-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolthee
senior tag
válasz
jano_77 #47078 üzenetére
Én eddig szerencsére (kopp-kopp) mindig normális arcokat fogtam ki.
Abbey-n fent voltam középen, de lecsúsztam a domb szélén lévő lépcsőre, ahol annak rendje és módja szerint beszorultam. Egy JT pont fent volt és szinte azonnal jött segíteni. Valószínűleg mert 2 vs 4 volt az állás az ellenfél javára.
De mindegy is, ügyesen kipöccintette a Leo PTA-met és ment Neki a "thx".
Persze mindig van paraszt is a csapatban: noob, bot meg hasonló jelzőkkel illettek. Az nem is zavarta Őket, hogy top sebzőként és egyedüli túlélőként végül lehoztam a meccset. -
zsolthee
senior tag
válasz
Patrick76496 #44541 üzenetére
Tényleg hasznos kis táblicsku...
Viszont a Mutz nincs benne illetve a Pershing is kapott azóta már egy pen buffot.
Lehet, hogy az a két dolog változatna a képen. -
zsolthee
senior tag
válasz
#84221696 #44302 üzenetére
Ezeket a replayeket feltölthetnéd, kíváncsi vagyok rá.
Nekem is volt, hogy a Mutz első 5 lövése pattant a csatában...tier8 és kisebb tankok társaságában. Legjobban akkor pislogtam, amikor egy cseh med-et nem ütött át. Messziről lőttem, élesszögben kapta el, elnyelte a lánc...van ilyen.
Szóval nincs itt semmi ördögi...lássuk -
zsolthee
senior tag
válasz
Atti777 #44101 üzenetére
Előbb a tornyot.
Nekem nagyon bejön ez az amcsi med ág. A Patton lesz az első tankom, amiben 5 skill-es legénység lesz...
Pershing-től kezdve mind megtartós vas...
Kredit termelés + további legénységi tagok képzése céljából szemezek is a SuperPershing-gel. Mennyire tudja pumpálni a kasszát? -
zsolthee
senior tag
Sziasztok!
Nem rég elkezdtem játszani a 2nd acc-omon. Próbálgatom azokat a vasakat amikkel korábban nem játszottam. A korábbi tapasztalatokkal és az itt olvasottakkal ellentétben nekem az a véleményem, hogy a BC25t és a IX-es Foch nagyon jól használható a mai napig. Utóbbit a TD-k között kimagaslóan jó mozgékonysága miatt és a franciákhoz képest meglepően pontos(!) ágyúja miatt szeretem.
A kis batmobil pedig brutál.A legénység még szedett-vedett 2 skilles csak, de az átlagos WOT képességeimhez képest hozom vele legtöbbször a 3000-es sebzést. Persze, nem nehéz ennyit a tárban rejlő tűzerő miatt, de oly sokszor vissza kell fognom magam, hogy ne rohanjak előre nagyon vele
És talán emiatt és a túlzott óvatosság miatt kaptam tegnap esti utolsó csatám során az oltást a csapatomtól: A végjátékban egy IS3 volt mellettem, a túloldalon pedig Maus+E75 páros. Sajnos nem figyeltem eléggé a lőszerekre, így a végén 2db normál, 1 gold és 1 tárnyi repesz maradt a tarsolyomban, amikor az E75 kilövése után már csak én néztem az egérrel farkasszemet.
Noob BC, csak a RW medál miatt van 8 killed...és hasonló finomságokkal illettek. Egy döntetlenre sikerült kihoznom, de bevallom, tényleg csinálhattam volna jobban ha figyelek a lőszerkiosztásra (mi a túrónak 1 tár repsz?). A végére 6k sebzés jött össze. A lényeg: ez még mindig nagyon OP kis dög. Ha sikerül türelmesen, sunyin kivárni a megfelelő pillanatot majd agresszív módon lecsapni az ellenségre vele, akkor pofátlanul tud tarolni. Imádni való.
Jelenleg az 50B-hez közelebb állok fejlesztésben mint a T57-hez. Melyikre érdemes inkább ráfeküdni? A kellemes francia csalódás és az AMX gyorsasága nekem eléggé meggyőző, ráadásul a IX-es amcsi meden még csak alap lövegem van.... -
zsolthee
senior tag
Hétvégén leporoltam a T30-at:
Más:
Arty témában már kérdeztem régebben, de most rászántam magam, hogy a tüzérek oldaláról is megnézzek néhány csatát.
Olyan vas kéne, ami nem veszi el rögtön a kedvemet és kezdők is jól boldogulnak vele. Van már kb 17k csatám, e egy kezem meg tudom számolni, hányszor játszottam artyval. Az amerikai ágról elég jókat hallok...
Meg ha valami értelmesebb oktatóvideót is tudnátok ajánlani, azt megköszönöm. Nézegettem YT-on, de a többség nem volt túl meggyőző és/vagy nagyon régi a video. -
zsolthee
senior tag
válasz
csapee #38963 üzenetére
Ahogy a replay-ek , úgy mi játékosok is különbözőek vagyunk.
Örülök, hogy Te így látod, de én sokkal többre figyelek annál, hogy hová kell célozni.
Ha csak ennyin múlna, akkor itt a többség 3000+WN8-cal rendelkezne.
Mondjuk az se mindegy, hogy olyat nézel, aki stabilan hozza a lila szintet vagy csak épp volt egy mázlis csatája és ledarálta a fél csapatot egyedül... -
zsolthee
senior tag
válasz
diegho #38932 üzenetére
Látod, ezért lenne jó, ha hozzád hasonló kaliberű játékosok streamelnének inkább.
Olyan dolgokat lehet tanulni belőle amiről Te azt gondolod, hogy másnak hasztalan,mert full alap. De nem mndig
Pár hónapja figyeltem meg egy szintén lila BC25t játékostól, hogy a letámadott IS-8-at (akkor még az volt) szemből az első lánckerék felett, a lemeznél lőtte...és sebezte:Szégyen vagy sem, de én ezt az első 15k játékomnál nem tudtam. Biztos a hasára vagy kicsit beforgatva az orrát lőttem volna.
50-120 vagy 50B replayeket tölthetnél fel...kéne "taktika" a tárasokhoz. -
zsolthee
senior tag
Emelem fejfedelem remek "e"-vel tele versek felett...de Emre mester lett? Merre tettem fejem? Mert elment mellettem felemelt szerepe. Merre lelem?
-
zsolthee
senior tag
Van olyan auto-aim mod , ami csak a tankra való kattintást segíti elő? Ha igen, honnan lehet letölteni?
A gyári nagyon retek. Beszéltetek itt a fórumon már hasonló "problémáról", ha jól emlékszem akkor csak elég a tank közelébe vinni és jobb gomb hatására ráugrik rögtön a tankra a célkereszt. Sejtésem szerint ez még nem csalás. -
zsolthee
senior tag
válasz
Szepi1979 #38314 üzenetére
Nekem az Indien jön be inkább. A top löveg kifejlesztése előtt 1 csatával meg is lett az Ász (+ replay)
Ha kihúzom vele a Leo-t akkor a RU-ból nyomom át rögtön a legénységet mert valahogy nekem sem tetszik vele a játék.
Egyébként grat! Szép!
-
zsolthee
senior tag
Már megvételkor tudtam, hogy megtartós lesz....
Jobban szeretek vele játszani mint az STA-1-gyel, mert megbízhatóbb az ágyúja. Indient 7végén fogom megvenni.Még annak van esélye nálam a legjobb 8-as med címre. Papíron elég jó.
Nektek mi a véleményetek róla? Rég játszottam vele...tornya annak is kemény? GunDep milyen? -
zsolthee
senior tag
-
zsolthee
senior tag
válasz
diegho #38027 üzenetére
Pedig nagyon fájt a fogam a 30B-re, hogy az majd mennyire pontos lesz. Az AMX30-at szidtam sokszor, de ezek szerint a papír forma nem fog érvényesülni a 30B-nél.
Kifejlesztettem a napokba, de volt egy érzésem, hogy nem kell még megvenni...
Ha a löveg használhatóságát, megbízhatóságát nézzük, akkor az STB1 és AMX30 (nem a B!) összehasonlítva milyen? Mik a tapasztalataid? -
zsolthee
senior tag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
zsolthee
senior tag
Sok rosszat hallottam a brit TD-kről, hogy milyen hajtépő velük a játék.
Már lenyomtam vagy egy tucat csatát az AT15-tel, de azt kell mondjam, pozitív csalódás.
BIA nélkül 4.3 mp alatt tölt be az ágyú ami brutális. A 226 pen meg mindenre elég. Ha az első lövés bemegy láncra, akkor vége az ipsének.
Nyilván ISU-WT-FV és hasonló szörnyeket kerülni kell és leghátulról kell vele operálni, térképet mindig nagyon figyelve, nehogy a gyors tankok gyrost csináljanak belőlünk.
Torta kis ágyú nélkül is szívás állítólag, pedig ott már töltésgyorsítóval 4mp alattvan a IX-es löveg újratöltése, ami elképesztő.
Lényeg, hogy nagyon kíváncsi leszek a folytatásra.Excelsior, garázshely: kipipálva . Azt nem mondanám, hogy örülök a járgánynak, valószínűleg megy a levesbe a mihaszna.
Másik nagy kedvenc: M46 Patton.
Papíron a szórás elég ramaty, de ha teljesen beszűkül, szinte minden lövés talál, mozgás közben is nagyon pontos lövés leadására képes.
A torony pedig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet. Szemből a lövegpajzs mellett az 50-120 normál lőszerrel belőtte. Az hittem a geometriája miatt pattogósabb, de annyira nem.Végül a napi bukta Type 59-cel.
-
zsolthee
senior tag
Gondoltam gurulok a teszt szerveren néhány tankkal mielőtt megveszem
Sorozatban lőnek a csapattársaim hátulról3 csatában egymás után!!!!
Rajtam tesztelik a nagy lövegeket: ISU, T95 ...
Mi folyik itt Gyöngyösön????
Miért ilyen frusztrált mindenki? Egyszerűen nem tudom kipróbálni a vasat, mert elfogy a HP-m még az ellenféllel történő találkozás előtt. -
zsolthee
senior tag
válasz
pintyesz #36374 üzenetére
Köszönöm az IS6 vs 112 hozzászólásokat.
Igazából még csak "kóstolgatom" őket, de egyre inkább azt veszem észre, hogy a med tankok veszik át a helyet a garázsomban. Annyira megszoktam a pörgősebb játékot velük (T34-hez képest!), hogy a nehéz tankokból is csak a szívemhez közel állókat veszem elő néha. (E5, IS3, E100, 50-100) Ez a két vas csak azért fordult meg a fejemben, mert viszonylag mozgékonyak, de sajnos elég drágák és a hosszú célzásidő ....halál...
Panther és CDC esetleg FCM jöhetne még szóba, de a franciáktól kissé tartok. Az AMX30-hoz is nagy reményeket fűztem, aztán mégsem lett nagy szerelem. Gyors, jó az ágyú, de olyan franciásan mégis sz@r.
Ahogy mondtátok itt korábban is, szór minden felé, csak oda nem megy sokszor ahova kéne. Papír teste miatt nem lehet sokáig fedezék nélkül kint lenni vele, szóval egy aim buff ráférne, vagy a szóráson kéne finomítani.
30B-je kinek van? Az ágyú azon milyen? Érezhetően jobb, vagy az is inkább az elődjére hasonlít? -
zsolthee
senior tag
Sziasztok!
Ha IS6 és 112 között kéne választanotok, melyik mellett döntenétek?
IS6:
+ magasabb ROF
+ vastagabb oldalpáncél
+ kicsivel több HP112:
+ mozgékonyabb
+ erősebb torony- és front páncél
+ több lőszer
+ 250 pen HEAT lőszer
+ 30m-rel több látótáv (bár a löveg miatt nem sokat ér)Ennek ellenére jóval több IS6-ot látni, feltételezem, hogy sokan megnyerték anno.
Kredittermelésre melyik a jobb?
Mindkettőhöz van legénységem, a kínaira igazság szerint jobban ráfér a gyúrás.
Szóval én a "sárga" tank mellett döntenék így elsőre...vélemény vagy esetleg egyéb szempont amit nem vettem figyelembe? -
zsolthee
senior tag
Ezzel a csatával meg is lett a T28
-
zsolthee
senior tag
válasz
Simi37 #35834 üzenetére
Értem, csak éppen nem azt írja, hogy foglalással nyerj...na mind1. Akkor majd jobban figyelek
(#35837) kchryss Kis különc...
Grat!
Egyébként az MT-15 küldetést sikerült összehoznom. Hemzsgett az ellenfél campelő TD-ktől: FV4202-vel szépen lecsipegettem őket.Már csak a LT vonal van...
(#35839) Simi37
Ja, tényleg... -
zsolthee
senior tag
válasz
jagada #35635 üzenetére
"Egy jó felderítő sebzés nélkül is lehet nagyon hasznos tagja egy csapatnak"
Persze, de a csata végén belelendül és nem a 10HP-n csordogáló E100 fog elindulni a bújkáló TD(k)-ért, hanem a light. Ha ügyes, akkor egyedül le is vadássza...akár csak az artykat.
"(I)sebezd le a saját életerőd amúgy is egy bullshit(/I)"
Miért is? Mondjuk vegyük az én példámat. A IX-es medek közül az E50-et érzem a legjobbnak. Az eredmény: 1895 átlagsebzés szemben a tank 1650HP-jával. A Cent 7/1 már csak épp elfogadható mert ott 1700 körüli az átlagom. Az AMX30-cal meg hiába lőttem eddig 1663-at, vérszegény ez az eredmény. Ezt sajnos tudom és hanyagolom is már egy ideje. (nem azért mert nem hozom a szintet, hanem mert a löveg franciásan sz@r).
Jól látszik, hogy igen is el kell érni sebzésben a HP-dat - de inkább egy kicsivel felette kell lenni vele - hogy azt mondhasd: "oda tettem a vasat"
De a lényeg: aktívan részt kell venni a csatában. Minél hamarabb ki kell osztani a "pofonokat", nem a végén tárazunk ki először, majd az összesítő képernyőt bámulva, a mellünket döngetve kijelentjük, hogy: "hát én sebeztem annyit amennyit kell". -
zsolthee
senior tag
Sziasztok!
Kis segítség kéne:
XVM-ben mit írjak át mire, hogy a megmaradt HP-t ne %-ban hanem értékben írja ki? -
-
zsolthee
senior tag
Nem hiszem. Te mire emlékszel?
Köszönöm, majd visszajelzek.(#35525) zolika15:
(#35528) emre: Grat!
Emlékszel még a SU-152-re? Te melyik ágyúval használtad? Sokáig fent volt a 152mm-es kályhacső, de nagyon közel kellett menni vele menni az ellenfélhez ami a gyenge páncél és a rossz DPM miatt nem túl szerencsés. Gondolom akkor marad a kisebb, 175pen/390 dmg. Vagy esetleg tipp...???
Már nagyon fáj a fogom az ISU-ra, már XP-t is tettem félre a BL-10 lövegre -
zsolthee
senior tag
válasz
szbalogh #35521 üzenetére
Én is így terveztem, amikor megláttam. Ohh, hát ez pikk-pakk meglesz..
(#35520) diegho A felsoroltak mellett még egy AMX30-am van, kínai vonalon a T34-1-nél járok csak.
(#35522) rlazol Nekem is ez az érzésem, hogy azzal tolom majd tovább, mert az alap lőszer mindent átüt és a puhatestűekre is van "opció"
(#35519) Kakumix Egyedül játszom leginkább. De ha már itt tartunk...
Itt a fórumon van még hozzám hasonlóan fordítottan összerakott egyén aki szeret TS nélkül játszani és a beszélgetés helyett csak a játékra figyelni? Ha van, akkor (küldetéstől függetlenül) szívesen gurulnék vele/velük néhány kört esténként szakaszban, leginkább tier VII-IX-ben.
WOT nickname: zsolthee -
zsolthee
senior tag
A T28 MT-15 küldetéshez van valakinek hasznos tanácsa azon kívül, hogy okozzak 2000 sebzést az ellenséges TD-knek?
Úgy érzem, hogy a legalkalmasabb talán az E50/Cent 7/1 és a T54 trio. Utóbbi a DPM+sebesség miatt, a másik kettő pedig a nagy alfás repesz miatt tűnik jónak. Nektek mivel sikerül abszolváni ezt a küldetést? -
zsolthee
senior tag
válasz
kchryss #35339 üzenetére
A prém FV küldetésen keresztül történő megszerzéséről mit lehet tudni? Meg is kell venni ahhoz a X-est vagy csak elég kifejleszteni?
Shopból biztosan nem veszem meg, annyit nem ér, akkor inkább a sima 8-as. De ha lesz egy nem túl hajtépő mission, akkor lehet megcélzom...
Az Action X viszont szimpatikus gép lesz, csak a sebességét ne nerfeljék, plíííz -
zsolthee
senior tag
válasz
jozefgucci1 #35328 üzenetére
-
zsolthee
senior tag
válasz
jagada #35319 üzenetére
Szerinted?
Az alap lőszere 268pen/390dmg, a "gold" pedig 210/480 vagy 105/480.(#35314) jano_77
Na látod, pont ezért vettem vissza a Borsót. Bár ehhez eladtam a WTE100-at, amit azóta se bánok.
Álcája kb annyi mint az Eiffel-toronyé. Én abban a X-es tankban csalódtam a legnagyobbat eddig
Azon az ágon nekem bőven elég a T8... -
zsolthee
senior tag
válasz
jano_77 #35075 üzenetére
Balta lesz az...
(#35072) nyunyu
Hasonló volt nálam is a feeling tegnap előtt. Nem akartam én semmit se duplázni, csak mentem ezzel-azzal.
12 csata zsinórban bukta, de nem is az eredmény zavaró. Mintha erre játszott volna a csapat szándékosan: folyamatosan lemorzsoltak minket. Végül ST-I törte meg a jeget a 13. menetben.
Tegnap szintén az ruszki vas volt a nyerő, de kb 6. csata után ki is léptem. -
zsolthee
senior tag
válasz
#43783936 #34993 üzenetére
TK helyett:
Múltkor 9-es VK-val mentem egy klasszikus HT helyre ahol egy T25/2 gondolta, hogy beáll elém és majd Ő izmozik. Nem lőttem ki, mert több hasznot láttam abból, ha pajzsként használom majd a roncsát. Többszöri figyelmeztetés után sem vette a lapot, így amikor már csak egy lövésre volt a haláltól, beleálltam a hátuljába.
Tudom, nem szép de ez van. Finoman még koccantottam is, hogy érezze, nem jó helyen van. De aki nem ért a szavakból esetleg tanul a hibáiból. Ha az sem, akkor meg úgy is mindegy.Egyébként nincs hír egy új tutorial-ról, ami nagyobb hasznára válhat az újoncoknak?
-
zsolthee
senior tag
Nem kicsit beteg.
Vesztes csata után fejére húzza az AMX-et és a járókelők között rohangálva bosszúból kitáraz a járókelőkre !?..mint egy Batman rajongó
-
zsolthee
senior tag
válasz
MinionFlasH #34905 üzenetére
Alig van 7-es tankom, gondolkozom, hogy visszaveszem az IS-t.
Melyik ágyúval használod?Szerk.: az alapsebzés értékéből rájöttem...
-
zsolthee
senior tag
válasz
Diarmand #34826 üzenetére
A videot csak azért tettem be, hogy a DPM-et prezentálja. Nyilván lököttekkel volt tele az ellenséges csapat és etz szépen kihasználta a srác.
Ebben sajnos igazad van: a nem létező sebessége a hátránya az FV-nek. Viszont ehhez már idomultam valamennyire a 7/1-nél. Sokkal inkább az a fránya 10mp reload miatt fogom eladni a 9-est és cserélem a X-esre.(#34828) Tomi0703
Igen, az a nevem a WOT-ban is
Ha csak egy szót írtam ami "a"-val kezdődik és "d"-re végződik akkor az arti volt. Ha egy választékosabb összetett mondat, akkor agyhalott csapattagoknak szólt. Bár én két csatára emlékszem aznapról azon a pályán és ott viszonylag sikeresek voltunk, még ha ki is kaptunk. De ha te mondod...Egymás ellen voltunk legalább
-
zsolthee
senior tag
válasz
szallasi007 #34822 üzenetére
Először is köszönöm Neked és jr1994 kollégának is a részletes bezámolót.
Az igazat megvallva a 7/1-nél már valahogy megszoktam a lassúságot és az E50-nél sem annyira zavaró számomra (Valószínűleg a mostani sok T34 csatám miatt érzek így
). Viszont most, hogy számszerűen is összevetettem a DPM-et, azt kell hogy mondjam, beruházok erre a X-es medre.
az elődjénél is csak az zavar, hogy technikailag tudnám tartani a pozíciómat míg egyszer csak jön egy assault med és körberöhög, hogy ~10mp-ig töltök. A Cent 1-ről örökölt ágyúval azért okoztam sokszor bosszús pillanatokat az ellenségnek mert a 220-as átütés egy kilencesnek közepes tanknak nem kevés. Az alacsony alfát meg jól kompenzálta a brutális DPM. Ha jól emlékszem olyan 4.5 mp alatt töltődött be a lőszer...
Legtöbbször ugyebár domb mögül operáltam vele és a bátor jelentkező azt gondolta, hogy felülről szépen rám ront. Csak amikor kapott egy track+dmg-et és nem tudott onnan elmozdulni miközben párolgott a HP-ja, jókat röhögtem magamban.
Lényeg, hogy az FV-már már hatékonyan lehet támogatni a csapatot, mint ahogy azt a mellékelt video is jól mutatja. 2 perc után már kiosztott ~4000 sebzést.
Azt hiszem pár napot még elgurulgatok a T34 + 7/1 párossal, aztán ha belefutok egy jó akcióba, akkor meg is veszem. Jut eszembe: a 215b is nagyjából 7 mp körüli tölt be ami több mint elfogadható részemről. -
zsolthee
senior tag
válasz
szallasi007 #34817 üzenetére
Én már fél úton járok a X-es FV med felé, de tartottam eddig attól a toronytól. Tényleg sokkal jobb mint a 7/1? Mi a személyes tapasztalataid egyikkel és másikkal?
-
zsolthee
senior tag
Kár volt eddig várnom a kínai közepes ággal.
Első csatában is kb ugyanennyi sebzésem volt és pont ezen a pályán.
5. kör ászra sikerült. -
zsolthee
senior tag
válasz
jozefgucci1 #33997 üzenetére
Gartula!
Egy hete lett meg nekem is az Ász, de kb 1k-val kevesebb sebzésre.
Szép volt! -
zsolthee
senior tag
válasz
jozefgucci1 #31687 üzenetére
Grat!
Nincs kedved egy Stug LT15 küldetést megcsinálnod?
-
zsolthee
senior tag
-
zsolthee
senior tag
válasz
jozefgucci1 #30592 üzenetére
Skilek:
parancsnok: 6 érzék + repair + camo
lövész és vezető: "kék" skillek + repair + camo
töltő:biztonságos elhelyezés vagy ha gyúlékony akkor tűzoltás + repair + camo -
zsolthee
senior tag
Prémium tank akció volt vagy lesz mostanában?
SP érdekelne. -
zsolthee
senior tag
válasz
Djuree #30522 üzenetére
Remélem EZ meghozza a kedvedet a további játékhoz...
Egyébként tényleg "muszáj" megszokni mert ez gyakorlatilag egy baby Leopard.
Ha a papír formát nézem, akkor csak a kedvezőtlenebb MM besorolás szól ellene (vs Indien Panzer) meg a kisebb átütés. De azért ez csak egy light, így remek mobilitással azért kompenzálva vagy. Meg ha jól tudom a könnyű tanoknál meg marad a lövés utáni álca bónusz is, ugye?
Amikor először játszottam a Leo1-gyel, nem fűztem hozzá sok reményt, de az első csata után rögtön must have tank lett belőle.
Jó lesz az, ne add fel.Ha elérek odáig nyomunk mi is pár ilyen csatát...
-
zsolthee
senior tag
válasz
MinionFlasH #30268 üzenetére
Én is csak megerősíteni tudom:
JT 8.8 - Megbízható az eladó
Mindössze 2 órát kellett várnom!
Vegyétek amíg van!Kösz a tippet MinionFlasH!
-
zsolthee
senior tag
válasz
mcwolf79 #30002 üzenetére
Ne is mond...
Zárásul ezt az ász csatát hagyom mára. Nagyon bukta szaga volt
Komolyan azon gondolkoztam az elején, hogy hátra fordulok és kilövöm a p..cs@ba az E75-ünket.
Az volt a szerencséje, hogy sebzett rendesen -
zsolthee
senior tag
Az a vaksi vasvödör?
Mire észbe kap, elfogy a HP-ja.Egyébként kicsit talán jobb lesz mint a Tigris. A páncélja ha nem is vastag, legalább döntve van.
Ha jól veszem ki az ábrából akkor a mozgékonyságán javítanak picit.Gondolom akinek már ott figyel a garázsban, csak az utódot kapja meg ingyen, a prémium Béláért meg lehet szépen csengetni az aranyat / kp-t... ?!
-
zsolthee
senior tag
Ha másra nem, kredit farmolásra megtarthattad volna.
Mostanában a T34-gyel bukó csatáim vannak.Volt, hogy egy sebző lövésnél több nem jött össze mert addigra lemorzsoltak: +20e kredit
Szintén vesztes csata, a végsőkig küzdöttem, ~3000dmg és több mint 80e kredit lett a vigaszdíjam.
De látom múlt időben beszélt már a szerkezetről, így már mindegy... -
-
zsolthee
senior tag
Cent 7/1-gyel mekkora az elfogadható átlag sebzés ha még csak a IX-es ágyú van rajta?
-
zsolthee
senior tag
Az ON topicból beszúrom ide is.
"Szandúbúdzsigé"... probably the greatest ELC AMX player in the world(#29439) mcwolf79
A 400-as alfa egy X-e heavy-nél nem túl félelmetes.
Akár a Centurion 7/1 a IX-es ágyúval. Folyamatosan láncon tartok és csipegetem az ellenséget.
Néha az az érzésem, hogy nem veszik komolyan a 4.8mp-es újratöltést.Egyébként gratulálok! Szép eredményt!
-
zsolthee
senior tag
válasz
nero2006 #29367 üzenetére
A legfontosabbak szerintem:
zoom
térkép mod,
hitlog - kitől kaptad a sebzést és mennyit.Én ennyivel használom, de népszerű még az XVM is.
Nem tudom mennyire vagy kezdő, de ha már van hatodik érzék a parancsnoknak, akkor egy ideig jó szolgálatot tehet a kis égő, ami annyi ideig világít amíg spoton vagy. Később elég lesz ha csak felvillan
-
zsolthee
senior tag
válasz
MinionFlasH #29338 üzenetére
BIA ok. Viszont a "dobókocka" helyett én javítást adtam volna a parancsnoknak.
Mondjuk azt ráérsz cserélni ha már az 5. skillt gyúrod, mert akkor a serszámos láda helyett beteheted a ventit és akkor a legények fullon javítanak .
Én szemlély szerint a IX-es JT-et nagyon utálom. 2x vettem meg, annyiszor el is adtam a francba.
2 skill-el tohonya dög volt, az UFP-et a kilencesek is belövik mint a huzat. Csak a löveg látszódjon ki?Nem nekem való.
A prém JT jobb agilisebb valamennyivel?
Anno gondolkoztam, hogy kredit farmolásra jól jönne, de lebeszéltem magam. Inkább 100x a T34 -
zsolthee
senior tag
A két tank között van valami érdemi különbség?
Ha nincs, akkor csak az egyiket fejleszteném ki aztán lépek tovább. E8 esetleg?
(Amcsi nehéz vonalat már korábban kipipáltam) -
zsolthee
senior tag
A konkrét a számok engem is érdekelnének mielőtt nekiugrok a 121-nek.
-
zsolthee
senior tag
válasz
diegho #28529 üzenetére
Most, hogy említetted, kipróbáltam a 121-et.
A Leopardhoz képest betonba öntött acélcső az ágyúja, de legalább nagy az alfa és használható valamennyire a páncélja. Legutóbbi csata során a végjátékban kimentem szándékosan a WTE100 elé, úgyis csak 1 lövésre van a haláltól. Úgy pattant le rólam mint a huzat. Lehet, hogy RNG, de a semminél jobb.
Mennyire rögös a 121-ig az út ha a 110 már fullos?
Ebből a szempontból a Leo a másik véglet. Ma el is határoztam, hogy ráállok arra a vonalra, mert egyszerűen a legjobb med számomra (nem mondhatom, hogy OP). Papír testben tökéletes ágyú remek agilitással és álcával. Most tanulgatom teszt szerveren a közepes vasakkal (tierX) a játékot, de ezzel a kis német görccsel Airfileden úgy összelőttem 5000dmg-et, hogy még én is meglepődtem.
23 csata alatt 2100 az átlagom vele, de ha jobban odafigyelek, hozható a 3k is. Nem sok tudom, mert amikor az előbb említett 5k volt, csak egy szerény 3rd class-t kaptam.
Lényeg, hogy nagyon élvezetes vele a játék. Aki szereti a Cromwell és még nincs meg neki a X-es Leo, hajrá! -
zsolthee
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #28284 üzenetére
Minek nekünk Moody's, a WG megoldja..
-
zsolthee
senior tag
AMX 50 100 -ban új legénység van. Mit javasoltok skill-leosztásnak illetve felszerelésnek?
A lőszerrekesze tényleg nagyon sérülékeny?
Az én elképzelésem:
Cmdr: Sixth sense, BIA, repairs, camo
Gunner: repairs, BIA, Snap shot, camo
Driver: repairs, BIA, Smooth ride, camo
Radio operator: repairs, BIA, Safe stowage, camo+venti, célzásgyorsító és szerszámos láda (az elején) vagy távcső.
-
zsolthee
senior tag
válasz
lacibacsi #28126 üzenetére
A 9.8 teszt szerveren ott van még a "Béla" vagy már lecserélték?
"Are presenting you a heavy German tank level 9 Mauschen, which will appear in the update 0.9.8."
Nem örülnék ennek a változtatásnak.
-
zsolthee
senior tag
válasz
MinionFlasH #28120 üzenetére
"OP" vagy "nekem fekszik ez a vas" nem ugyan az.
Szovjet ágon nekem csak a T54 marad(t) meg illetve egyszer visszavettem valamiért a tier5 T34-et.
De mai napig med-ek közül a Cromie a király, mondom ezt úgy hogy inkább HT és TD párti vagyok.
Feladatát jobban ellátja, gyorsan odaér bárhová és a magas DPM + jó átütés veszélyesé teszi a hozzáértő kezekben. Ha nem noob a csapat 90%-a, akkor még én is tudok 2 tierrel magasabbak ellen érvényesülni. . A legénység első skillje kb 75%, (előző banda már a Centi1-ben van) de így is bátran használható az autoaim mozgás közben...sokszor betalál. Engem nem sikerült meggyőznöd.
Peace! -
zsolthee
senior tag
-
zsolthee
senior tag
-
zsolthee
senior tag
válasz
#43783936 #27663 üzenetére
"És még ott van a "vaklőszerrel" lövés is"
Akkor nem csak nekem szúrja a szemem. Igaz, kihagytam 2-3 frissítést, de viszonylag közelről beszűkült célkereszttel olyan lövések mennek mellé HellCat-tel, hogy...
Pedig annyira nem vagyok béna vele, tudom mire képes a nerf óta... -
zsolthee
senior tag
válasz
bluyoo #27266 üzenetére
Sebaj, legalább lesz kihívás. Mondjuk láttam olyan feladatot, hogy a szakasznak a csapat által kiosztott teljes dmg 30%-át kell kiosztania. Na ha ez egy emberre marad...
Csak ne legyen követelmény, hogy életben is maradjak
Srácnak mekkora mákja volt
...Epic blind shot
szerk.: Mikor várható a módosítás? Következő patch alkalmával?
-
zsolthee
senior tag
Az egyéni küldetésekbe mi a ráknak tettek be szakaszban teljesítendő feladatokat?
Remélem ezen változtatnak... -
zsolthee
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest