- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
unravel
őstag
-
unravel
őstag
Hol teremnek a győzelmek?
Winréten. -
unravel
őstag
Üllői út (1956)
IS3 -
unravel
őstag
-
unravel
őstag
válasz
Angel1981 #28962 üzenetére
Hétvégén mentem pár meccset.
Egyiken bocsánatot kért a csapattárs, hogy kilőtte előlem az artit.Nem értettem. Azé a kill aki megszerzi.
Másikon meg gratulált az ellenfél-scout, hogy pillanatok alatt megsemmisítettem.
Szóval vannak lyófely játékosok.Ide meg néhanapján benéztem mosolyogni
-
unravel
őstag
miazadinamikusszakasz?
-
unravel
őstag
-
unravel
őstag
-
unravel
őstag
végre elértem a narancssárga színt
-
unravel
őstag
Vezet arról valaki statisztikát, hogy egyes témakörök milyen gyakorisággal térnek vissza? Mi az ami a leggyakrabban kerül újra és újra és újra terítékre?
Pl. a "júj de szar játékos, nem tudom mit élvez benne" se lehetett túl régen. -
unravel
őstag
beleolvasgattam kb az elmúlt 1 hét irományaiba
hogy lehe hogy nem unjátok a játékot ?! -
unravel
őstag
aludjál, ne csak a tankjaidat nyomogasd
-
unravel
őstag
felröhögtem
-
unravel
őstag
-
unravel
őstag
válasz
vandeminek #19494 üzenetére
"Persze, meg most az a baj, hogy Neked semmi sem jó
"
Ez így van."Mint látod nem voltam ügyetlen a csatában, mégis 3 perc alatt lealázott az ellenfél."
Persze, hogy láttam. Gratulálok, ügyes voltál. De azt lásd, be hogy ide többnyire csak a jó eredmények kerülnek ki, olyat még nem láttam, hogy "basszus, nem sebeztem". 3 perces alázásról pedig ..... van ilyen ... olyan is hogy te a győztes csapatban vagy. -
unravel
őstag
válasz
vandeminek #19488 üzenetére
Ez ilyen. Ezek rendszeresen előkerülő témák. Lesz olyan is amikor az ellenfélnél van a teamkill. Akkor meg az lesz a baj, hogy nem te szerezted a fraget, lol.
-
unravel
őstag
ma eddig bármilyen tankkal megyek
10 lövésből :
6 pattan
2 kritikus
1 szellem
1 föléUNINSTALL megint
-
unravel
őstag
hol találom mikor volt az utolsó csatám?
-
unravel
őstag
Héló!! Jobbkéz!
Tök rég játszottam ... megnézem maradt-e még prémium nap.
-
unravel
őstag
-
unravel
őstag
-
unravel
őstag
valaki sértve érzi magát...
-
unravel
őstag
válasz
Enzolord #18450 üzenetére
Nem. Százmillió oka lehet.
(#18444) jano_77: neked 10 hozzászólásból 9 az, hogy nem megy a játék vagy valami nem úgy működik ahogy te szeretnéd, még a legapróbb dolgok is.
(#18460) Magany: Nem, nem fair. De nem tudsz mit csinálni csk reportolni ha nincs admin ismerősöd lol...vagy hagyod a francba úgyincs sűrűn ilyesmi....
---
haha...Jó olvasni a sírásokat
Minden sírótéma rendszeresen visszatér. Holnap lesz a : "Ma se lehet nyerni"
-
unravel
őstag
Tony Hawk's Pro Tanker -
unravel
őstag
-
unravel
őstag
-
unravel
őstag
válasz
rlazol #18334 üzenetére
"Amúgy te miért véded? az egyetlen, amit tudsz róla, h gyerek, és ez nálad jogalapot biztosít arra, hogy védd. Nevetséges."
Érteni szerettem volna miért olyan jó poén kicikizni. A gyerekek többsége ilyen."Troll vagy, ahogy a többiek is mondják, hiszen egyetlen dologba kapaszkodsz, az érvekre nem válaszolsz."
Szinte mindenre válaszoltam, de most már mindenki engem akar és egyre nehezebb."Részemről a téma lezárva."
Ámen -
unravel
őstag
válasz
rlazol #18330 üzenetére
"elég baj, ha szerinted értelmesnek tűnt."
az nem, hogy elkezdett ész nélkül reportolni...de biztosan te is csináltál már ilyet...
esküszöm ide kéne hívni a srácot, hogy megtudja, hogy róla van itt szó és megvédhesse magát.scyllarus:: nem szabad ennyire vérkomolyan venni ezt a játékot.
-
unravel
őstag
"válaszoltam, csak úgy tűnik átsiklottál felette."
uhh, tényleg."számoljon azzal a következménnyel, hogy páran kritikával fogják illetni"
Pedig szinte biztos vagyok benne, hogy te is cikinek érzed beszólni egy kiskorúnak úgy hogy nem is tud róla csak most már szégyellsz bocsánatot kérni."a kritikát jogosnak érzem."
Nem jogos. Életkorához képest értelmesnek tűnik. Játékmódja pedig: így játszanak a nagyon fiatalok."Szegény JacquelineX...."
A ZsáklinIKSZ jelenséget soha nem értettem. Azt sem, hogy mikor századba belép egy lány akkor szinte mindenki elkezd neki pitizni...lol. -
unravel
őstag
Százezer százalékig (!!!) biztos voltam benne, hogy erre:
"Mit gondolsz azokról akik lehülyéznek egy kiskorút mert nem ért vagy nem jól csinál valamit?"
nem fogsz válaszolni és helyette a neved kifigurázására fogsz rámenni, kedves imre."nem értem mit nem lehet ezen felfogni"
pedig tényleg nem értem. és szerintem senki más sem."erős a gyanúm hogy csak kötözködni akarsz"
te kötözködsz egy kiskorúval úgy hogy nem is tud róla és megvédeni sem tudja magát. -
unravel
őstag
"csekély értelmű"
Hangjából ítélve 8-12 éves lehet. Mit ártott neked, imre? Mit gondolsz azokról akik lehülyéznek egy kiskorút mert nem ért vagy nem jól csinál valamit?"Onnét kezdve ha valaki elfogadja a felhasználási feltételeket megszűnik gyerek, apa, anya nagypapa lenni."
Szépen kérem a jelenlévőket, segítsenek ezt értelmezni. Nem akarok megszűnő apa lenni. -
unravel
őstag
Feltűnt , hogy egy gyereket cikiztek?
-
unravel
őstag
1956
-
unravel
őstag
válasz
mefistofeles #18157 üzenetére
"Szerinted melyiket jobb érzés megszerezni?"
Nem tudom, két teljesen különböző játékos vagyunk...Nem szoktam ennyire belemélyedni a medálokba, örülök ha kapok és félévente megnézem, hogy mégis mik vannak...Kis túlzással nekem ugyanannyi értéke van a Pacsuccccsi medálnak mint a Sebezdahápédatnak.
Ha becsúszik egy Tank ász azt észre szoktam venni és szeretem kapni.
-
unravel
őstag
válasz
mefistofeles #18152 üzenetére
"De most őszintén, hány meccseden nem lövöd meg a HP-d?"
Fogalmam sincs."Egy ilyen kitüntetés (plecsni) valami extrát kéne, hogy jelentsen."
Dehogy...Minél több van annál jobb...Nem fog zavarni ha sok összegyűlik...."Az ha 10 ből 9 meccsen megkapja szinte mindenki az tökéletesen elértékteleníti......."
Ez nem ilyen egyszerű...Nézz meg egy meccs összesítőt...van benne bőven aki nem kap plecsnit...a "szinte mindenki" az nagyon erős túlzás...Kapsz valamit és leszarod...nem túl helyes mentalitás... -
unravel
őstag
válasz
Antonius1978 #18147 üzenetére
"Ez is egy jo mero hogy kb milyen jatekos vagy, nemde ?"
Így van..Bárkinek lehet 0 sebzéses köre...Szóval nem hülyeség ez. -
unravel
őstag
-
unravel
őstag
válasz
mefistofeles #18125 üzenetére
Nekem olyan kéne amikor nincs időm belépni akkor is gyűljön az ikszpé.
-
unravel
őstag
Aztaaa, EBBE mennyi meló van .
-
unravel
őstag
-
unravel
őstag
válasz
Bingisz #17892 üzenetére
Ez jogos. Ilyen esetben is lehetnek jó megoldások.
- ráklikkelni , hogy segíts
- tolatni és mögébújni és ezzel jelezni, hogy most ő jön
- kitolni
- vagy cseten írni neki, hogy mehetszAki pedig érv nélkül kezdett vagdalkozni annak kívánok kellemes és jobb időtöltést délutánra, mint itt lehurrogni a hozzászólásokat.
-
unravel
őstag
-
unravel
őstag
tudjátok mit nem szeretek a wotba'?
ha valakinek nem sikerül egy csata azonnal elkezdi hibáztatni a legelső csapattársat akit meglát. lol. -
unravel
őstag
-
unravel
őstag
World of Warships - Newest gameplay trailer
[link] -
unravel
őstag
válasz
Patrick76496 #17522 üzenetére
"Ezt a képet hol találtad?"
ITT. Ő pedig a hivatalos fórumon találhatta.Stronkholdozni jó? Milyen tierrel lehet? Megfelelő ellenfelet dob általában a gép?
-
unravel
őstag
válasz
#40993792 #17500 üzenetére
"Bírom az ilyen kihegyezett végjátékot, felér egy adranalinbombával."
Tegnap volt egy olyan, hogy hárman maradtunk a végjátékra (2 heavy + én hellcattel) mindannyian nagyon kevés hp-val.
Az ellenfélnél a VK elszaladt foglalni (oh shit), a pálya másik végébe pedig az ellenfél 2 heavyje próbálta kivárni a döntetlen..vagy nem tudom mit akartak.
50 másodperc volt hátra.
...
...
...
Nyertünk(és még maradt is 5 másodperc a csatából)
A században lévő 8-12 éves gyerekek sikítottak örömükben -
unravel
őstag
A leggyakrabban előforduló szavak a cseten 4500 csata alatt
-
unravel
őstag
kv1s-ben harcolok az is2-vel a sarkon. közben szurkolok, hogy a hegyen öten lenyomják a su122-44 -t.
15-1 -re nyertünk. ki halt meg tőlünk? eltaláltad. -
unravel
őstag
válasz
Patrick76496 #17450 üzenetére
"Mi az a század? Még mindig benne van a játékban?"
Persze, hogy van. "Halani kötelezö" és nem árt ha van MICRO.
-
unravel
őstag
válasz
#21346560 #17411 üzenetére
Nem rólad van szó. lol.
Próbálok nektek magyarázatokat adni mitől lehet valaki piros. . Pl. ha meló után fáradtan stock tankkal szakaszozik a tomató haverjaival.
Szóval szerintem tök fölösleges belinkelni egy játékost és melléírni hogy "jézusmária". Bár ez itt az offtopik, itt mindent lehet. Csak nem értettem, hogy miért. Na mindegy. -
unravel
őstag
Múltkor láttam itt egy ki tud rosszabb statú játékost linkelni játékot.
Azt vegyétek figyelembe, hogy a linkelt játékosokról semmit nem tudtok. Pl: mi a kedvenc tankja, milyen hardveren játszik, kikkel játszik, melyik játékmódban. Ezek (is) nagyban tudják befolyásolni statisztikát. Pl: ha valaki tomatókkal megy században artyval...naugye. -
unravel
őstag
válasz
mefistofeles #17281 üzenetére
"Azért aki azt mondja, hogy a wotban random vagy véletlen vagy mi a frászkarika van az nem igazán van tisztában a matematikai alapokkal."
Nincs véletlen. Körülbelül 65871574658 dolgot tudok felsorolni ami beleszólhat a végeredménybe.
-
unravel
őstag
-
unravel
őstag
-
unravel
őstag
-
unravel
őstag
-
unravel
őstag
-
unravel
őstag
Great European Random No. 13
Zolika_tm (T95) yolo -
unravel
őstag
Fú, egész hónapban nem lőttem annyi pattanást mint ma
S amíg a lepattanókat lőttem nem győztem figyelni mennyire húz el az ellenség az eredményjelzőtáblán. Gyűltek a vereségek és egyre flusztráltabb lettem. Akármilyen statisztikájú játékosok voltak az oldalakon, MINDEN meccs bukó lett.
Elértem a holtpontot mikor az artyt se tutdtam sebezni.
Aztán már végleg nagyon koncentráltam a győzelmekre. Nem is értem, hogyan sikerült visszahozni 50re a napi győzelmi százalékértéket. -
unravel
őstag
válasz
Flayer #16381 üzenetére
"Az xvm jóslat tényleg szokott meglepetéseket okozni ez biztos!"
Nekem ki van kapcsolva a százalékjóslás. Egy kezdő is látja x csata után az esélyeket ha ránéz a minimapra, a tankok poziciójára és hogy milyen harckocsik élnek még. 1 másodperc alatt megsaccolható a győzelmi esély."Amit viszot mostanában észrevettem a tomato játékosok megtanutak néha együtt támadni"
Képzelj el egy trollágyús, top tier nehéztankot egy meccsen. Tegyük fel, hogy jó irányba megy, ahova heavyvel menni kell. Akárki vezeti, akármilyen színen, neki tenkintélyének kell hogy legyen a darálóban, mert senki nem szeretné hogy eltalálja. És ha támogatom őt, akkor még veszélyesebb.De az a legszebb, hogy minden csata más és más. Nincs az, hogy csak lila nyerhet, hogy az összes lengyel béna, stbstb ki tudja milyen fura elméletek vannak még...Alapszabályok vannak amiket jó ismerni. hogy pl: meccs legelején nem rohanunk neki egyedül 15 tanknak. nem scoutolunk lassú heavyvel a semmi közepén.
hogy -a legtöbb esetben- nem árt vigyázni az életerőre bármilyen tankban ülünk. stbstb ti is tudtok ilyeneket.
Na de nem okoskodni akartam, hanem az eddigi észrevételeimet leírni.
-
unravel
őstag
válasz
mefistofeles #16363 üzenetére
"Nos ha nem legalább szakaszban játszol akkor erre roppant kevés esélyed van"
Nálam ez nem volt törvényszerű, volt amikor szakaszban jöttek a jobb eredmények, de volt amikor sorozatos bukás volt a szakasz is."Tudod mennyi a mai win rátám? 16,6%!"
Ilyenkor töröltem a játékot és próbáltam magyarázatot találni mert nem értettem mi van.és meg lehet találni az okát.
szerk: valami ilyesmi ahogy bullseye írja. csak azt se tudom mi az a 215B 183.
-
unravel
őstag
válasz
mefistofeles #16358 üzenetére
"ha te ekkora király vagy"
ez nem igaz."a te teljesítményed egyáltalán nem számít abban a mindenáron győzelemben? Akkor végül is a többiektől várod el, hogy lehozzák a meccset?"
Nemnemnem.Nyilván az is célom, hogy sokat sebezzek és sokáig életben maradjak. A hangsúly azon van, hogy közösen nyerni az mm által adott társakkal. Lehet az a magyarázat, hogy több tankot ismerek mint régebben és emiatt jobban tudhatom mint régebben hogy kit rohanhatok le, kitől kell elszaladni, melyik társ mögé bújhatok ha baj van stb stb.
"milyen a győzelmi arányod?"
Már ostromlom az ötvenegyetDe ha így haladok akkor egyre gyorsabb lehet százalék növekedése. Ez most a cél.
szerk: van olyan hogy feltolom a heygre a nálam lassabb tankokat hogy legyen segítségem
ritkán van hogy ellenkeznek, sokszor megköszönik. ez még eszembe jutott.
-
unravel
őstag
válasz
mefistofeles #16356 üzenetére
"hadd bosszankodjak már"
Nyugodtan! Majd megnyugszol. Én olyankor uninstallálni szoktam.
Azóta egy szemléletváltáson estem keresztül..lol..és rájöttem, hogy minden csatában csak és kizárólag a győzelem jöhet szóba, az én teljesítményem másodlagos. Az lett számomra fontos, hogy sikerre segítsem a csapatot ahogyan tudom. [link] És tök jó mert ma is legalább két meccsen megköszönték a segítséget.
-
unravel
őstag
válasz
dfsz34 #16341 üzenetére
"legtöbb ember még arra sem méltatja a gondolatod, hogy megfontolja, csak jó van az úgy, jáccá vele így, minek rinyálsz, kb ez a gondolkodás"
Pedig te most 'rinyálsz' és nem gondolkozol.
Rinyálsz mert: felbosszant egy szimpla leosztás amit a matchmaker dob.
Nem gondolkodsz mert: képtelen vagy befogadni, hogy vannak gyengébb képességű játékosok is.
Utána pedig felvázoltál egy szélszőséges esetet ami ezer csatánként fordul elő. Az már no comment. -
unravel
őstag
válasz
mefistofeles #16335 üzenetére
Ha már focis példát hoztál, a labdarúgásban is sokszor előfordul, hogy jobb csapat ellen kell helytállni. A ma esti vb döntőn sem fogják megbeszélni hogyan osszák el igazságosan a technikásabb játékosokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Honda topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Gaming notebook topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest