- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Aktív témák
-
anulu
félisten
köszi! mostmár legalább tudom, h mit kell gyűjtenem. kb 2 mindháromból van, és majdnem eladtam vendornak, mert nem tudtam, h mihez kell... 2H Sword lesz
szerintem jópáran csinálják ezt, bár a kevés is eloszlik... lehet, h megkérek vki jó magas szintűt
amúgy 34-en a 38-as mob-okat tudom vágni, azzal nincs gond, 39-el már igen, főleg, h jópár dologra immunisak (véreztetés pl...) -
anulu
félisten
ahamm, köszi. eddig én is eljutottam. kértem némi segítséget, jópár elementált (kő/tűz/víz van) legyaktuk, de leginkább semmit nem dobott... így azt sem tudom, h pontosan miből kéne 8/8/8...
amúgy az, h lvl40 elite, már nem is lep meg. 3 q-m van Arathiban, mind3 lvl40 elite... meg lett egy lvl42-m is. egy kicsit lehet, h előrerohantam, így lvl34-en -
azok voltak a szép idők, SS vs TM
most szilveszterkor is rendeztünk egy ilyettök jo volt kicsit nosztalgiázni
más: nemrég volt 2 hordás darkshire-ben, 47-es warrior és 48-as druid. nézelődtek a városba befele, és a warriorra rárontott egy 55ös őr(akkor épp rugommal stealthben követtem az eseményeket) többse kellett, mikor menekülőre fogta az arc, nyomtam rá egy cheap shotot és nem is kellett több
jött a honor
-
faber24
őstag
Ez sajnos tényleg köcsögség. De sajnos a való életben is sok a köcsög ember. Én igyekszem nem közéjük tartozni, 9 lvl-el kisebbet csak akkor támadok be, ha nagyon fel vok piszkálva...de campelni sose szoktam, mert nem is szeretek 1 helyben ülni, mindig van jobb dolgom is annál.
Mindenesetre aki pvp-szervere jön, annak ezzel sajnos számolnia kell. Én világ életemben pvp-szerveren játszottam, két 60as karit felhúztam és jópár kisebbet is. Volt, hogy ideges voltam, meg nagyon csúnya helyzetekben gankeltek be engem is, de megtanultam együtélni vele.
Viszont PvE-n szerintem dögre unnám magam. Ok, ott is van BG, de az a kis plussz, amit a feszültség jelent, ami mindenhol jelenvan, amikor a vadonban kvesztelek, az hiányozna...jó, vannak percek, mikor a ?? lever, hogy felhúzom magam, de ez mégis a ritkább.
[Szerkesztve] -
Lacza
senior tag
Ok, köszi AH már ment.
Viszont hol találom meg hogy milyen classes(warrior) milyen armort viseljek
Szerintem a mail a rám való cucc de javítsatok ha nem.Most van rajtam mail meg leather de csak tegnap vettem észre hogy nem adódik össze az armor pontja hanem kivonódik.
Ez már tarthatatlan -
faber24
őstag
Ja, bocs...mindezek mellett kevés rugó telenteli ki a Vigort, és kevésnek van meg a Nightslayer 5 darabja...akinek meg a kettő együtt megvan, az aztán végtelenül ritka. Ennek az az egyszerű oka, hogy a Nightslayer MC-s insta-set => az instás rugók többnyire combatosak, hiszen a Core Hund-okat meg Molten Gianteket nem egészséges leambusholni...tehát inkább a Combat-treere pakolnak, nem az Assasinationre...
Aki meg véletlenül nem kardos combat-rogue, az nagyrészt a cookie-cutter CB-Prepa buildes, akinek szintén nincs Vigor...
Szerintem kevés rugónak van 110 energy, 120 meg nem is hiszem, van-e valakinek.... -
faber24
őstag
Hát igen, sámánal 1 v. 1-ben az olyan rugók nem okoznak gondot, akiknek nem sokkal jobb a gearjük...csak meg kell őket küldeni frost + fire shockal, ill. leszedni a poisonjukat
Mondjuk sajnos én mostanában csak BG-n futok velük össze és ezek rendszerint epic-be bújtak, ezeket még én se tudom leverni sokszor... -
anulu
félisten
lehet, h így van, de spec én nem (anyagi, felszerelés, karakter) tápolás miatt játszom, hanem azért, mert jó. tudom, h ha csinálok 20 copper bar-t, akkor azt simán ellövöm 1,30g-ért AH-ban, de inkább fejlődjön egyet a bs-em
nekem ez a fajta játék a WoW. lehet, h vért fogok izzadni, h lvl40-en legyen lovam, de meg fogom csinálni. az ilyen ''3 nap alatt felviszel 300-ra bármit amit választasz'' hozzáállás nagyon messze van tőlem.
-
anulu
félisten
nem kell ahhoz lvl60-nak lenni. 20 környékén vettem fel, nagyon jól elvagyok vele, kellemes mennyiségű pénzt is hoz. én szeretem a bs/mining párost. szépen lassan tudok venni komolyabb recipe-eket (asszem bs-nél is ez van, eng-nél van plans), és akkor már komoly kék cuccokat tudok gyártani, amiből gyüszik pénz yoól
amúgy meg szvsz, ha nem tudsz komoly dolgot termelni, akkor nem is lesz belátható időn belül sok pénzed.
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Hát igen, az volna a csúcs....csak az a gáz, hogy a rank 14-et még PvP-guildel és éjjel-nappali pvp-zésel is nehéz elérni...ahhoz az kell, hogy ne legyen az embernek élete, barátai, családja, munkája, és úgy általában - dolga más, mint a WoW....legalábbis addig a pár hétig-hónapig....amiket én linkeltem, azok azért elérhetőbbek
-
faber24
őstag
-
OgreImre
senior tag
-
asimov
aktív tag
Bocs, kiestem az 5 percből, mert valami gáz volt a gépemmel...
Na, most olvastam a teljes storydat, és ha a fentiek szerint jártál volna el, akkor a 10 napost tetted volna teljes játékká... Most már ez nem fog menni, hacsak nem akarsz venni +1 wow-ot...
A blizz implementálni fogja az acc.-ok közti char. transfert, de pontos dátum erről még nincs, és pénzbe fog kerülni... Hát ennyi... -
F-ECT$
titán
Köszönöm. Azért a 16 nap nagyrészt célirányos fejlődés volt, tehát szürke q-t csak a poén kedvéért nem csináltam meg, és az instákban is általában csak 2x jártam.
Folyamatos pihixp-vel és csak xp farmolással szvsz 10-12 nap alatt megvan a 60, de az tényleg csak munka, semmi szórakozás.
szerk: Ugye azt tudod, hogy ez a 16 nap a tiszta játékidőt jelöli, és nem azt, hogy pl szept 1-17 között lettem lvl1-ből lvl60
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- ASUS routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Opel topik
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest