- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Magisk
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jr1994
addikt
Hihetetlen hogy régen fakezű clickernek hívtuk őket most meg kb menő lett artizni...
-
jr1994
addikt
válasz
fényelőkész #50291 üzenetére
Szia! Haverom gépén is ez van. 1.0 előtt full grafikán ment neki a játék, igaz akkor is néha 5-10 másodperccel a csata kezdete után töltött be, a frissítés óta viszont 2 perc elmegy mire el tud indulni, így teljesen játszhatatlan. Nem jöttünk rá hogy mi okozza, betöltés után az fps-e rendben van. Nálam az otthoni gépen gyönyörűen fut (i3-2120, 1050TI 4GB, 8 GB ram - max grafika fix 60 fps), laptopon viszont bár az első napokban jól ment (gagyi grafika 50 fps mint régen), ma valamiért csak 20-25 fps-em volt... szóval elég furcsa most a játék hogy néhány konfigon jobb, néhol viszont sokkal rosszabb lett a teljesítmény.
-
jr1994
addikt
-
jr1994
addikt
válasz
SoulReaver #50138 üzenetére
Gun direction modra gondolsz? Hagyjuk már.
-
jr1994
addikt
válasz
Czmorek #50121 üzenetére
A játék egyik alapja a +-2 MM, és a stock tankok is azért szarok, hogy ha low tier vagy, akarj free xp-t költeni a modulokra. Annyira azért nem vészes, én nem szoktam xp-t váltani, de jól beosztom és ami nagyon kell, pl 9-es tankok tornya+ágyúja, azt fel tudom rakni. Más kérdés, hogy tier 5-6 alatt tényleg nem kéne nagyobb tankokat látni, vicces hogy két-három lövéssel a garázsba lehet küldeni a kis tankokat, a kezdők valószínűleg nem nagyon élvezik.
-
jr1994
addikt
válasz
kchryss #49864 üzenetére
Ma mentem párat Emuval, és egész jól adta, meg is lepődtem. Pl olyan is előfordult hogy 10-es heavy szakaszban voltak 9-es tankok is, azt hittem rosszul látok. Lehet hogy csak lakótársam accountja van elátkozva? Vele régen tök jókat mentünk, de az MM módosítás óta alig van jó csatánk.
-
jr1994
addikt
Ma az egyik csatában rám esett két 13 57. Én 13 90-ben voltam. Letáraztak
hirtelen azt sem tudtam, merre meneküljek.
-
jr1994
addikt
Tegnap egy WZ-132-1 18 ezret szpotolt Prokhorovkán. Csak mondom.
-
jr1994
addikt
válasz
sebijani1982 #49691 üzenetére
Ignoráljátok, előbb-utóbb abbahagyja.
-
jr1994
addikt
válasz
munnergep #49611 üzenetére
IS7, E5 ágak elég jók, meg a németeknél a Tigrist mindenképp próbáld ki, ha még nem tetted. Ezeken kívül a kínait meg a táras heavyk ágait ajánlanám, de azokat el se kezdd, ha nem megy jól velük. Meg persze ott vannak az undorító japán dömperek, csak azokkal én nem vagyok hajlandó játszani.
-
jr1994
addikt
Mikor öcsémmel akartunk szakaszozni kezdtem egy új accot hogy legyen mivel, mert addig csak a közös fiók volt. A laptopomon játszottam 25 fps-sel minimum grafikán, kihúztam két 10-es tankot és bármiféle statpaddolás nélkül lett 2000 wn8-am. Egyszer költöttünk rá, megvettük az E25-öt amikor kikerült a játékból. Szóval egy jobb játékos értelmes gépen játszva simán lehet f2p-ben lila.
-
jr1994
addikt
Ez a x5 hétvége egy katasztrófa, egyszerűen nem lehet nyerni, se szakaszban, sem egyedül. Szakaszban haverommal 50%-nál rosszabb napok nem szoktak lenni, bezzeg most... Kb csak elit tankot sikerült csillagozni, amire kéne az xp azt még véletlen sem.
-
jr1994
addikt
válasz
e-newsee #49450 üzenetére
Nem, ez ma óta van. Átvariálták az artykat és most elkábítják a célpontot ami igazából nem csinál semmit mert attól még ugyanúgy működik a tank, csak olyan mintha a 100%-os legénység 75%-os lenne a kábítás időtartamára. De az újratöltődő elsősegély csomaggal azonnal meg lehet gyógyítani a teljes legénységet, ha muszáj, de egyébként a legtöbbször nem is muszáj. És cserébe a sebzésük meg hatalmasat csökkent, több csatában is direkt hagytam hogy lőjenek, a 113-ba a GW E100 460-at lőtt közvetlen találattal, a kis svéd Leo ami eddig rengeteg 1hitet kapott, most 180 sebzéssel megúszta az arty lövését. Nagyon jó lett most a játék.
-
jr1994
addikt
Ha sokat sebzel, nyersz.
-
jr1994
addikt
Tudtommal x5 xp van ti plebek
-
jr1994
addikt
Szóval, ha megvan az összes mostani 8-as light, és megveszem a 7-eseket is, mondjuk a hétvégén a leárazáskor, akkor majd mikor jön a peccs, egyszer megkapom érte a 8-as eladási árát, aztán ha el is adom, akkor megkapom még egyszer?
Pl megvan a T54 light, visszaveszem az lttb-t akciósan úgy 1M kreditért, és 2x1,2M-t kapok vissza ha peccs után eladom?
-
jr1994
addikt
Akkor jól értem hogy most érdemes eladni a Bulldogot, mertegkapjuk amikor tier8-ba felmegy?
Hétvégén otthon játszottam a tesztszerveren de pont nem érdekeltek a 8-asok, nem figyeltem hogy bekerültek-e a garázsba. -
jr1994
addikt
válasz
jano_77 #49045 üzenetére
Nem kötekedek, csak nem bírom a hülyeséget. Ha sok ezer csatából egyszer beadta volna hogy top tier legyél lighttal akkor boldogabb lennél? A
smileyból arra következtetek hogy igen. Amikor a bot sír aki fel sem fogja hogy egy jó játékos mit miért csinál, de azért a lilákat tudja szidni, az rendben van? Elkezdtem lolozni de mégsem sírom tele a topikját hogy 3 másodperc alatt meghalok a gép ellen.
(#49050) munnergep: az meg a másik, nyilván
-
jr1994
addikt
válasz
GoTReX #48985 üzenetére
Ja a modulokra gondolsz? Ha van konkrét kérdésed írj, rengeteg tank van a játékban. Értelmes választás szinte csak az ágyú esetében van, talán az M4A3E2 Sherman kivétel, amit a kis torony jobb páncélja miatt használják sokan azzal + a troll ágyúval.
Általában a legnagyobb ágyú a legjobb. VK 3001 H-ra a Waffe ágyú. A középső szinteken a német tankokon gyakran van értelmes 75 meg 88mm-es ágyú is, itt egyéni preferencia, valószínűleg ha most játszanék ezekkel, a 88-ast használnám és amire kell, szemrebbenés nélkül tölteném a goldot.
Pár példa ahol nem feltétlenül egyértelmű: TVP VTU-ra a 88-as, ARL44-re a 90mm F3, Bulldogra a táras, T-34-re 57mm Zis4, T-54-re a 201 átütésű. CW-re T32 kis gun full gold.
-
jr1994
addikt
válasz
DrDobos #48982 üzenetére
Szia! Azonos típusú gépbe tudod áttenni őket büntetés nélkül, tehát pl Tigrisből Löwébe, E50-ből Panther 8.8-ba és így tovább.
#48983) GoTReX: wotinfo.hu tank elemzések, amúgy stabilizátor - töltésgyorsító - távcső (nem periszkóp) szinte az összes mediumra, és akár heavyre is mehet.
-
jr1994
addikt
-
jr1994
addikt
válasz
SoulReaver #48841 üzenetére
Ja, viszont a szoros meccseket lehozod.
-
jr1994
addikt
Szerintem is érdemes rátenni a 152-est. Emlékszem mikor megvettem a T49-et milyen szépen rákészültem az első csatára, rögtön kifulloztam, meghallgattam a szopóág űző szertartást, vettem egy mély levegőt, és megnyomtam a csata gombot. Himmelsdorf. Irány a hegyre, felértem, elkezdtem szűkülni, másik oldalról feljött egy kis light, talán MT-25. Elhibáztam a lövést, egy másodperccel később 1hitelt az arty
-
jr1994
addikt
Szia!
Szakaszban ne lepődjetek meg hogy nagyobb tierbe rak a játék, bár ez is változó, majd legközelebb többet lesztek top szinten. De azért általában a nagyok között is hozzá lehet tenni a csatához, ha mondjuk sebzel 1000-ret 5-ös csatában KV1-gyel, már tök jó vagy.
A pontosság az olyan amilyen, engem is bosszant néha.
A tier8 tankokról: ha tudsz játszani, tier8-ban sem leszel veszteséges prémium fiók nélkül sem. És ki lehet farmolni a 10-es tankokat is. Régen amíg kb csak a garázshely miatt fizettem a játékra, prémium nélkül toltam. Ingyen meg lehetett szerezni az IS6-ot, van is vele több mint 2000 csatám. Mikor innen-onnan bejött 1-2 nap prémium, akkor aztán ment a farmolás megállás nélkül. Akkor még nem voltak itt az OP 8-as prémiumok amik mellett az IS6 nevetséges, igaz akkor meg még én voltam béna ezért szar vele a statom, de így is jól hozta a pénzt. De most meg SH-ban lehet farmolni, csak egy Type 64 kell hozzá.
Így már csak xp-re van szükség a nagyobb tankok megszerzéséhez. Megnéztem, régen nem ritka hogy 400+ csata kellett hogy kifejlesszek egy 10-es tankot, most meg van olyan amit szinte csak csillagoztam, meg volt prémium fiókom, és 130 csatán belül elit lett (WZ-120, ST-I, Conqueror). Persze a free xp-t okosan kell használni, nem a lánctalpra. Viszont ha idegroncs vagy a játéktól, az már rég rossz
Ja, és a Hetzer heat-je nem csodálom hogy lepattant, nem mindegy hogy mit lősz vele.Ezt a wotinfo cikket ajánlom, nagyrészt egyetértek vele, mondjuk a praktikák többségére magától is rájön az ember: link.
-
jr1994
addikt
válasz
jozefgucci1 #48625 üzenetére
A 150%-os bónusz csak 10-es tankkal érvényes, ráadásul csak klános játékmódokban, randomban nem
-
jr1994
addikt
Benne vagyok az új TŐGY-ben, mostantól Művész Úrnak szólítsatok
4:32-től, de az egészet érdemes megnézni: link.
És ahogy nézem mások is szerepelnek benne a fórumból
-
jr1994
addikt
válasz
szallasi007 #48268 üzenetére
MBZ-ben mindig van felvétel
Másik: le szoktuk csillagozni a svédeket, most az 5-ösnél tartunk, ezzel is összejött egy jobb kör.
Mondhatjuk, hogy hagyott minket érvényesülni a csapat
A végén elkerültük az artyt, de szerencsére visszaértem és ki is tudtam szedni. Ja, és egy rövid vélemény a tankról: eszméletlen. Ez a lövegsüllyedés, az alfa, az átütése is jó, sebessége korrekt, mi kell még? Várom a hatost
-
jr1994
addikt
Kövezzetek meg, de tényleg nagy fless leszarni a lőszerköltséget és full golddal tolni, ráadásul 10-es TD-vel
Továbbra is TD-15 van terítéken, most épp az E3-mat szedtem elő egy próbára, kötszer helyett kóla, és APCR mindenre ami mozog. Csak 5000 sebzés jött össze Ensken, de legalább jó meccs volt. És amúgy prémiummal kijött 0-ra így is. Néha kell ilyen is
-
jr1994
addikt
válasz
szallasi007 #48229 üzenetére
Több száz cw csatát játszottam de nem emlékszem full BC setupra. Nem szokott működni. Amúgy a VSOP finn klán.
emre: elküldtem
landing volt, utána a terület csatán a V-TER ellen is győztünk. Amúgy oda ment a klánunk legjobb artisa, játszott ellenünk és ki is szedte az fc-nket 1500-ról
-
jr1994
addikt
Kifejlesztettem az FV heavyt, viszont a Conqueroron 83%-on van a gunmark, vagyis nagyon kevés hiányzik a 2 jelhez. Ugyanez volt a helyzet a WZ-120 és az ST-I esetében, azoknál megpróbáltam elit állapotban megszerezni a jelet, aztán végül mérgesen adtam el őket. A Conquerort már inkább meg se próbáljam?
-
jr1994
addikt
válasz
gyenesmartin #48205 üzenetére
Hát azt tudom tanácsolni hogy próbáld ki őket magad, úgyis van most tesztszerver, és az alapján dönts hogy melyik tetszik.
-
jr1994
addikt
válasz
gyenesmartin #48203 üzenetére
Bármelyik gyors tank jó, bár 8-asokkal többet lehet keresni ha van prémium fiókod is. Type 64, Skoda T40, a svéd izé, illetve Cromwell B, Rudy ezek mind fel szoktak tűnni 6-os SH-ban, teljesen jók. Kredit bónusszal meg prémiummal átlag 60-70000 kreditet hoznak az amúgy általában kb 2-3 perces csatákban.
-
jr1994
addikt
Én is azt tapasztaltam, hogy a szopóág független a személyes tartalékok aktiválásától. A szopóág sosem késik, és korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor ő akar
Egyébként ha sok van belőle, még akkor is érdemes aktiválni ha csak egy órát játszol a kettőből. Legalábbis a free xp-set mindenképp, akármivel mész jól jön, ha az gyorsabban gyűlik.
FTP témához: persze, lehet ingyen is játszani, csak sokkal többet kell farmolni. Néha játszok a kis accon, azon nincs prémium fiók, egy két órás játék (kb 12-15 csata) során jó esetben kihozom 0-ra, rosszabb esetben 50-100k kredit elfogy. Tier 8-9-10. Azért kényelmesebb amikor 10-es tankal, prém kajával is farmolok (persze az ellátmányt féláron előre megveszem).
-
jr1994
addikt
válasz
vJokka #48090 üzenetére
Hát ja, volt pár hiba főleg a végén, de úgy 6000 sebzés fölé érve elkezd az ember izgulni, de azért szép kör volt így is. A T57-tel szerencséd volt, háromszor lőtt rád úgy hogy kiálltál a dombtetőn, simán ellőhetett volna hamarabb. Illetve az elején talán lőhettél volna a T49-re, bár lehet kicsit kockázatos lett volna megállni. Ja, és most már a tankcsapdákon is át lehet menni, bár Grillével még nem próbáltam, viszont annál többször borultam az oldalamra vele. A Type 61-nek muszáj lett volna halnia. Ami furcsa volt, hogy nagyon későn lépsz át sniper nézetbe mikor kinézel egy sarkon, viszont elég jól lősz külső nézetből is.
Az előbb néztem a mai Shish videót, amiben vendégszerepelt ez az arc: link. Replay elemzéseket csinál, szerintem lehet belőle tanulni, majd megnézek párat.
-
jr1994
addikt
válasz
vJokka #48090 üzenetére
A balfaszkodásról jut eszembe, nekem erlenbergen volt egy csatám grillével a hétvégén, hogy 7000 sebzésnél tartottam, 900+ hp-val kinéztem egy E4 elé, és kivágott repesszel
Amúgy erlenbergen legalább 5 db 6-7000 körüli sebzést mentem, az a pálya nagyon adja grillével. Most már mindenképp megcsinálom a nerf előtt a küldetést.
A replayt mindjárt nézem.
-
jr1994
addikt
Ki fogom free xp-zni ezeket a szarokat én ezt nem bírom. 3-mas svéd medium tank van éppen terítéken. Ma este, nem elég hogy a laptopomról játszok 25 fps-sel full minimum grafikán, de még a játék összes idiótája is megtalál. Pedig csak próbáltam csillagozni a 3-mas svédet. Két emlékezetes csata volt, az egyik amiben az ellenségnél egy három fős Pz.B2 szakasz gondolta úgy, hogy nem nyerhetek (kép). A végén kettejük ellen maradtam én és egy Pz I C, ott már éreztem hogy ez nem fog menni. De az utolsó csepp a pohárban ez a példány volt:
Kb a hatodik próbálkozás volt. Nekiállt blokkolni, de csak annyit írtam neki hogy please let me play. Aztán felborított. Amúgy lehet hogy ezután megnyertük a csatát, de már rég kinyomtam alt f4-gyel. Közben megnéztem a tankjait, úgy tűnik a BT2-vel próbál negatív rekordot felállítani győzelmi arányt tekintve. Elég jól halad a célja felé.
Lower tiers
-
jr1994
addikt
válasz
galervin93 #48073 üzenetére
Az se rossz! Nekem a grille maratonom alatt volt egy olyan hogy az ellenséges grille repesszel 3-mat sebzett belém, és még modult sem vitt
-
jr1994
addikt
Circon-féle szivat a játék-montázs. Végigröhögtem az egészet
-
jr1994
addikt
ma
-
jr1994
addikt
Az eddigi legközelebbi
talán mondhatom hogy ráéreztem a grillére, csak idő kérdése és meglesz a 8000.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra, Gen 1
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS , I5-8265U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( eSIM ) , üzletből, Garanciával
- Google Pixel 7pro gyári független 100% hibátlan
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest