-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]Dani
őstag
-
[HUN]Dani
őstag
Nekem pár napja egy JT sima lőszerrel verte be ugyanígy a T34-em..
-
[HUN]Dani
őstag
Van egy -30% kuponom a prémium shopban. Azt írja ha, hogy ha minimum 30 euróért vásárlok akkor eltudom használni. Kérdés, hogy tudom elhasználni?
Van másnak is ilyen?
-
[HUN]Dani
őstag
Egy A10 5800k R7 265-el meg 8gb rammal mit tudna a WoT?
-
[HUN]Dani
őstag
Én is szarakodok vele már egy ideje.. 12k-t kellene összeszedni, de nem tudom megcsinálni egyszerűen. Mondjuk úgy kib*szott nehéz, ha van egy csomó arty minden szaros meccsbe. Két lövésből kiszed a táras bc arty IS-4-ből. Mi a f*sz ez? Néhány meccs alatt elgurul a gyógyszere az embernek, mert ezek nem tudnak mellém lőni. Vonzom a szaros lövéseket esküszöm.
-
[HUN]Dani
őstag
Ritka mikor így adja a 13 75-ös.
-
[HUN]Dani
őstag
Tomi, Enzo úgy látom el kell beszélgetünk..
Enzo egyébként megjött a füles és hát na.. odab*sz
-
[HUN]Dani
őstag
Napi sírás rovat következik. Miért van az, hogy akármilyen szintű és típusú tankkal megyek folyton arty által halok meg? Ma többször is előfordult, hogy JgpzE100-al csatáztam és kipécéztek maguknak az artyk. Ezzel nem is lenne baj, de, hogy minden egyes kib*szott lövéssel telibe találnak azt nem tudom elhinni..
Amióta bejött az új patch azóta nem tudtam értelmes kört futni artyval. Érdekes módon én nem tudok senkit telibe találni. Folyamatosan csak splash sebzések, attól meg nem megyek a falnak. Nagyjából minden 7-8. csata az amiben tudnék értelmesen sebezni, de mikor oda érek, hogy na akkor ez kezd jó kör lenni addigra azt veszem észre, hogy elhullott a csapat 80%-a. Kivan a f*sz má.
(#24833) h1mpi: Köszi :3
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
#21346560 #24777 üzenetére
Én a IX GWT-vel nem sebzek semmit, pontosabban nem találok el semmit.. Teljesen kiborulok tőle néha.
Amióta megvettem 14 csatát mentem csak vele, de még egyetlen alkalommal se tudtam 3-4k sebzést csinálni, pedig azért egy ekkora ágyúval illett volna 14 csatából legalább 3-4 alkalommal meglőni..
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
grizlisandor #24399 üzenetére
10.98-ra le lehet vinni a töltési idejét, bár pótkajával esetleg még néhány tizedet lehet nyerni. Szvsz ez a legjobb 8-as szintű heavy tank a játékba.
IS-8-nak még rosszabb lesz a páncélzata..
(#24400) h1mpi: A SU-85 szerintem pont nem kapott látótáv nerfet. Annak régen is brutális 280m volt. Számomra mindig is egy hulladék tank marad. Amúgy meg van vele egy bölter medálom.
-
[HUN]Dani
őstag
Mai napot rászántam a GW-TigerP-re nem sok sikerrel. Próbáltam a 11-es területsebzős küldetést megcsinálni, de az istennek se jött össze. Kettőt sebezni és bónuszként még egyet megölni azért nem könnyű.
Mai bevételem ennek hála -500k.
Azért, hogy valami jó is legyen a mai napra, utolsó csatára végre sikerült egy WT-t kiszedni full hp-ról.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Tomi0703 #23522 üzenetére
Rosszabb álca értéke van, mint a T25/2-nek. Ehhez jön még a lassúsága és a szar ágyúkitéríthetőség + papírpáncélja is van. Stock állapotban pozitívumként csak a -25 gun depet tudom mondani.
T25/2-vel hamarabb meglövöd a 4k sebzést szerintem.(#23519) KaLeun: Nem értem, hogy ez miért is probléma?
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Patrick76496 #23514 üzenetére
+1 a jobb oldalinak.
-
[HUN]Dani
őstag
Na ha már mindenki kapott valamit akkor én is megosztom.
Tegnap este megkaptam valakitől, hogy reméli a családom és én is meghalok rákba a lehető leghamarabb. Beteg f*sz az ilyen..
-
[HUN]Dani
őstag
Ez egy jel lehet, hogy hagyjam a fenébe az artys küldiket?
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Patrick76496 #23432 üzenetére
Eljön majd az ideje.
Egyénként meg minek neked a küldetéseket csinálni ha így is tele vagy női legénységgel?
-
[HUN]Dani
őstag
A 15-ös light küldi nem annyira egyszerű.. 20-30 csatát toltam már le, de egyetlen egyszer adott olyan pályát ahol lehetne spotolni, de ott is túl részeg volt a mm.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Patrick76496 #23297 üzenetére
Elég jó kör, de mire kaptál te +15k xp-t?
-
[HUN]Dani
őstag
Na úgy látom, hogy akkor nem csak velem szemétkedik a játék. Most azzal szenvedek, hogy kigyújtsak valakit csata közben.. Ennél már csak az lenne rosszabb, hogy robbantsak fel valakit full hp-ról.
-
[HUN]Dani
őstag
Semmisíts meg legalább 2 ellenséges közepes harckocsit. Jó, hogy már vagy tizedikre próbálom és nem jön össze, mert nincs vagy csak kevés van.
-
[HUN]Dani
őstag
Nem hiszem el, hogy ma nem tudok értelmes kört futni JT-vel.
Vagy az a baj, hogy hamar nyerünk vagy az, hogy hamar vesztünk. Nincs egyetlen szoros csatám se.
WN8-ba így néz ki 5 csata után. 374L, 539W, 215L, 578W, 830W. Pedig erőltetni kell, mert még megakarok venni egy t10-es gépet jan.19-ig ehhez pedig kell még 4.6m.
Lehet inkább IS-6-al kéne tolni.
-
[HUN]Dani
őstag
Ez a hülye event.. Mintha kényszerből kellene játszanom. Teljesen a stat rovására megy, hogy tök nagy hülyeségeket csinálok, szóval i'm done.
-
[HUN]Dani
őstag
Mennyi retardált játszik ma te atyaúristen.
T71-el bemegyek egy csatába. Redshire normál csata t9. 30% esély xvm szerint, de ettől függetlenül nyertünk. Elején beírom, hogy a szar mm igazán bekaphatja amiért már sokadikra a rosszabb csapatba kerülök. Piros csapattársak meg egy uborka vk.béla nekem álltak, hogy én vagyok a paradicsom, engem azonnal jelentsen mindenki.
Közbe ellenféltől a S3AL-os gyerek azt írja, hogy he's blue actually. Erre a sok répa beírja, hogy ők nem így látják és hogy mi akkor más fajta xvm színezést használunk.
Mikor már biztos volt, hogy nyerünk gyönyörűen kilőtt a saját vk.b csapattársunk azért mert azt mondtam rá, hogy cucumber. Csata után rám írt egy ilyet: next time shut up big moron!!! f*ck you mother!!!
Miután kilőtt, persze ment az adok kapok. Először felidegesített, de így utólag inkább vicces, hogy valaki ennyin így felhúzza magát.
Tegnap egy magyar srác himmelsdorfon rhm-el azért lőtt ~700-at a saját IS-7-be, mert levett róla ~10-20hp-t a meccs elején szokásos lökdösődés közben. Az se százas azért.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
jr1994 #22823 üzenetére
Én is végül erre jutottam. Most vettem vissza a T21-et. Ezzel okádék a statom 38 csata után. Nem is emlékszem mikor játszottam vele.
Lesz mit javítani rajta, bár 75% emberekkel cumis lesz. T71 hasonlóan jónak tűnik, mint a Bulldog. T69 is elég jónak néz ki, kár lenne kihagynom őket.
T49 még megmarad a garázsba egyenlőre. Még a lánc sincs kifejlesztve, illetve a legénység is csak 95% körüli. Gurulok vele még majd néhány kört a fun kedvéért, de biztosan el fogom adni és visszateszem az embereket a Bulldogba.
-
[HUN]Dani
őstag
Nos akkor T49.. Nem bírtam magammal és csak megvettem, pedig várni akartam hétvégéig. 8 csatát mentem eddig összesen, ebből 6-ot stock, 2-t nagy ágyúval. A stock ágyús körökben egyetlen egyszer sebeztem 1200-at, a többibe 1500 felett. Rátettem a nagy ágyút és mondván, hogy ha ezt akarom tartani akkor csak 2-3-at kell lőnöm meccsenként ami nem tűnik soknak. Első nagyágyús körbe 0dmg steppes pályán, kb. 3 perc alatt elbuktuk. Következő pálya stalingrad kemény 900 sebzéssel.
Nem lenne ez rossz, ha nem szűkülne ilyen rettentő sokáig, ráadásul ha csak egy picikét is elmozdítod a tornyot szét is ugrik az egész. ~100 méterről nem találtam el egy T34-et teljesen beszűkülve..Mellesleg 20sec újratöltése van, ez idő alatt a másik ágyúval lövök lazán 3-at.
Megyek még 1-2 kört ezzel a troll fossal, de ha nem adja akkor visszateszem a kiságyút, mert az sokkal jobban feküdt.
Ja, és 8-ból kemény 2 csatát nyertem eddig, szóval jól kezdődik.
-
[HUN]Dani
őstag
133. meccsre csak összejött a tankász a kis döggel. ripléj
Nem semmi xp mennyiség amúgy, bár még mindig IS-6-al tartom a személyes rekordomat 2988-al. Mellesleg pedig az utolsó előtti csatám volt vele. Még egy gyengébb kör és kifejlesztem a T49-et amit a hétvége folyamán meg is veszek. Kihúzom vele a T54E1-et aztán eladom és visszateszem a már képzett legényeket a Bulldogba.
Beteg tank ez amúgy, bár most kezdek csak ráérezni a light játékra. ~60 csata után 900 körül volt az átlagsebzésem vele, ez lassan 1200-ra nő.
Most nézem, hogy 10 csatát mentem ma vele. Volt benne jó is, rossz is bőven mégis 2.1k az átlagsebzésem vele. Szerintem 1400-1500 simán hozható vele átlagba ha ráérez az ember.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Departed #22742 üzenetére
Oké, nyilván kinek melyik játékstílus jön be. Én td-vel nem szeretek kempelni, így nekem a mozgékonyabbak jönnek be. Ezért nem fogom soha az életbe elkezdeni az FV183 ágát, mert agyfaszt kapnék ettől a tempótól. Ráadásul mindenki tudja, hogy a tumort kell lőni az összes tetején. Kicsiket lőnek, semmi elrettentő erejük nincsen.
A másik brit td ág érdekesebb. Valamikor lehet, hogy nekiugrok, de akkor is t8-ig érdekelne, mert a többi számomra ratyi.
-
[HUN]Dani
őstag
Aladár ace. A végére még meg is kedvelem.
-
[HUN]Dani
őstag
Felbecsülhetetlen érzés amikor 1500hp-ról kikúr a saját artynk.. Lazán hozható meccs lehetett volna M103-al rengeteg dmg-vel és killel erre puff. Kérdés, mennyire kaptam agyfaszt?
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
mefistofeles #22424 üzenetére
Akkor lehet, hogy neked a JPII a végállomás lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest