- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Illetve egy érdekes dolog. Tegnap elég sokat nyomtam a JagdPanther II-vel. 70-80%-ra talált. Ahova céloztam oda ment. Ma ez kb. 40% alá-fölé-mellé. Iszonyat manipulált ez az egész.
Erre le noobozza egy 1390 a csapatot, de Ő az összes heavy mögött bújik, a TD-knem meg nincs spot... istenem, de szeretem a csapat játékokat.
-
-
Angel1981
veterán
Nagyon random a páncélja.
Te a jól sikerült replayeket látod, azokon természetesen jól szerepel a tank, de a KV-4 tényleg borzasztóan szélsőséges teljesítményre képes.7. meccsemre lett meg vele a master, Ensk T8-as csata, ott tényleg megállíthatatlan volt, de sajnos általában nem ez a jellemző rá.
Nem akarlak lebeszélni, csak annyit mondok, hogy mostanság még a duplázókhoz sincs kedvem vele, az ST-I meg a játék egyik legfárasztóbb grindjével rendelkezik, és a KV-4-ről szinte semmi nem megy rá tovább.
-
fsb1000
nagyúr
lelkes vagy... de nincsenek igazán jó tankok. Illetve olyanok nincsenek amivel mindenki remekül tudna játszani.
Az olyan tankokat sürgősen nerfelik. Tulajdonképp helyesen.
Inkább mondanám, hogy vannak nagyon rossz tankok amikkel még a pro játékosok sem játszanak, nehogy rontsa a statjukat, vagy játékélményüket így örökre maradnak a gyenge tankok kategóriájában.
.
Fordítva is igaz ez. Jobb tankokkal szívesebben játszik egy jó játékos, ezért a kimagasló eredményei csak kis részben köszönhetőek a tanknak, inkább a vele játszóknak. -
sebijani1982
senior tag
Tapasztalatom szerint a tankinfópanelek nem 100%-ig megbízhatóak. Szakaszban ha mentem, a társak töltésidejét soha nem tudta pontosan kiírni. Gondolom az ellenfélnél sem fogja.
Viszont ha olyat szedsz le amiben a löveg típusát írja ki, az már sokat segíthet. Mondjuk High tier heavy, de csak a közepes löveggel, bátrabban mész neki kisebb osztályú tankkal. -
bullseye
addikt
Az én szintemen szerethető volt, mert kicsi az alfája (T30/object704-hez képest), ezért a gyenge játékosok hajlamosak kint maradni előtte cserélni (vagy mondjuk láncolás után, ha már majdnem újratöltöttek), viszont a tűzgyorsasága sokkal jobb, így amikor megkapják a második 500+ lövést általában bepánikolnak.
-
-
emre
veterán
(#19902) fsb1000
Mi a faxnak? Az utcán sem köszöngetek boldog boldogtalannak csak azért mert szembe jönnek velem.
(#19901) jozefgucci1
Kulturáltan közölni szoktam ilyenkor, hogy ha beszélgetni akkor akkor hová húzzon. -
dfsz34
őstag
Főleg mert a takony artyk is két helyre mennek, a pálya két szélét lövik be értelemszerűen. Úgyhogy annyira nem móka a parton osonni, hiába lenne jó a folyóparti dombos rész a keményfejű tankoknak, de az artyk számától függ, hogy lehet-e ott bármit is kezdeni. Meg persze a TD-k is ott nyüzsögnek.
Ez egy olyan pálya, hogy nagyon alaposan meg kell ismerni, mert rengeteg lehetőség van benne, pl F2 aljában van egy ravasz törmelék halom, előre fel lehet vele menni és lőni, ami még szokványos talán, de a rengeteg kiálló vascső miatt az ellenfél lövései rendszeresen elakadnak benne. Szopacs nekik.
Azt is sokan megcumizzák, hogy a masszívnak tűnő kőfalak átlőhetőek a bal oldalon. Meg számtalan trükk van ezen a pályán, jól kihasználható takarások stb, de talán kicsit sok a törmelék szerintem. Értem, hogy meg lehet magyarázni a történelemmel, mert lerombolták a várost, de basszus, ez az idegesítő benne, hogy nem lehet közel sem szabadon mozogni a házak között a törmelékek miatt és folyósokat alakítottak ki. flankolni akarok és 5 házat meg kell kerüljek, mire érek oda? Szerintem ez a legnagyobb gyengéje ennek a térképnek, kevesebb törmelék és több mozgási szabadság kéne.
-
ng0ofy
KORREKTOR
Dehogyis! Csak a legtöbb pálya, még a városiak is, nem hagyja, hogy ilyen jellegű taktikát válassz, ami ide kell. Fogócskázás, körbekerülés, visszavonulás és más irányból támadás a mezei pályákon lehetetlen, azon a pár városi mapon pedig elenyésző... Talán még a Siegfried Line-on lehet játszani, ha bejutottál a városba a nyugati felén abban a két utcában, mert a többi városi pálya túl egysíkú, utca-keresztutca elrendezésű, nincs átlátás a párhuzamos utcára, szóval marad az egy helyben táborozás, lemminges nyomulás...
-
Magany
tag
Én le megyek teljesen a partra, van ott egy beton építmény (had ne keljen megneveznem micsoda) de.kb pálya feléig ot gond nélkül át lehet menni. Ott szoktak várni tankok, estemben vagy páncélvadász vagy valami könnyű tank. Egyszer volt hogy egy 36 01 volt ott. Mindenki fent leskelődik a város szélén aki komolyabb s nem foglalkozik veled s persze nem is tud a bizonyos beton építménytől csak ha esetleg rád rammol fentről
Na és persze az előny ha nem magad mész mert meglepetések azért érhetnek.
-
ng0ofy
KORREKTOR
Nagyon jó pálya!! Keveset játszok, így csak kétszer volt szerencsém hozzá, de azt a sok taktikai húzást, amit hoztam Counter-strike-ból itt tudom kamatoztatni (: nagyon tetszik.
Az első meccsen ugye azt sem tudtam, hogy van új pálya. Délről indultam, IS-3. Beálltam az első, balra eső utcába egy törmelék mögé lövöldözni az ellenfél hasonlóan gondolkodó heavyjeit. Aztán a nyugatról flankelő pár tankot tartottam fel. Amikor már égtek előre mentem ott, ahol jöttek és oldalba kaptam a középen előre törő t-28 Protot. Aztán visszamentem a bázishoz segíteni az artynak a keletről flankelők ellen. Közben végig bujkálás a házak között, kinézegetés, körbekerülgetés. Nekem tetszik.
A második csatában már ismertem a pálya nyugati és déli részét, így a chaffe-val déli kezdéssel keletre mentem, valami csatornapartra. Na ott szépen körbekeringtem két TD-t meg egy TOG-ot
Nagyon jó, hogy vannak lyukak a házak között spotolni vagy magasabb tankkal kilőni, de átmenni nem lehet mindenhol. Ugyanakkor van sok kis ház, amit körbe lehet fogócskázni úgy, hogy nem látnak rád a dombon kempelők, mert nincs domb
Szerintem hiányzott egy ilyen map nagyon az ostoba camperek ellen. Hátha megtanulnak játszani is a tankjaikkal egyesek, nem csak állni és nyomni a tűz gombot...
-
Magany
tag
Ha azt a pályát kapom általában a többsége bal oldalt nyomúl a nehéz tankokkal a partra meg néha egy két páncélvadész vagy könyü tank jön. De inkább könnyű tan szokott. Őket be darálod aztán át mész és ahogy írtam is vagy szedegeted őket vagy foglalsz vagy artyra vadászol. Jó kis pálya az.
-
-
Simi37
őstag
cerna legenyei mentek bele
2 skillesek a radios cometbol 90re kepezve mert az is 2 skilles es a bpje csak egy. viszont az 1ik tolto nekem is 75. a baj csak az h nem lehet vele visszabujni mert nem fer be sehova XD 3 kort 1szer sebeztem a hp.m prem nelkul 26kt adott jo kis tank
-
Simi37
őstag
cerna legenyei mentek bele
2 skillesek a radios cometbol 90re kepezve mert az is 2 skilles es a bpje csak egy. viszont az 1ik tolto nekem is 75. a baj csak az h nem lehet vele visszabujni mert nem fer be sehova XD 3 kort 1szer sebeztem a hp.m prem nelkul 26kt adott jo kis tanm
-
-
dfsz34
őstag
Azért nem árt vigyázni a Tog-al, az ágyúja remek, aki alábecsüli, az ráfaraghat. Illetve ha van rajta repeszpáncél, akkor nem lehet bele 400-450-nél nagyobbat sebezni. Több KV2 is próbálkozott ma, de ott maradtak.
Megjelentek viszont a Tog zsenik, akik kiállnak a nyílt terepre és ameddig tart a hp, addig lőnek, márpedig sokáig tart.
Az igazi géniuszok viszont el sem mozdulnak a bázistól vele, maximum 50m-t és ha jön az ellenség bevetik ugyanezt a technikát, állnak és lőnek. Nem botok, mert a szidalmazásra reagálnak
-
jano_77
nagyúr
túl sok a TOG? örülj neki, akkor tudsz rengeteget sebezni.
(#18838) [HUN]Dani: tegnap egy mocsok SU-100 egy lövéssel kiszedte a Stugomat. Egy sárga játékos, majd közölte, hogy szar az álcám. Álca festés, 3 skilles - 100% álca - legénységgel, csigaszemmel! Mondom biztos igazad van.
Himmelsdorfon a bal oldal hosszú utcában - park baloldala, nem a halálút. Be sem tudtam állni a Stug-al, Ő már ott volt és BUMM!
-
KaLeun
senior tag
Tegnap volt egy 1-2 arcletámasztós csatám (pl. egy elhúzódó t9 csatában, a csata feléig az arty mögött dekkoló idióta scout lett a top sebzőnk, 12-en még az ezrest sem lépték meg), de a pálmát egy Borsó és T-34-3 alakítása vitte el.
Fisherman's Bay, a Borsó (full hp) és a T-34-3 (~45hp) a malomtól mennek lefelé, majd K6-ban az út töltése mögött felvillantják az artyt (M12) és megállnak az innenső oldalon. Az arty kitámad, feljön az útra, itt súrolja a már szintén az úton levő T-34-3-at, aki annak ellenére, hogy a lövege az arty oldalában van elhibázza azt. Borsó ijedtében ellövi magát és a legidiótább módon, az arty egyenes lővonalában menekül, ahelyett, hogy átment volna a töltés másik felére. Arty lő, Borsó elszáll, a T-34-3 a forduló artyt ismét elhibázza és lerammolja azt adva az artynak egy Kamikaze medált.
-
scyllarus
veterán
-
bluyoo
nagyúr
Segítséget kér egy csapattárs, rohanok hátha kettőnk ellen nem lesznek olyan bátrak, és megússzuk mind a ketten. Odaérek, erre lelécel, persze a láncomat lelőtték, azonnal ledaráltak.
Vagy, vagyunk 5-en, de a kutya sem segítene mögöttem, minek ....
Benne maradtam pár meccsben gondoltam ellesek egy két "taktikát" a zöldektől. Hát lehet soha nem leszek jó játékos. Nekem ez a nehéz tankkal állunk a pálya szélén, egy domb mögött, és néha durrogtatunk kicsit, nem pálya ...
Tegnap összesen két meccsen voltam a 6-os nehézzel, 6-os meccsben, az összes többi, javában 8, néhányszor 7-es. Lehet veszek egy zsák aranyat, hátha kedvesebb lesz velem a játék!
Lenne két kérdésem:
Mi a túrónak lövöldöz néhány delikvens csak úgy bele a vakvilágba? Kezdéskor nemegyszer sebeztek már így.
Nem lehet az XVM-ben kikapcsolni a győzelmi esély kiírását? Már az elején szitkozódok 18%, ..., 33%, ... láttán.Főleg ha egyhuzamban hasonló meccsekbe tesz (elég ritkán látok 50%-nál jobb esélyeket), lehet tényleg venni kellene aranyat.
-
sebijani1982
senior tag
Érthető, de hidd el, előbb utóbb lesz olyan is, amikor a saját arty-d fogja kiszedni a f2f ellenfeled egy lövéssel. Akkor is haragudni fogsz rá? Vagy örülsz, hogy "végre" látod dolgozni az Arty-t.
Szerintem a F2F harc akkor oké, ha nem tart túl sokáig. Számtalanszor lehet amiatt bukni csatát, mert leállnak f2f harcolgatni és a másik oldalon meg átnyomul a többség.Olyankor pedig a F2F csatád ugyanúgy véget ér, mivel onnantól F2S (star = csillag) harcba keveredsz, mert szépen minden oldalról nyeled a puszit. Aztán huss vége is, go garázs.
Nem tudom mióta játszol, de egy kis rutinnal bőven meg lehet úszni az arty-kat komoly puszi nélkül. Persze van One shot, de Te is lősz egyszer-egyszer ammorack-et nem? Olyankor ugyanúgy 1600-at pusziltál a 200-800 -at sebző lövegeddel.
Illetve, ki van mindenki akadva a One shot-on. Az arty hány lövés is nektek? És azért ha te meglátod az esetek 90-95%-ban egyből kiszeded, mert nem lősz mellé. Az arty, ha észrevesz, hogy a közelében vagy "TD" módra váltva még mindig kisebb eséllyel fog eltalálni.
Mondom mindezt úgy, hogy 11K csata után én már elégedett vagyok azzal is, ha sikerül top sebző lenni a kemény 2500 kiosztott sebzésemmel 9-es TD-vel. (Ha össze jön annyi...)
(OFF)Djuree(/OFF) Ha egy vitában elkezdesz személyeskedni folyamatosan, több hozzászólásban, ott már kifogytak az érvek... Légyszíves maradj a beszélgetés és vita közösségépítő határain belül. Kérem mindezt fórumtársként.
-
Departed
őstag
Vicces játékosok vannak, pl. ez a KV1-S-es csóka aki 3ezer csatával (a 92-es WN8 se semmi, pedig csak random kerestem pont őrá) a háta mögött is hagyja hogy 8 lövést beleeressz. Ezek számomra mindig furcsa dolgok hogy mennyien vannak tökéletesen feleslegesen a pályán.
Ja nem feleslegesen, lehet tankászt eredményezően sebezni őket ha ellenfelek. -
emre
veterán
A T34-es bemutató videója még jobb.
-
scyllarus
veterán
Lengyel köszönés. Siema, siemka, siema PL és a witam - biztos te is láttad már. A lengyel játékosok köszönnek így, és a lengyeleknek hmmm. nincs túl jó híre ebben a játékban, ami a képességeiket illeti
Hasonló a s.a - a.s pároshoz, amit szinténa chatben láthatsz köszönésként, többnyire piros színű, TURK végű klánnnévvel párosulva hasonló "erősségű" török csapattársat vetítve előre. -
dfsz34
őstag
Ha sorozatban sok vereséged van, akkor érdemes tankot váltani. Valahogy az aktuális játékos tömeggel függhet ez össze, legalábbis az működik, hogy kicsit később próbálkozik újra az ember.
Én befejeztem mára, az E25-el lőttem két ammorack-et, 3,1e sebzés. Ennél jobbat úgysem tudok, a csúcson kell abbahagyni
Amúgy E25-el feltűnően sok ammorack-et lövök, mert nézem az összesítőt, hogy volt olyan tank, amelyik csak harmadikra pukkant el, volt ami másodikra. Annyira pontos az ágyúja, hogy ezzel már jó biztonsággal lehet ammo-t lőni. Főleg az IS-eket lehet elpukkantani, kettő lövés ugyanoda elég szokott lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest