- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
Apophis
őstag
válasz
KoRner™ #2823 üzenetére
A Dranei nép outlandsen őshonos, Ilidannak segítettek levágni Magtheridont. Ally fajnak elég érdekes lenne, ugye eleve Burning Legion, de még ha a blood elfekkel hozzuk őket kapcsolatba, a Blizz szerint (
) az is horda. Ezen a Tigronon jót röhögtem, ha komolyan gondolják, elég szánalmas, bár nekem az egész kiegről ez a véleményem. Teljesen új fajt behozni, csak hogy legyen, ráírhassák a dobozra, áhh...
-
faber24
őstag
válasz
KoRner™ #2591 üzenetére
Nem tudom, ott hogy van, de AB megnyitása óta max a nagyon low-ak mennek WG-ra (maga a játék szerintem nem rosz ott, csak a rewardok elég gázosak, ha van egyáltalán), max aki már lvl 15-ön keménykedni akar
AB szerintem nagyon jó, pörgős, változatos, nincs az, hogy a csapatok órákig kergetik az elbújt zászlóvivőt...És a honor sem rossz.
AV biztos jó, bár nekem még igy alig 2-3 AV után elég káosz...meg a gépemet is kicsit megízasztja...elképzelni is rosz, mit művelne a WoW hivatalos minimum konfigurációján...
Mindenesetre ott potyog a honor... -
válasz
KoRner™ #1768 üzenetére
olvass vissza mert nem emléxem.
jobb felül van a kereső írd be hogy patch vagy letöltés és akkor kilistázza azokat a hsz-eket amiben szerepelt a szó. vagy menj vissza arra az időpontra amikor jött a patch
képet meg print screen gombbal csinálsz wow,ban utána kivágod és letömötrited vmi jo kis formátumba hogy ne szivassuk a modemeseket (engem) és feltöltöd vhova és belinkeled [img][/*img] közé csillag nélkül -
KoRner™
tag
válasz
KoRner™ #1514 üzenetére
bocsi, lekéstem az 5percet... most nem próbálom meg a trükköt, nincs türelmem megint odamenni... szellemként... majd BSből kéne megpróbálni odajutni... Elwynből lehetetlen, az már biztos... SGbe leg megintcsak lehetetlen, mert ott valamiért egy tök kusza láthatatlan fal van...
-
Wolverine
félisten
Az Exploration: The Movie című aranyosság a Filefronton érhető el...
(bár most nem találom... de nekem megvan
)
De van pár újabb, szintén nem rossz movie - yóóópárban még a bejutás módja is klátszik
Exploration: Uncut - Bővebben: link
Hyjal: Bővebben: link
még egy exploration: Bővebben: link
és egy harmadik: Bővebben: link
Beyond WoW: Bővebben: link
Egészségetekre...
mod: F-ECT$, aligha leszek azon a test realmen... Kb. januárig nincs zsé WoW-ra, és nem fájdítom a szívem akkor már holmi test realmekkel...
[Szerkesztve] -
-
Viktor77
titán
BRD-ben, ha szellemként lemész, akkor miután leérsz a láncokon, és bemész az első szobába (még ugye az instán kivül), ott áll egy faszi az oltáron. Mellesleg ez a BRD kulcs (amivel átmész a rácsokon) quest. Ne szopjátok be, rögtön 2x egymás után kell vele beszélni, különben nincs meg a küldi. Én beszoptam, így még nincs kulcsom.
Amit én még csináltam, az a Linken's boomerang-os (trinket) quest (Un' Goro-ban indul, 13 lépéses küldi), amiben az egyik lépésben meg kell halni Tanaris temetőjében (kapsz 3 italt, ami egyből megöl), majd így szellemként beszélni itt a hegyekben egy faszival. -
Aktív témák
Hirdetés
- Dark Souls sorozat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- GTA VI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged