- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Most néztem meg, és kirázott a hideg... Old Caverns of Time??? Azshara Crater??? Szabadság-szobor??? Dzsízasz, hová el nem jutnak emberek... A többi ezek mellet tulképp meg sem lepett - Nyugat-Stonetalon pl. az én fantáziámat is izgatja (átrepültem párszor felette Auberdine-ből Thalanaarba vagy Theramore-ra tartva), de még így is annak helyek, amiket nem tudok hová tenni: pl. ahol az a sok vörös hajú human áll... vagy a víz alatt levő rengeteg allys ház... azok a szigetek, ahol a troll romok vannak...
Na meg ami végképp megdöbbentett, az IF. Ez a design egyáltalán nem volt ismerős... nem is tudok olyan házat a Forlorn's Cavernben, aminél le lehetne menni így a ''pincébe'', ahogy itt csinálta a srác... Kicsit sokkos lettem, asszem.
(mondjuk én két helyre tudtam eddig bejutni, az egyik Quel'Thalas - hacsak azóta le nem zárták; a másik meg Dun Morogh nyugati tengerpartja... és van egy tippem IF repterére is, de még nem próbáltam ki.) -
maross
nagyúr
nezd, van nalam kb 20valtascucc, mc-ben en is fullpveben nyomom. a legjobb, hogy van rajtam egy lvl41es mcpowa zold sityak, ami +29 frost damaget ad :>. ha zgben tud magus nyerni, akkor a tobbi magus lusta/szarok a cuccai. nalunk az alapito tagok kozul 2magus, azok is ott vannak mindig a top5ben, jo cuccaik vannak, jol nyomjak, ennyi.
most jut eszembe, mc-re kb 6-7maget viszunk, abbol 3-4 szokott elso otben lenni, tobbi az 10+. mondtam, sok fugg a hozzaallastol is. viszont ha igy nezzuk, szerintem ha warlockom lenne hasonlo szerkoban, talan tobbet tudnek damagelni, ki tudja...nem tudom mennyire aggroznak warlockokra. mivel en full frost buildes vagyok, van 2iceblockom, megtehetem hogy belelovok mindent.
ha sikerul letolteni a wowreadert, akkor megprobalom feltolteni a karimat.
-
BatemanX
tag
Unalmas munkahelyi órák.
ZG-ben pedig a pók boss felé vezető úton könnyen élre tör a mágus demage-ben. Ha 8 kispókon egyenként 1100at sebez a CoC, azt azért nehezen éri utol a rugó és a hunter. (Legszebb élmények egyike, mikor párduc boss legyűrése után kb 15-20 párducot fagyasztottam be és repült rájuk a CoC. A dmg méter oldalát majdnem kiütötte a csík, akkorát ugrott.)
-
maross
nagyúr
jo, akkor szarok a lockok. meg a tobbiek is.
par gondolat hozza: warlock feladata banishelgetni = ido. shadow damage ha jol tudom tobb aggrot general, tehat ha a warlock belead apait anyait tuti magara szakitja a mobot = ido. aoe = magus. ha ezeket osszeadod, kijon hogy miert nem ok az elsok. -
faber24
őstag
És ilyen damagekel még sírnak a casterek...
Én, az imba sámán 1 (azaz 1) alkalomal damageltem túl az 1k-t (igaz, vacak kék cuccaim vannak, még Elements sem teljes), amikor 21 pontos elemetnal buildem volt, akkor egy Chain-lightning véletelnül átlépte az 1100-as álomhatárt (persze csinálhatnék olyan Elemnal-Enhanc-buildet, amivel ez gyakoribb volna, de akkor aztán esélyem nem volna instázni, mert restro-ba nem volna pontom)
Szóval tudom, hogy ezek a kasztok a damage-dealerek, meg minden...de hogy itt problámáztok a 2k-s damagekel, mikor én már 1k+ nak is örülök, és még ezek után én vok imba, mert van 1-2 healem meg nem csuhában rohangászok...hát lol... -
faber24
őstag
Ezeken a problémákon én is jókat elpörgök...korábban, mikor egész Mo.-on hiánycikk volt a WoW, örültünk, hogy hozzájutunk, nem hogy 1-2 ezresel olcsóban...én is majdnem Angliából rendeltem 10+postáért, csak végül használtan találtam egyet, amiért ''csak'' el kellett mennem Szarvasra (Szegedről)....na de pszt, ezt ne mondjátok el senkinek...
-
-
faber24
őstag
Ő..de..most én is írhatnám, hogy sámánál van Elemental/Enhanc meg Enhanc/Restro meg Elemental/Restro...hogy 0/30/21 vagy 0/20/31...és ez igy néz ki. És ha vki tudatosan játszik, kétségtelen, ez kell neki, és eredményes lesz.
De én úgy gondolom, ez vhogy az egészet úgy elgépiesíti, mintha már nem is egy játék volna, hanem egy matematikai feladat, amit meg kell oldani...
Természetesen én is átnyálazok egy rakat talentbuildet, mikor új karaktert kezdek...és fel is használom őket...de igazából talán nekem is úgy kéne, meg másnak is, hogy eltologatom a karim olyan 30-35ig (addigra úgy tisztában leszek a különböző skillekel), és ott megnézem a talenteket, megnézem, hogy miket használok stb, és akkor aszerint összeállítok egy talentbuildet magamnak, a saját tapasztlataim és számíze szerint...lehet, nem leszek egyből a legjobb-legerősebb stb, de talán így kéne...
Na mindegy, nagyon elkalandoztam...szigorúan off-gondolatok voltak...elnézést, ha vkit megbántok vagy nem ért velem egyet...
Szerk.: Petie kérésének elegettéve visszarakom nem off-ba...de szerintem off
[Szerkesztve]
Tegnap jó volt a kaja, de nem ettem sokat...ja, és utálok korizni..nem megyek holnap....)
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Hmm..az az érdekes, hogy annó a palámal kiesett egy hasonló vacak (Pattern: Belt vagy Robe of the Archmage vagy mi), az is vmi epic caster-cucc volt, szintén BoP-os termékel, és azt 350g-ért nyomtam el annó AH-ban 1 nap alatt, és szerintem ha kicsit várok, 500-at is kapok érte (ez még a palámal volt)...
Mondjuk valószínű lock kevesebb van nagy szinten, mint mage, de azért akkor is gáz, hogy ezt nem birom még 50g-ért se eladni...
-
Esmein
nagyúr
Hát ha a hunterek ice barbeddel vernének agyon akkor azt mondanám hogy cink, de unstoppable meg társainál nem sok jobb cucc van ami szólózható. Mondhatjuk úgy is hogy nem lesz 2x ekkora damom ha minden kéket lilára cserélek. Bár a lock se szokott gondot okozni, eddig még nem találkoztam seducelockossal, csak idegesítő hogy van amit 700 dpss-el sem lehet megverni( recklessness sweeping strikes ww-nél 2*1300-at kap instant a hunter is meg a pet is, nem elég) Egyszerűen féreg dolognak tartom, hogy scatter shot után elszaladni hamstringgel mindennel együtt míg ki vagyok ütve, aztán ha közel mennék akkor concussive, ha megint odaérnék neadjisten akkor feign death, csapda, ami ellen nem lehet mit csinálni. Az a warrior aki meg 1 shotolja a huntert azelőtt megemelem a kalapom.
-
Esmein
nagyúr
Van tufom, meg 23 critem, nemtom mások hogyan ütnek 2000-eket, nekem clothra 1100-1300 a mortal strikem max. Azt meg kijavíthatnák akkor a tooltipben, hogy ''Immune to fear effects''
Videót én is láttam,de ne egy 48-as warlock szivasson már 2 immune to fear effectben.
Ja mondtam már hogy nem lesz több ''kinyírok 5 embert egyszerre'' skillje a warriornak ? Nerfelik a sweeping strikest.
Platera druidra ütök 5-600as crit mortal strikeokat, szal palát druidot nem tom megölni, huntert maximum ha bombával stunolom és recklessnessel szétszedem. Mage, lock ehhez képest semmiség. -
taltos
senior tag
Én soha nem rohanok a warrior felé az alábbiak miatt:
- sok mob (nem feltétlenül tudom, hogy az éppen a warrior mellett áldogáló ilyen-e) a körülötte lévőket tudja egyszerre sebezni.
- sok mob a körülötte lévőket fel tudja dönteni, vagy stunolni (estleg altatni) szintén jobb, ha kint vagyok a hatósugárból
- sok mob tud ütéssel mérget vagy akármit rámrakni (vagy a körülötte lévőkre, ami megint nem jó)
- És ez a legfontosabb: marha sokan tudnak slencenni, ami Priestnél halálos...
Ha valakik rámjönnek, szinte kivétel nélkül egy Mage szerdi őket le rólam úgy, hogy meg valami frost nova, és én oldalra - hátra lépek kettőt.
Ha immunisak a fagyra, akkor is a mage szedi le rólam őket aoe-vel. -
faber24
őstag
Ez tény. Én a miner+Blacksmith palámnál még nem paráztam (neki ugye nem kellet lóra gyüjteni)...De a skiner+LW sámánál már igen (szerencsére elvoltam GW-al 44-ig, akkora meg összejött a lé).
A rugóm (35) szinén nem egy nagy pénzfarmer (herba + alc), de szerencsére a sámán hathatós anyagi támogatását élvezi
Ennek ellenére minden további altomat két gyüjtő szakmával fogom tolni, és a 40 után, a ló megvételekor az egyiket leváltom vmi kreatívra(már persze ha lesz még altom, akit komolyaban játszok...bár egy harcost meg egy huntert még szeretnék 60ra húzni a jelnlegi nagyobb karijaim mellett
)
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Ah..tus...tényleg, még az is pénzt kér ....
Milyen világ...megkopasztanak...
Na mindegy...
Vki meg tudna bombázni egy részletes ZG-guide-al? Találtam én is párat, de hátha vki tud jobbat (aki azt mondja, hogy a google a barátom, annak küldök egy Earth shockot arcba).
Angol vagy magyar nyelvű (bár ez utóbbbi létezésében erősen kételkedek) oldalak előnyben.
Köszi -
BatemanX
tag
Azért magek is kapnak pár dolgot. A whataboutpp-s leírást még ne tekintsük hivatalosnak, ha az lesz, akkor mindegyik jó pont.
Ami biztos:
- 10 crystal watert tudunk ''gyúrni'' 4 helyett
- Arcanist és Netherwind seteken is csiszolnak. Netherwind pl csak a darabokból összesen +200 spell dmg-t fog adni, ami már elég korrekt. -
F-ECT$
titán
Okos emberek kiszámolták, hogy mit is jelent, az új coe/cos:
-Először is vége a nagy criteknek, jó ha lesznek 2k-sak. Ez főleg a rank 14-es wari videók után eléggé lol, akik 5 targetre egyszerre ütnek fejenként 1.5-2k-t...
-Másodszor az átlag dmg 13%-kal csökken (100 sboltra számolták ki). Ez meg főleg no comment.
Remélem valami hasonló fog lejátszódni, mint az 1.8-cal, tehát, hogy a végelegsbe ezek a változtatások nem fognak átmenni... -
DopeBob
addikt
A tigrises az nem olyan nehéz! Mondjuk azért egy 5heal jo van
szét kell huzni a bosst meg a 2 addot is egymástol
Mi ugy szoktuk, hogy leverjuk eloszor a rugo addot olyan 10%ra aztán a bosst is 10%ra végul a pirestet de azt már meg is olik. Utána pedig villámgyorsan a bosst és a másik addot kell megolni, mert élesztik egymást!
Engem egy pala vidám el tud healelni végig, igy a healereknek marad manájuk a végjátékra, mert tigirsformában azért elég nagyokat csapkod... nem nehéz boss, igazábol manával kell sporolni és meglesz az
A legdurvább, ahogy mi a párducost bosst csináljuk
2 tank beáll a 2 spawhelyre, igy a párducok rogton rámennek, mindenki más kozépen, akin a mark van az a gongnál van, hogy ne szaladjanak rá a párducok... a poén, az a green whelp armor2warrin is ilyen van és a 25tigrisbol ami engem ut kb 10mindig alszik
Ha eltunik a boss, akkor meg gyorsan le kell verni az a párat ami esetleg elkoborolt
-
maross
nagyúr
mc-ben nalunk mindenki mindenre passzol. ninjazas meg nem fordult elo, de ha ilyen lenne a tag egyertelmuen es azonnal repul + feketelista, eletben nem talal uj guildet. passzolas utan a setitemekre korloot van (classonkent), egyeb cuccokra pontokat lehet feltenni, amit addig mcbeli reszveteledert kaptal. ha nem ad senki pontot, akkor randommal odaadjuk vkinek.
-
maross
nagyúr
eleg regota jar mcbe (talan junius, az elejen meg nem voltam ott). akkortajt meg ket molten giant lenyomasa is problemakat okozott (nem csak nekik
). majordomot kb 2 honapja vagtuk le eloszor. onyxia is csak nemreg indult be, de legutobbi ket alkalommal mar elsore lefordult.
tegnap voltunk bwl-ben..hm hat mit mondjak. belepsz, elso teremben maris boss, 4wipe, 5g javitas. egy het es meglesz, csak kicsit kaotikus, mikor 40mob rohangal korulotted.
hozza kell tenni, ragnahoz szukseg volt az uj guild megalakitasara is. gulyabol kivalt kb 45normalis ember, es a langhozokbol is kb 10. cel a 60fos eleg jol felvertezett guild kialakitasa. valamint az 5fire prot poti sem artott, amit kotelezo volt hozni mindenkinek. ja igen, bs-en The Reckoning neve futunk.
petie, tudom mar egyszer kerdeztem, de te bs hunstars ugye? milyen nev alatt?
[Szerkesztve] -
BatemanX
tag
Na megnéztem. Jópofa, de egyáltalán nem tűnik ki belőle, hogy a mage owerpowered lenne. A srácnak megvan full netherwind regalia, Talisman of Ephemeral Power, Zandalarian Hero Charm és Arcane Powerre van talentolva. Ez kb. a szerverek mágus populációjának 0.1%-a mondhatja el magáról és azok meg is érdemlik, hogy brutális sebzést osszanak. Arról nem is beszélve, hogy szvsz bármelyik nem gyógyító kaszt hasonló brutális dolgokra képes, ha megvan a tier2 set +2 sebzésnövelő lila trinket.
Szerintem a Pat-os PvP videó (Rank14 fury warrior) brutálisabb és ott ''csak'' egy 6 darabos PvP set van a srácon + HWL kard. Azt a videt ne is említsük, amiben pedig egy hunter még messze a tier2 settől BWL-es crossbowval 1800dmg/kopf-os multishotokat és 2800as aimed shotokat ereget mindenféle trinket nélkül.
[Szerkesztve] -
BatemanX
tag
Most töltöm.
Ajánlom mindenki figyelmébe az újabb 1.9 infókat a hivatalos oldalakon. Végre kint vannak az összes kaszthoz a tier2 grafikák.
Személyes véleményem:
-legjobban a druida, rugó, paladin, warlock setek lettek eltalálva
-warrior, mage, priest, shaman rendben vannak, de olyan nagyon nem tünnek extrának
-a hunter cuccát szerintem enyhén túlspilázták -
BatemanX
tag
Otthonról megnézem, kiváncsi leszek.
Régebben amúgy úgy gondoltam, hogy Arcane ág kimaxolása mellett nincs értelme a frostnak, de gondolom ez a videó is az ellenkezőjét fogja mutatni.
Pl. az összes BWL-es videóban amit eddig láttam csomó mage van ezen az összeállításon, mivel gyorsan kell nagy sebzést kiköpniük. Mivel magas fire reses ellenfelek a jellemzőek. az AP+frost elég egyértelmű választás, főleg ha meg van támogatva Zandalarian hero charm és ToEP trinketekkel. -
Stone82
aktív tag
Nagyon jó kis videó, az én kis mage-em is kupálódik frost felé.
Full nem az a talentje van neki belőve a videóba, ami a profiljában van. Ami az elején van írva profil link, megnéztem és ott a tipikus frost mage talentsor van. Neki a videóban kimaxolt arcane, maradék frost. Full critre van kihegyezve a srác. De ilyen cuccokban.......... -
maross
nagyúr
ha pontozni neke, akkor mc ugy overall 10es nehesegu, domo 13, ragna pedig 20. az a gaz, hogy a tobbi bosst, ha ugyesek vagytok le lehet nyomni. ide viszont pure powerbol is nagyon sok kell. 3500+ dps, es 150+ fire res. de konnyu lemerni amugy, ha 40% hpra lenyomjatok az elso 3percben, akkor mar csak ugyesnek kell lenni, a kraft megvan
.
-
Wolverine
félisten
Mondjuk eleve jobb szeretem a szóló játékot - olyan csapattal, ahol minden rendesen ment, eddig egyszer voltam csak, még BFD-ben... és az is pickup group volt. (bár két Gnomereganos csapat is eléggé yóóól pörgött, az egyik full guildes team, a másik meg az lett a végére - csak épp az egyikben volt egy 60-as segítség, a másik meg éjjel indult, és ne volt időnk végül végigmenni...)
Néha elgondolokodm, hogy kell-e nekem egyáltalán a guild - nem igazán használom ki az előnyeit... -
szucsi
őstag
Mi az a Ventri? Olyan, mint a Skype? Fura, amit eddig kipróbáltam ilyen pofázós programot, min lag-et okozott.
Egyébként a guilddel is az a baj, hogy ha nagy a guild, akkor ugyanúgy zsákbamacska, hogy kivel mész, ha meg kicsi, akkor soha nincs fent senki. Én úgy vagyok inkább, hogy azokat az arcokat, akikkel jól tudtam menni partyban, felveszem a friendsbe, és guildtől függetlenül rájukwhisperelek. Van is, hogy ráérnek, de olyan, hogy mind a 4 fő ismerős lett volna, még nem volt. Eleve a Twilight-on nagyon kevés magyar van, akik meg vannak, más tempóban nyomják mint én. Ha túl nagy a szintkülönbség, akkor meg eleve nem is kérem, ha túl alacsony, nem veszem hasznát, ha túl magas, nem profitál az ügyből. -
szucsi
őstag
Khm...
Nyilván, ha összenőtt volna az agyam a monitorral, és semi más dolgom nem lenne, mint hogy online hadsereget toborozzak, nem így lenne.
De nekem sajnos/hál istennek napi másfél-két óra félájult wow-ozásnál nem jut több. Olyankor meg kvesztelek, farmolok, ilyesmi.
Úgyhogy olyan partival megyek, aki éppen adódik. Nem hiszem, hogy ez ciki lenne, vagy lámaság. -
Apophis
őstag
Tényleg szánalmas, ally oldalom én nem tapasztalok ilyet, egyedül a vezető PvP team szövetkezett a hordával, hogy a többiek lassabban fejlődjenek, LOL.
Ragot megöltük, igaz én épp nem voltam ott. Annyira azért nem nehéz. Egyrész gyors harc, másrész 4 greater fire prot pot. és simán kibírható alacsony fire ressel, előző próbánál én végig életben maradtam potion nélkül a 100 körüli buffolt resemmel. Viszont meleenek muszály. MT-nk unbuffed 300+, guildtársam, jót nevetett mikor duelben felpakolta. Onyxiát nem értem, miért nem ölitek, ragnál jóval egyszerűbb, csak hosszabb. Ráadásul a buffja jól jön rag ellen. Hihetetlen szerencsémet tükrözi, hogy a ragtól szerezhető 2 mage drop is esett, a netherwind nadrág és a choker, így jó hónapig csak nézhetem majd a sok mail droppot
.
-
azta lol, ez már szánalmas, hát igen itt is kiüti magát az emberi önzőség és irigység...nem menekülünk, mindenhol ott van.
remélem ez az írásod megjelenik majd wow.hu fórumán is.
ehhez a klánhonlap feltöréshez már hozzá se tudok szólni
mit csinált a h4ck3r?meg megmondanád a címet is, kíváncsi vagyok hogy milyen a honlapotok.
btw, én csak szurkolok minden ismerősömnek, legyen az hordás vagy allys.és sok sikert továbbiakra is!
Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest