- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Fotók, videók mobillal
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Aktív témák
-
-
tjhooker464
őstag
válasz
Polacheck #4897 üzenetére
Mivel a paladinok is szoktak varázsolni meg buffolni ezért én az Ultimate Ui t ajánlanám. Nagyjábol minden benne van és kedved szerint alakíthatod a külsejét. A másik amit nagyon szeretnek az az isomaniax bár nekem 2 perc sem nagyon kellett, hogy kitöröljem. A Nurfed ui jo, de kevés dolog ban benne a cosmos jó, de uui veri a ct t még nem próbáltam....
-
válasz
Polacheck #4820 üzenetére
kösz kösz
ja majd megírom a köv topicnak az üdvözlő szövegét és majd 5k után megnyitom
és egy kis érdekesség, amit kedves klán és druidtársam alkotott.
akár ezt a címet is adhatnám a topcijának: a druid is olyan jó tank mint a warrior? [link]
és druidként MT volt MC-ben -
törölt tag
válasz
Polacheck #4080 üzenetére
A leadásnál kapsz egy kis ládát, benne egy minimum zöld tárggyal (nekem már volt benne kék puska is) és egy scroll-al. Ha a signetet egyesével vagy tízesével adod le, reputációt kapsz a választott frakciónál (1db 5 repupont, 10 db 75 repupont). De a signetet 25-ös csomagban leadhatod egy másik NPC-nél is (aki hátason ül), ekkor nem kapsz reputációt, csak egy ládát egy -elvileg értékesebb- random tárggyal.
-
anulu
félisten
válasz
Polacheck #3868 üzenetére
de mikor bejutottam, jó volt!
1. sikerült elsőre az Elemental War küldit megcsinálnom (lvl25, túz elementálokat kell verni. Stonetalonban valóban vannak ilyen mob-ok, de én Charred Vale-ben csináltam, ahol lvl26-28-ok, sok-sok Chimera, Basilisk... úgy kellett mennem, mint egy hentesnek! egyszer kellett összesen egy Lesser Healing Potit magamba diktálnom, mikor egy lvl28 és lvl27 Basilisk jött egyszerre...lehet, h megúsztam volna, de elég messze van a temető, és nem akartam gyalogolni. (ja. lvl28 Undead Warrior)
2. mikor beértem, 3 levél fogadott... AH-ban szumma 5g-ért meghírdetett cuccaim elvittékkezdek rendbejönni anyagilag. a kard (7g) és rá az enchant (3g) egy kicsit földhözvágott egy szűk hete.
-
-
Viktor77
titán
válasz
Polacheck #3722 üzenetére
Amivel jól megszopattál.
Néztem délelött, hogy hol írtad hol játszol, de az istennek nem találtam. Mondom, akkor mi alapján írtalak be?
Mai MC: első 3 boss (Luci, Magma elsőre, Gehennas 2.-ra mind 35 emberrel), 12 epic cucc, amiből 5 BoE-s. Istenkirály menet volt, alig akartunk kijönni. Thx Blizz a szép karácsonyt! -
Wolverine
félisten
válasz
Polacheck #3727 üzenetére
Úgy vettem észre, hogy a kiinduló területen megnőtt az esélye a tatyók hullásának - nemrég indítottam két kis karit az Arathoron, és mindkettőnek lvl6 előtt esett 2-2 hatos táska...
Amúgy meg tailoringgal lehet táskát csinálni, illetve leatherworkerek is tudnak hatos táskát gyártani.
-
Wolverine
félisten
válasz
Polacheck #3582 üzenetére
Jelen pillanatban a következők az ajánlott szerverek:
PvP: Ragnaros, Zenedar (esetleg Twisting Nether, Trollbane, Sylvanas, Bloodfeather...)
PvE: Arathor
RPPvP: The Venture Co.
RP: Argent Dawn
brownus: a guest passos karaktered továbbviheted, de a Bloodscalp nem biztos, hogy a legjobb ötlet volt... Eredetileg odament a legtöbb magyar, de a BS telítetté vált, így a legjobbak már elköltöztek onnan - ugyanakkor a BS még mindig fullos, és a fene tudja, meddig marad játszható... -
Wolverine
félisten
válasz
Polacheck #3456 üzenetére
Bőven elég - hacsak nincs szerverlag (ami azért előfordul), nem lesz semmi gáz. Viszont a RAM-ot zabálja a cucc, egy giga erősen ajánlott, de ha tudsz a gépedbe kettőt tenni, az sem lesz sok... (Jackson kollégát kell kérdezni, neki ennyi van tudtommal - tényleg, Wrothag, mi van az Ork Népi Dalárdával?
)
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- bambano: Bambanő háza tája
- Hardcore café
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyaralás topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- További aktív témák...
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged