- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
pooshi
tag
Igaz, hogy a Damage Meter nem teljesen megbizhato mivel elvileg csak 40 yardig mer. De pl. nalunk sokszor egy warriror szokta vezetni a listat pedig en hunter vagyok es mindig messze allok a moboktol (MC-rol van szo) van meg warlock es hunter a lista elejen ill rugo. a magusok csak utana kovetkeznek. Amikor Magmadarhoz megyunk akkor feljonnek a magusok, de utana ujbol lejjebb kerulnek a listan. A top 10-be nalunk nem feg be magus szinte soha. Sajnos ez igy van es ezert valamennyire jogos is a magusok sirasa, de ha nem fire immune mobokat olnek akkor sztem megugrik a damageuk. Termeszetesen mindenkinel epic fegyverek illetve 4-8 darab epic ruci van.
Egyebkent en felraktam a damage meteret es a recap-ot is, szinte azonos lett a mert damage (a sorrend teljesen azonos volt, csak a DMG-ben volt nemi elteres a ketto kozott) a recap annyival nyujt tobbet, hogy nagyon sok adat kinyerheto belole. Nagyon valoszinu, hogy mindketto a combat logbol dolgozik.[Szerkesztve]
-
pooshi
tag
Azert egy Baron Geddon, Shazzrah vagy egy Garr is meg tud szoritani egy jo csapatot (Domo se egy tankoljad es ussuk tipusu Boss)
Magmadarnal sztem nincs nagy taktika, ha nem hal meg az MT nyert ugye van az embernek.
Persze mindenki mashogyan eli meg a bossokat, mi Lucifronnal is sokat szivtunk az elejen. -
pooshi
tag
Ahogy latom mar leirtak egy jo taktikat, mi is igy csinaljuk, Lucit egeszen fenn tartani jobb oldalt, a ket addot lehuzni. A decursive tenyleg fontos, mert minket is mindig a sok curse olt meg az elejen. A ket addot gyorsan leolni (ez sztem kevesebb mint 1 perc alatt megvan) aztan johet Lucifron.
Az oom-re major mana poti, innerveate, paladinok pedig rakjak fel a Blessing of Wisdomot es a mobba a mana tolto cuccukat (nem tudom mi a neve, tobb fele rank is lehet benne egyszerre asszem, en hunterkent folyamatosan manabol lovok es felig nem megy le a 4k manam) es akkor wandozhatnak akiknek nagyon fogy a manaja.
[Szerkesztve] -
pooshi
tag
válasz
Tigerclaw #356 üzenetére
Ragnarosig meg mi sem jutottunk, de volt mar 6 MC boss is egy runban, de ez csak egyszeri alkalom volt (sot aznap MC elott meg leoltuk Azuregost is)
Remelem a hetvegen mar wipeolunk Ragnaroson
Azert a 6 boss-os run kb. 5-6 ora volt a vegen mar igen faradtunk.
[Szerkesztve] -
pooshi
tag
3 hete kezdtuk a DKP-t es mi most lottuk be MC-t, heti 3 alkalom 4-4-2 boss (a ket utolso meg nem megy, illetve Domo-t 1 alkalommal probaltuk asszem 3 wipe volt
Minden boss eddig dobott 3 lilat, vagyis hetente kb. 30-40 Epic cucc, ha megy Domo es Ragna is (most meg Onyhoz is csak wipeolni jarunk, tegnap 20%-ig vittuk leAzuregost mar szepen oljuk, az fel ev alatt kozel 700-800 lila, sztem ha igy megy karacsonyra mar szepen feloltozunk
-
pooshi
tag
RAID instanceba csak akkor mehetsz be ha RAID-ben vagy, vagyis legalabb 2 embernek kell osszeallni es RAID-et csinalsz, ilyenkor mar egyedul is be tudsz menni (mondjuk annak nem sok ertelme van) Ja es Zul Gurub min lvl 50 (nem mintha egy 50-es szintunek sok keresnivaloja lenne a 60-as elitek kozott
Az ingyen HS meg nem teljesen igaz, csak ha cooldown-on van a HS akkor ''ingyenes'' amugy nem elhasznalja a HS-edet a teleportalas.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- Google Pixel topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +RTX 3080 +32-64GB DDR4 +1-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest