- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Aktív témák
-
szucsi
őstag
Azt hiszem van egy kis gond:
Mit lehet azzal csinálni, ha egy karakter betöltés közben lefagyasztja a gépet? Két egymástól függletlen gépen, internetszolgáltatónál, városban.
Gamemaster, jól gondolom, ugye? Láttott már valaki ilyet?
thx -
szucsi
őstag
válasz
faber24 #3986 üzenetére
hogy pvp-zel a rugóddal?
én főleg mobozok, kvesztelek, nem nagyon pvp-zek, és ha mégis olyankor általában le is hentelnek rendesen. sok kaszt ki tud jönni a gougéből, hunter meg átrakja a targetet a petjére, elszalad és agyonlő. Warlok dettó. Valamit szarul csinálhatok.
Van valami ált stratégia pvp-re azon kívül, hogy ''uram adj egy jó kövér kritet''?
Mert mobozásnál szólóban Ambush Gouge BS Evisc kombóval úgy megyek keresztül a mobokon mint dagger a vajban. PVP-n nem ilyen egyszerű.
[Szerkesztve] -
szucsi
őstag
Ha van valaki, aki nem tudná, hogy mire való az internet, akkor gyorsan klikik ide: [link]
-
szucsi
őstag
Fiúk, hol a legolcsóbb most az alapgém? 9xxx-re emlékeztem múlt héten, most állítólag visszament 11xxx-re. Nem tudjátok, kapható valahol 10k alatt?
kösz -
szucsi
őstag
Most éppen egyébként gondban vagyok, hiába már a lvl43, pacit még nem sikerült vennem. Vagy nekem nincsenek megfelelő ismereteim és technikáim a gék szaporítására, vagy ez tényleg rohadt nehéz ügy. Farmolok farmolok ugye, de ahogy farmolok, lvl-t is ugrok, és mindig elcseszem a pénzem jobb fegyverre, meg holmikra. Meg persze skillekre. Szóval az a lényeg, hogy 100g-t max úgy tudnám összerakni, ha folyton hilvl instákban szaladgálnék, és mindenre needet nyomnék (lenne is nagy morgás). Adjatok egy-két tippet, úgysincs senki a TH-en. Sztakmáim skinner (225) leatherworker (225).
kösz -
-
szucsi
őstag
Faji előítélet? Hmm...Érdekes. Mit lehet utálni egy rajzolt karakteren? És milyen következtetéseket lehet levonni abból az összes gnome-mal játszó emberre, hogy találkoztál már néhány fasz gnome-mal? Gondolod, hogy van ilyen szabály, hogy valamiért a hülye emberek gnómokat indítanak? A nagy gnóm összeesküvés?
Érdekes. Én indítottam mindenfélét, gnómot is. Gondolod, hogy amikor a gnómmal játszom, faszabb leszek, mint amikor mással?
-
szucsi
őstag
Mi az a Ventri? Olyan, mint a Skype? Fura, amit eddig kipróbáltam ilyen pofázós programot, min lag-et okozott.
Egyébként a guilddel is az a baj, hogy ha nagy a guild, akkor ugyanúgy zsákbamacska, hogy kivel mész, ha meg kicsi, akkor soha nincs fent senki. Én úgy vagyok inkább, hogy azokat az arcokat, akikkel jól tudtam menni partyban, felveszem a friendsbe, és guildtől függetlenül rájukwhisperelek. Van is, hogy ráérnek, de olyan, hogy mind a 4 fő ismerős lett volna, még nem volt. Eleve a Twilight-on nagyon kevés magyar van, akik meg vannak, más tempóban nyomják mint én. Ha túl nagy a szintkülönbség, akkor meg eleve nem is kérem, ha túl alacsony, nem veszem hasznát, ha túl magas, nem profitál az ügyből. -
szucsi
őstag
Khm...
Nyilván, ha összenőtt volna az agyam a monitorral, és semi más dolgom nem lenne, mint hogy online hadsereget toborozzak, nem így lenne.
De nekem sajnos/hál istennek napi másfél-két óra félájult wow-ozásnál nem jut több. Olyankor meg kvesztelek, farmolok, ilyesmi.
Úgyhogy olyan partival megyek, aki éppen adódik. Nem hiszem, hogy ez ciki lenne, vagy lámaság. -
szucsi
őstag
Tegnap mentem partiban egy warival Uldaman Insta. Megállunk, nyom egy inspectet, majd közli, hogy milyen szép ingem van. Mondom, thx (stylish blue shirt) erre azt mondja, hogy cseréljek vele. Nézem, hát neki valami koszlott ótvaros rongy lóg a seggén. Mondom neki, hogy izé..fura kérés, erre kinyitja a trade ablakot, belepakolja a saját rüszmedt szarát, és elkezd pitizni. Mondom neki, hogy vegyen egyet AH-ban, ha visszamegyünk, de addigra már térdelt, és teleírta a /w-t plsplsplspls-zel. Erre mondom neki, hogy nyugodjon le, majd ha visszaértünk, veszek neki egyet (tiszta ovis), és akkor lesz neki is. Erre nyüszít még vagy két percig, aztán elkezdi mondani, hogy ő akkor lelép, ha nem adom neki az ingemet. Na itt kezdett a dolog abszurd lenni, főleg, hogy elkezdte nyomodni a teleportkavicsot. Persze mindig visszavonta, és újra nekiállt fenyegetőzni, hogy lelép, ha nem adom neki a kék ingemet. Mindezt az insta dooron belül, a party döbbenten figyelte az eseményeket. Négy-öt ijesztgetés után fogta, és egyszerűen lelécelt, hogy lol, milyen nagyon kibaszott velünk. És tényleg, négyen nem tudtuk végigvinni, még lvl44priest lvl44pala heallel sem.
Na erre varrjatok gombot. Én kb. 5 évesen viselkedtem így utoljára, tiszta abszurd.
-
szucsi
őstag
Heló!
Meg tudná valaki mondani, hogy rugue-nál a critical % és az agility milyen összefüggésben állnak? Már azon kívül, hogy erős.Csak az agilityből meg a talentekből + buffos holmikból számítódik a crit%, vagy mást is figyelembe vesz? Hány agilitynként ugrik a crit egy százalékot?
köszi. -
szucsi
őstag
válasz
BatemanX #1025 üzenetére
Hogyan kell rogue-gal mágust ölni? Nagyon kíváncsivá tettél, engem az esetek többségében (ha nem vagyok stealthben) lefagyasztanak, és szarrá lőnek, aztán ha lemegy a jég a lábamról sem tudom utolérni a rohadékokat, hogy a hátukba akasszam a bicskát.
Szóval mi a rogue-ok IWIN gombja mága ellen? -
szucsi
őstag
Heló, ezt figyeljétek.
Amióta megvan a játék, egy lezárt, és 100%-ban megoldott videokártya-alaplapi AGP-vezérlő gikszeren Bővebben: link, egynéhány bánya/loot úgymaradáson (ami ismert bug, és az 1.7-ben nálam már egyszer sem jelentkezett), és a szükséges IF-lagon kívül az égvilágon semmi gond nem volt a játékkal. Ez napi több óra, na jó, átlag napi 6-7 óra(ketten megyünk) játékot jelent.
Erre mi történik? Egy bizonyos ponton (ez konkrétan Dun Garok erődítményének bejárata, annak is a bal oldai folyosójának közepe) egyszer csak 20mp csendélet (állókép), aztán fekete képernyő, újraindul a gép. Nem viccelek, háromszor visszamentem, és kipróbáltam, mindháromszor beszoptam.
Mi a szösz lehet ott, ami ezt csinálja, bug, vagy valami olyan nagy számatást kell a gépnek elvégeznie, amin kifekszik? Nincs ott semmi, egy-két kornyadt mountaineeren kívül. Azóta mondjuk nem mentem vissza, mert nem akarom magam szopatni fölöslegesen. Áramszünet tuti nem volt, az nem állóképpel kezdődne, és az előttem lévő írósaztal-lámpát is leoltaná.
Na erre varrjatok gombot légyszi. (és léci a ''menj a jobboldali folyosón'' típusút ne erőltessétek annyira, értem én a mókát, de most nem ezért írtam
ps: anno a vidkar problémakor minden nyomorult teszttel végigkínoztam a gépet: Prime, Memtest, megy egy rakat benchmark, minden hibátlan. -
szucsi
őstag
''Meg nem szeretem a rúzsokat sem, mert levágják a fehérmágusokat''
Érdekes, én pont az ellenkezőjét tapasztalom. Rohadtul nem tudok duelezni, pedig hi lvl mobok levágásában élen járok. A magék különösen aláznak, de nem olvastam még egy rúzsos fórumot sem, hogy mik a tuti tippek. Mindig csak a magéket kérdezem, ők meg hülyék lennének megmondani. Lehet, hogy a talent pontjaim vannak szarul elosztva, de az is lehet, hogy nem dueleztem eleget, hogy ismerjem a trükköket. Hm. -
szucsi
őstag
Sziasztok!
Lécci mondja meg valaki, hogy lvl150 fölött hogy, hol és kitől lehet cookingot tanulni. Tegnap megkérdeztem a main chatben, elküldtek Ashenvale-be, ahol éppen raid volt, gondolhatjátok, milyen nagy öröm volt egy rahedli husival a puttonyban 25x fasírttá kaszabolódni, amikor csak kulináris tudományomat építgettem volna csendesen.
Szóval ott is beírtam a main chatbe, amikor éppen nem a beleim szaggatta valami ragyásképű horda, és valaki visszaírt, hogy szükségem lesz valami cookbookra. Én mondjuk trainert sem találtam, az első nagyobb településen legalábbis nem (A betűs nevű az is, nem emléxem) aztán amikor továbbmentem, mindenhol 40+ mobok nyüzsögtek, nem túl szívderítő látvány volt, ott is kifingtam biztos ami biztos.
Szóval kell-e cookbook, hol, vagy hogyan kell megszerezni, és hol a rossbben van a tréner aki 150 fölött tanít? Vagy hogy is van ez az egész?
köszi -
szucsi
őstag
köszi mindenki
-
szucsi
őstag
És mégegy: fontolgatjuk a párommal egy másik előfizu beszerzését, de ahhoz először kellene egy vas, amin elmegy a wow. Mi az a minimális konfig (proc,ram, vga), amin 1024-ben, default beállításon szaggatás nélkül (fps>30) elfut a játék?
-
szucsi
őstag
Sziasztok,
emlékszem, hogy régebben lehetett full serverről mediumra vagy low-ra transzportálni karaktert. Most vagy én vagyok főláma, és nem találom a ''move character'' gombot, vagy megszűnt a feature.Mi baj van azzal, ha kevébé népes szerverek felé vándorolnak a karakterek?
Valaki? -
szucsi
őstag
Sziasztok!
Vajon mi okozhatja, hogy ma este nincsn a latency-m 300 alatt, de leginkább 500 és 1100 között ingázik, ezel gyakorlatilag teljesen lehetetlenné téve játékot?
Megnéztem, a kapcsolat megy, 140k val lehet letölteni vele. Csinálatm flushdns-t és netsh winsock resetet is, Cfos fent van.
Kérdeztem a serveren, más nem szólt, hogy akadna neki. Egyébként 80 körüli az átlagos latencym.
köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest