- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Aktív témák
-
Lacza
senior tag
The information you have entered is not valid.
Please check the spelling oh the account name and password.
If you nedd help in retrieving a lost or stolen password and account, see www.wow.com for more information.
A végét teljesen értem de mit tehetek?Annyira nem megy az english hogy ott a honlapo 3 oldalt megértsek.
Please help me -
steveetm
őstag
[link]
Én csak iet láttam eccer. Mondjuk annyira nem nagy mob, de azért eléggé vicces volt, ahogy 1 perc alatt kiürült xropcionálisan orgiba is húzható, bár ott nem hiszem hogy nagyon sokáig húzná
Bloodscalp
steveetm - Horde - steveetm
már eccer próbálkoztam, csak el lett felejtve vagy nemtom...
Üdv.: steveetm
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
5 főnél nagyobb instában csak a master looter vált be nekem, és itt persze megbízható ember kell, ergo nem árt, ha mindenki 1 guildben van.
Lucifelnek mondanám még, hogy a nagy instákban (pl mc) eső cuccok 80%-a classhoz kötött, tehát pl csak mage tudja viselni, ergo 5-8 embernek kell eldöntenie a dolgot, erre mint Petie is írta lehet dkp-zni, vagy egyéb módokat kialakítani. (Persze ha kiesik a staff of dominance...) -
faber24
őstag
Érdekes megfigyelés, de amíg Bloodscalpon anno a legtöbb random-partyban az ment, hogy mindenki passol, és a végén akinek need, az rollol egyet, ha senki, akkor mindenki dob, addig a Ragnaroson annak van divatja, hogy a zöldeknél n/g, de a bossok előtt vki mindig Master Looter még random partyban is...edig nem volt rá példa, hogy vezér elninjázott volna vmit, remélem nem is lesz...
-
maross
nagyúr
ubrs elott allok ha buffolnak = ragnara mennek, ezert bemindcontroloznak par spellbindert es +80fire rest osztanak mindenkire, ha valakinek nem lenne vilagos
.
es kuurva nagy szopas, ha itt vkit levagnak, mert gyalogolhat vissza + nem lesz fire rese ragnarosra, ami jelentosen csokkenti a sajat es csapata tulelesi eselyeit. -
-Jackson-
őstag
ez akkor volt mikor kajáztam ott iceblood-nál?
mert úgytudom ülve 100% a crit esélye. egyébként nagyot nevettem amikor feltűntél mögöttem cicában, öröm volt felpattanni. arról meg igazán nemtehetek, hogy 4k+ armor ennyit ér...
. cserébe Dopebob is kitett magáért, vele is soxor kellett megküzdenem.
azt mondtam már mennyire gáz AV warriorként? főleg hogy ''magasrangú'' vagyok, mindenki engem támad a kövér honor fejében, ami persze hülyeség, mert AV-ben alapból nemsok a honor, másrészt 8vs1-nél osztódik a dolog
mindenesetre pénteken egy 10 óra 16 perces AV-t küzdöttem végig, de kb felénél már alig akcióztam, mert már kezdett unalmas lenni picikét -
-
-
-
-Jackson-
őstag
nyugi, a kék szett (rank 10) elérhető. igaz én is csak most fogok odáig eljutni, de az még elérhető munka/suli mellett. valószínű még a rank 11 is meglesz az óccsó mount miatt, de asszem epic pvp ruhám nemigen lesz... mindenesetre ha a mount meglesz, azthiszem egy darabig visszavonulok a pvp-től, és próbálok az instákra koncentrálni. az is csak azért, hogy valami jó fegyvert beszerezzek
. a mostani gear-em kiegészítve két crites gyűrűvel, és egy ugyanilyen trinkettel, plusz egy szép bwl-es 74dps baltával eléggé versenyképes lesz
aztán meg jön a kiegészítő, lesz mit csinálni, és pont emiatt nemis nagyon akarok belemerülni a 60-as szint kimaxolásába -
-Jackson-
őstag
farmnál volt. rókaluk? arra gondolsz, amikor a mage-k, hunterek a oldalról, a zászló szintje alól lövöldöznek a talajon keresztül? mert azért bizony csúnya spit-ek járnak
. ugyanúgy a millnél mindcontrol-t használó papok jutalma is ez
#2020: énis arra gondoltam, hogy kisebb legyen az aggroja, ne fordítsa le a boss-t a tankról. egyébként nem vagyok tank, ha high-level instába megyek, akkor szigorúan DD-warriorként. prot talentem sosemvolt, de 15 pont elég szokott lenni oda, elméletileg még MC-be is. azért nem baj ha az MT-nek megvan a 31 pont, de a gear többet számít
[Szerkesztve] -
-Jackson-
őstag
Silverrock, feladat
szóval van aza bizonyos Penge nevű rugó ott alli oldalon. rá kellene kérdezni egy dologra. tekertem volna a zászlót, stealth-ből rámlő, megszakadt a dolog, odafordulok sehol senki. tekerném újból, megint lövés, megint senki. szal azt kellene megtudni hogy van-e neki preparation. mert elvileg ezt csak azzal lehet megcsinálni (stealth-lövés-vanish-preparation-lövés-vanish-hamadik lövés). szal ha van neki ilyen talentje, akkor hülye hogy csomó CD-t elhasznált egy fél percért, ha nincs, akkormeg csíter. ja és ezt tegnap is eljátszotta velem, nemgyengén annoying..
mod.: most találtam egy allakhazamos profilt róla, de az valami régebbi, még RF-es ott, illetve 5000HK. mindenesetre ott nem volt még neki preparation
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
Én csak annyit láttam, hogy nem lehet belépni a főoldalról. Egyébként [link] Azóta kiderült, hogy magyar, telerakta ''kapjátok be'' és hasonló szövegekkel a filestruktúrát.
szerk:
-a wow.hu-t is feltörték nemrég, arról lehet tudni valamit?
-írtam arra a fórumra is: Arathor horda oldal / Magyar hordás klán mc-ben. (Nem akartam neki külön topicot, nehogy azt érezze a srác, hogy valami nagyot vitt véghez.)
[Szerkesztve] -
-
bélanéni
őstag
köszi, akkor CD-másolatokkal együtt kellene postán (előre fizetek piros csekken, mert az utánvét min. 500-600 ft lenne, így viszont max. 200 ft-ból megvan a PK)!
várom az ajánlatokat!
srácok, megkérdezhetem, átlagban naponta kb. mennyi időt töltötök el ezzel a game-val? csak hogy mire lesz elég az a 10 nap!?
[Szerkesztve] -
Viktor77
titán
Kell valami eldugott hely, mert sok eszement (mindkét oldalon) biztos nem bírná ki, hogy ne szóljon bele. Még akkor is, ha szólunk, hogy ne.
Helyszíneket, időpontot várok. Olyan hely kéne, ahol mindkét oldal temetője közel van, ha duelezünk ne kelljen sokat futni.
MOD: Ámbár ahol cirkusz van, ott lehet duelezni. Meg is lepődtem, amikor Elwynn-ban volt a cirkusz, kihívott egy hordás, igaz valami kisszintű volt. -
Andras6800
senior tag
-
tjhooker464
őstag
Hát ja. Ha minden összejön haveromnak dec. re összejön a wow és akkor hárman indítunk egy egy új karit és most azon filózom, hogy druid vagy priest legyek mivel sámánom már van egy az kilőve. Druid mellett szól, hogy jobban lehet vele farmolni a cica miatt és sokoldalú kaszt de a priest talán jobban gyógyít meg nem kell neki annyi fajta felszerelés. Igaz utóbbibol is van már egy 30 as szintű.
-
Darth_Revan
veterán
áá,nem,már be lehet szerezni 75k-ból is simán,postával
(Sőt még talán 45-ből is)
u.i.:Megjegyzem,hogy pár hete,itt MO-n volt 1db BONTATLAN eladó 15k-ért!! Meg is vettem,csak khmm ''elveszett'' a postán...a feladó megesküdött,hogy feladta,de szerintem csak kapott 1 jobb ajánlatot(pedig bolt révén nekem kellett volna eladni) Ennyit a magyar becsületről
[Szerkesztve] -
-Jackson-
őstag
megbeszélhetünk valamikor egy talit, mondjuk ott arathi alatt esetleg allis területen, úgy ki is tudlak hívni duelre
. (bár ugye duel nem az igazi, ott magek is 98%-ban megaláznak
)
egyébként druid is imba (legalábbis jó cuccokban), valahogy nevetségesnek szoktam érezni bear form-ot, több páncélzat mint nekem pajzzsal, meg asszem HP-ba is vernek úgy. hálistennek a moonkin nemvészes -
faber24
őstag
Ingame talán...de IRL a gatyám is rámenne két accra....
Amúgy ehez nem kell két account, elég egy ismerös az ellentáborból (persze vmi megbízható), és már mehet is a ''csempészet''...de amúgy szerinted mi az, ami van az egyik oldalon, és a másikon nincs? Egyedül a pet-eket tudnám elképzelni ilyennek, és abból is talána macska lehetne esélyes vmi zsére...nem hiszem, hogy sok szövis vágyna pl. kígyó vagy csótány-petre ... a többi meg mindkét oldalnak elérhető...szeritnem...
Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Temu
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest