkivel, mert most érezni hogy kevesen vagyunk. Egyelőre nincs ''Faszszopó'' és hasonló értelmes névvel megspékelt karakter. Mivel nem magyarokkal megtűzdelt szerver, valszínűleg nem is nagyon lesz. :)

NAGYON tetszik! Soha nem gondoltam volna, hogy ennyi előnye van egy friss szervernek! :D

• taltos

senior tag

Elköltöztem a BS-ről a Trollbane-re... RETTENETESEN megérte! :)

Nincs lag, annyi az erőforrás, mint az állat, rengeteg városraid van (mivel low a server, szért no lag). Már első nap jött a 40 fős raid Orgri ellen! Ott is voltam mint védő, rettenetesen nehév volta tartani Őket. :)

Imádom az új szerveret! :)

(a haverok miatt kissé rossz, de itt is vannak haverok, sőőt barátok (az egész Redrock Berserkers átköltözött), és a játék sokkal élvezetesebb!)

Aki azt mondja hátránya van, hogy nincseneke sokan, az még nem érzett olyat, amikor tényleg mehet a városraid akár IF ellen is, semmi laggal. Amikor elmehet Essence of Watert farmolni, eddig nem volt gang, semmi. Annk ellenére, hogy jelenleg a Hordalétszám (account) 150 körül van (persze 99% 60-as), nagyon jó a PvP élet. Van AB, AV, meg minden! :)

Bár kicsit rémisztő, hogy az Allynál mindenki full epices és a Világok Pusztítójával császkál... :)

• taltos

senior tag

válasz Viktor77 #2630 üzenetére

BS - Horda - Kétkezes Vibrátor

Más...

Van itt valaki rajtam kívül a Redrock Berserkersben? :) Mert van olyan tagunk, akit ph -nak hívnak, de megkérdeztem tőle, és nem a prohardver miatt :D

[Szerkesztve]

• taltos

senior tag

válasz F-ECT$ #2622 üzenetére

Én soha nem rohanok a warrior felé az alábbiak miatt:
    - sok mob (nem feltétlenül tudom, hogy az éppen a warrior mellett áldogáló ilyen-e) a körülötte lévőket tudja egyszerre sebezni.
    - sok mob a körülötte lévőket fel tudja dönteni, vagy stunolni (estleg altatni) szintén jobb, ha kint vagyok a hatósugárból
    - sok mob tud ütéssel mérget vagy akármit rámrakni (vagy a körülötte lévőkre, ami megint nem jó)
    - És ez a legfontosabb: marha sokan tudnak slencenni, ami Priestnél halálos...

Ha valakik rámjönnek, szinte kivétel nélkül egy Mage szerdi őket le rólam úgy, hogy meg valami frost nova, és én oldalra - hátra lépek kettőt.

Ha immunisak a fagyra, akkor is a mage szedi le rólam őket aoe-vel.

• taltos

senior tag

válasz Petie #2615 üzenetére

Végülis nem cssinálod rosszul. :)

Pár dolog viszont: shieldet harcosra nem nyomok, csak ha gyorsan esik a hp-je, és mintegy cast time csökkentőnek használom. Azaz shield és már megy is rá a heal

Ha valaki jó healer akar lenni Priestként, azért nem árt rátalentelni. Ha viszont rátalentel az ember (ez egyébként 31/20 Disc/Holy -t jelent), akkor egy jó healer megállja a helyét magasabb instance-kben is (ha talál partyt :) ).

Én így healelek többnyire:
    1. Néha rárakok egy shieldet a mage-re, mert úgyis aoe-zni fog, akkor meg a kicsiket lerántja, de ha nem fog aoe-zni, akkor többynire nem.
    2. BErohan a tank, rosszabb esetben a party. Ekkor rögtön meglátom, hogy kik veszik fel az aggrot (pl. többnyire Rugo, warrior és shamy). Ezekre gondolkodás nélkül egymás után renew.
    3. Vársz egy kicsit, hogy tisztuljon a helyzet (nem ez a szép healelés, de a partyk 99% meg nem dolgozik szépen, szóval szép healelést sem lehet. :) ). Látod kik akják a nagy sebzést, vagy esetleg azt, hogy kik viselik rosszul (pl. lehet hogy a tank többet kap, de a rugo fele annyitol dögledezik). Őt kell healelni, és közben nyomni egy-egy healt a rosszabbul lévőkre (pl. a tank egy idő után), és még közben minden sérültre a renew.
    4. Amint kicsit aprúlt a jónép (a mage aoe-je leszedte a kicsiket, vagy egy-egy nagyobb mob kiesett a játékból), és 3-nál több sérülted van, akkor már mehet is a Prayer of Healing.

Nagyvonalakban ennyi egy 5 fős átlagos partynál. :)

Kis healekkel én nem szoktam játszani, már bármi gáz beüthet (patrol, egy elszaladó mob behúz egy másik csapatot, stb.) és akkor minden csepp mana kell. Magyarán takarékoskodni kell mint az állat. Magyarán azért nem kis healezek, mert nem manatakarékos. :)

Aggronál nagyon kell figyelni az overhealt, mert az erősen számít és semmi értelme nincsen. Előnyben kell részesíteni a renew-ot, mert szinte az egész játék kulcsa. :)
    No és persze a falsh heal. :) Greater healt én csak akkor használok, ha feltámasztottam vaalkit és gyorsan akarom felhealelni.

Ha ezeket kb. betartod, akkor soha nem lehetsz hibás, bármi baj is lesz.

Ha pedig valaki rát támad (ahogy Petie is mondta), ne szaladgálj. Tapasztalatlan Priestek szokása. :) Shieldet magadra és renew-ot. Ha nem életbeváró a healelés, akkor egy kicsit hagyd abba, hogy már több aggrot ne termelj.

Ja! És mégvalami! állíts fel egy sorrendet a partydban, hogy kik a fontosabbak. Pl. ha gázos a helyzet, akkor egy mana nélküli mage legyen az utolsó, akit healelj! Shamy, rugo, warrior. Ők fontosak. A rugo azért, mert 1 hp-n is tudo osztani még szépen, a Shamy azért meg tud ressurectelni.

Kb. ennyit tudtam most hozzátenni. :)

• taltos

senior tag

Szervusztok! Egy quisk kérdés, mert én nem találok rá megoldást. Létezik olyan addon, amivel a whispeléseket lehet managelni? Akár külön ablakban is. Ez jól jön pl. Klángyűléseknél, vagy Klánvezetőknek, vagy akik ''álló helyzetben'' egy bizonyos ideig egy csomó whispet kapnak és kezelnek.

Borzasztó fontos lenne, de én csak olynt találok guglival, ami olyat csinál, hogy whispben küld el valami spellek castolását (vagy valami ilyesmi).

Köszönöm előre is a segítséget!

/bow /kneel

:)

• taltos

senior tag

válasz Wolverine #2138 üzenetére

Tudtam, hogy ilyen gonosz vagy, ezért nem írtam oda! ;]

De most komolyan! Én nem tudtam, hogy ez ennyire wareznek minősül... És ha most Petie-nek lenne egy duid-ja, full epic setben, epic lóval, meg minden földi jóval + lenne 500g-je, akkor ha én azt megvenném, az is warez? Vagy ez csak úgy, ha nagyüzemben űzik? :)

[Szerkesztve]

• taltos

senior tag

válasz faber24 #2131 üzenetére

Elsőként: És ha jut mindkettőre? ;)

Másodszor: Nem érted a lényeget! Nem PÉNZ szűkében vagyok, hanem IDŐ szűkében. És mostmár, így felnövekvőben azt mondom, hogy igenis mérlegeljen az ember, hogy minden hülye kis forintot pakoljon ide vagy oda, vagy gondolja meg, hogy amin garasoskodik, az megéri-e? A farmolás alatt nem azt értettem, hogy nem csinálni mást, hanem csak cuccokért mobozni, hanem úgy, hogy amikor már majd mehetnék a többiekkel, akkor esetleg azzal kell foglalkoznom, hogy honnan legyenek jobb cuccaim...

Az az érzésem, hogy az itteni ellenzők közül sokan azért teszik ezt, mert nincs rá keret, hogy Ők meglépjék, valamint nincsenek olyan helyzetben, hogy választaniuk kelljen. Ez nem rossz,csak kicsit ''savanyú a szőllő'' feeling. De mst hányáttok rám a követ, hogy neeeem! :)

Na, szerintem erre se válaszoljatok, ahogy az előbbire sem. :)

Petie: Egyébként régebben azt hittem, hogy ezek a dolgok úgy működnek, hogy fizetnek főállásban pár embert, akik lvl60-asokkal napi 10 órában farmolnak csak. De ahogy most mondtad, az is erősen elképzelhető, hogy nem ezt az utat választják... :(

ps.: faber: egyébként lehet hogy Nekem is majd úgy lesz 60-ra, de azt ne felejtsük el, hogy itt százalékekkal játszik mindenki, ami nagyon nem biztos, hogy bejön...

• taltos

senior tag

Jó, hát már látom, hogy nem voltam teljesen tisztában a körülményekkel, és az esetleges háttérrel. Így már érthető/elítélendő. Mea culp, mea maxima culpa! :)

Egyébként nem annyi minden, ''csak'' barátnő, egyetem és barátok. :)

No, köszönöm a ''fényt'', téma lezárva! Szólok is egy moderátornak. :))

[Szerkesztve]

• taltos

senior tag

válasz maross #2124 üzenetére

Ez hüleség...

A gazdag pattanásos kisgyerek így is lenéz, és mivel Ő napi 10 órát nyomja, még így is több epicje lesz, mint Neked, és mivel napi 10 órában nyomja, és mert rá van kattanva, sokkal profibban fog megakasztani lvl60-on. Ez nem G függő. Tudod kik veszek még G-t? Akiknek valamiért (kisbaba, feleség, barátnő, iskola, munkahely, stb.) nincs ideje a napi 10 óra farmra, de szívesen lemenne a barátaival MC-be, ahova azért nem lehet fele kék - fele zöld cuccokba lelátogatni...

És ez szvsz nem cheat. Bárkit le lehet mosni full epicbe is, ha noob az illető. Ha meg nem, akkor meg zöldben is elken. :) ) Ja, és ha lenéz? -> Ignore.

Szóval mégegyszer: túl kell látni a dolgokon... :p

Egyébként a karakteres dologban igazad van, egyetértek.

(Nekem most az lenne a helyzet, hogy kb. két hét múlva 60 leszek, de MC-be nehezen mehetek le, ha nincsenek jó cuccok kifarmolva. Én azt mondom, Nekem jobban megéri valamennyit fizetni, mint heteket farmolni csak azért, hogy már mehessek. De természetesen lényegtelen, mert ilyen feltételekkel akkor inkább megpróbálom megldani másképpen. :) )

[Szerkesztve]

• taltos

senior tag

válasz maross #2118 üzenetére

Komlyan?! Erről nem tudtam... És akkor azt is kitörlik, amikor valaki elad egy lvl60-as karakter egy acc-al? Mert ez pont ugyanez.

Rendicsek, akkor vettem, hogy itt nincs erről szó, de ez nem is a Ti saratok, ez a Blizzard butasága... :)

[Szerkesztve]

• taltos

senior tag

válasz maross #2114 üzenetére

Miért? Szégyellik mi? :)

Aki nem, az meg bátran! :)

• taltos

senior tag

Szervusztok!

Valaki vett már igénybe ilyen Pénzért Gold dolgot? Mennyibe kerül ez? Melyik megbízható? Valami tapasztalat?

• taltos

senior tag

válasz Wolverine #1733 üzenetére

Ááá, köszönöm!

Te honnan tudod? Próbáltad már? Ilyenkor gondolom a karakterek törlődnek, de ezáltal lehetséges az, hogy újrakapja az ember az ingyen 1 hónapot? Tudom furán hangzik, és én sem nagyon hiszem hogy így lenne, de elképzelhetőnek tartom, elvégre ezt úgysem csinálná senki (mármint hogy 1 hónap játék, aztán törlés, aztán újraregisztrálás), mert nem lehet túl szórakoztató egy havi munkát újra és újra kitörölni és újrakezdeni mindent a nulláról.

Ha minden igaz, akkor most veszek egy teljesen új állapotban lévő WoW CE-t, és ha letelik a rajta lévő 10 nap játék, akkor gondoltam utána újra regisztrálnám, csak arra gondoltam, hogy lehet, hogy ad majd egy plusz hónapot... :)

• taltos

senior tag

Most szalonképes leszek, és nem mondok olyat, amiért kimoderálnának...

Petie: Te betárcsázós nettel nyomod, ugye? Mennyire elegendő szerinted az a net? Mekkora az átviteli seb?

Valaki wow-ozott már vodanettel? Lehet, hogy 1-2-3 napig ezzel kell majd hogy nyomjam...

• taltos

senior tag

Szervusztok!

Lenne egy kérdésem (na jó, több :) )!

Lehet-e, és ha lehet, akkor hogyan acc.-ot törölni és újra beregisztrálni? Még nem biztos, hogy szeretném, de ha szeretném, akkor hogyan lehet?

Kerestem, AM-en, de nem találtam ilyesmire utaló linket. :(

• taltos

senior tag

válasz followme #1695 üzenetére

Hmm... nincs fent valami problémát okozható add-on?

• taltos

senior tag

Hááát, a druid healelése akkor vetekedhet egy priestével, ha a priest disc+holy-s, és a druid meg full restos. Ha a priest full holys (legalábbis erősen afelé orientált), akkor a druid kicsit lemarad (tényleg csak kicsit).

Egy okos priest high lvl-en disc+holy-s. Sokkal több a mana-ja, ezt tudni kell.

Egyébként a gyógyítási stílusuk a más. Egy harc utána druid sokkal mana takarékosabban húzza fel a partyt, mint a priest, de a priest nagyon ki van hegyezve (ha jól van talentolva, és nem noob játszik vele) a gyors reakcióra. Ezt úgy kell érteni, hogy a különbőző spelljeivel pillanatok alatt tud egymás után sokszor - SOKKAL kisebb agroval mint egy druid - életben tartani egy tankot.

Ezek a dolgok, amik az elején nem annyira fontosak (kis agroval gyógyítás, shield bevonása a harcba, amivel ugye még harc előtt lehet agro nlékül ''gyógyítani'', fade, ami ugye még heal előtt elnyomható, stb.).

Mindig jót szoktam mosolyogni az ilyen vitákon, és a ''táblázatos'' étékösszehasonlítgatásoknak, mert ez butaság. A druid és a priest kiegészítik egymást (rettenetesen frankón!), nem riválisai egymsnak.

Na, mindegy! ;)

• taltos

senior tag

Úgy esetleg már most is meg lehetne oldani, ha nem különböző világokat tárolnának egy-egy szerveren, hanem egy világ különböző részeit. Így pl. if-re vagy ogri-ra lehetne használni egy google alázó vasat, mig a többire ''simát''.

• taltos

senior tag

válasz Petie #1549 üzenetére

Mi?! De miért? Aranyrudacskákat pakoltak azóta mellé? :D

Na jó, megértem. Eszmei értéke van. Szerintetek megéri venni most még egyet (mármint használtan, nem 100K-ért)? :)

[Szerkesztve]

• taltos

senior tag

WoW CE-t, azaz gyűjtők kiadását lehet még valahol venni újonnan?

• taltos

senior tag

válasz Viktor77 #1541 üzenetére

Hát ez marha jó! Akkor nekem 1,75 hónap feleslegesen ment kárba... :O

• taltos

senior tag

válasz Viktor77 #1482 üzenetére

Menj már Vikthor! Nem hiszem, hogy ezt komolyan gondolta. A stílusával és a helyesírásával is jelezte, hogy csak viccel (alkalom adtán hasonló módon szoktunk néha mi is parodizálni).

Szóval értsd a tréfát! :D

p.s.: Ha esetleg tévedek, akkor az gáz. :(

• taltos

senior tag

Megmondom őszintén, nekem egy kicsit keserű ez a BE. Én már az UD-khoz is ''filozófiát gyártottam'', amikor játszotam, mert nem illenek csont nélkül Ők sem a hordába. Most meg a BE-k? :F

Persze lehet hogy majd csak meg kell szokni...

• taltos

senior tag

''Rohadszemetek'' ( :) ) vagytok! Fogadtam a barátnőmmel 10 óra maszírozásba, hogy dec. 31-edikéig nem WOW -ozok (ha elvesztem, akkor nekem 100 órát kell teljesíteni).

És most őszintén megmondom, már nagyon visszahúz a szívem a wow-hoz (természetesen Ti vagytok a hibásak! ;] ). Már nagyon vár vissza az UD Priestem, nem is tudom mi lehet Vele. :U

Hát kb. ennyi. Csak kiömlött belőlem a bánatom... :B

• taltos

senior tag

Megtalálták az eredeti Gyűrűk Urát!

Az angol irodalomtudósok és a nemzetközi tolkienológusok között az elmúlt évtizedekben egyre inkább teret nyert az a nézet, mely szerint az író egy ún. proto-Gyűrűk Urából építkezett. A feltételezett kéziratra naplójegyzetek és bizonyos levélrészletek utaltak, de magának a dokumentumnak a hiánya elég erős érv volt az elmélet ellenzői számára. Most azonban, a számítógépes szövegelemzés fejlődésével úgy tűnik, a rejtély megoldódott.
    A szofisztikált lingvisztikai modellek segítségével a műnek egy olyan, eddig rejtett mélyrétegét sikerült feltárni, amely mindezidáig elkerülte az irodalmárok figyelmét. Egyes, kisebbségben lévő elméletek szerint ez a mélyréteg kapcsolatba hozható bizonyos művek már részletesen ismert, litero-genetikai állományával, melyeket például a szerepjáték-irodalomban találhatunk. Más szerzők szerint viszont nem áll fent ez a kapcsolat: véleményük alapjául különösen a kockacsörgés-markereknek (melynek konzervatív öröklődése egyes szerzők esetén kétséget kizárólag bizonyított) az alacsony száma szolgál, sokáig feloldhatatlanná téve a látszólagos paradoxont.
    Ám egy fiatal kutatókból álló csoport, szakítva az eddigi, hagyományos hozzáállásokkal, az egyéni kutatási tervnek köszönhetően képes volt arra, amit sokáig lehetetlennek tartottak: megtalálni azt a proto-Gyűrűk Urát, melyből Tolkien később a végleges változatot készítette, és teljes körű szintézist nyújtani a rivális elméletek között.
    Eredményüket a rangos World?s Ethnolinguistical Bulleting (WEB) áprilisi számában publikálták, ?MMORPing a Mythology - Ur-language and Proto-text in the Work of J.R.R. Tolkien.? címen.
    A tanulmány megtekinthető a lenti linken is:
    [link]

-- forrás: rpg.hu

:C :DD

Aktív témák

Hirdetés