- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
Kedves Taltos
hát igen hunstars-os vagyok
régen nemtom milyenek voltak, de már egy jó ideje sztem nem csinálnak ilyet. bár klánban nincs ilyesmi szabályozva, mivel pvp szerver, midenki potenciális ellenfél, és itt üt be az emberi IQ, ami nálunk sztem kisebb mint más klánoknál, mivel vannak 18-20 év alatti playerek is, akik élvezik az easy killt.
a csapatos campelést meg csak úgy tudom elképzelni, hogy ha egy klán nálunk kos-list-re kerül, ilyenkor mindenkit akit látunk megeszünk reggelire. mert volt oka felekrülni a listára.
Redrock berserk-kellel nekem csak egyszer volt negatív élményem, de az régen volt. 5en lecsaptak wpl-en és rámültek. ennyiaki többet tud játszani, mint pl Te vagy mások, azok lehet többet vannak corpse campelve, mint amennyit én voltam (remélem érted
tehát többször találkozhat parasztokkal mint én)
egy másik mtörténet. kicsi mage-em 52-es, épp searingben kveszteltem, keleten van egy dark iron camp, ott nyirbáltam a törpöket, és átgyalogolt rajtam az mc-be vonuló Poison Thornsegy warrior leszállt, rámchargeolt lootolás közben (2k ms mellett,
) többiek meg röhögtek. még a /rude /spit macromat se tudtam ellöni
Már azt is hallottam hordásoktól, hogy az a felvételi, hogy 1-2 órát kell tagok előtt egy low lvl-t kempelni.Te, ez tetszett
nem, nálunk nincs ilyen
-
F-ECT$
titán
Egy priest mindenképp jó. Persze a healert keresik a legjobban, de a shadow priest is nagyon durva, de DD van elég. Csak egy példa: ma végigvertük mc-t és egy shadowpap lett az első dmg-ben úgy, hogy az 1-ik bossnál healelt. Utána jöttem én, utánam 2 rugó, és utána mágusok/lockok. (Dmg meter szerint 20 milla dmg kellett úgy, hogy lucit már korábban vertük és ragnára nem mentünk, ebből 1 millát vállaltam magamra
)
-
-Jackson-
őstag
''Azt mondta, tényleg hihetetlen az a sok mese, amit hallott Rólad, de aztán egyszer volt szerencséje találkozni Veled BG-ben, és tényleg nem hazudtak a mesék. Azt mondta nyugottan menjek Veled''
ezt jó hallani. de mégis milyen mesék? ezek engem is érdekelnének
egyébként mindent megteszek, hogy agresszív, félelmet nem ismerő orc harcosként tartsanak számon, ezek szerint valamennyire összejött. mondjuk a 6 év csés múlt nagyban hozzájárul ahhoz, hogy tökéletes gyilkológép legyek
-
-Jackson-
őstag
mage is jöhet, persze
egyébként pont ez lenne a lényege, hogy egyrészt összeszokjunk, meg mindenki fel ventrire, és akkor van kommunikáció, csapatmunka is. (pl tudsz szólni, hogy ''Wrothag gyere mert köcsög rugó rámugrott'')
minden bizonnyal a Leecher guilddel futottatok össze, hát igen, ők fix csapat. de nem kell aggódni, kb ők verik csak el egyedül a hordás pickup groupokat (van mikor még ők sem). nem utolsó sorban pedig eléggé csirke banda, egyesével ők sem mernek ujjathúzni velem (pl két warrior, egyik nálam 1 rankkal fentebb, meg egy full might-ban levő NE betámadott, hát mitmondjak, amíg ők ketten kinyírtak, addigra csak egyikőjük élte túl a találkozást).
hasonlóan szervezett hordás team ellen meg ki afkolnak...
tényleg, neked mi is a neved ingame?[Szerkesztve]
-
-Jackson-
őstag
aham, én vagyok, és én írtam RB-s topikba
isteni lenne ha jönnél a papoddal, nagyokat lehetne alázni. azért jöttem át, mert itt talán könnyebb rangot lépni, BS-en túl sokan voltak már.
azabaj, hogy egyenlőre vagyunk páran warrik (Hiei, Matador, én), meg két sámli (Drykill, Psyhoo). csak ugya az ő healjük nemis gyors, nemis sok, és ugye a sokkokra is kell a mana. Raze jelezte még hogy jönne néha, meg talán Darnoturel is csatlakozik majd. Krill-t kéne még befűzni, meg pár mágus, lock és hunter még jóttenne.
szal nagyon örülnék egy personal priest-nek, vagy druidnak, már az itteni allik is kezdenek rájönni, hogy jobb ha gyorsan likvidálnak, mert póruljárhatnak. ennek meg ugye azaz eredménye, hogy rámugrik egy warrior, egy pala, két hunter, meg egy-két rugó... ezeket egy sámán nemtudja túlhealelni -
LucifeI2
őstag
Milyen kicsi a ''világ''
Képzeljétek ma mivolt: Ölöm a mobokat TN-be, erre megjelent mögöttem egy 35-ös ally warriror és nem támadott hátba!Megvárta hogy leöljem a mobot és feltöltsem a manámat. Aztán nekimegyek és leölöm a warriort, erre hirtelen egy backstab szúrós nyomását éreztem a hátamban... megjelent egy 35-ös rugó nah mondom bah... gyors be a healing potion, fear, és nem kíméltem.. amekkora szerencsém volt leölet azt is. De addigra visszaért a warrior és megint megtámadott, megint megöltem.. itt már kezdett vicces lenni.
Kicsit odébb mentem hogy most már hagyom őket... de nem vették az adást jöttek megint... Most ketten egyszerre támadtak meg de már full HP/MP-m volt. Megint sikeresen győztem
. Megint arrébb mentem de a következő támadást nem éltem túl... és sikerült megölniük. Gondolom bosszúból ki akartak nyírni megint és ott maradtak a hulllámnál. De ahogy feltámadtam elkezdtem futni, a rugó még nem vett észre csak a warrior, és egyből jött is utánnam, amikor láttam hogy a rugó még nemjön, gyors megtámadtam a warriort, de addigra már közeledett a rugó, akkor megvártam amíg odaér, és fear meg persze DOT-ok mind2-re aztán futás... Megint jönnek, megint fear, DOT ..most már warriornak annyi hp-ja volt hogy kapott egy Mind balstat meg egy Mind flayt és meghalt... A rugó még mindig követett... elfeareltem leültem meginni a manaitalt és már szinte full HP/MP-m volt. Aztán amikor közelért nyomtam egy ''/bow''-t jelezve hogy elég nem akarok többet harcolni, és csodák csodája kijött stealtből ő is meghajolt és odébb ált.
Ezek azok amiket még BS-en nem tapsztaltam. Aztán találkoztam a warriorral is megint, de most már ő hajolt meg előttem először én meg viszonoztam.
Ja és ma elment mellettem egy 60-as ally és nem ölt meg!
Eddig nem bántam meg hogy átjöttem... láthahóan kevesebben vagyunk de nincs lagg és PvP-zni is lehet azért.
u.i: én is 35-ös voltam. -
LucifeI2
őstag
Én is redrockos vagyok, de nemtudom hogy átmenjek-e... ezaz hogy 99% 60-as... én meg ugye 34 vagyok. És nemtudok kivel harcolni, meg semmi. De BS-en meg a lagg már annyira irritál hogy az nem kifejezés...
Sztetek mennyi idő amíg megtelik a server? Féelk átmenni 34-esen... végig fogom unni egyedül azt a 26 lvl-t de 60ason meg bánni fogom hogy nem mentem át...
Láttátok ma Ogri előtt BS-en az allysokat? Pucéron jött oda vagy 20, mert ők is költöznek, és még utoljára eljöttekMentek szépen sorba... aztán vki megtámadta az egyiket, és vérfürdő lett
-
Wolverine
félisten
Tényleg az utolsó szó: a goldvásárlást a Blizz acc-törléssel bünteti, így erről nem nagyon van értelme a továbbiakban beszélni... Az általad vázolt eset más - ott acc-ot veszel, ami nem igazán támogatott, de senki sem köthet bele.
Más. Meghalt az egyik RAM-om, és most nem tudok mit csinálni, mert szaggat, mint az állat...A TFT hátránya, hogy nem célszerű levenni a felbontást...
-
faber24
őstag
Ok, aláírom, hogy a hobbitokra költötök, ezt a kérdést nem is boncolgatnám tovább, bár nekem más errőla véleményem, pl. egy hobbi akkor igazán értelmes, ha az ember megdolgozik érte, hogy elérjen benne valamit...és nem megveszi...nekem ez kicsit olyan(lehet elszált hasonlat), mint a dopping...vagy mint ha odamenne vki egy versenyre és megvenné az érmet, amiért mások megdolgoznak....de ezt hagyjuk, biztos én vok az irígy...bár annyira nem érdekel, hogy ki mit vesz, nekem meglesz az az örömöm, hogy munka és barátnő, barátok mellett is meg fogom szerezni a kék szetjeimet, és előteremtem vhogy az epic ló árát, valamint MC-be is el fogok jutni és ez csak a normál havidíjba kerül. Nekem ez jelenti a játék értelmét.
Egyébként én is vettem az accountomat,mivel akkortájt épp hiánycikk volt a WoW, volt is rajta magas szintű karakter. DE! Amikor az account eredeti tulaja megkérdezte, hogy kell-e a karakter, megkértem, hogy törölje le, mert én a sajnát erőmből akarok boldogulni, és nem a mások munkáját akarom felhasználni.A srác fogta a karit, ami volt cuca, eladta és a pénzt elküldte az ismerőseinek, a karit pedig törölte. Ez fél éve volt, azóta 2 karaktert húztam 60-ra, és még van pár kisebb is, átlag napi 4 óra játékkal (na jó, hétvégén több).
Ja, és ha akarnám, én is vehetnék goldot, akármit, annyira nem keresek rosszull...de vhogy az nem volna az igazi szerintem...
Na de erről ennyit, nem akarok tovább erről vitázni, ez csak az én szubjektív véleményem, vegyen aki akar annyi goldot, amenyi jólesik neki, nem az én dolgom.
Peace és szigorúan FOR THE HORDE!!!
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Ebből flame lesz, de beírom...(mielőtt valaki ezzel jönne, nem mondom meg, ki mire költse a pénzét)....
Szóval....szerintem, akinek barátnője, felesége, gyereke nem teszi lehetővé azt, hogy farmoljon vagy pénzt szerezzen (mellesleg én se farmoltam sose, csak a mountért, most, lvl60on ugyan full kékben vok, de az egyetln kék tárgyam, amit AH-ban vettem az egész játék során, az a szettem karvédője...ja, és van 160g-m), az szerintem inkább gondolja meg mégegyszer, hogy nem-e volna érdemesebb a barátnőre, feleségre, gyerekre költeni azt a párezer forintot, amit igy gyakorlatilag elszórna mindenféle pixel-halmazokra egy játékban....
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
Nem kell betojni mc-től. Mi úgy kezdtünk el lejárni, hogy az egész raidnek jó ha volt 8-10 lila cucca. Nekem pl a fele zöld, a fele kék volt, és még most is van egy 43-as zöld gyűrűm. És ezzel is levertük mc 90%-át.
Jó cucc szinte csak az mt-nek kell, és ha beindul a farmolás, akkor meg úgyis lecsernéd az mc kívül szerzett kék, de még jónéhány lila cuccot is... -
maross
nagyúr
ha baratno kisgyerek stb, akkor nagyon orulok, boldogabb vagy mint a szerencsetlenek, akik wowoznak
. te par honappal kesobb jutsz le mc-be, de lehet sok mc-s lecserelne az epicjeit a te eletedre. ha meg ilyen ugyes vagy, levisznek epichalmok nelkul is.
hozzateszem, mikor en elkezdtem mc-t, 8zold cuccom volt, es egy epic bot, amire ravertem 450gt (osszes penzem). azota mar alakulok.
ha a gazdag pattanasos gyerek 10orat nyomja, nincs szuksege +penzre. ha meg ilyen profi, verjen el, nem sajnalom tole, csak az ingyen ezer goldokat.
-
-
hát nekem úgy van hogy isdn van leosztva 3 gépre. 1ik gép osztja a netet, egyikre le van korlátozva 4k-ra (öcsém gépére
) és akkor igy osztozunk.
ha anyám nem netezik, ő osztja netet akkor egész jo. 200-300ms, de pl heartglen wpl-en elég gáz mert laggzom mint állat. tehát ahol sok a mob akkor behalás veszély
mod: ja AV-t AB-t felejtsd elsok ember=nagy lag
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- GTA VI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Netflix
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest