- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Realradical
őstag
Tényleg a PH-s kararkter listát hol lehet nézegetni? Tuti le van írva valahol de nem láttam...
-
Realradical
őstag
Jaja!Azt vágom...Csak annyi lenne a kérdés hogy ezt a megnyitott csatornák alapján teszi vagy azt ellenőrzi hogy egy ip/mac alól mennek-e a dolgok...de gyanús hogy a nyitott csatit ellenőrzi mert ugye disconnect után ha egyből belépsz akkor nem enged vissza egy darabig...
[Szerkesztve] -
Realradical
őstag
Van amúgy PH-s klán valamelyik szerveren?
-
Realradical
őstag
Valakinek van infója arról hogy lehet -e szimultán két játékos egy időben fent két gépről egy accounttal?
-
Realradical
őstag
válasz
bélanéni #4126 üzenetére
Mindegik más helyzetben lesz jó...Én ha humanoidok ellen küzdök a suc-ot használom mert a seduce-szal le tud bénítani egyet ha pl. kettő jön...ha casterek ellen mész a felhunter tud counter-elni spelleket ami szintén hasznos főlég ha mellétolsz curse of tongue-t. A vw akkor jó ha egyik eset sem áll fenn és akarsz egy falat magad elé...nomeg a sacrafice hasznos kaki repül a ventillátorba...
-
Realradical
őstag
Ja tényleg..leadom a karaktereim a listába...
Radical Twisting nether lvl 36 undead warlock
Háötenegy Twisting nether lvl 17 troll warrior
Andabébi Ragnaros lvl 21 gnome warrior A párom
Kernel Ragnaros lvl 7 night elf priest
[Szerkesztve] -
Realradical
őstag
Tök durva!Végre beenged a twisting nether játszom 10 percet erre elkezdek fagyni mintha laggolnék de a chat mindenhol műkszik...időnként megy utána meg megfagyok egy pózban...fura...logoltam hátha segít erre kint ragadtam mert nem látja a progi a karaktereim se a Ragnaroson se a twistingen...gááz!
-
Realradical
őstag
Nomeg még egy kérdés...mi minősül szerintetek csalásnak? A cosmos effektív tuti nem mert támogatja a Blizz, de most szedtem le egy aukcióház addont ami belövi az ideális árakat ha felteszel cuccost... Meg hallotam vmi gathererről is ami belövi mit hol találsz...
-
Realradical
őstag
Valaki tud az honor pontokról vmi infót?
Mindent meg lehet tudni az honor oldalról csak a ponthatárokat nem!
Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest