- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rlazol
veterán
válasz
bullseye #23657 üzenetére
az is jó terv...
én meg azt várom, h bevezetik a fogyasztást és az üzemanyagszintet, plussz az alap benzint, mint fogyóeszközt. vagyis többe kerül a javítás, mert az üzemanyagot is tölteni kell, persze választhatsz, h milyet. Ha viszont eltalálják az üzemanyagtartályt (és nem gyullad be), akkor gyorsabban fogy a benya, és ha elfogy, akkor megáll a tank. Így lenne értelme -főleg a kist tartályú/nagy fogyasztású járművekben - javítót ellőni a benzintankra is. -
joergie
őstag
válasz
bullseye #23085 üzenetére
Én a lövések jó felét, ha nem többet ezzel eresztem el, és ugyanazt a statot csinálom mint előtte. nem kell a célzással görcsölni, meg könnyebben elengedem, ha nem talál, nem idegelem fel magam ha mellémegy, lepattan.
Én nem nézek QB streamet szóval nem tudom miről van szó.. Igen autoaim indicator a neve. -
fsb1000
nagyúr
válasz
bullseye #22607 üzenetére
Ezeket a kitüntetéseket hol lehet megnézni? Mármint sajátjaimat keresném és nem a tankon.
(pl diegho hol nézhette meg, hogy neki 99.92?)
.
Ez a "jel" rendszer 2 hét szerverátlagát számolja és a játékos utolsó 100 csatáját hasonlítja ehhez.
De mi a helyzet, ha csak 80 csatát megy? -
bullseye
addikt
válasz
bullseye #22120 üzenetére
Azt hiszem ez kimegy YT-re is. Szépen lemosták őket (tanulócsapat gondolom...), majd a megmaradt artyt (obj. 261) kihívták párbajra, ha megöli az övéket (T92 azt hiszem), akkor foglalhat. Megölte. Betolták a capbe (már az övéknél volt szinte), díszsortüzet is kapott, pedig rájuk lőtt, ami nem szép. De jó móka volt.
-
PitLee
őstag
válasz
bullseye #22097 üzenetére
Ugyan már brutál álca, hol láttál olyat ?
https://www.youtube.com/watch?v=so_JG8N0los&feature=youtu.be&t=50s
E 25 ~77méter -
diegho
nagyúr
-
bluyoo
nagyúr
válasz
bullseye #22039 üzenetére
Na, legutoljára pont TOG-al alattam pöcköltek ki.
Bár előtte megcsippentettek, de alighogy behúzódtam egy szikla mögé, máris durrant a vas.
Bár ezzel párhuzamosan, többször is segítőkészek/ügyesek voltak a saját csapatban is, tűztámogatás kérésére, nem egyszer pukkant az ellen!Amit elég ritkán tapasztaltam idáig (már mint a segítőkészséget).
Most meg játszhatatlan lett a játék, kidobott. Sajnos ma már többször is erősen lagolt.(#22040) fsb1000
Lehet ideje lenne az arty szálat is felvennem. -
-
fsb1000
nagyúr
válasz
bullseye #21938 üzenetére
Szerintem jó videó volt.
Én pontosan éreztem, láttam, mi az amit nem úgy csinálok, és miért pusztulok el már a csata első felében egy ilyen átlagos szituban.
Tanulságos, csak látni kell azokat az apró nüanszokat, amiket nem tudunk megcsinálni.
Semmi extra, csak mindig jól beforgatni, mindig a kellő pillanatban kicsúszni lövési helyzetbe, mindig figyelni mikor tölt az ellenfél, mindig pontosan lőni, mindig a gyenge pontra...
Mindig, mindig mindig....
Ez a lényeg. -
-
fsb1000
nagyúr
válasz
bullseye #20248 üzenetére
Szerintem nem kell senkire ugorni.
Elsősorban a játékot kell élvezni és ha van mit akkor megosztani a többiekkel, legyen az siker vagy bosszankodás vagy WoT-os tudásmorzsa. A sajátomat is előbb mondom el itt, mint családi körben.
Fociról is a focis haverokkal beszélgetek... -
-
emre
veterán
-
-
emre
veterán
válasz
bullseye #19647 üzenetére
A rossebb tudja már, de egy-két alkalommal már kijelentette.
(#19650) h1mpi
Pedig volt már rá példa, de azt akkor az intézkedő moderátor megindokolta a miért moderáltunk topikban. De akkor sem a régi acc lett visszaállítva, hanem engedélyezték az illetőnek újbóli regisztrációt.
Lehet ki is keresem kiről volt szó. -
bullseye
addikt
válasz
bullseye #19242 üzenetére
Na megtaláltam. Így újranézve kissé meh. 11:00-nál szerintem elég közel voltam a bokorhoz ahhoz, hogy lássam a TOGot, de alig egy kis rés volt a sziklák között, szóval...
Itt csekkolható -
otto14
őstag
-
Mardel
őstag
válasz
bullseye #18628 üzenetére
De az úgy tudom csak onnan folytatja a töltést ahonnan átváltottak rá, nem tölt be azonnal.
Lehet bug, pár hete összefutottam egy kv1-el aki gyorsabban köpködte ugyanabból a fegyverből a lőszert mint a saját kv1esem. Kicsit olyan volt mintha azonnal töltődött volna.
(Ezt a replayt még nem láttam, melóhelyről és mobilról nem megoldható.)
-
Patrick76496
őstag
válasz
bullseye #18466 üzenetére
Az XVM-et és a Gnomefather-t frissíteni kellett, a Locastan Team HP pedig már 9.3 óta nem működik.
(#18515) [HUN]Dani: Nem mindig érdemes hinni a Wiki-nek. Elől -5°, hátul a kipufogónál (és ugyan ott baloldalt) -1°, a motorháztetőnél pedig -4.
(#18535) h1mpi: Keress szakasztársakat, önszívatás egyedül menni. T5 felett csak szakaszban megyek randomba, ha nincs kivel menjek, akkor inkább nem is játszok. Nekem is volt 47%-os global win rate-em, most 58%, kék játékos vagyok. Persze a szakasz sem mindig biztosítja a győzelmet, de jól jön, ha ott van melletted 1-2 ember, aki legalább a saját HP-ját sebzi abban a körben.
(#18540) Djuree: De rossz.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt.
- - - - - - - - - - - - - -
- SU-122-54 6224 dmg + Top Gun + Tank ász, legelső kör az M62-C2-vel. Ez nem az a tank, mint ami a 100 milis csővel volt, mintha kicserélték volna. Imádom.
- Mentem egy kört a WZ-120-szal. Asszem ennyi elég is volt ebből a tankból... -
jr1994
addikt
válasz
bullseye #18521 üzenetére
Az STA-1et szerintem mindenképp érdemes kipróbálni, nekem nagyon bejött. Bár az volt az első 8-as mediumom
de a Centurion I-en túl vagyok azóta, és azt kell mondjam a japánnal élvezetesebb volt a játék. Bár ahhoz végig kell szenvedni a Chi-Rit, igaz arról is mondják páran hogy bejövős, hát velük kevésbé értek egyet
-
zozyk
addikt
válasz
bullseye #18466 üzenetére
Az összes működik amit használok:
2107_Final_Statistic\
GnomeFathers engines 0.581\
grandpas_tank_icons_093\
j1mb0-9-3-alpha\
köd eltávolító és maximális látótáv 0.9.3\
locastans Minimap_Gen4_93\
NomaxXx_szinkronja\
riskynets_contour_icons\
SafeShot_093 hun\
TeamHpPools_API_93\
Vitiris_FullTankstat_graphical&colormessage_0.9.3_V2\
vitiris_golddetector_damagepanel_0.9.3_hun_V1\
Wot Ikons panel v2 0.9.3\
xvm-5.3.6.1\ -
emre
veterán
válasz
bullseye #18380 üzenetére
A 76mm S54-es lövegre gondoltam, ezt használom most és a 100+30%-os legénységgel számomra elég pontos. Igazából ha auto aimmal tudok flenkelni akkor nem is kell jobb. A lőszert most állítom át 54 pct, 40 apcr (gold) 6 r.ro (he)
Ez a kör jobb is lehetett volna ha nem lövik el a sofőröm, miután meggyógyítom a töltőt. Sajnos hatodik érzék még nincs. -
emre
veterán
válasz
bullseye #18372 üzenetére
Ma lőttem vele egy leviasenko vagy mittudomén milyen medál. Plusz két tier, két kill, olyan 800 dmg körül. Auto aim meg gold lőszer. De egyébként eléggé kaka gépezet. Nem is veszem komolyan amikor azzal megyek. Csak rohangálok, esetleg spotolok kicsit, artyra vadászok meg idegesítem a nagyokat.
-
Simi37
őstag
válasz
bullseye #17845 üzenetére
A patch bemutató ma fog felkerülni szerintem viszonylag jó lett pedig a lehető legkritikusabban álltam hozzá. Najó 1-2 dolgot találtam hogy a mikrofont nem vettem vissza, és nem mindenhol megfelelően pontos a megfogalmazás. De minden rossz szót próbáltam visszafogni. 40perces úgyhogy az intro utáni rész szerintem tele lesz youtubeos "linkekkel" és majd lehet kiválasztani mit néz meg az ember nem kell az egészet.
2 órán keresztül vágtam és kompenzáltam a gyenge hangot. Remélem jó lett -
Simi37
őstag
válasz
bullseye #17841 üzenetére
Ahhoz képest ahonnan indultam, szerintem sokat fejlődtem. Most nem a hangmagasságomra gondolok. De remélem azért jobb mint egy noob 10 éves csatornája.
Fejlődni komolyságban, előadásmódban vagy játéktudásban?
Nem tudom hány éves vagy de a célközönség a 10-20 évesek. Nyilván idősebb is nézheti csak alig (vagy egyáltalán nem) tetszik neki az adott videó. Azért remélem rajtam kívül is látogatják 10-20 évesek a WoT OFF topicot. -
Flatron710
tag
válasz
bullseye #17675 üzenetére
mit?
más...
Szeretek és szeretek Arty-val játszani... És nem vagyok b.zi.. nem v.rem közben.. nem eszek... csak vadászok a töketlen, nem mozgó célokra. Ezt sokan nem viselik el...
Személyes ismerősöm egy 2200+ -os gamer. ( bár ezek csak számok egy rendszerben ) Új acc. és direkt nem játszik arty-val mert rontja a "stat-ját"
Én amit elértem abban több ezer arty csata is van... ( első acc.. látszik a 22k csata számon )Ha van érzéked akkor eltalálod, úgy helyezkedsz, ha RNG akkor semmi nem megy... ( Volt GW E100-al mellé lövésem.. közvetlen mellé.. 26(!) hp.... máskor a repülő Bat-Chat-et kiszedem...
Olyan gyerekek írnak, sírnak az arty miatt, akik nem is tapasztaljanak meg Háborús helyzetet.. és nem is tapasztaltak.... A tüzérség az Ász! A gyalogság védő szentje!!!
Vagy legyél a saját országodon belül és a szomszéd országból figyeld a tüzérek "működését"...
Egyből elfelejted a stat-ot....
-
Diarmand
senior tag
válasz
bullseye #17339 üzenetére
Bővebbet esetleg, konkrétumot nem. Theorycraftosok most ugorhatnak.
Mikor plusz bejöttek a skillek/perkek, megszaporodtak azon fórumok (két és fél éve, már akkor), ahol arra panaszkodtak a játékosok, hogy minimális hp-t hagynak egylövéses tankokban. Hivatkozási alap az Adrenaline Rush perk volt. Itt a tábor két részre szakad, a kisebbik rész afelé hajlik, hogy ez csak képzelgés (mint ahogy a manipulációra irányuló feltevések 100%-a), a nagyobbik részük azt mondja, hogy a perk miatt van ez. Tudomásom szerint a WG nem erősített vagy cáfolt meg ezzel kapcsolatban semmit, így konkrétan eldönteni a dolgot nem lehet. Elméletileg. Azonban logikusan szemlélve a dolgot azt hiszem egyértelmű lehet a válasz, a perk miatt fordul elő ez gyakrabban.
Azok tudnák ezt igazán megerősíteni avagy megcáfolni, akik a perk bevezetése előtt is nyomták már nem kicsit. Én játszottam már az AR előtt is és emlékeim szerint jóval könnyebb volt kilőni a másikat, de ez csak egyetlen ember véleménye, csepp az óceánban.dfsz: ez nagyon gyenge volt, nem is értem vele a célod
Sebaj, elnézzük, hogy amikor a humort osztották te nem hátul álltál, hanem valahol a WN8-statpadderek sor legelső helyén
-
dfsz34
őstag
válasz
bullseye #17321 üzenetére
A WR-be magába valószínüleg kisebb beleszólása van az RNG-nek az adott tankra, hiszen 30-an játszanak. Ott inkább az MM munkálkodása van a háttérben, illetve az éppen érintett tierekben játszó masszának a minősége. Ezzel együtt érdemes egy szisztémát kidolgozni rá, amivel minimalizálod a bukókat és hagyod kifutni a nyerő szériát. Kicsit kell csak gondolkodni rajta és van megoldás.
Engem csata közben zavarnak a torz RNG megoldások, bár ezekre is lehet válaszolni, csak fel kell ismerni a jeleket, hogy te most éppen a rossz felén vagy az RNG-nek. Az említett esetben (ha lövöd az ellenfelet többször, akkor szinte tutira mellé megy az utolsó lövés még akkor is ha mindenki mozdulatlan) az utolsó lövést én mindig külön gonddal helyezem, mert tudom, hogy erős RNG eltérítése lesz (van). Közelebb megyek, ha tudok, stb. Ezzel már elég jól tudom kompenzálni.
Mást ne mondjak, a rengeteg megmaradt kis hp a végén. Nem tudom ki a hülye, aki azt mondja, hogy ez csak a vegytiszta RNG miat van vagy aki belátja, hogy ott bizony működik valami paraméter, ami nem engedi annyira egyszerűen kilőni a tankot (sokak szerinte az adrenalin rush perk mellett került be ez a logika). Ha van egy ennyire nyilvánvaló paraméterezés az RNG szórásban, akkor szerinted más nem lehet?
-
Scheff
tag
válasz
bullseye #17107 üzenetére
A magyar ESL olyan, hogy aszerint választasz oldalt, hogy melyik részén lehet kevésbé becampelni a pályának. Egy nemzetközi ESL-en 100%, hogy északi oldalt választana mindenki Ruinberg pályán, de a magyar ESL-en a déli, azaz a kedvezőtlenebb oldalt választod, mert északon nem lehet campelni, míg délen eddig nem volt olyan magyar csapat, amelyik nem mondta volna el ezt a "ti vagytok a profik, törjétek fel" monológot.
A poén az, hogy az A+ Team (ZWACK-os csapat) is el szokta tolni ellenünk ezt a monológot. A múltkor megkaptuk őket a döntőben, a pálya Mines volt. Azt mondták, hogy menjünk be középre 2 IS-3-mal, s amelyik csapat nagyobbat sebez első lövésre, az nyer, vagy különben becampelnek és még éjfélkor is itt leszünk. Nem semmi ultimátum.
Igazából ez nem feltétlen a játékosok hibája. A hozzáállás természetesen az ő saruk, de a körülményeket a WG alakítja. Egy LoL versenyen az üresjáratoknál ott vannak a mini boss harcok, CS:GO-nál 2 pont van a bomba lerakására stb. A WoT-ban az üresjáratoknál legjobb esetben vaklövéseket láthatunk, s a 8-9 perc üresjárat után talán valami akciót is. Igazából mindegy is, mert szerintem max. pár ezer embert érint ez a probléma, a többiek pedig úgyis csak a bónusz kódok miatt nézik, ha nézik.
-
Mardel
őstag
válasz
bullseye #16976 üzenetére
Szerintem én is leírhatom a véleményem.
Attól hogy régóta játszik magas szinten, még nem biztos hogy emlékszik milyen volt az elején.
De amint látod, főként a játékos hozzáállásáról írtam.
Meg az sem mindegy, hogy melyik ágon kezdett, heavyn kevésbé válik valaki frusztrálttá és mer a bokrok árnyékából kitörni.
Ezzel szemben ha td-vel indit és sokszor lőtték rommá a nyomulása miatt, az inkább megfontolt lesz.
Egyébként volt egy alapfelvetés, hogy nem ért a TD-k miért kempelősebbek, erre próbáltam válaszolni.
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
bullseye #16621 üzenetére
Csak a felszerelések vannak akcióban, a fogyóeszközök sajnos most nem. A következő event-ben biztos lesz majd, addig csak elleszek valahogy
(#16626) patrikgtaivs
A magyar társaság nehezen viselte az eredményt?Szépen elvertétek a kaznásokat, grat. Látom, már aktívan toljatok a stronghold módot
-
-
emre
veterán
válasz
bullseye #16338 üzenetére
Lehet 1v1-ben kikapnék tőle. Amiben talán kicsit jobb vagyok, hogy figyelem a tankokat a játékosokat a csatát, és próbálok alkalmazkodni hozzá. Egyébként meg nem a dicsfény és az epenis növelés miatt tettem fel a replay-t, hanem hogy hogyan célszerű kihasználni a spaced armort. De mint említettem, nem túl nagy dicsőség 8-as tankokat pattintani vele. Itt ha a SP trackel, az 50-100 meg bele ereszt egy tárat a seggembe lehet másképp alakul a helyzet, de nem merték bevállani.
(#16337) mefistofeles
Viszont ott a játékosok egy része nem a sima túlélésre játszik. Itt meg azonos tankkal sem merik bevállalni az 1v1-et az esetek többségében. Egyébként az is4-es körömben kíváncsi lettem volna a t-44 játékára, mert 2k felett sebzett, meg 1k xp felett kapott, ami azért nem gyenge.
-
válasz
bullseye #16279 üzenetére
Igazából ott van a probléma, hogy a "stat alapúMM"-nél mindenki azt hiszi, hogy sárga-sárga, pro-pro lenne. Nem értik (vagy nem akarják megérteni) hogy természetesen ez is átfedésekkel működne mint pl. a tier rendszer. Annyi előnye lenne, hogy az igazán jóknak nem kéne unos-untalan a paradicsomokra panaszkodni. Vissza lehet olvasni 5,10, 100 oldalt.....
Eddig 3 klánt próbáltam (többet nem fogok) de igazából le sem sz****k sehol. Fel nem fogom hol segítette ez a fejlődésemet. Volt a nevem után pár betű, kb. ennyi -
-
Bingisz
addikt
válasz
bullseye #16216 üzenetére
Bárkinél előfordulhat, hogy elszakad a cérna. Nem örülök neki, hogy ilyenek előfordulnak, de mivel nálam is előfordul néha, ezért nem tilthatom meg a klántagoknak. Ha ilyen történik, TS-en átmegyek a szobába, ahol van, mondom, hogy ejnye-bejnye és ennyi. Nem vagyok én senkinek se az anyukája, hogy kimossam a száját csúnya beszéd után.
Amúgy meg ez akármennyire is hihetetlen, csak nálunk magyaroknál van így. A külföldi klánoknál sehol nem tapasztaltam még olyat, hogy káromkodásért kicsaptak volna valakit. Ez egy tankos játék, és nem etikai verseny.Sith: Ment privi.
-
zozyk
addikt
válasz
bullseye #16145 üzenetére
vbaddict.net Active Dossier Uploader
-
sith7
félisten
válasz
bullseye #16100 üzenetére
ez igaz, de azt is elmondta már többször is, hogy unja már ugyanazt 1000x leírni, elmagyarázni ... ergo vagy nincs válasz, vagy rövid , de velős
egy időben pl. téma volt a "Melyik jobb ? A Ferdinand, vagy a Jagdpanther 2 ?" ... na, amikor már X. alkalommal lett megkérdezve ugyanez, az már nekem is sok volt ... gondolom ő ugyanígy van más kérdésekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, Kék
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest