- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KisApám
addikt
válasz
Departed #43003 üzenetére
A tesztszerveren meg szinte csak GOLD spammerekkel találkoztam szinte.
Pl. a T-54-et szórakoztam, nézelődten, kipróbáltam, gyakoroltam. Csata közben mindenhol, mindenhogy, mindenhonnan beütötték...
Legalább a tesztszerveren tanulnának játszani, ott nem kell a stathuszárkodás, mit ér egy adott tank kipróbálása ott, hogy ha CSAK GOLD-ot szórok vele. -
jr1994
addikt
válasz
Departed #42847 üzenetére
Én csak az utolsó bekezdésedhez tudok hozzászólni. Nekem alapvetően semmi bajom a játékkal, néha ragelek amikor táras tankkal épp a kivégző lövésem pattan vagy mikor 1hittel az arti, de engem szórakoztat. Mégis, két dolog ami mostanában javított a játékkedvemen:
1. Vége a kampánynak, a végére eléggé elfáradtunk.
2. Nem raktam fel napi stat modot. Hiába mondjuk hogy csak játsszunk jól, és majd csak jó lesz a wr, mindenki szeret nyerni, engem is lehangol egy 2/10-es széria, ilyenkor jobb ha nem is látom a számokat. -
jozefgucci1
addikt
-
törölt tag
válasz
Departed #42798 üzenetére
Nálam addig van wot, amíg haza nem jönnek az iskolából, majd azután, hogy lefekszenek aludni és elmondtam nekik a szokásos estimesét (most éppen a Rémusz bácsi meséit).
Szerk:
Olvasni is csuda jó dolog. Ha eddig nem olvastátok, akkor Faludy: Pokolbeli víg napjaim-at azonnal kezdjétek el. -
Antonius1978
addikt
válasz
Departed #42520 üzenetére
Azert meg naha latok 1-1 Toldit csatakban, igaz hogy szar a toltesido, de legalabb a legnagyobb atutese van, habar folemelhetnek hogy 18-20-at lojjon percenkent.
Talan egyszer mas belatasra ternek a jatek keszitoi, es belatjak, hogy nagyon keves az a 15 loves/perc, es felemelik tobbre, na akkor majd egyesek fogjak verni a fejuket a falba, hogy miert adtak el, mert a sima loszerrel 64mm, aranyloszerrel meg 80 mm az atutes, ez azert nem semmi egy 3-s szintu lovegtolEn mar csak azert sem adom el, mert epp a magyar tankok kapcsan vonultam vissza a jatszastol.Osszeszolalkoztam valakivel egy masik forumon, aki valami olyasmit mondott, hogy nem indokolt magyar tanknak lenni a jatekban, en elleneztem - mivel tudjuk hogy ezek a magyar tankok tenyleg leteztek, sot harcoltak is veluk, nem ugy mint a jatekban szereplo egyes tankok amik csak a tervrajzokon leteztek - mert szerintem igenis helyuk van egy tankos jatekban, es azt mondtam, hogy amig nem lesznek magyar tankok a jatekban, addig felfuggesztem a jatszast.
Mivel mostmar van 2 magyar tank a jatekban, semmi akadalya hogy neha ne menjek par kort, amikor kedvem szottyan -
galervin93
addikt
válasz
Departed #42485 üzenetére
Jaja. Nekem a mostani hangok is bejönnek, sokkal figyelemfelkeltőbb számomra egy hangjelzés, mint egy felvillanó valami. Hallom ha criticalt kaptam, vagy éppen én lőttem, hallom hol durrantott el valaki egy ágyút stb., szóval jó dolog ez szerintem. Hatodik érzéket is hanggal használom amióta használok modokat. Egy hangot egy bizonyos eseményhez társítva nagyon könnyen berögzül, a való életben is rengeteget segítenek a megszokott hangok, rögtön jelentést tudunk társítani mögé anélkül, hogy esetleg látnánk azt a valamit.
szerk.: ha már modok, most azon vagyok, hogy minél kevesebbre szorítsam le őket, már csak egy-két apróságot használok. -
jano_77
nagyúr
válasz
Departed #42422 üzenetére
Fejlesztői Hírpercek 194:
"A térképek rotálási problémája (hogy mindig ugyanazt a térképet adja a gép), jelenleg a legfontosabb feladatok egyike és javítva lesz, amilyen gyorsan csak lehetséges. Megállapították hogy ez egy igen komoly probléma, így a javítása és hatásainak észlelhetősége eltarthatnak majd egy ideig." - 5 év kellett, de legalább 3, ahhoz, hogy eljusson a kis agyukig, hogy NEM jó az, ami a mapokkal van! Gratulálok hozzá!
Vajon mennyi idő lesz, mire tényleg lépnek is és számunkra is érezhető hatása lesz a javításnak?!? Ez lehetne mondjuk az egyik angol fogadási irodában - ott ugye minden lószarra lehet fogadni - egy fogadási tétel.Hát EZ elég érdekes járgány!
De nem tudom miért kell ilyeneket szellőztetni, szerintem soha nem kerülnek ilyen tankok be a WOT-ba.......persze, persze tudom, soha ne mond, hogy soha.
-
galervin93
addikt
válasz
Departed #42396 üzenetére
Utóbbi. :-)
Én tegnap délután nyomtan vagy 40 kört, 60% wr, de fos sebzés. Utána pihentem, szunyókáltam is kicsit, majd tanultam, aztán este mentem 20 kört 47% WR-rel, de sokkal jobb sebzéssel.
De engem a külső zajok, fények is zavarnak. Napközben sokkal gyengébb vagyok, mint este-éjjel. -
jozefgucci1
addikt
válasz
Departed #42311 üzenetére
+Zolika : Valamit én csinálok rosszul , mert klántársam is 50 csatából 1000-es átlagot hozott ki vele . Lehet csak hátulról kellene vele lődöznöm . Majd ma kipróbálom .
JR994 :Az ötös amcsi arty nekem is borzalom volt , nem akartam elhinni , hogy az utána következő annyira jó lehet és mégis .A hatos az már egy álom . Alap lőszerrel is szépen csipeget 200-400 körül ,de a gold az igazi
Jah és Cola az sokat javít rajta . A legjobban a nehéz japó tankokat szeretem vele lőni , mert ott a lánc nem nyeli el a goldot és pukkan a 700 Dmg ! Klántársam elérte vele a 3 csillagot és nekem sem kell már sok a 2.hoz !
-
törölt tag
válasz
Departed #41974 üzenetére
Köszi.
Megfogadom a tanácsod. Lehet, az E50-re is azt teszek fel a célzásgyorsító helyett.(#41975) rlazol amikor fel akartam szerelni a 3. modult, sikítozott is, hogy nem lehet, mert túl nagy a tömege. Szerencsére van már vagy 140E xp-m, amit át tudok majd váltani free xp-re. Így legalább fullos lesz a tank és kevésbe leszek vele szívószálon.
-
galervin93
addikt
válasz
Departed #41896 üzenetére
Persze simán benne van a 395, az még csak -20 % sebzés, de senkit sem vígasztal a "van ennél lejjebb is!" örökzöld... :-) (ugyanígy megemlítettem volna a 600+-os, hasonló RNG-t jelentő lövést is, de ha egyszer nem azt adta a be...? :-) )
A kóla pedig egyértelmű, nem önsajnáltatás volt, csak egy másik balszerencsés RNG-dobás. Ritkán gyullad, most kétszer is - benne van a pakliban, csak nagyon kicsi az esélye, hát most bejött - gondoltam meg merem említeni az OFF-ban. Tessék szólni, ha nem szabad...! :-) -
jano_77
nagyúr
válasz
Departed #40758 üzenetére
De jó Neked, örülhetsz akkor. Nekem tegnap olyan hatalmas laggjaim voltak, hogy csak pislogtam. Egyik csatában konkrétan mikor lejárt a 30 sec vissza számlálás, nem indult el a játék, azt hittem kifagyott a net! De NEM, csak volt egy kb 20 sec-es LAG, amikor nem indult el semmi!
(#40760) galervin93: nekem meg tegnap meg is lett a T54 LTWT-re az összes hiányzó XP!
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Departed #40746 üzenetére
Szóval ha már csak belépek megnézni hogy mondjuk kik vannak fent haverok a játékban csak úgy hozzám vágnak 5 goldot és ha már amúgy is húzok mondjuk egy ágat amiből jönne az xp így is úgy is akkor még 5 gold. És máris meg van egy modul leszerelhetőségének az ára, micsoda pofátlanság tényleg.
Gondolom ezen kívül jönnek még a hétvégéi küldetések meg amiket úgy általában benyomnak folyamatosan.
Én komolyan nem értem mit is akarnak itt sokan? -
zodo
nagyúr
válasz
Departed #40506 üzenetére
Mindegy, bevállalom azt a 10-et.
Viszont nem lehet mindenkinek hegyekbe a free xp szóval addig el kell jutni valahogy és addig rögös az út és kitör a tulajdonosból.
Ettől függetlenül ha összehasonlítom a stock IS-3-al ég és föld mert arról legalább pattantak ha nem is tudtam sebezni. -
törölt tag
válasz
Departed #40489 üzenetére
Gondolom, nem a 29-es körzetben vagy upc előfizető.
Itt minálunk még csak upc adsl van. A volt monornetet vette meg az upc és egy fia fejlesztés sem volt azóta. Ilyen fiberpower meg társai itt minálunk ismeretlen fogalom. Szerencsére egy éve megjött a telekom. Dupla előfizetésért kb. 10x sebességem van, meg ötöd akkora pingem.
-
szbalogh
addikt
válasz
Departed #40342 üzenetére
Hehe tegnap egy su-122-54 pattant rólam 3x közvetlen közelről. Az első lövését kicsikicsukiztam de a másik kettőt nem tudom hova lőtte
Aztán egy másik meccsen meg hulldownban szinte minden bevitt.
A pen annyira jó, hogy a T-54 proto tornyát egy alkalommal 2/2 belőttem szemből.
A pontatlanság borzalmas, egy cromwell kergetett őrületbe azzal, hogy fel-fel bukkant és lőtt egyet nekem meg 3-4 lövésem ment mellé pedig az egész tank látszódott úgy 50 méterről
Na meg persze mindenki engem lő aki csak tehette mert a nyomi prémnúb lőjjük ki!
Kínomban rászántam a teljes árat a vstabra. Harmadik egyenlőre periszkóp.
Sűrűn sérült a lőszerrekeszem.
Annyira nem fun eddig de van benne potenciál. Sebessége egyenes normál talajon 35. Lefelé eléri a 40-et is
Most így átlagos prémtanknak mondanám. A paraméterei szélsőségesek.
Azért hozzá tartozik, hogy nem volt valami nagy szerencsém se vele tegnap. Egyik meccsen 2vs8 tartottam egy 50 100-al El Halluf A2-t, mert a többi tank TD volt és ők megálltak a bázison...
Meg egy másik meccsen nyakon lőtt a saját artynk az OP hulldown pozícióban... -850... -
PengeBaby
csendes tag
válasz
Departed #40125 üzenetére
Ennek nagyon egyszerű oka van. A t37-emen is 3 csillag van. Ez egy játék. Azért játszom, hogy kikapcsoljon, feltöltsön. A spottereket nagyon szeretem, ezért azt tolom, de a T54-nél tartok az obj140 ágon. Elég sok dolgom van a játék mellett, ezért azokat a perceket, amelyeket a WOT-on töltök igyekszem élvezni. Ergo, azzal játszom, amire ráérzek. Nem áll emögött semmi mély mondanivalót rejtő gondolatrendszer, csak nem engedhetem meg magamnak azt a luxust,hogy csak azért húzgáljak tankokat, hogy egy-egy esetleges leinfózó ne illessen kritikával. Értékes időt pocsékolnék,hogy idegeneknek feleljek meg.
-
dvids
aktív tag
válasz
Departed #39417 üzenetére
Hmm, érdekes, nekem annyira nem hiányzott az LTTB-nél a gun depression, pedig a 3° valóban elég kevés, nekem inkább az volt a bajom vele, hogy nincs rá vertikális stabilizátor és így menet közben és megállás után elég pontatlan. Persze sok ilyen tank van és mégis élvezem velük a játékot, de valamiért ennél az hiányzott jobban. Amúgy nem rossz gép, csak nem fogott meg annyira, hogy megtartsam. A T54 lightot még nem vettem meg, de az a következő célpont ha nem lesz más leárazás mostanában.
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Departed #38930 üzenetére
Ez csak a látszat most az én esetemben. Két jel már megvolt rajta régebbről, aztán decemberben valamikor elkapott a késztetés, hogy milyen jó lenne egy 3. is, és amúgy is régi kedvencem a Tiger II, amit SH-ba nem viszek. Így maradt a random és kíváncsi voltam, hogy mennyire tudok vele majd érvényesülni. Meglepően jól hozta azt a wn8 szintet, amire már nem panaszkodom
Amúgy 636 csatám vele. A legtöbb pedig a JT8.8-al, még bőven 1000 alatt, pontosan 880 db.
[Itt van a többi is].
Látható, hogy eléggé szétoszlik a csataszám. Ehhez képest van egy idősebb klántagunk, akinek 13000 csatája van pl. T-150-elAz a baj, hogy túl sok ágat viszek egyszerre, amivel persze képtelenség egyenletesen haladni, Legutóbb az 50 120-at toltam az akciós időszakban, hogy meglegyen az 50B, de abba is összesen 266 csatát raktam.
-
diegho
nagyúr
válasz
Departed #37940 üzenetére
Ahhoz, hogy az M4 45 jó legyen kellene elég sok xp:
DCA45 - 18500
Torony - 9600
Motor - 24700
Lánctalp - 8500
Összesen: 61300XP
Ehhez jön az 50 100 fejlesztése: 81000
Átmenni rajta fullosan: 142300XP, ami kb 142 csata, ha a duplákat nem számolomÁtlépni direktbe az 50-100-ra 90600xp, amiből jelenleg 77k meg is van és az 50 100 már mehet T10 csatába, ott sokkal több a sebzés, több az xp, jobban fejlődnek a legények.
-
-
-
törölt tag
-
zodo
nagyúr
válasz
Departed #36628 üzenetére
Nem tudom miért érdekes de idén május óta játszom.
Tudom hogy ahogy te is említetted mely az op tankok amivel csak az a gond hogy zéró esély egyenlőség pl saját tierben. Papíron lehet találni micro tized eltéréseket de hát ha ezek betalálnak az ellen nem sok ellenszer létezik. pl. nem rég megszerzett VK 36.01 H kb szaladhatók előle kategória még ha a legnagyobb löveg is csak a felét adja vissza az OI-k sebzésének vagy hol vannak hozzá a szintén 6-os TD -k.
Tény hogy mindenki tudja hogy OP-ok és mégsem tesznek ellenük így néha marad a sírás. -
-
jano_77
nagyúr
válasz
Departed #36206 üzenetére
Nagyon köszönöm az infót!
(#36205) lacibacsi: az E50M vonala a páncélozottabb, nem annyira mozgékony - de azért lehet menni velük - vonal, nagyon jó ágyúval. Leo1 vonala pedig a mozgékonyabb, viszont kevésbé páncélozott járműveket takarja szintén jó löveggel. Kérdés, hogy Téged melyik vonz jobban!? Nekem mindkettő T10 meg van és bár nem mentem velük sok csatát én az E50M javasolnám, számomra jobban bejött. De ez nem jelenti azt, hogy a másik ág rosszabb lenne.
Sok sikert a döntéshez.
-
törölt tag
-
jr1994
addikt
válasz
Departed #35938 üzenetére
Azért amikor 3 tankot kell egy lövéssel sebezni meg ilyesmi, ahhoz kell valami nagy is. Lesz olyan hogy okozz 4000 sebzést, vagy heavybe 3000-et ahhoz azért elkel egy legalább 8-as tüzér, az amcsik elvileg jók lesznek erre tier8 és afölött. De a 15-öshöz jó a Panther.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Departed #35367 üzenetére
Ha már játékosbázis. Tegnap T10 csatába mentünk hárman innen szakaszban a Tundra mapon. Elég vicces volt mert a tizes medek elmentek balra fel a kisdombra és amint meglátták , hogy a másik oldalról is ode jönnek a medek akkor a mieink visszarohantak a bázis mögé a sziklák tövébe . Mondanom sem kell az ellenség felmorzsolt minket. Diarmand lehet dob fel róla képet , mert ekkora béna csapatot még nem láttam .
-
nyunyu
félisten
válasz
Departed #35361 üzenetére
WoT-nak meg aztán bőven nem kell brutál kártya.
En is azt erzem, hogy inkabb a 2700MHz-s Athlon X4-gyel van baja, nem a VGAval.
Csak abban nem vagyok biztos, hogy megerne-e FX-6300-ra vagy 8320-ra cserelni, vagy inkabb pofa felfuj, es uj alaplap+i5 ketszer annyiert?
Mondjuk utobbit limitalja a meglevo RAMom, amit nem szeretnek cserelni, Skylake viszont nem megy 1.5V-s DDR3-mal, igy csak valamelyik regebbi i5 szeriat tudnam hasznalni.De ez tovabbra is hipotetikus kerdes, mivel nincs gepre koltheto szabad penzem.
-
nyunyu
félisten
válasz
Departed #35355 üzenetére
En mondjuk 192 bites GTX460 768MB-rol valtanek ha lenne ra penzem, de egyszeruen vicc, hogy csak egy atnevezett 7870-bol (amit kb. 3 eve nezegettem...), meg a 128bites 960-bol lehet valogatni masfelszer annyiert, amennyibe kerult 5 eve a GTX460 768MB.
DX12??? Kell neki par ev, mire kijon ra par epkezlab jatek, masreszt max akkor vagyok hajlando Win 8.2-re valtani, ha osszeraknak hozza valami epkezlab GUIt, mert a mostani open beta az valami iszonyat katyvasz.
-
h1mpi
félisten
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
Departed #29912 üzenetére
Na ettől a tervezettől már nincs lejjebb. Játékélmeny az egekben lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Escape from Tarkov
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Windows 11
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest