- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
válasz
jano_77 #50585 üzenetére
Gondolom neked nincs gyereked. Úgysem tilthatod meg neki hogy azzal játsszon, mert az "összes barátja és osztálytársa is játszik vele, akkor ő miért ne játszhatna?"
Elmèletben ez a korhatár besorolás is szép és jó, de a gyakorlatban nem sok semmit ér. Az én lányom is 9 éves, és Fortnite-ozik . Na bumm, ettől nem lesz sorozatgyilkos. Jó , mondjuk pl. Gears of war-t nem engednèm hogy játsszon, de mondjuk őt az nem is érdekli. Pedig az én lányom elég mimóza lelkű, de nem látom annak kárát, ha Fortnite-ozik szabadidejében. Pedig ugye az is PEGI12-es besorolásù. -
mcwolf79
veterán
-
mcwolf79
veterán
válasz
SoulReaver #50240 üzenetére
[Ilyen is volt a régi rendszerben]
Ez már nem újkeletű dolog. Nem emlékszem már melyik patch-el jött, de qrva "pattintósak" lettek a papír tankok. Én az M56 Scorpion-nal nem egyszer pattintottam a felső lemezzel (ami az ágyú mellett van) T10-es TD-ket. Biztos örültek neki a túloldalon
BC-ek szintén zenész, sokat pattintanak.
Ugyanez volt az ágyúkkal is. Valamelyik patch után rettentő érzékenyek lettek az ágyúk. Olyan tankoknak amiknek sohasem lőtték el az ágyúját sorozatban kilőtték a löveget. Ez a WG faxsága, hogy ilyen "bug-okkal" szándékosan vagy véletlenül randomizálják el a játékmenetet. Ez a paradicsomoknak jó, mert ha beüt nekik a + RNG akkor is van sikerélménye, a tudatosan játszani próbálók meg sokszor a hajukat tépik, hogy most ez WTF -
mcwolf79
veterán
válasz
SoulReaver #50235 üzenetére
A harmadik hiba, hogy nagyon sok papír tank tud most már pattintani. Arta, bc, stb...
Ez nem az új verzió "hibája". Ez már kb. 1 éve jelen van.
-
mcwolf79
veterán
válasz
jano_77 #49761 üzenetére
Csak helyesbítek: a nagyjából -> az kb. 40-et jelent a klón-mapokkal együtt.
Még az ilyen idióta Karl és tsai pályákkal sincs meg az 50 map.
Akkor esetleg megvan az 50 map ,ha azokat is beleszámoljuk, amiket az idióta barom WG kivett a map-ok közül.
Persze, mint tudjuk majd visszarakják, ha átestek egy intenzív balanszoláson -
mcwolf79
veterán
válasz
bigobert #49188 üzenetére
Nem olyan vészes az.
Próbáld meg a sidescrape-et, de figyelj mert a torony nem túl acélos. meg kell gondolni, ki elé állsz úgy ki.
Amúgy annyival egyszerűbb mint a KV4, mert erre lehet számítani, hogy a nagyok belövik. A KV-4-nek olyan faramuci a páncélja, hogy néha a T10 TD-ket pattintja, néha meg a T8-asok is belövik. -
mcwolf79
veterán
válasz
lacibacsi #48331 üzenetére
Én egyedül videókonvertáló és PDF konvertáló programot használtam ami nem legális, de egyiknél sem reklamált az oprencer, hogy 'á-ááá paraszt vegyél jogtiszta szoftvert'. Valami rémlik, hogy valahol olvastam erről, hogy a W10 nem enged futtatni warez dolgokat, de ez szerintem csak valami neten terjedő urban legend.
-
mcwolf79
veterán
Megvettem a Liberte-t, és hát nem vagyok vele teljesen elégedett.A kreditet jól hozza, ez rendben is van.
DE olyan mintha a WG sutyiban nerfelte volna a frontpáncélját. Ellenfélként a T9-T10-es TD-kkel eddig elég macerás volt meglőnöm. Most hogy én ülök benne T8-T9-es heavy-k ementálivá lyuggatják a frontját (mind az alsó, mind a felső lemezt).
Mikor megvettem 3-4000 pattintás is volt vele minden gond nélkül. Utána mintha kapcsolt volna valami, és egyszerűen alacsonyabbra kapcsolt a frontpáncélja. Szinte mindenhol átlövik ilyen "csíra" IS-3-ak szemből 150-200 méterről. Nagyon érdekes.
Most felrakom az Aslain modpakkot, kíváncsi vagyok a gold-detector mit mutat majd. -
mcwolf79
veterán
válasz
Stanislav84 #47790 üzenetére
Nincs rajta optika, hanem töltésgy. , vertstab és venti.
jano_77:
Nem volt spotter, épp emiatt mentem be én középre leskelődni. -
mcwolf79
veterán
Minek spotter, ha van egy Patton
[replay] -
mcwolf79
veterán
Ez a hétvégi duplázós event a személyes tartalékkal megspékelve nagyon durva XP-t hoz
Majdnem 70000 XP-t szedtem össze az AT15-tel kevesebb mint 1 nap alatt. És nem is csak azzal mentem, nem grindoltam vele. Nyertes körönként 3000-5000 XP jön. így hamar meglesz a Tortoise.
Az AT-7 fostalicska után megváltás ez a tank. Mintha Trabiból ültem volna Ferrariba.
-
mcwolf79
veterán
-
mcwolf79
veterán
-
mcwolf79
veterán
A változatosság kedvéért itt is kifogyott a lőszer:
[replay]Full arannyal (is) durva lenne ez a tank.
-
mcwolf79
veterán
Hát igen, kevés a skulló a kis dögben:
replay -
mcwolf79
veterán
-
mcwolf79
veterán
Autoloader powa:
[replay] -
mcwolf79
veterán
Egy bőtermő tank ász:
[replay]A végén qrva nagy mákom volt az E50 ellen.
-
mcwolf79
veterán
Na ez egy ász kör volt. Igaz top tier voltam, de ez sztem nem von le semmit az értékéből. Jól toltam na
[replay]Más:
A SP a buff után jó tank után nagyon jó lettAjánlott
-
mcwolf79
veterán
Ez gyors volt, kár hogy balfax volt a csapat.
[replay]
Kis köcsög arty meg akarta magát ölni mikor meglátott, nem jött össze neki -
mcwolf79
veterán
Elégedett vagyok:
[replay] -
mcwolf79
veterán
válasz
benvolio #47141 üzenetére
Egy gyenge játékos, aki xar stream-eken szocializálódott. Úgy van vele, hogy pontatlan az ágyú , hogy weak-spotot lőjön vele, kompenzáljuk azzal,hogy csak APCR-t használunk, az úgyis ementálivá lyuggat mindenkit. Az már más kérdés, hogy az illető szimplán hülye ahhoz, hogy egyáltalán megpróbáljon gyenge pontot lőni. Amire való az az ágyú mondhatni arra alkalmas (mivel nem egy sniper tankról beszélünk, hanem egy ízig-vérig brawler tankról)
(Nem, nem kell megmagyarázni, hogy a prémlőszer nem egyenlő az instant win-nel. Ezt tudom)
Amúgy ez a "mindent meg tudunk magyarázni" kétélű dolog. Pl. egyik kedvenc magyarázatom a full gold használatára az AMX50b-vel, hogy "kompenzálja az illető az RNG trollkodását".LOL! és ezt egy replay-ben láttam a Wotinfo-n a főoldalra kirakva. Most akkor mit várhatunk egy Vér Istvántól ,aki csak puffogtatni akar tankokkal, mert az milyen cool. Szánalom -
mcwolf79
veterán
válasz
benvolio #47134 üzenetére
Ez aztán jó példa. 32000 csatával is csak 1200-as WN8-at tudott összehozni. Ez aztán a mérvadó játékos.
Én ezt egy átlag alatti játékosnak mondanám, aki a tudás hiányát prémlőszerrel kompenzálja. Nem ujdonság, hemzsegnek ilyenek a szervereken.
Xar példa volt, nem jött be
Amúgy IS7 ágyúja nem teljesen xar. Én prémlőszert csak E100, Maus, JGPZE100 ellen használok vele. -
mcwolf79
veterán
Elkopott a 6 aranylőszer, de kellett is, mert 2 E100 és egy 113 volt velem szemben:
[replay]Persze a 113 report-olt a végén állítása szerint, mert mocskos cheater vagyok.
-
mcwolf79
veterán
Grille 15 hatékonyabb az esetek 85 %-ában, de azért ezzel is lehet jó köröket csapatni:
[replay] -
mcwolf79
veterán
válasz
Kiki18 #46887 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a gratulációkat
Igen, azért report-oltam őket.
A WG sajnos engedi, mindössze XP büntetéssel súlytja az ilyeneket, ami sajnos piszkosul nem tartja vissza az ilyen troll szakaszokat. Amúgy még egy ELC AMX is hasznosabb lenne a T37-nél, azzal legalább rendesen lehet spot-olni. T10-be ne hozzon T6-ot,ennyi.
Én a WG helyében nem csak XP büntivel súlytanám ezeket, hanem szakasz egyáltalán ne indulhasson csatába ilyen kretén felállással. Light-nál +3 (ha 2 light van akkor az alacsonyabb tier-hez viszonyítva), többinél +2 tier-re korlátoznám a lehetőségeket. Akkor a sok retardált nem tudna trollkodni ilyenekkel. Ez is gázos (T37 T10-ben), de sajnos néhány vadbarom T2-T5 tankokat is felrántanak magasabb tier-be, és ez jobbára már induláskor -1 tank hátrány. -
mcwolf79
veterán
AZTAQRVAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
ENNEK EL SEM TUDOM MONDANI MENNYIRE ÖRÜLÜK:
[replay]Remegek az izgalomtól
-
mcwolf79
veterán
Még T9-ben sem elveszett ez a vadállat, hát még top tier-ben (arcoskodás ON: hát még az én kezem alatt
)
[replay] -
mcwolf79
veterán
558 a Grille 15 tornyába 20 méterről a JGPZE100-zal.
Nem is baj,hogy lejárt a prémiumom. Már jobbára csak frusztrál ez a xar. -
mcwolf79
veterán
Még kb. 1 lövésnyi HP kellett volna a TD15 küldetéshez.
[replay]Azért az a lánctalp a végén az arty-ba csúnya volt.
-
mcwolf79
veterán
Napi tank ász a Ru-val, nem mellesleg meglett VÉGRE az Obj. 260. LT-7 küldetés
[replay]Ehhez képest az LT-15 (összesen 8000 damage és spot) már gyerekjáték lesz.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Stanislav84 #46696 üzenetére
Kb. 1 hete rólam a Leo1-ben pattant a Grille 15 és Jgpze100 egymás után. Nincs ugyebár chat, de biztos kamilláztak, hogy WTF
-
mcwolf79
veterán
A nap első meccse. Nemhiába, a (sztem) legjobb T8 light:
[replay] -
mcwolf79
veterán
Igaz hogy csak 1. osztály, de ilyen csatám se sok van. Sajnos a végére elfogyott a lőszer, érdemes megnézni,hogy az RNG hogy kibabrált velem (nem is egyszer). így az uccsó WZ-jükben maradt 1xx HP :-(
[replay akit érdekel] -
mcwolf79
veterán
7 csata kellett az ászhoz. Jó kis tank ez, nem bántam meg a megvételét (inkább ez,mint a Löwe):
[replay] -
mcwolf79
veterán
Elfogyott a sima lőszer, a xar HEAT ammo meg majdnem megszivatott:
[replay]Egyszer a 1357-nek a lánca nyelte el, utána az arty-t nem ütötte át.
-
mcwolf79
veterán
23 csata kellett az ászhoz. Eddig nagyon tetszik a gép:
[replay] -
mcwolf79
veterán
Örülök neki, de nem értem,hogy mire adott ennyi XP-t. Végre ezzel is megvan a tank ász:
[replay]Ma még mikor felébredtem nem gondoltam, hogy meglesz ma az 5x-ös sebzéses TD küldi
-
mcwolf79
veterán
Másnál nem laggol ez a xar?
Nálam játszhatatlan már kb. 1 órája. Ugrál minden, a pingmutató 50 és 160 közt ugrál. -
mcwolf79
veterán
Visszavettem a kis Tigrincset:
[replay] -
mcwolf79
veterán
válasz
jano_77 #46345 üzenetére
Hát erre csak annyit tudok mondani ,hogy LOL
Pontosabban ha sima AP-val akartad meglőni, akkor Giga-LOL, ha arannyal akkor csak sima LOL.
Mit akarsz 144/202 átütéssel egy T8-as (ráadásul orosz) med ellen
Megint ott vagyunk, hogy alapvető dolgok miatt megy a siránkozás. A frontpáncélja elég jól döntött, az oldala meg oroszosan troll. -
mcwolf79
veterán
Hát ritka, hogy deficites lesz egy prémtankos kör, de sajnos most kellett a prémlőszer:
replay -
mcwolf79
veterán
Imádom ezt a kis "vackot":
[replay] -
mcwolf79
veterán
válasz
jano_77 #46227 üzenetére
és Csapee:
Ha megnézitek a replay-t láthatjátok, hogy a jobb oldalra egyedül a T30 és az egyik T29 jött előre. Mögöttük szerencsétlenkedett az IS6, a dombon meg a másik T29 és Tigris II kempelt. középen szinte senki nem volt, csak az obj. és T54E1 bohóckodott ott. A szokásos TD-sor a buckákon.
Kérdés: akkor minek menjek ki a nyílt mezőre ,ahol védtelen vagyok a kemperek tüzétől? Mert oké ,hogy top tier E75, de nyílt terepen több oldalról azért belőnek.
Most akkor védőként minek rongyoljak ki??? -
mcwolf79
veterán
-
mcwolf79
veterán
Egy újabb ász a kreditfarmolásban:
[replay] -
mcwolf79
veterán
válasz
elttiL #46108 üzenetére
Arcszesz sztem megfelelő erre a célra, vagy lehet kapni ilyen nedves törlőkendőt (akár baba "seggtörlő" kendő, ha van kisgyerek a családban). Én azzal szoktam takarítani.
Azért takarom ki, mert anno egyszer kikezdtek,hogy ÉN mennyi pénzt elbaxok erre a xarra. Az én zsebembe ne turkáljon senki, nekem ez a hobbim, erre költök , készpassz. Szóval ezért.
MSI Afterburner-rel lehet monitorozni és kiíratni a GPU és CPU hőmérsékletét.
-
mcwolf79
veterán
-
mcwolf79
veterán
-
mcwolf79
veterán
Kezdek megbarátkozni ezzel a vassal:
És ilyen is ritka: az ellenfél O-Ho-ja csata végén üzent, hogy "wp" . Leginkább anyázni szoktak, ritka az elismerés az ellenfél részéről
Mondjuk jó játékos a srác, és tényleg: általában a 4000-5000 csatás citromkák szoktak leginkább parasztkodni (persze ez nem törvényszerű, nem kell belekötni, csak én ezt tapasztaltam).
-
mcwolf79
veterán
Egy kellemes Cent AX ász:
[replay]És igen, 11:30-nál "cserben hagytam" a félholt 2 csapattársat (aminek következtében lehoztuk a meccset)
-
mcwolf79
veterán
T29 tornya még a T9-es tankoknak is kihívás. Ha a kupoláját meg tudják lőni az pech, de az azért nem olyan gyakori.
E100 pattogás: AP relative kicsi pen, tehát tudni kell hol van esély átlőni az ellen páncélját. Prémlőszer Heat, amit a rétegelt páncél és a lánctalp hajlamos megenni. Szóval azzal is tudni kell, hova lehet lőni.
Löwe tetülassú, ez nem újdonság.
Szóval ezek alapján 2 opció van: vagy gyakorolsz és gyakorolsz (T8-ig); 2. opció tényleg hagyod a picsába a játékot ,mert így nem lesz sikerélményed. -
mcwolf79
veterán
válasz
grizlisandor #45439 üzenetére
Régebben én is szívesen néztem cif stream-jét, de mióta elkezdte felvenni a Linkin felé stílust inkább hanyagolom.
-
-
mcwolf79
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Quadro FX 570 eladó
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest