- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
maross
nagyúr
ehhez annyi kiegeszitest, hogy ezek a szamok marhara valtozhatnak, tehat elso korben:
/chatlist
ez kiirja hogy epp milyen csatikon vagy rajta. ha nem vagy traden, akkor
/join trade
a chatlist kiirja hogy pl ageneral es a trade hanyas szammal fut, utana mar csak a szamokat kell a / jel utan irnod, pl /2 hi -
maross
nagyúr
ma szereztem be harci disgusting oozelingot
. -20res to all, -20defense
-
maross
nagyúr
gz razorhoz
. mi mindkettonel ugyanannyit szivtunk. a johir az, hogy vael utan chromaggusig meg se all az ember
. razornal szivtunk egy honapot, vaelnal 2-3het, de utana broodlord 2nap, 3sarkany + chromaggus osszesen 2nap. most ugy tunik nefariusnal kicsit megtorpantunk :>. bs-en pt rekordja 8s alatt wipe, ugy latom nem sikerult megdontenetek
. (bs-en vagy te is ugye? melyik oldal milyen guild milyen nev? :>)
-
maross
nagyúr
válasz
FireShadow #4027 üzenetére
most mar nagyon megeri troll rugonak is lenni, mert 3percenkent elnyomhatsz +10% attack speedet 10secre (ha 0hp korul vagy, +30%)...undead is jo, mert ki tudsz jonni fearbol..ork meg viccesen nez ki, es jo a stunresistje.
-
maross
nagyúr
válasz
FireShadow #4014 üzenetére
termeszetesen meg lehet csinalni, azert guest pass, hogy raszokj a jatekra, es folytatni akard a karidat
. account managementnel megtalalod a reszleteket.
-
maross
nagyúr
remek hasonlat
. thottboton itemkeresovel keress ra uptos cloth cuccokra, es probald meg kifarmolni. esetleg ah-n rakereshetsz ''frozen'' cumokra, neha egesz jok, ha van par bena cuccod megeri egykettot lecserelni ra.
szerk: amig nem vagy 60, addig csak modjaval, a sok pve miatt kell a mana. mc-ben mar mindegy, elpuffogtatom feltoltom ennyi, bossnal meg atoltozom buzisabb szinekbe
[Szerkesztve]
-
maross
nagyúr
intellect a butaknak valo
. friss level 60askent csupa eagle cumo volt rajtam, tobb staminam meg intem volt mint barkinek..aztan sokra mentem vele
. 3000/6000 vagyok sajat buffommal alapbol, ha nem az mc-s cuccaim vannak rajtam. (3zold helyett 3kek, 2kek helyett 2lila). nem eri meg intre gyurni, jon az magatol az epicekkel.
-
maross
nagyúr
nah, atnyomtam mc gear-re. hp/mana csunyan megcsappant, de a damage igazolja a dontest :>. hp-n segit az iceblock meg a rutinos healerek, manan a manaruby,robe of archmage,dinnye stb
.
-
maross
nagyúr
nezd, van nalam kb 20valtascucc, mc-ben en is fullpveben nyomom. a legjobb, hogy van rajtam egy lvl41es mcpowa zold sityak, ami +29 frost damaget ad :>. ha zgben tud magus nyerni, akkor a tobbi magus lusta/szarok a cuccai. nalunk az alapito tagok kozul 2magus, azok is ott vannak mindig a top5ben, jo cuccaik vannak, jol nyomjak, ennyi.
most jut eszembe, mc-re kb 6-7maget viszunk, abbol 3-4 szokott elso otben lenni, tobbi az 10+. mondtam, sok fugg a hozzaallastol is. viszont ha igy nezzuk, szerintem ha warlockom lenne hasonlo szerkoban, talan tobbet tudnek damagelni, ki tudja...nem tudom mennyire aggroznak warlockokra. mivel en full frost buildes vagyok, van 2iceblockom, megtehetem hogy belelovok mindent.
ha sikerul letolteni a wowreadert, akkor megprobalom feltolteni a karimat.
-
maross
nagyúr
jo, akkor szarok a lockok. meg a tobbiek is.
par gondolat hozza: warlock feladata banishelgetni = ido. shadow damage ha jol tudom tobb aggrot general, tehat ha a warlock belead apait anyait tuti magara szakitja a mobot = ido. aoe = magus. ha ezeket osszeadod, kijon hogy miert nem ok az elsok. -
maross
nagyúr
válasz
faber24 #3281 üzenetére
igen, de erzed azt a par apro kulonbseget a ket kaszt kozott, hogy rajtad feleannyit sebeznek, es ha le is vittek minden hpd felnyomod maxra. ha a caster manaja fogy el, akkor mar csak agyutolteleknek jo, te odamesz valakihez es levered a majat...stb. nem szeretnel emelle 2k+os sebzeseket is 6masodpercenkent?
-
maross
nagyúr
válasz
BatemanX #3262 üzenetére
trinket nelkul 1789es frostbolt crit a rekordom. minden cuccom uptos, csakugy mint az osszes tobbi mage-e. eleg reg szamoltam ossze, akkor valami 220uptom volt, most kb 250 lehet. erre rajon az, hogy nem lazitunk, minden mobnal az 5sunder utan egyszerre belevagodnak a frostboltok, egesz a vegeig, mikor meg eletben van 10%alatt mar a masik mobot lovom, mert frostbolt kilovese utan ugyis megdoglik.
szerk: az arcane power + trinketes mageunk kb 8% szokott bevallalni.</p><p>
valoszinu, hogy a magek csinalnak valamit jol, mint az osszes tobbi kaszt rosszul.[Szerkesztve]
-
maross
nagyúr
válasz
BatemanX #3256 üzenetére
nezd, milliofele addont hasznalunk. mindenkinel lenyegeben azonos a lista. damagemeter igaz hogy adott radiusig mer, de mc elejen mikor vegigvagjuk magunkat a bossig, azt mind rangen belul van, bossnal mar kiakadhat mert ket reszre oszlik a group meg stb, akkor mar vannak elteresek. rugok kezeben lila, hunterek kezeben rokdelar es tarsai.
mas: mellenek is van damagemetere, es ugyanazt mutatja mint az enyem.[Szerkesztve]
-
maross
nagyúr
ja es a legdurvabb egy shadow priest, aki csak ritkan jon le, es vezeti a damagelistat
-
maross
nagyúr
válasz
BatemanX #3205 üzenetére
nalunk elso otbol altalaban 4mage + 1rugo. van egy hunterunk, aki minden bonuszt ado kajat piat magara tol neha, mert lelkes, es igy o is a kozelunkbe er. ettol eltekintve magek mindig hozzak a maguk 6-7% at.
2arcanistom van, a 2.at most legutobb kaptam meg. 40/11es frost/arcane, uptora oltozve. rugoink javan 10+ epic van, rajtam talan 8, de mikor 4volt, akkor is ugyanez volt a helyzet, csak most nem fogyok ki manabol. ha egy darab aoe resz sincs, akkor 1rugo szokott megelozni. walockunk fullepicben, igaz benne van az elso tizben, de nincs a normalisan felszerelt magek elott.
sztem nem uptora gyurtak (ami szvsz hiba), de ha megvan 700-750es sebzesu frostboltjuk, akkor mar csak rajtuk mulik. -
maross
nagyúr
válasz
bélanéni #3129 üzenetére
asszem 2.5millio elofizetojuk van. ez eleg soknak tunik. ehhez jon kb 200europai, meg nemtomhany amcsi szerver, amelyek alapjaban veve nem lifetime garancias soha nem elromlo cuccok + nem robotok kezelik oket + halozatot is berelik hozza..szoval van boven hibaforras. blizzard politikajat ismerve tuti nem lehet egy szavad sem, ha nem adnak neked +2 3 napot havonta...ha belegondolsz ez nekik 10%bevetelkieses. orulj hogy van valami, amiert hajlando vagy fizetni, mert jo.
-
maross
nagyúr
válasz
Dourgen #3115 üzenetére
moonkinformot a balance ag utolso talentjevel tudod elerni. ha nem vetted volna eszre, ket patchel ezelott torlodott az osszes talented.. /ja bocs, most nezem hogy tapos 24es druidad van :>/, es egy csomo talent megvaltozott + hurricanere mar nem kell talentet rakni, van insect swarmod meg ilyesmi.
-
maross
nagyúr
válasz
LucifeI2 #3063 üzenetére
+33 upto damage szokott lenni altalaban, az upto a kulcsszo, tehat 1-33 kozotti damaget ad hozza random modon. ha hosszu tavon nezed, akkor ez vegulis a felet jelenti, tehat 33upto az 14damage. de megeri siman, mage-el mar annyi uptom van mint a szemet, lassan mar egesz jokat utok (frostbolttal 1789, es nincs se arcane powerem, se +180 vagy 280as trinketem).
-
maross
nagyúr
huh, 7honapja van kint? nyaron 2honapig nem jatszottam, es benne van 50+ napom a ket legnagyobb karimban ... 5honapra az napi 8ora+ :>
-
maross
nagyúr
lesz ennel nagyobb problemad is, mondjuk mikor 800aranyat kell adni egy loert
. 7silver lol....emlekszem en is mennyit guberaltam egy 27silveres isten torert
. meg a linen clothokat is eladtam, a first aidem is jol lemaradt, de megerte
. javaslatom az, hogy jatek elejen ne foglalkozz ilyen hulyesegekkel, kesobb ugyis sokkal sokkal nehezebb lesz, legalabb megszokod kicsit. ha nagyon radjon a kolthetnek, akkor mindig a legszarabb cuccodat csereld a boltban talalhato legjobbra
. persze ez kesobb maskepp lesz, mert mindig aukcios hazban fogsz vasarolgatni +statos cumokat. quest rewardokat is erdemes figyelni mar elore, mert neha nagyon jokat ad.
-
maross
nagyúr
válasz
bélanéni #2764 üzenetére
elejen en is furcsanak tartottam, nem is tettem ra talenteket, csak mikor felgyult 3-4db
. talentek java eleg gyenge, megis erosit teged. viszont ha elersz adott pontokat az egyik faban, akkor neha eleg utos talentek bukkannak elo. celszeru elore kituzni, hogy mit akarsz elerni, utanaolvasgatni talentbuildeknek. altalaban a 21 es 31 pontos talentek az utosek, bar elorebocsatom warlockot nem ismerem. lehet hogy az 1%manaszuksegletre nem tesz senki, mert van mellette masik. druidaval is igy volt ,van egy aoe varazslata, addig nem is lattam senkinel, amig ki nem jott a patch, es nem kellett mar hozza talent
.
-
maross
nagyúr
ezt egy kicsit modositanam. tort szerver annyira lagol (akadozik, utsz egyet es 3mp mulva tortenik valami, teleportalsz egyet, kozben elore futsz, es 3mp mulva ugyanoda teleportal ahova mar eljutottal, ha nem hatrebb, stb), hogy csak keso este, vagy delelott lehet jatszani rajta. es meg nem is ez a legnagyobb gondja, hanem egy csomo eletbevago tulajdonsag es quest elerhetetlen rajta. petekrol, aukcios hazrol ne is beszeljunk. egyszeruen nem osszehasonlithato a ketto, blizzardnak valahogy sikerult ugy megcsinalnia, hogy ne lehessen tort szerveren normalisan jatszani. meg patchelessel letorlodik a karid stb..roviden osszefoglalva ertelmetlen
[Szerkesztve] -
maross
nagyúr
válasz
Andras6800 #2271 üzenetére
auction house :>. eagle cuccok rulz
-
maross
nagyúr
mc-ben nalunk mindenki mindenre passzol. ninjazas meg nem fordult elo, de ha ilyen lenne a tag egyertelmuen es azonnal repul + feketelista, eletben nem talal uj guildet. passzolas utan a setitemekre korloot van (classonkent), egyeb cuccokra pontokat lehet feltenni, amit addig mcbeli reszveteledert kaptal. ha nem ad senki pontot, akkor randommal odaadjuk vkinek.
-
-
maross
nagyúr
válasz
faber24 #2234 üzenetére
kigyosnal csak annyit kell csinalni, hogy warlock a manajat 0-an tartja(nem alacsonya szinten, hanem 0-an, mert kb 200manabol feltapolja magat). egy warrior uti, ha elszalad tole a masik warrior aki hatul van a rangedek kozott elkapja es visszaviszi. itt lehet valasztani hogy az elso warr visszaveszi az aggrot, vagy a 2. tartja tovabbra is, es az elso kifut a rangedek koze (utobbi praktikussabb).
batesnel fontos a counterspell/kick, valamint ne alldogaljanak az emberek a tuzben, mert az faj.
-
maross
nagyúr
ubrs elott allok ha buffolnak = ragnara mennek, ezert bemindcontroloznak par spellbindert es +80fire rest osztanak mindenkire, ha valakinek nem lenne vilagos
.
es kuurva nagy szopas, ha itt vkit levagnak, mert gyalogolhat vissza + nem lesz fire rese ragnarosra, ami jelentosen csokkenti a sajat es csapata tulelesi eselyeit. -
maross
nagyúr
válasz
faber24 #2228 üzenetére
pedig nem nehez az az insta. egy jo leader kell, tapasztalattal megaldva. bossokhoz nemi rutin. deneveresnel egyszer wipeoltunk eddig, mert ossz egy papunk volt, meg egy druidank (en
), akik hamar elvereztek
.
ja igen, pont akkor volt. utana jovunk vissza, felpattanok a lora, utolsokent felugratok a hidra van. elotte vmi kis emelkedo, elvileg lehetetlen nekipattanni, nekem sikerult, beestem a halacskak koze. mar ragjak a csontomat mikor a warriorunk is utanamugrik hogy megmentsen (a halak asszem 60as elitek
), nahat neki is porgott lefele rendesen a hpja. kozben visszalovagol a priest, elkezd helyezkedni hgoy fel tudjon kelteni minket, erre beesik a krokodilok koze
. persze mar szaggatjak is, megy a fear, erre behuzza a fel instat+ csomoan combatba kerultek
. tobbiek pedig a boss elott varnak es nem ertik hogy mi folyik hatul, de en halalra rohogtem magam
.
-
maross
nagyúr
csak azert kerdezem, mert tegnap lattam a hunstarst ubrs ajtajanal, gondolom buffoltak ragna elott, hu de belejuk vagtam volna
. aztan megsem tettem, nem ugy mint ok szoktak mikor mi buffolunk.
-
maross
nagyúr
eleg regota jar mcbe (talan junius, az elejen meg nem voltam ott). akkortajt meg ket molten giant lenyomasa is problemakat okozott (nem csak nekik
). majordomot kb 2 honapja vagtuk le eloszor. onyxia is csak nemreg indult be, de legutobbi ket alkalommal mar elsore lefordult.
tegnap voltunk bwl-ben..hm hat mit mondjak. belepsz, elso teremben maris boss, 4wipe, 5g javitas. egy het es meglesz, csak kicsit kaotikus, mikor 40mob rohangal korulotted.
hozza kell tenni, ragnahoz szukseg volt az uj guild megalakitasara is. gulyabol kivalt kb 45normalis ember, es a langhozokbol is kb 10. cel a 60fos eleg jol felvertezett guild kialakitasa. valamint az 5fire prot poti sem artott, amit kotelezo volt hozni mindenkinek. ja igen, bs-en The Reckoning neve futunk.
petie, tudom mar egyszer kerdeztem, de te bs hunstars ugye? milyen nev alatt?
[Szerkesztve] -
maross
nagyúr
lenyomtuk ragnarost
mwohahaha
-
maross
nagyúr
tudtok BS-en olyan guildet, ahova kellene kb 5 60as ember, akik kesobb mc-be is lejuthatnak?
-
maross
nagyúr
ha baratno kisgyerek stb, akkor nagyon orulok, boldogabb vagy mint a szerencsetlenek, akik wowoznak
. te par honappal kesobb jutsz le mc-be, de lehet sok mc-s lecserelne az epicjeit a te eletedre. ha meg ilyen ugyes vagy, levisznek epichalmok nelkul is.
hozzateszem, mikor en elkezdtem mc-t, 8zold cuccom volt, es egy epic bot, amire ravertem 450gt (osszes penzem). azota mar alakulok.
ha a gazdag pattanasos gyerek 10orat nyomja, nincs szuksege +penzre. ha meg ilyen profi, verjen el, nem sajnalom tole, csak az ingyen ezer goldokat.
-
-
-
maross
nagyúr
az ''allik bunkok. nem, a hordasok bunkok'' temaval kapcsolatban. ket 60as hordas karit felnevelve tiszta a kep bennem, hogy az allik utolso szutykok, akiket max lekopni erdemes. most mar ragnan is 20as a rugom, tegnap 3x egymas utan legankeltek, 26mage, 27akarmi. utana hullakemp.
szoval arra jutottam, hogy az ellenseges tabor akkor suttyo paraszt, ha te rendesebb vagy naluk. ha nem, akkor csak visszakapod a tartozast. en mindig baratsagos voltam, ezert sokkal negativabban elem meg a ''halat''. rugoval mar nem fogok valogatni (ez nalam annyit tesz, hogy aki honort er, az figyeljen a hata moge mobozas kozben is).
-
maross
nagyúr
van egy rugom ragnaroson. tegnap astranaarban sorra meszarolta az oroket egy 60as mage, odalopakodok megy a gouge, varok a hatanal hogy hatbadofjem, erre leszur egy 60as rugo haverja. utana felkelek, egybol gouge + backstab de megint odaert a support
: szenyo mazlista. ja igen, tegnap leptem meg a lvl20at, de akkor meg csak 19 voltam
-
maross
nagyúr
amugy btw, ujaknak tudom tanacsolni, hogy felejtsek el a skinning+leatherworking, meg hasonlokat. lvl 50nel eleg atvaltani ra, par goldbol fel lehet huzni 200ra, es abszolut semmi penzt nem hoznak, csak magas szinten mikor mar fain kek lvl50+ os cuccokat tudsz gyartani. addig tiszta szivas.
nyomjatok inkabb az enchantot, a cuccok szetszedesebol lvl40ig siman osszejon 80g, se akkor meg nem is enchantoltatok senkinek. neha herbalism is megeri, en leadtam mert tul lusta vagyok. alchemy se hoz semmi penzt alacsony szinten. blacksmith meg nem voltam, de ketlem, hogy az hozna barmit is.
szerk: ha nem akarod megtartani az enchatot, eleg asszem lvl5ig feltornaszni (ez nem tul nehez), es igy ''disenchanter'' leszel
[Szerkesztve] -
maross
nagyúr
kezdetnek tanulj 225+ os skinninget es leatherworkinget. keress ra artisan skinner-re thottboton. utana menj mondjuk badlandsbe kissarkanyokat farmolni, neked meg jol adja az xpt (lvl45osek asszem). neha dobnak dark whelplinget (nekem 2-3ora alatt 2ot is), eladtam 35g-ert darabjat.
masik verzio: penzedet ne az ah-ban verd el, hanem szepen thottboton keress ra az aktualis instaban talalhato blue+unique droppokra, es azt farmold ki magadnak, igy a penzed megmarad,es elobb utobb kek equipes dropokat is viszel, amit feltehetsz ah-ra.
harmadik verzio: ah-n olcson veszel dragan eladsz, ez vagyok en.
-
maross
nagyúr
ha pontozni neke, akkor mc ugy overall 10es nehesegu, domo 13, ragna pedig 20. az a gaz, hogy a tobbi bosst, ha ugyesek vagytok le lehet nyomni. ide viszont pure powerbol is nagyon sok kell. 3500+ dps, es 150+ fire res. de konnyu lemerni amugy, ha 40% hpra lenyomjatok az elso 3percben, akkor mar csak ugyesnek kell lenni, a kraft megvan
.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest