- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
válasz
robogo81 #51077 üzenetére
Az a játék valószínűleg olyan torzszülött lenne, hogy 10-nél több ember nem játszana vele. Nekem már az elég lenne, hogyha a wg vagy átalakítaná a sebzés modellt vagy bevezetne még egy játéktípust ahogy a war thunderben van/volt. Igazából engem csak az rng mértéke b@sz fel a játékban. A szóráskép sok tanknál undorító plusz a bemakkolt rng találat esetén, hogy most átütötte-e a páncélzatot vagy sem és hogy mekkora szórás a dmg is. A szórásképet szerintem lehetne nyugodtan felezni, az rng-t szintén.
-
szallasi007
őstag
válasz
robogo81 #50645 üzenetére
Olvastam én is erről a HP emelésről de sajnos nekem ez nem segít.
Egyszerűen nekem a tier 10 nem áll kézre.
Tier 9-ig teljesen jól megy a játék viszont felette mintha nem menne. Obj 260-hoz 1 éve próbálom megcsinálni az utolsó küldetéseket és nem megy. Igazából ha lenne más játék ami le tudna kötni ilyen hosszú ideig már rég abbahagytam volna ezt a csodát. -
rlazol
veterán
válasz
robogo81 #50449 üzenetére
ne haragudj, de egy kukkot nem értek abból, amit írtál.
Hol van az eredeti szöveg?
Én csak ezt látom: [link]
Kifejezetten azt írja, hogy kapunk tokent, ezt miért ne írná ki? Ehhez szokott lenni küldi is.
arra a részre gondolsz, hogy:
"Because of technical limitations, the mission will be unlocked manually, which may take up to the next working day, depending on when the goal was reached." - és honnan tudjam, hogy a 6millióhoz képest hol vagyunk?
az oké, hogy az összesített eredmény csak naponta jön, de az egyéni? Nem mindegy, hogy 74 tokenem van vagy 75. -
benvolio
őstag
válasz
robogo81 #50290 üzenetére
Délelőtt semmi problémám nem volt, most beléptem és szaggat. Afterburner-el kiderült, hogy a GPU sz@rakodik, nálam a reset nem segített. De biztos, hogy driver probléma. Ránéztem a win frissítésekre és volt lehetőség net.framework update-re.(win7-em van) Frissítettem, beléptem és most jó. De akkor is furcsa, hogy miért volt jó délelőtt, délután meg nem. Na mindegy, játszok aztán meglátom lesz e még anomália.
-
SoulReaver
veterán
válasz
robogo81 #50234 üzenetére
Magában a játékmenetben vagy 3 hibát fedeztem fel...
Nincs találat jelző hang, amikor sniper nézetben vagy. Kergettem egy 10-es lightot, az meg beállt egy afk td mögé, bőven látóhatáron belűl voltunk egymásnak, de a td nem jelent meg és csak néztem, hogy az összes lövésem elnyelődik...
A harmadik hiba, hogy nagyon sok papír tank tud most már pattintani. Arta, bc, stb...
Szép amúgy a játék, 1-2 mapnak a zenéje kifejezetten tetszett. Nagyobbnak tűnnek most a pályák. Az új pálya kifejezetten tetszik.
-
rlazol
veterán
válasz
robogo81 #47132 üzenetére
robogo81 - ez szép álom, de túl nagy erőforrás lekötését kéred a szolgáltatótól, amiért nme lát közvetlen bevételnövekedést.
benvolio - ez rinya. Nem kell hozzá pénz, hogy prém tankod legyen, a gyenge játékkal is megszerezhetőek közül a Dicker, a ToG és az FV is elég rendesen hozza az ezüstöt. Ha a drága goldlőszeren/pótellátmányon múlik neked a jobb eredmény, be kell vállalni +X csatát velük és kész. Még a legénység is fejlődik. A pótellátmányt én is megpróbáltam, szerintem nem éri meg az árát, nagyon kevesek tudják csak kihasználni és ők se minden csatában. Kb. olyan, mint egy látótáv növelő skill: néha baromi jó, hogy van, de sokszor nem befolyásol semmit. Viszont hányszor láttam már lila játékost egy lövéstől full hp-ről porig égni, mert ellátmány volt nála tűzoltó helyett.
... A T55A TD15 küldijét is egy ilyen OBJ 430II-nek köszönhetem.
lacibacsi: persze, hogy nem. Ez egy figyelmeztetés és egyfajta lelki hadviselés, nameg PR manőver. sose tudjuk meg, mi alapján választották ki ezt a 3k-t. De lehet, hogy lesz folytatás. És mivel van lista, illene tiszteletben tartani, függetlenül attól, hogy mi szerepel rajta és mi nem.
-
válasz
robogo81 #46888 üzenetére
Ennyi? De akkor a wg miért engedi meg a +/- 3 tiert? Én is szoktam ilyen platoonokkal menni, hogy én pl tier 6 a másik tier 8-al jön,és minket is folyton reportolnak. Oknak ugyanezt hozzák fel mint te, én meg leírom nekik hogy a wg engedi, hisz erre lett kitalálva ez a szabályzat. Vagy tévednék?
-
kchryss
veterán
válasz
robogo81 #46511 üzenetére
Torony tetejét kell lőni és a kupolákat. Úgy célozd be a kupolát hogy alá is mehessen akkor nagyrészt jó helyre megy. WZ111-gyel volt hogy 4-ből 4x bevertem így. Ha viszont ő van magasabb pozícióban akkor nehéz eltalálni, olyankor a hasa alja lőhető be 45% hatékonyságban.
-
lacibacsi
addikt
válasz
robogo81 #46144 üzenetére
Van, de Csak saját felelősségre!
Voltak mellé lövéseim és nem sebzők is. Semmi különös, inkább szerencsém volt.
Mielőtt a prém lőszer használat miatt megszól valaki, csak annyit mondok: az vesse rám az első követ, aki ezzel a tankkal BT-10-ben nem only-gold üzemmódban megy! -
rlazol
veterán
válasz
robogo81 #43128 üzenetére
414 és 670 között 1,6x-oros különbség van, arra nem mondanám, h alig kapott kevesebbet.
ez a jutalmazási rendszer elvileg a győzelemre hivatott motiválni, vagyis, hogy ne érje meg egyénieskedésért feláldozni a győzelmet. Persze ez megtörténik így is.
a WG eddig az ilyen javaslatokat (pl.: a vesztes top 3 sebzőjének kiemelése) azzal ütötte el, hogy lehet, h az is nagyon kevés volt...
-
Departed
őstag
válasz
robogo81 #41490 üzenetére
Mivel próba ezért mondom mit tapasztalok.
Egyébként már az első csata is tanulságos volt, egyrészt hogy diegho-t sem kíméli az RNG mint ahogy senkit, másrészt hogy hogy kell pont azt tenni ami pont kell a győzelemhez. Én hasonló szinte kilátástalanná váló helyzetben már lelövettem volna magam és kikapunk, csak hogy mehessen a következő csata.
-
szallasi007
őstag
válasz
robogo81 #36537 üzenetére
Egy rakéta lightal vagy ami nevetséges dpm-et szór magából, tier 8 tankok ellen és ha nem agyhalottakkal vagy ez egy sima kör lttbnek. Van két arti aki majd lövi a hevi dombos vonalat amíg te a jobb oldali részt attolod majd agyonlovod őket. Ha ez nem tetszik akkor mész a hevi oldalra a szivoszal csovel és sebessegeddel supportolni. (Bocs telorol vagyok)
-
fradi81
veterán
válasz
robogo81 #27085 üzenetére
Tiger2 nézőpontból
[replays.zip] -
lacibacsi
addikt
válasz
robogo81 #25985 üzenetére
Szia!
Köszönöm az ötleteket, de sajnos nem oldódott meg a problémám.
A regedit-ben egy helyen található wotreplay. Itt több sorban is van lehetőség érték beállításra. Ahol volt érték (2 sor) ott pontosan az szerepelt, amit leírtál. A maradék három sort pedig módosítottam erre.
Ezek után azonban továbbra sem indul el a wot, és a továbbiakban sem tudom a társítást megcsinálni.
A regedit-en kívül máshol lehet még keresgélni?
(A "ráhúzásos" módszer működik, csak ugye az kényelmetlenebb...)
-
Mankó
veterán
válasz
robogo81 #25612 üzenetére
Olvastam az egyik fórumban ezt a megoldást. Most leszedtem a fent lévőeket volt mindenfajta. 2005, 2008, 2010, 2012 x64, x86.
Most felrakom csak az x64-es verziókat, s akkor rakjam fel mindet megint?t is csakSzerk.: Nem játszok szgépen 4 éve, konzol van, ezt is csak egy ismerősnek csinálom de teljesen kiakaszt.
-
bluyoo
nagyúr
válasz
robogo81 #25462 üzenetére
Csak hát ezek a körülmények nem mindíg jönnek össze (sőt)!
Na meg nem vagyok az az "ücsörgős" típus!
Az is nehezemre esik, hogy valakit magam elé engedjek .... ezért sem ment vele a játék.
Most az IS-el vagyok így. Idáig semmit nem tudok vele felmutatni!
Bár a mai nap az ... Még a Tiger(P) -vel is csak 5 vesztes csatára vagyok képes! -
Bad Pritt
félisten
válasz
robogo81 #25106 üzenetére
Nem tudom mi volt, de az összes full retard bedriftelt a bázisra és nem lehetett őket kivarázsolni onnan.
(#25107) h1mpi: A Puttony azzal az ágyúval sehogy sem működött, szar volt teljesen. Viszont fullozva nagyon jó cucc, bár nem megtartós, a tornya elég gyenge sajnos, ez nem tetszik benne. Most a Charioteer a következő szenvedés, kicsi alfa, pontatlan és lassan céloz (nem úgy, mint a Cromwell, inkább úgy, mint a szovjetek, rohadt lassan húzza össze a célkört). Kíváncsi leszek a középső ágyúra, ha nem lesz sokkal jobb, akkor kellemes lesz 55K-t kifarmolni a 105-ösig. De azzal legalább aprítani fogok a tesztszeró alapján.
-
joergie
őstag
válasz
robogo81 #24455 üzenetére
Su14-1ről nem tudok, de az S51-en a löveg kitéríthetősége a nagyobbik ágyúhoz van kalibrálva, szóval a francia tier6-ossal jóval több dmg-et tudtam csinálni, mint az S51 stock lövegével, ami gyalázat. Szerintem a su14-1-nél ugyanez a helyzet, bár fene tudja, mert a su8 fejlesztett ágyújával kezd, lehet a lövegkitéríthetőség ott még jó az elején.
-
-
-
fsb1000
nagyúr
válasz
robogo81 #22236 üzenetére
Célzásgyorsítót raktam fel, mert leginkább állóhelyzetből lő (többet egymás után), nem forgolódik és a töltési ideje egészen jó.
.
(#22247) emre: Igen... ilyen sztorikat fórumon is olvashattunk, a másikon is (mármint a nem PH!-son) és személyesen is tapaszhalható ha eleget játszunk t10-ben, mitöbb ismerek legalább 2 arcot akinek erre filozófiája is van.
Csak addig zavaró, amíg amíg csapatjátéknak tekintjük a Wot-ot.
A randomot én már réges-rég nem úgy játszom... -
fsb1000
nagyúr
válasz
robogo81 #20831 üzenetére
Nem tudom... attól kéne megkérdezni aki kanterezni szokott.
Én max funnolok az artykkal.
Érdekesség: Ezzel az új moddal sokkal könnyebben engedtem el a lövést. Jobban látni hova megy. Viszont szokni kell a görgetését, meg a becsapodási idő is csalóka, mert a tank ott van előtted, lösz és 1-3sec múlva ér oda lövedék. istennézetből már szuoktam és kalkuláltam.(#20833) mcwolf79 E100 a király!
Csak az E100 meg néha TOG/Maus páros hiányzik mióta a másod accomat nyomom.(#20835) fody73 Azt a jó kis statlistát melyik progi csinálja?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
robogo81 #19864 üzenetére
Nem, páncéltörőt használok.
4sec-es töltési idővel 8 sec alatt bemegy 450 sebzés. Az t5-6 szinten elég durva.
[link a képre]
A HE csak 50-95 sebezne / találat, és a 38 pen semmit nem üt át.
. -
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
robogo81 #19834 üzenetére
Én is oda szoktam menni, máshol egyszerűen nem tudod elrejteni a tankot a töltés idejére. Még lehetve opció, hogy felmész a hegyet védeni, de csak ha megy veled még alaki, akinél van tűzerő és tud spotolni, illetve nincs arty.
Északról tényleg szívás indulni KV2-vel. A kis házikó egy darabig rejt, viszont tier 8-ban már inkább maradok a síneken az első lövésig, aztán "bújkálok"
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
robogo81 #12768 üzenetére
Igen,megkaptam hozzá a 3 kiegészítőt is
..10 csatát mentem vele ezidáig,sőt még nyomom most szakaszban haverral és netto 50-60ezer kredit a bevétel vele és az MM besorolása is igen jó!! ..10-ből 9x tier8-as mezőnyben voltam vele
..amúgy tiszta Type59 és T54 klón a vas.
-
robogo81
senior tag
válasz
robogo81 #11079 üzenetére
Pff... megvan a hiba,míg nem olvastam róla,addig azt hittem ez valami gyári ficsőr:
A Gnomefather történelmi hang mód egyik fájlja okozzaorld_of_Tanks\res_mods\0.8.9\scripts\item_defs\vehicles\usa: t1_hvy.xml
Valami paraméter rosszul van megadva,ezért a kamera el van csúszva bal oldalra sniper nézetben.
Én átneveztem,a hiánya eddig semminek nem fájt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest