- iPhone topik
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
Aktív témák
-
faber24
őstag
Jah...tankjaink vhogy nem álltak a helyzet magaslatán a párducosnál....még finomítjuk a technikát....
Igen, nem csak a rugó, vágom....de pl. mi, sámánok, totálisan oom-ra mentünk (Mana Tide ide vagy oda) akkorra, meg a bombák miatt is heal kellett volna, nem is volt már manám Earth shockra...a casterek-tankok meg...nem tudom, mi volt...a tegnapi nap nagyon nem volt szerencsés, pedig már párszor levertük azt a bosst...és érzem, hogy ma végre nekem dobta volna a pajzsom....(Zulian Defender vagy mi a neve) -
faber24
őstag
Épp tegnap kóstolgattuk azt a bosst elsőnek...megerősítem, az az armor, és - most még- igenjól műxik...sajnos a boss-t ennek elenére sem sikerült leverni, minden egyes alkalommal, mikor eltünt és megjelent, legalább 1 emberünket megölte...kb. 30% volt a rekordunk a leverésében...de tegnap vhogy nem is voltunk formában, meg vhogy az internet-szolgáltatók is azt akarták, hogy ne jöjjenek össze nekünk a dolgok...folyamatosan disconecteltek az emberek, és Ragnán is már sor volt, szóval aki hosszabb időre leesett, az nem is tudott egy darabig visszajönni...mikor még a batesnél is (igaz 19-en, egy rugóval, tehát szinte kick nélkül) mentünk neki, és már kb. 6%-on volt, mikor felhealelte magát....
-
faber24
őstag
Az onyxia-küldi emlékeim szerint Badlandsen, Kargathban a Warlords Commandal indul. Könnyű kihagyni, mivel a toronyban egy ürge adja, akinek nincs a feje felett felkiáltójel, egy párbeszédet kell vele lezavarni, annank a végén ad egy levelet és azt elolvasva kapod meg a küldit, aminek során LBRS-be kell menni elsőre....aztán sok mászkálás jön, Desolace-Orgrimar-LBRS-UBRS-WP érintésével, bizonyos helyeken sárkányok, bossok és egyebek likvidálásával, lesz benne sárkányszemgyűjtés, Draki-ölés, stb....no meg beszélgetés sárkánynak álcázva Emberstife-vel, akit - a változatosság kedvéért - NEM kell megölni. A végén lesz sárkányvadászat a világ minden táján (Wetlands, Winterspring, Tanaris, Swamp of Sorrows), majd ismételt beszélgetés Rexxaral, és vmikor ezután végre magadhoz ölelheted az amulettet...nekem már megvan hála istennek...
-
faber24
őstag
[link]
No comment -
faber24
őstag
Ha gondolod, lezuzhatom neked...legalább tudni fogom, hogy majdan a warioromnak mit kell csinálni....
Az a leather páncél...lehet, berakok párat, kovácsok úgyis biztos keresik....
Ami a pénzt illeti, hát kérem, ha 40en lovat akarsz, még most állj neki farmolni-grindelni....én is rohadtul utáltam, de 34-35 körül beláttam szükségességét és elmentem Badlandsre elementalokat meg Swamp of Sorows-ba humanoidokat farmolni.... -
faber24
őstag
Kicsi off topoic
[link] Nem sok köze van a WoW-hoz, csak annyi, hogy egyik guildtársam linkelte az olalt a guildchaten -
faber24
őstag
Fogalmam sincs..a full CT-t tuti nem kell felrakni, mert nekem már hónapok óta nincs fent a teljes...de igazából én már a játék első installálása óta mindenféle mod-okat próbálgattam, elsőre volt fent Cosmos, CT, Insomniax meg a fele mod-pack, de aztán én inkább csak egy Nurfed-UI-t raktam fenn, asszem aban is van pár darab a CT-ből, és vszleg azok közt lehet, lehet, maga a CT-mail is elég...én már nem tudom megmondani, mert szerintem a 100-at is átlépte a mod-ok száma...
-
faber24
őstag
Nem tom, én már a játék eleje óta használok vmi mod-ot (ne kérdezd, melyik az, talán a ct-mail, de ha megvernek, se tom biztosra megmonani), ami miatt lehet (vagy lehet, hogy ez alapból is van?) egyszerre több levelet küldenem egyazon címzettnek...a ''send mail'' fül mellett van egy olyan is, hogy ''send mass mail'', és itt vagy vagy 15 slot, ahova be szoktam rakni a cumót és aztán csak meg kell várni, amig az x db levelet elküldi...ezt általában akkor használom, ha pl. a kis altomnak veszek egy öltözet ruhát....
-
faber24
őstag
Tailoring supply-nál kapsz asszem mindent. Amúgy igen, küld el légyszi, mert én általában csak addig jövök ki a BG-kről mosanság, ha insa van vagy ha a következőre várok...meg ma a sámán-epik küldimet tervezem Scholba 20 után...amint megkapom és kiveszem a postaládából, megcsinálom neked és visszaküldöm a kész motyót
Az árat ne kérdezd, fogalmam sincs róla...főleg azért nem mondok semmit, mert lvl 30 és 40 között én nem költök ilyen jelentős összeget...akkor a lóra spórolok...
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
válasz
tjhooker464 #4748 üzenetére
Jaja...lekocogsz STV-ba, BB-be, felülsz a hajóra, és átmész vele Rachetba, ami már a Barrents, és itt imádkozol, hogy ne zúzzák le az arcodat az arrajáró hordik
Átmehetsz theramore-ból is, de akkor figyelj az úton, mert egyrészt 35+ mobok is vannak, mellesleg egy horda-város is, ahol nem igazán fognak a szívükbe zárni...
Amúgy a warior-küldi miatt mennél Barentsre, vagy puszta mazochizmusból?
Más:
[link] -
faber24
őstag
válasz
tjhooker464 #4740 üzenetére
Nyugi, én is honor előtt kezdtem...kb. épp ''vágókorban'' (lvl 30-40) voltam, mikor bejött a Dicsőséges Őlés rendszere
Akkor igen durva volt, de túléltem....és azóta is van erőm 4-5 kis karival kimenni a contested teritoryra...szval elviselhető ez....csak kötél idegek kellenek
-
faber24
őstag
Ez sajnos tényleg köcsögség. De sajnos a való életben is sok a köcsög ember. Én igyekszem nem közéjük tartozni, 9 lvl-el kisebbet csak akkor támadok be, ha nagyon fel vok piszkálva...de campelni sose szoktam, mert nem is szeretek 1 helyben ülni, mindig van jobb dolgom is annál.
Mindenesetre aki pvp-szervere jön, annak ezzel sajnos számolnia kell. Én világ életemben pvp-szerveren játszottam, két 60as karit felhúztam és jópár kisebbet is. Volt, hogy ideges voltam, meg nagyon csúnya helyzetekben gankeltek be engem is, de megtanultam együtélni vele.
Viszont PvE-n szerintem dögre unnám magam. Ok, ott is van BG, de az a kis plussz, amit a feszültség jelent, ami mindenhol jelenvan, amikor a vadonban kvesztelek, az hiányozna...jó, vannak percek, mikor a ?? lever, hogy felhúzom magam, de ez mégis a ritkább.
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Na az itemekről:
-Van az ami semmi extrát nem tud (Ez általában szürke/fehér low lvl cucc). Ezt adhatod-veheted minden megszorítás nélkül, más kérdés, hogy mivel semmit nem tud, nem ad extrát, a kutya nam fogja megvenni.
- Kövvetkező fokozat a Bind on Equip (BoE). Ezek álatlában zöld-kék-lila tárgyak, amik már elég sok extrát adnak. Ezek a leggyakoribb cuccok, a készített itemek 95%-a is ilyen. Ezeket a cuccokat lehet adni-venni, mindaddig, amig vki nem használja. Amikor vki felteszi magára, jön egy ablak vmi hasonló szöveggel, persze angolul: ''Ha felteszed ezt a cuccot, soulbondá válik...Igen-nem?''...Ha felvetted, utánna már nem tudod más játékosnak átadni, csak a vendornak adhatod el, általában az értéke töredékéért.
-Van azután a Bind on Pickup (BoP). Ezekkel kell a legjobban vigyázni, hiszen ezek már a lootolás (ritkább esetben készítés) után rögtön Soulbondá válnak, és nem adhatóak el más játékosnak. Instákba a bossok ilyen cuccokat dobnak, ezért figyelni kell, hogy a drop elosztása igazságos legyen. (Aki ezt nem tartja be, azt hamar ninjá-nak nevezik, és akkor aztán....)
- Egy speciális eset még a Bind on Use (BoU), ez a loot fajta haszálattal válik soulbondá. Kevés ilyen cucc van, de pl. a mountok ilyenek, vagy a mine-petek ... -
faber24
őstag
Ami ruha rajtad van, és nem fehér cucc, az mind SOULBOND....ezt ki is irja, mikor egy-egy új tárgyat felveszel. Azt te már nem fogod többet eladni, max. vendornak, vacak árakért....AH-ba már nem rakod be (ami meg alapból Bind on Equip, tehát drop, azt meg sehogy se rakod be AH-ba....
Azt meg, hogy a ranged classok, meg a sámán levernek? Hát, ehhez jobb ha hozzászoksz...60ig a warior élete többnyire szívás...ha nincs a hátad mögött egy pap, aki tolja beléd a hp-t, akkor hulla vagy többnyire...javaslom, keress magadnak egy pap barátot, aki jár veled BG-re, vagy sirját a körülötted állóknak, hogy gyógyítsanak...ha nem nyomják időnként beléd a hp-t, nem húzod sokáig.... -
faber24
őstag
Ha vki hozzám hasonlóan ATI kártyát használ, állítólag kijavították a Bug-ot az új driverben
[link] -
faber24
őstag
válasz
tjhooker464 #4707 üzenetére
Az én sámánoméhoz is lassan 10k hk tapad (tegnap Blood Guard lettem végre...
)....amúgy a törpéket én is jobban birom...tegnap ZG-be menet is láttam egy 36ost ügyködni STV-ben...volt vagy 41...nem is bántottam...tisztelegtem neki, és mentem tovább...
-
faber24
őstag
Öh, most megint beléd kötök...a warior 40ig mailt hordhat max (de persze, járkálhatsz +int-es clothban is, vagy leatherben, ennek két következménye lesz:
a.) a téged inspectelő playerek csupa ''lol''-t meg ''rofl''-t küldenek majd neked
b) a mobok először körberöhögnek, aztán lecsapnak két ütéssel
Na komolyra fordítva a szót: ''nem adódik össze az armor pontja hanem kivonódik''...ezt honnan veszed? Nem vonódik ki, csak a leathernek jóval kevesebb, a clothnak meg szinte semmi az armor-értéke...egy 60as plates wariornak pajzs nélkül is 4k+ armorja van, pajzsal még 2-2,5k-val több, persze statoktól függően...egy papnak 60on se nagyon van 1-1,5k-nál több armorja...
Nagyon extrém elvetemült wariorok még hordanak mail cuccokat (pl. dps-warior, aki plates rugónak képzeli magát), egy-két hunter-cuccot, ami +x% crit-et ad...néha sámánok leathert healeléshez, vagy druidák clothot, ha sok rajta az int...de amúgy mindenki törekszik a kasztjának megfelelő legnagyobb armort hordani....
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Vki dobjon már meg vmi jó kiadós makró-oldallal...WoW-Vikit már ismerem, meg a magyar wow-oldalt is átnéztem, de még nem találtam meg amit keresek
-
-
faber24
őstag
No akkor tegyük tisztába: a 3 ork karakterem nevében mondom, az orkok nem rusnyák (na jó, nem vonzóak, azt meghagyjuk a gay-NE-knek (bocs Petie, ne vedd magadra
)...
Amúgy én is láttam már , hogy ?? lvl NE-hunter öldöste vígan Hillsbradon a 28-as rugómat...szóval ez ilyen...ha pvp-szerverre jöttél, számíthatál rá, hogy ?? lvl playerek vernek le...nem szép, de megesik....
Utána meg egy egyedüli sámánnal elmentünk együtt küldizni
Az aztán szép volt a macija mindig engem akart támadni
2. sámánnak hogy lehet mackója, elmondod?Csak mert tuttomal csak a hunternek lehet petje....már olyan legalább is, ami támadni is tud...
Varázslatok egy harcosnál????
Light Leathert AH-ban vehetsz, vagy másik játékostól kérhetsz...máshonnan nem nagyon tudsz hozzá jutni... -
faber24
őstag
Ja, bocs...mindezek mellett kevés rugó telenteli ki a Vigort, és kevésnek van meg a Nightslayer 5 darabja...akinek meg a kettő együtt megvan, az aztán végtelenül ritka. Ennek az az egyszerű oka, hogy a Nightslayer MC-s insta-set => az instás rugók többnyire combatosak, hiszen a Core Hund-okat meg Molten Gianteket nem egészséges leambusholni...tehát inkább a Combat-treere pakolnak, nem az Assasinationre...
Aki meg véletlenül nem kardos combat-rogue, az nagyrészt a cookie-cutter CB-Prepa buildes, akinek szintén nincs Vigor...
Szerintem kevés rugónak van 110 energy, 120 meg nem is hiszem, van-e valakinek.... -
faber24
őstag
Hát igen, sámánal 1 v. 1-ben az olyan rugók nem okoznak gondot, akiknek nem sokkal jobb a gearjük...csak meg kell őket küldeni frost + fire shockal, ill. leszedni a poisonjukat
Mondjuk sajnos én mostanában csak BG-n futok velük össze és ezek rendszerint epic-be bújtak, ezeket még én se tudom leverni sokszor... -
faber24
őstag
Nem sirtam, csak azt mondtam, hogy annak a stealth nélkül esélye se lenne a legtöbb kaszt ellen, hiszen ha nem tudna észrevétlenül közelkerülni az ellenfeléhez, a hunter-mage-lock-pap-sámán mind úgy megszórná távolról, hogy esélye se volna....
Palát rugóval? Hmm....próbáltál már leverni egy platebe öltözött paladint, akinek min. 2 védelme van a FIZIKAI sebzések ellen, ráadásul szinte megszakíthatatlan healjei, és az esetek 99 %-ában egy kellemes Consecrationja, ami miatt a közelében lehetetlen stealthben lenni? A pala, ha más ellen nem is, de rugó ellen iszonyat jó...ezt még pala koromból tudom...ha rámugrott egy rugó, a plate miatt alapból nem tudott bevinni annyi sebzést, hogy kiüssön...a mérgeit válsazthattam, hogy pajzsal szedem le, anti-poisonal vagy csak cleanselHa véletlenül a rugónak szerencséje van, és mégis megszór, akkor buborék-gyógyítás, vagy vészhelyzetben a LoH....
Ő...120 energy? Én eddig úgy tudtam, hogy még talentel is 110 a max energy.... -
faber24
őstag
válasz
BatemanX #4648 üzenetére
A shadowmeld-aimed shot tényleg elég imba dolog (bár ott azért elég erősen korlátoz az, hogy shadowmeld-hez mozdulatlanul kell maradni)...de a rugó pl. a stealthje nélkül senkit se tudna megverni...most gondolj bele, ha szegénynek a kis bőr páncéljában kéne vkihez közeljutni (mert ugye távolról semire se megy), melyik kaszthoz tudna elég közeljutni? A wariorhoz és a palához esetleg, amik amúgyis rogue-verő kasztok....
-
faber24
őstag
Tailoring-hoz az enchanting a legideálisabb, hisz csinálhatsz olyan zöld ruhákat, amiket te ugyan nem hordasz, de szét tudsz disenchantolni, és ekkor lesz alapanyagod az enchantokhoz is, igy egy füst alatt két szakmát tudsz fejleszteni (persze még jobb, ha az enchanter karid mellett van egy nagyobb kari is, aki lebontásra zöldeket küld neki)...a tailoring meg amúgy is fejlődik, mert a mob-ok dobnak annyi clothot...amúgy a tökéletes szerintem a papnak ez a szakma, mert neki még bandage se kell....
-
faber24
őstag
-
faber24
őstag
Hát igen...bár én eddig csak 2 olyan Legendary fegyverről tudok, amihez tudom is, hogy hogyan lehet hozzájutni....Sulfuras, Hand of Ragnaros ugye (leendő pvp-sámán fegyóm
), meg a Thunderfurry, Blessed Blade of The Windseeker (leendő rugó-fegyóm)
....
/*ad magának egy pofont és felébred*/ -
faber24
őstag
Hát igen, az volna a csúcs....csak az a gáz, hogy a rank 14-et még PvP-guildel és éjjel-nappali pvp-zésel is nehéz elérni...ahhoz az kell, hogy ne legyen az embernek élete, barátai, családja, munkája, és úgy általában - dolga más, mint a WoW....legalábbis addig a pár hétig-hónapig....amiket én linkeltem, azok azért elérhetőbbek
-
faber24
őstag
-
faber24
őstag
Hát igen. Amit te akarsz, ott még az is gáz, hogy WP-nek nincs temetője, tehát ha az egész területén meghalsz, visszadob Trisfall Glades temetőjébe, a Bullwark-hoz
(Ez különösen élmény, ha Heartglenben farmolok és át kell menem egész WP-n a testemért....)...
De ha nagyon akarod, tehetünk egy próbát arra, hogy átkísérlek vmikor, amikor épp nem vok BG-ben (ami mostanság ritka)...ha bentvagyok, /w-rám aztán meglássuk...de ha ezt akarod, készülj fel rá, hogy 1-2szer halni fogsz, mert még én se tudok 2-3 mobot lehúzni rólad...viszont fel tudlak kelteni ha meghalsz....(Na, meg vannak csodák...én is láttam 17-es palát meg papot SG-ban, a 48as mob-ok közt....)
-
faber24
őstag
Lights Hope Chapel-ig eljutni nem gond...lvl 50+ -on
UC-ből, ha nem vagy 50 közelében, meg se próbálj oda eljuni, ha csak nem szereted a folyamatos corpse-runt...egyrészt, ha az úton kószáló ally-k lesznek is olyan kedvesek és nem kötnek beléd (tapasztalat: csak néha jófejek), EP-felé át kell menni WP-n, ahol rendre 50 körüli mobok mászkálnak, néha az úton is...aztán EP-n is át kell vágni, ahol már 55-57-esek is vannak, ráadásul az út egy kis ''falu''-n visz át, ami zsúfolásig van ilyenekkel. Ha netán ez sem volna elég, Stratholme és Tyr's Hand között az úton patrolozik a Scarlet Crusade, 6-7 58-60as elite, ami még egy 60as wariort is 5 mp alatt szétkap... -
faber24
őstag
válasz
tjhooker464 #4513 üzenetére
Már igy is elegem van a restro-ból.... és az intázás miatt kénytelen leszek backup-heal bottá és manatide-dobálóvá vállni...ne healt hanem még több-erősseb shockokat
Mondjuk lehetne pl. vmi chain-lightning-szerű még 1-2, amit NS-el instant lehetne elsütni...nincs is szebb, mikor a vicces allysok tömött sorain végigsöpör
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
válasz
tjhooker464 #4509 üzenetére
Hát igen...vhogy az elején egész jónak tünt, aztán úgy 40-50 körül már igazából csak az tartotta bennem a lelket, hogy lesz egy 60as karim ... 60on már ez se motivált...a pala már a múlt....
Most a sámánnal tökjól érzem magam, az egyetlen, ami negatív, hogy túl sok a sámán...még a guildben is... -
faber24
őstag
Igazából én most per pillanat WoW-ozásom 80%-ában a sámánal vok fent, és vagy instázok-farmolok-pvp-zek (leginkább az utóbbit). Mivel a mi guildünk még csak indulófélben van a raidinsták rögös útján (tegnap ZG-ben levertük a raptorost, ezenkívűl a kígyós és a bates van még meg csak asszem, meg talán a pókos, aban bizonytalan vok, mert tegnap kihagytuk múlt héten meg nem voltam), csupán heti 1 ZG van (talán most beiktatunk egy 2. at, csak sajna nehéz időpontot találni, mivel a klán fele sulis, másik fele dolgozik, igy aki korábban ráér, este már nem, és viszont...), MC még egyelőre arréb van, mivel 36 60asunk van csak, és még pap-warior hiány van...
Az altjaimra a maradék idő jut, ami úgy néz ki, hogy ha épp nincs semmi dolgom, és megunom a sámánkodást, átmegyek 1-2 órára az altomal játszani...vagy pl. az olyan holtidőszakokban, mint szombat-vasárnap de., amikor instába se nagyon van party és a BG-k se mennek még....
Hozzáteszem, az allys karaktereim szabadságon vannak, már szeptember óta nem voltam fent csak kb. 5 percet a 60as palámal, a többi kis allysal még annyit sem...a hordás altjaim közül meg csak a rugó jelentős (40), a többi még 20 alatti...nem sok idő... -
faber24
őstag
Hát...én már két szerveren vagyok jelen, az egyiken van 4 karim (bár már ritkán tolom, az alliance már a múlt nekem), a másikon 7 karim van, lvl 1 és 60 között...én már nem valószínű, hogy elmennék egy új szerverre, a nulláról kezdeni (ugye itt most, ha vannak is altjaim, azokat már lazán tudja támogatni az indulásnál a 60asom cuccal-pénzel)...meg már annyiszor végigtoltam mind az ally, mind a horda kezdő küldiket, hogy lassan a fél thottbot benne van a fejembe....én sajna, még ph kedvéért se állnék neki egy új szerveren nulláról indulni (arról nem is beszélve hogy a 60as karim pvp-rankja meg a most induló raid-insták, ill. a 3 aktív altom mellett már egy csepp időm se lenne egy teljesen új altkarira.....
)
De aki most kezdi vagy nemrég kezdte, az talán érdekelt a dologban, próba-cseresznye...
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
válasz
Realradical #4488 üzenetére
Felmerült az ötlet még vagy 8000 hsz-el ezelőtt, de aztán elfelejtődött. Talán ennek az a fő oka, hogy a PH!-s WoW-osok kb.12 szerveren játszanak, különböző frakciókban, és senki se hagyná ott a szervert...
A karakterlista az #1 hsz-ben ott van....
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
válasz
Realradical #4481 üzenetére
Nincs.
-
faber24
őstag
válasz
Realradical #4473 üzenetére
Szerintem az IP tök mindegy, mert a lényeg az, hogy van az account - password páros....ha egyszer bejelentkezel vele a Blizzard szerverére, akkor máshonnan már nem tudsz bejelentkezni vele, teljesen mindegy, hogy milyenek az IP-címek...de mondjuk érdekes is volna, mert ugye akkor egy egész család-baráti kör-osztály-mittudomén tudna egy accountal játszani, ami azért cseppet káros lenne a Blizzard üzletére....
-
faber24
őstag
Hmm...sokan nem tudják, de pl. Sun Rck hátulján van egy átjáró a hegyen, ahol átjutsz a Chared Wale-ba (ez egy csomó gyaloglást megspórol Stonetalon Mountainben).
Onnantól meg igazából már közvetlen átjárás van Desolaceba, és ott igazából csak Nijel's Pointe közelét (az allys város) meg Maraudont (48+ insta) érdemes elkerülni, mert ott gyors halál vár az ifjú hordásokra -
faber24
őstag
válasz
Wolverine #4461 üzenetére
Szerintem a mining + skinning kombó jobb pénzszerzésre (az érc elég jó áron megy, talán gyakoribb is, és magas szinten az arcanite kristály se rossz biznisz)...a legfrissebb karim, a hunter is ezt űzi. 40en lehet, majd átrakom engeneerre, de ez még nem biztos...ha nem rakom át, akkor a miningból sok pénzem lesz, a skinning meg a pénz miatt azért jó, mivel a main karim Skining+LW, ha ennek kell armor, akkor a begyűjtött alacsony szintű bőrökből megvarrom neki...
-
faber24
őstag
Hát igen.
Ez tényleg igy van, felhúztam 300ra a Dragonscale-LW-emet, beleöltem egy rakat pénzt és hát nem oskat keresek vele. Néha eladok 1-1 Dragonscale kesztűt, vagy páncélt, esetleg néha Wicked Leather cuccokat, mást nem nagyon. De azért jó, hogy van a skillem. Egyrészt multkor meglett a Red dragonscale Recept Drakiból (mail chest, 360 armor, + healing up, +12 fire res), ami jó lesz majd MC-re (most gyűjtögetem a red dragonscalet hozzá), meg megvan a Black Dragonscale Chest is, ami alt hunteremnek jó lesz...meg azt majd amúgy is fel tudom majd ruházni mindig, hiszen az meg miner-skiner, mindig lesz alapanyag, és megcsinálom neki a szükséges páncélokat.... -
faber24
őstag
Talán az Audio-Codeckek körül lehet vmi gubanc nem?
Nekem pl. az volt, hogy F.E.A.R.-t felraktam, és nem volt benne hang csak vmi halk háttérzene. Aztán utánnanéztem, és kiderült, hogy barátnőm (együtt használjuk a gépem) feltolt pár codecket, de én meg előtte felraktam az Ace Mega Codeck packet és a két különbőző Codeck-gyűjtemény nem szerette egymást....leszedtem az Ace-t, és lás csodát, viszajött a játék hangja....ráadásul ugyanez miatt a Ventri se ment...szval én ott néznék szét...de ez csak tipp.... -
faber24
őstag
Ja, most tegnap nem működtek az adddonjaid?Mert nekem tegnap du. minden jó volt....mondjuk én nem használok addon-packeket (vmikor CT-t használtam, de rájöttem, hogy jobban járok, ha magamnak rakom össze)...
Egy Nurfed-UI-mag van fent, amiből a nagyját kivettem (unitframes, actionbar, meg még ez-az), ezt pedig megspékeltem egy rakat független addonal (hmm...nem tom menyivel, azt tudom, hogy az interface könyvtárban min. 140 alkönyvtár van....).
Igy általában nekem 1-2 adon megy tönkre patchenként, azokat meg függetlenül tudom cserélni....de még igy is melós....utálom is a pecs-eket.... -
faber24
őstag
Én nem szeretem a druidákkal való harcot....mikor szemtől szembe kerülök velük, maciban nagy nehezen lepüfölöm azt a kismillió hp-ját, aztán pofátlanul visszavált casterbe és feltolja maxra magát...kezdhetem előlről....totál pala...annak is van 3 élete, a druidának is van vagy 2...és mindez nem volna elég, ha végre megszorongatom, travelformal elhúz vagy macsekban...
-
faber24
őstag
Jahaj ne....már megint?...nem akarok megint addonokra vadászni....f***k...Múlthéten egy rakat elbaxodott...kicsieréltem...Hétvégén kicseréltem a fél gépemet...reinstal...sz*r-á ment a Ventrilo...helyrepofoztam....tegnap már minden jó volt, csak a szerver laggolt...erre most megint töltögethetek addonokat?
Neked milyen addonok nem működnek?
-
faber24
őstag
Na most a druida azért más....a druidák elég sokszor el tudnak megenkülni (legtöbb DoT, lassítás lejön egy alakváltásal, ha gáz van, nyom egy healt casterben, maciban sok armor és hp)...a rugónak ezek nincsenek. Nem mondom, hogy rossz pvp-re, és amit WG-re, AB-ra irtok, az tényleg igaz. Bár azért a zerg-ekben is elég hamar elhalnak a rugók. Akkor van esélyük, ha párba állnak vagy vmi más kasztbelivel együtt mennek, akkor nagyon csúnyán be tudnak darálni...de magányosan...windfurryval egy jobb ütésel a fél életét lekapom a kis bőrcumósnak, aztán kap egy Frostshockot vagy Eartbindot, és egy Flame shockot, hogy nehogy meglépjen...és hulla...ráadásul az én rugómnak se lenne könnyebb dolga a palákkal....azokat leverni még rugóval is igen kemény...
-
faber24
őstag
Hát ebben lehet vmi, bár pl. Ragnán szinte kiegyenlített a horda-szövi arány (49-51 vagy vmi hasonló)...de az tény, hogy sámánból iszonyatos túltengés van...legjobb példa pl.: csak meg kell nézni egy zepelint....sámán, sámán, sámán, warior,sámán, sámán, warior,sámán, pap, rugó, rugó, sámán, sámán....és hasonlók....nagyon sok...
-
faber24
őstag
A csapat pvp-t aláírom, oda tényleg ideális a hunter. AV-n és AB-n iszonyatos mészárlást tudnak csinálni (ezért is vonz nagyon, bár azért a sámánnal is elég jól tudok irtani...csak valahogy kevés a killing blows-om...rendszeresen elorozzák a wariorok meg a magek tőlem, mert én jól megsebzem, ők meg bevégzik....
).
Nem tudom, én a hunterel való instázás alatt nem erre gonodltam (ok, MC-be meg ilyen helyekre nagyon kell a ranged DPS, biztos van neki létjogosultsága, Magmadarnál főleg), hanem arra, hogy pl. ea raid-insták előtt, Strat, Scholo, DM, stb, a legritkább esetbe keresnek huntert, esetleg még rugót hívnak néha (UBRS-be ugye jó a rugó dps-e, sap-ja, vagy ott az ominózus Tribute-run, ami rugóval ideális), a hunter mindig az opcionális , 5., ''bármi megteszi'' helyre fér csak be.... -
faber24
őstag
válasz
tjhooker464 #4255 üzenetére
Ahahhah.....
''That said, it is ironic that the Shaman is the least played class on World of Warcraft.''...hát ez tényleg régen lehetett....
Amúgy nagyjából igaz, amit a sámánról irtnak, de azt elfelejtik, hogy a sámánnak a maximális hatékonysághoz iszonyatosan meg kell tanulni gazdálkodni a manával, mert az az 5-6 k mana 60on is iszonat gyorsan elpárolog, akár heal, akár shock használatával....
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
válasz
#32070144 #4254 üzenetére
Jah. Csak az van rugóval, ami nagyon igaz, hogy 60on pvp-ben szopás neki, mert a rengeteg AoE, DoT meg rootolás közt esélye sincs igazán stealthelni, anélkül meg bárki seperc alatt leveri. Instába meg tényleg csak a hunter az, aki talán még a rugónál is feleslegesebb...
Dilemmába is vok, hogy mivel is altozzak...a rugóm még imádom (lvl40), de tudom, hogy 60as szintre állandóan szívni fogok pvp-be a bedurvult wariooroktól, stb, és instába is csak akkor lesz jó esélyem, ha a guildünk (amibe most igaából 3-4 nagyobb rugó van csak) is támogat...
Hunter altom is húznám fel (16), mert az a kaszt is bejön, de az még a rugónál is opcionálisabb instában, bár tény, hogy pvp-ben elég durva irtást tudnék vele végezni....Az AV-ban sorfalban álló hunterektől, akik szórják a magaslatokról a népet, mindig feláll a hátamon a szőr...nagoyn durva...
A warioromal (18) is szívesen játszanék, de azzal lvl40ig gyaloglászni....meg hogy 60ig folyton mindenki elkalapáljon, max. rugók ellen legyen esélyem (hordásként a palák is növelnék a kihívást erősen)....viszont 60on legalább jóesélyem lene instázni és pvp-ben sem rossz azért a warior...
Nem is tudom...mindenesetre most a sámánra koncentrálok -
faber24
őstag
Na igen, a rugónak is megvannak a hátrányai, és 25-30ig azért óvatosabban kell vele menni...
De később ki lehet szedni vele 1-2 mobot (imp. sap és társai) a forgalomból....meg én úgy szoktam vele menni (40vok), hogy (bár nekem még nincs omp. sap) 1-mob sap, 2-t meg lazán elszólózok (evasion ha gáz van, 1-et szinte mindig stunban tartok, esetleg néha lelökök magamnak egy Thirstle teat vagy healing potit, esetleg vmelyik kap egy blinding powdert is. 2-3 adott szintű mobot el tudok intézni viszonylag könnnyen. Esetleg azt is csinálom néha, hogy 1 sap, vanish, 1 cheap shot....stb...szóval jó az szólóra
Hunter meg ugye easy...még nincs ice trapem, de a pet elég jól magán tud tartani mobot, 2-3 mob ott is megvan easybe, 1et a pet tuti leköt, de többnyire 2-t is, és a harmadikat szétlövöm, aztán meg jön a peten lévő 2 (ha ugyan azokat nem szedi ő szét)....És szerintem majd 25-30 után az is csak még jobb lesz.
Szerintem magel-harcosal nehéz csak szólózni...harcosom van, és ha 2-3 mob rámakaszkodik, akkor sokszor csak a futásban találok menedéket... -
faber24
őstag
Nem várom a délutánt....tuti nem tudtam meglépni a Blood Guardot....tegnap akartam nekiugrani AB-zni délután, de vmi gebasz volt a szolgáltatónál (remélem ma már jó lesz), és egész du. nem volt net....ha ma se lesz, nagyon ideges leszek...mellesleg lemaradtam a klántalálkozónkról is.... :S
-
faber24
őstag
válasz
Wolverine #4216 üzenetére
Én tudok olyat csinálni a sámánomal, talán csinálnék is altomnak...az olyan jó dolog?Gyakran procol?
[link] Ilyet is tudok, hétfő óta csinálniEnnek nemkevéssé örül az MCre készülő sámánom, esetleg ha más sámán van hasonló helyzetben Ragnaroson, /w rám. Megcsinálom neki, csekélyke térítés ellenében
-
faber24
őstag
Lol. Hát igen, erre figyelni kell...ilyen küldiknek inkább nézz utána thotton vagy allakhazamon (amit a trainer ad, vagy közelében álló vki), mert ezeket nem viccből adja a trainer...
Egyébként én nem igazán tudom, mit lehet még Def. stanceban, mert a legnagyobb wariorom is 18-as és van eddig vagy 3 spellje (taunt, disarm, revenge), amit tud Def.-ben használni....Berserkerről meg még annyit se tudok, csak amit a neten olvastam. Sajna elég nehezen veszem rá magam a wariorozásra, hiszen csupa olyan karim van (60as sámán, 40es rogue, meg egy 16os hunter), aminek nem kell már lassan gyaloglásznia, és elég nehéz rászánnom magam, hogy normál futási sebességen mászkáljak...de majd csak megoldom.
Eddig én nem sokat használtam a Def. Stancet, szerintem az csak tankoláshoz jó, vagy max. a rugókat disarmolgatni...de majd kiderül, még igazából nem is instáztam nagyon a warioroal, tehát nincsenek tapasztalataim.... -
faber24
őstag
Elméletileg kaptál (mint ahogy minden warior kap) lwl 10en egy küldit (trainertől vagy mellette álló vkitől, nem tudom), amiért megkapod a Defensive stancet, ami ugyanolyan gombon fog feltünni, mint a Battle Stance, ill. 30-on a Berserker Stance. Ha voltál olyan figyelmetlen, hogy lvl10-en nem nézted meg a warior-trainert, és nem kaptad meg a stancet, akkor go hozzá vissza és csináld meg...akkor lesz egy másik stanced, amibe egy csomo stance tartozik (disarm, taunt, revenge pl.)
Te vagy a 3. warior kb. aki az ismerőseim közűl elfelejti felvenni ezt a stancet....fogalmam sincs, hogyan csináljátok...én kipróbáltam már human, tauren, és ork wariort is, és lvl10-en mindegyiknél ottvolt a küldi def. stancera.
Egyébként ajánlatos időnként a trainer környékén szétnézni, mert kb. 10 szintenként van vmi speckó küldije warioroknál, vagy vmi páncélra, vagy vmi fegyverre, ill. 10. és 30. szinten a 2 stancere. -
faber24
őstag
Izé...ezt a kérdést nem értem....egyrészt a wariornak nem igazán varázslatai hanem inkább képességei vannak (na jó, ez olt a kötekedés)...
Viszont azt tényleg nem értem, hogy ''mik a jó varázslatok''....minden skill hasznos adott szituációban szerintem...na jó, van egy-két felesleges, de a 90% jó valamire, csak kérdés milyen helyzetben... -
faber24
őstag
Jaja...Az én alt rugóm (UD) most érte meg a 40-et...d még STV-ban garázdálkodik. Legjobb az volt, hogy az allys rugók hogy próbálkoztak...human is meg NE is bepróbált, a NE vagy 5x, mire rájött, hogy nagy falat vok neki...meg az se volt semmi, mikor az allys vadász meg druida együtt se tudtak elkapni...
-
faber24
őstag
Van az is, amit te mondasz. Amiről én beszélek, az a rugóm minimapja mellé tesz számlálót a flashpowderre és a blinding povderre, ill. egy gombot, amivel bal katintáal a main, jobbal az offhand fegyvert lehet poisonal ellátni. Én nagyon szeretem. Ha érdekel, a Curse rogue szekciójában van már új verziója.
Amúgy nekem a BG Invite volt a legrosszabb, hogy tönkrement (ez pl. AV-ben nagyon jó, hisz gombnyomásra csinálsz raidet, mindenkit promoteolhatsz és a BG-ben mindenkit behívsz, ill. az újonnan csatlakozókat is behivhatod automatikusan a raidbe...szuper addon), kétségbe is estem, mikor kézzel kellett megcsinálnom a raidet...de szerencsére a fiúk a bányában dolgoztakés pecs utáni második nap már volt friss verzió....
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- HP JetIntelligence 410x patronok
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged