-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisApám
addikt
válasz
#43783936 #44443 üzenetére
Nekem az első 2200 csatából kb. 400 arty csata volt.
A legelején azt sem tudtam mi micsoda. De azért figyeltem a többiekre.Most nézem, hogy 1900 csata alatt (összesen van 8500) a WN8-am felment 1500-ról 1766-ra
A WR meg 54,5%-ról 55,6%-ra.
Szerintem nekem a határ 2000 körül lesz, meg 56%. A felett már idegeskednék (mint stat gay), és inkább csak szórakozom. Vagy elkezdem a Gold Spam-ot. Lőszerkiosztás: 10% alap, 85% Gold, 5% HE. -
diegho
nagyúr
válasz
#43783936 #44235 üzenetére
Ha valaki szívott vele, akkor én igen. 6 gépre tettük fel az egyik cégnél a Home-ot, mert a főnök le akarta váltani a tökéletesen működő W7 Home Prémium rendszereket. Tavaly augusztusban került fel, idén áprilisig folyamatosan jöttek a hibák, mint kiderült a Home okozta. Amint áttértünk Pro-ra minden hiba megszűnt. Az mondjuk érdekes volt, hogy a Pro-ra áttérés miatt felhívtam a Microsoftot és ott a liba azt mondta, hogy újra kell telepíteni és nem lehet kód cserével áttérni. Miközben vele beszélgettem a Microsoft tudásbázisában meg olvastam a kódcserés áttérésről a leírást. Ő állította, hogy nem lehet, én azért megcsináltam és azóta minden rendben van.
-
sebijani1982
senior tag
válasz
#43783936 #43665 üzenetére
Ne haragudj Mogyesz!
De! Folyamatosan az a gondja mindenkinek, hogy a noob-ok (köztük én is) mit keresnek magasabb Tier-ben! Mert elrontjuk a jobb képességű játékosok játékélményét az olyan döntéseinkkel, amiket ők már Tier 2-ben sem hoznának meg!
A kiemelt srác éppen ezért is hozott olyan döntést, hogy marad alacsonyabb Tier-ben és a saját játékélményéért fog játszani!
Neked az az inspiráló, ha egy másik zöld-kék-lila játékost ki tudsz szedni 1v1-ben, neki az, ha a maga szintjén benne van a top 3-ban a csapatban. Mivel ezt Tier IX-X-ben nem tudná hozni és frusztrált lenne, marad alacsony Tierben!
Kicsit olyan ez, mint amikor a Megye II-höz túl erős vagy, de! az NB III-hoz meg kevés! Akkor inkább maradsz Megye II-ben, hiszen a sikerélményért játszol! -
diegho
nagyúr
válasz
#43783936 #43663 üzenetére
Bocs, de ő konkrétan egy okos ember. Tudja, hogy high tier-ben életképtelen, mert nincs annyira jó, hogy befolyásolja a csatákat, viszont low tier-ben teljesen jól elvan, ezt észrevette, elfogadta és mivel szereti a játékot alkalmazkodott a saját tudásához. Követendő példa minden narancs és piros játékos számára, ha már low tier-ben megjött a rutin, akkor lehet menni felfelé.
-
válasz
#43783936 #43628 üzenetére
A WG megint lépett valamit, ami jó lenne, csak az a gond, hogy rossz helyről indultak.
A tank tier helyett azt kellene nézni, hogy mi a szakaszban lévő tankok max. battle tierje, és ha az eltér, akkor figyelmeztet, ha meg az eltérés nagyobb / egyenő 3-mal, akkor nem lehet belépni csatába.
A bónuszrendszer maradhatna, a büntetésnek meg így nem lenne igazán jelentősége, mert nem lehetnének troll platoonok -
mcwolf79
veterán
válasz
#43783936 #43623 üzenetére
Hát azért az tényleg idegesítő,mikor valaki light-tal behoz pl. egy T5-ös heavy-t,és a light felrántja T8-ba, ahol nem sok haszna van.
Szal sztem jó ez így, ennyi "kellemetlenség" sztem belefér. Sőt, én egy az egyben kivenném ennek a lehetőségét. Akkor a troll szakaszok is megszűnnének. -
-
diegho
nagyúr
válasz
#43783936 #42859 üzenetére
Az jó is lenne, de persze most nincs. A Type64 most nézem, hogy nem jó, nem ugyanaz a crew, mint 131-ben. A SU122-44-et is kipróbáltam teszten, nagyon jó gép, most olcsó is, de nincs bele legénységem. Az mondjuk érdekes, hogy igaz csak pár csatát mentem velük, de a SU jobban hozta a kreditet, mint az STA-2.
-
Departed
őstag
válasz
#43783936 #42706 üzenetére
Igen az E1-Lorr összehasonlítás valóban érdekes, amiben az E1 jobb az csak a páncélzat és a nagyobb alfa, mégis jobban szuperál a csatákban. Úgy látszk ennyire számít, hogy kb. minden lövés sebzi (lorr) vagy a 3/4-edük (E1).
Szintén megvan a T57 heavy meg az E1 is a garázsban, bár ritkán játszom velük, inkább más 9-est húzok vagy inkább indítok egy Object140-et (esetleg E5-öt) ha T10et akarok vagy M46 Patton-t ha T9-et. Jelenleg ezek nagyobb fun-t hoznak
Illetve hoznának de már kb. egy hete nem indítottam el a játékot és élvezem hogy nem játszok a sok idiótával (tisztelet a kivételnek.)
-
törölt tag
válasz
#43783936 #42676 üzenetére
Én tegnap keveredtem összetűzésbe egy románnal. Sand riveren Amx 13 75-el beálltam F9-be a szikla és bokor mögé spotolni. A román meg egy RU-val belém hajtott, belökött abba a szép árokba, majd beállt a helyemre. Szegény rosszabbul járt, amikor jött az ellenfél, lelőttem a láncát, így nem tudott elmenekülni, amikor feljött az ellenfél.
-
jr1994
addikt
válasz
#43783936 #42256 üzenetére
Én tegnap a wgl döntőn a Na'Vi-tól mintha kétszer is azt láttam volna hogy mines-on valahogy csont nélkül felmásztak BC-vel a hegyre, de nem középen hanem a bázishoz közelebb, és így nem lövik közben el őket rögtön. Ez lehetséges valahogy, vagy csak én néztem be valamit? Sajnos a jelenetnek mindkétszer csak a végét láttam.
-
galervin93
addikt
válasz
#43783936 #41326 üzenetére
A vicces a sok "van magyar?", "sziasztok magyarok!", "hajrá magyarok!" beírás a chaten, nem tudom mire vélni.
(Persze van sok pozz, salut meg siema is, szóval nem magyar jelenség, de mindenképpen [kelet-]közép-európai.
)
Tegnap volt olyan meccsem, ahol 20 felett volt a polákok száma... Elképesztő mennyien játszanak... Illetve pontosabban mennyinek van regisztrációja és nyom rá a "Csata" gombra, mert hogy játszani azt nem megy... Nem tudom hogyan lehet 5-10-20 ezer csatával max két-három sebző lövést leadni, ennyit akkor is tud az ember, ha afk és csak akkor nyomja a gombot, ha már rárohantak...szerk.: diegho, a rossz játékos minden zászló alatt rossz, csak a lengyelek feltűnőek, mert sokan vannak, így sok rosszat is látni.
-
sith7
félisten
válasz
#43783936 #40088 üzenetére
Egyik nap Löwe - vel, Prokhorovka - ra tett br. tier 10 - be, a csapat több mint fele tier 9 - 10 volt.
Az FV183 mondja nekem: "Go spot" ... mondom: He ?Egymás mellettt álltunk ... go spot, or i kill you ... írtam, hogy mi a helyzet, tier 10, sniper tank, no pancél stb. ... válaszra se méltatott, csak megnyomta a bal agér gombot, 2 méterről.
-
Departed
őstag
válasz
#43783936 #39300 üzenetére
Igen ő egy üdítő példa, jelenleg számomra az egyetlen a magyar streamelők közül akitől nem mászok a falra.
Mindig emlékezetes marad pl. az összefoglaló videója amin megnézi a napi csataeredmény listát: "Vereség...vereség...vereség...vereség...vereség..."
Jóindulató normális ember, mint kintiek közül QB vagy Rita (mondjuk utóbbi stílusától megintcsak a falra mászom.)
-
jozefgucci1
addikt
válasz
#43783936 #39171 üzenetére
Remélem ezek után másképp fogsz nekiindulni a csatáknak ?
Mindenkinek olyan jó taktikai érzéket kívánok mint neki a másik topikban :
"Ne haragudj, de óriási butaság, hogy jpz e100 meg heavy ne menjen himmelsdorfon hegyre. Pont jpz e100-zal mentem nagyon sokszor oda, mert arra aztán végképp nem számít senki, hogy egy olyan megjelenik ott, igen, volt, amikor átmentünk mint kés a vajon és kb. nem lőttem semmit, de nagyon sokszor bizony óriási jelentősége volt, hogy megjelentem. Persze nem azt mondom, hogy menjen oda mindenki heavyvel, de 1-1 tank belefér. Jó párszor leszóltak engem is amiatt, hogy felmentem oda, de azért na, nem mondanám, hogy narancs játékos vagyok.
Kto pl siemka
Ezt is loptam :
-
Bingisz
addikt
válasz
#43783936 #37285 üzenetére
Meglepődnél, ha készülne statisztika arról, hogy a jobb/rosszabb játékosok mekkora %-a használ ilyet. A hivatalos fórumon épp azon röhög mindenki, hogy valami 800 WN8-as klán hirdeti a warpack részeit a klánoldalán.
Szerk.: Na jó, azért 800 wn-nél kicsit jobbak, de akkor is no comment kategória: [link]
-
zolika15
tag
válasz
#43783936 #36734 üzenetére
Meglett nekem a multkor ez, de sajnos nem eltem tul es vesztettunk, ugy hogy masodlagos igy bukott egybol, szivok a tobbi kuldetessel(heavy,light,td), de lassan-lassan haladok elore a t55a eleg jonak tunik szivesen latnam a garazsba.
szbalogh: Ugyes, ezt a tankot ki kene huznom nagyon tetszik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest