- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisApám
addikt
A
RECON MISSION csatákat
belszámolja a WN8 értékelésbe a játék? -
KisApám
addikt
Sherman a páncélszekrények ellen.
-
KisApám
addikt
Amúgy is kár izgulni a játékon, alapon el van cseszve...
Engem például mindig a zöld csapatba rak be -
KisApám
addikt
Régi "jó" WoT-os 0.7.0-ás idők a 7 artival oldalanként a csatában... a hideg fut a hátamon tőle, most is, amikor játszom vele...
-
KisApám
addikt
válasz
KaLeun #50500 üzenetére
A WarGaming olyan prémium tankokat IS kihozott, amelyek elölről GOLD nélkül szinte átlőhetetlenek, valamint nagyon a pénzre mennek, durván túltolva, erős prémium tankoknak mondhatni tömkelegével... Van QuickyBaby-nek is videója pár problémáról a játékkal kapcsolatosan (vagy magyarul MrScheff-nek, ha jól emlékszem).
A játékos állomány is csökken közben... -
KisApám
addikt
Ööö... zárlatot kaptam ettől a valakitől... hogy tényleg ÉLŐ személyről lehet szó
(34 WN8, 3801 csata, 41,96 WR).
"Bázis védő típus"
Meg "szemtől szemben védekezem, nem egy bokor mögül, ahol szívhatom a gyorsaságot."Mi vaaaaaan?
De leülnék mellé és nézném hogyan "játszik"...
a végére vörös lenne a tenyerem a sok tarkópaslitól amit kapna tőlem -
KisApám
addikt
Régóta nem játszom, de a gyerkőcöm miatt - 7 éves - lehet, hogy újra kezdem.
Megvettem neki a Type 64-et, meg a Luchs-on fejleszti a parancsnok 6. érzékét 100%-ra (én mondtam neki, hogy light tankkal ne menjen tovább, míg nincs 6. érzéke a parancsnoknak).
Tegnap is nyomott 10 csatát (10 győzelem), illetve 1756 WN8-at hozzá, igaz light tankokkal, de 7 évesen.
(Az átlaga nem túl jó még, de csak 942 csatája van, 967 WN8 és 52,34% eddig, és fejlődik.)
Ha neki ennyire megy, nekem sem lehet rosszabb majd 1,5 év kihagyás után.
Végre lesz kivel jót családon belül szakaszozni, és apa-fia lenyomja az ellent. -
KisApám
addikt
Nézem QuickyBaby élő twitch adását, találni bőven BOTokat az ellenfélnél is...
SZERENCSÉRE nincs fent a client flag, mert akkora irgalmatlan
(sajna magyar, Ő az) idiótát 20 000 (!!!) csata után...
T26E4-ben HE-vel lövöldözgeti a Škoda T50-et közelről 90-eket sebezve, miközben 3 lövésből sima lőszerrel kiszedte volna. Rossz volt nézni miket írtak a chat-be a streamen. -
KisApám
addikt
Gyerkőcömnek (7 éves fióka), csináltam egy accountot.
Eddig 777 csatája van, WR: 51.74%, WN8: 842.
Az elején segítettem neki párszor, néha ránézek, hetente kb. összesen 3 órát játszik max.
Most a Luchs-ra akarja megszerezni a 6. érzéket, és úgy továbbmenni.
Benyomtam neki a 2 órás +100 crew XP-t, hogy gyorsabban fejlődjenek a legényei, és otthagytam a gép mellett szórakozni (mivel az anyja nincs itthon)
Ezt hozta ki belőle (+2 arty csata meg +2 egyéb tankra): WR: 72,7%, WN8: 1371
(1 MASTER csatát is csinált a Luchs-al ma
- no GOLD, no tank festés, no 100% legények, és persze volt TIER VI-ban is).És ilyenkor NEM értem.
Ha egy HÉT (7 !!!) éves gyerek ezt meg tudja csinálni, akkor a 10-20-30-40 éves egyéb akárkik miért nem képesek csak BOT módjára játszani...??? -
KisApám
addikt
-
KisApám
addikt
válasz
sebijani1982 #49680 üzenetére
Hát igen, javíthatnának, hogy ne lehessen felmászni.
De viszont azt is javíthatnák, hogy pl. az előbb linkelt képen is látszik, hogy a pálya kb. 1/4-e használhatatlan a hegyek miatt, oda fel menni nem lehet... csinálnának inkább nagyobb térképeket. -
KisApám
addikt
Nekem meg mér e mellett a másik bajom az, hogy:
1. a pályák kicsik: 800x800 meg 1000x1000 méteres pályák. Jó pár tankocska jön 400 méteres látótávval... és alig mozdulsz meg, már SPOTon vagy...
2. nem hogy kicsik a pályák, hanem jó párnál előfordul az is, hogy az 1/3-a használhatatlan! Úgy értem, hogy DOMB vagy HEGY, vagy VÍZfelület van rajta, ahol semmit sem tudsz csinálni. A pálya ahol voltál, szép példa, körbe jó "vastagon" hegy... minek??? Ha fel is tud mászni valaki oda fel, még mindig sok, használhatatlan része van a pályának.
3. Még az is zavar, hogy az elmúlt időszakban pár pályát úgymond kisimítottak, lapítottak... ott is egyből használhatatlan lett a pálya egy része. Még light-al sem lehet végigrohanni rajta úgy, hogy ne vegyenek észre hamar.Legutóbb nekem ezen a pályán volt, hogy felmentek a dombra (piros kör), és onnan persze már sok mindent látni.
-
KisApám
addikt
SAJNOS NINCS olyan számláló vagy átlagkijelző, hogy
az illető mennyi GOLD lőszert használt fel. Ez is lehetne egy mutató, és láttatná,
ki tényleg jó játékos és úgy érte el azt amit, vagy ki az az
igazi XVM b*zi, aki GOLD spammet tol és úgy páváskodik utána. -
KisApám
addikt
Amerikai szerveren játszik, most a twitch-en élőben.
Nem rossz.... Smylee Rage
Object 907-et próbálja legunmarkozni 3 csillagosra.Mostani eredményei:
33 csata, 27 győzelem ma eddig (81,8%)
WN8 7797 !!! -
KisApám
addikt
Kajzoo, Linkin vagy Séf mennyit költött rá?
-
KisApám
addikt
Mi az Mr Scheff YouTube közvetítésében hogy In memoriam Linkin1994?
-
KisApám
addikt
Én a WoT-ban nagyobb térképeknek is örülnék.
Nagyon sokszor van úgy, hogy 1 vagy 2 helyre is akár 4-5 tank van 1 csapatból beállva, ahová nem kell sokat lánctalpazniuk. A mostani 1000x1000 helyett (800x800 helyett) legalább 1500x1500-as térképek kellenének. -
KisApám
addikt
válasz
4580693 #48682 üzenetére
Ha annyi kreditje van, hogy nem tudja hova rakni.
Régi motorosoknál, de akár újaknál is, aki ne makar további tankokat kifejleszteni, akredit csak gyűlik. Valamire el kell szórni. És még a véjen-nyóc is növekedhet tőle.
Én már nem ítélek el senkit GOLD Spam miatt. Azt csinál a kreditjeivel amit akar.
Max nem megyek ki elé vissza hogy kilyukasztgasson. -
-
KisApám
addikt
Az SP I C tényleg ennyire sz*r?
Tesztszerveren amit észrevettem, hogy 200 méterre oldalt menő Leopárdot képtelen eltalálni.
Az meg fordulásból menetben bumm.
Ugyan így a Ru 251: 100 méterről szembe mellé lő az SP I C, az meg meneteben bumm. -
KisApám
addikt
válasz
Stanislav84 #48412 üzenetére
Imádom azt is, amikor egy tüzér a kilövése után ragel.
Amúgy meg ha nem a táras SP IC-t viszem, nem tudom megcsinálni.
Az SP IC amúgy sem a kedvencem. Nagyon pontatlannak érzem, és a lövedék sebessége a másik "csoda" (630 m/sec - a KV2-nek 830!). -
KisApám
addikt
Gondoltam kipróbálom a kínai prém TIER VIII-as 112-est a tesztszerveren.
DE a TIER IX-es M53/55 arty 1 hitelt - még mindig "JÓ" ez a játék... -
KisApám
addikt
válasz
Stigma.HC #47814 üzenetére
HA felraknék én is egy hasonló REPLAY videót összehasonlítva pl. a (1) reload timer-rel és a (2) gun direction moddal egy ezek nélküli csatát, hogy a nép megnézze, mennyi segítséget ad(hat), akkor én is csaló volnék? NEM. Oda is van írva, hogy REPLAY videó, az illető úgy érti, hogy meg van a rendes, MOD nélküli csata "felvétele" és visszajátszás előtt felrakta a tundra modot, hogy megnézze mindenki, milyen, hogy, merre.
Ennyi.
Honnan szűrted le, hogy rendszeresen használja, csal vele?"Mindkét kép replay fájlból lett felvéve!"
-
KisApám
addikt
A nem "gyári" autoaim modot és azt a másik modot, ami mutatja a felspotolt tankok irányát, illetve színnel jelölve, hogy rálátsz-e vagy nem, az legál, vagy már minden illegál?
Régen játszottam, és nem tudom, miket rakhatok fel.
A célkereszt modokat gondolom szabad használni, meg a garázsban lévő 2-3 soros tank modot. -
KisApám
addikt
OK, elnézést. Akkor most véletlenül úgy közeledtél az ellenfélhez, hogy minden sebzésed 300 méteren túlról történt, és nem kempeltél. Rossz napod volt.
RespectA TIGER II-re leadott lövéshez:
ehhez hasonlót kchryss jól leírt ITT.
Röviden kchryss után: "hibás a" sziklafal "modellje ott. Nem egyezik a vizuális modell a ténylegessel, láthatatlan fal van ott. Sok helyen van a játékban láthatatlan fal ami elég szemét dolog szerintem." -
KisApám
addikt
Talán az, hogy:
1. hátul kempeltél heavy tankkal, és minden lövésed 300 méteren túlról adtad le?
2. vagy az a gond, hogy az OROSZ T-10-es heavy tank 0,36 pontosságával, talán mindegyik lövésed több mint 300 méterről leadva, 11 lövésből csak 6 talált? Mert ez nem hiba. Olyan távolságra már szép nagy szórása van a lövedékeknek.Maradjunk az 1-esnél. Már onnan hibás az egész
Amúgy tényleg jó pattintós tornya van, DE gondolom min. 300 méterről lőttek rád, odáig már a lövedékek átütése is csökken.
Respect! -
KisApám
addikt
válasz
Balesz1899 #47684 üzenetére
Nem szeretek "mákos tésztát" csinálni. (vastag kiemelések)
Így csak néha ORDIBÁLOOOOOK... ez így igaz -
KisApám
addikt
-
KisApám
addikt
válasz
rlazol #47669 üzenetére
"pénz=gold=gold lőszer"
Már ez hibás... GOLD lőszerhez kredit is elég.
Vagy ha úgy nézzük, esetleg, GOLDot ki vált át kreditre? Biztos van ilyen, de nagyon kevés idióta.
No meg nem 1-2 PRÉM tank van, amit ingyen lehetett nyerni, kapni, amivel pénzt is lehet keresni.
NEM kell hozzá GOLD, nem kellett rá pénzt költeni.
Vagy ha TIER IX-X-ben játszol leginkább, ami nem biztos hogy hoz a konyhára, játszol alacsonyabb TIERben, vagy az ingyen kapott (esetleg játék árán szerzett) PRÉM tankjaiddal. Ahhoz sem kell pénz.Vagy ha a pénzen vett PRÉM tanokra gondolsz, akkormenj pár kört pl. a SU100Y-al, vagy egyéb hasonló "nyalánksággal".
Vagy ahhoz nem kell prémium előfizetőnek lenned, vagy PRÉM tankban ülnüd, hogy a semmi páncélról lepattanjon egy lövedék. Ilyen a való világban is előfordul."pénz=free XP= megúszod a stock állapotú kínlódást."
Ebben van igazság. részben. láttm nem egy jó játékost, aki nem FreeXP-zett, és mégis jól játszott, míg ki nem húzta (úgy értem a 2000WN8 átlaga alapon meg volt végig a kihúzás alatt).
De a véleményem még mindig a következő: ez a "pay to win" szöveg nagyon buta szöveg.
Nézz szét a játékosok között. Kb. 40%-ban mindenki 2000 WN8 felett volna 60% WR-rel... -
KisApám
addikt
válasz
#27441408 #47487 üzenetére
Menj fel ide, és nézz élő játék közvetítéseket.
Abból tanulhatsz könnyedén. -
KisApám
addikt
GoodBad93-al mi történt a YouTube-os WoT streamen? Felnéztem, és azt láttam, hogy BUNDA.
Egy gyerek 2x nyert egymás után (GOLD+TIER VIII-es prém tank), és mindenki írogatta, hogy "bunda, bunda". 5 perc múlva visszanéztem, a streamnek vége is lett.
Mondjuk, hogy ha már már valaki nyert, az ha lehet, ne nyerjen már még 1x.
Legalábbis akárhány streames nyereményjátékot láttam, ott ez így ment. Legyen másnak is esélye. -
KisApám
addikt
Nekem annyiban már jó ez a karácsonyfázós témakör (6 db csomit vettem pluszban a shop-ban), hogy pl. a svéd TD ágon TIER V-ig ingyen volt (nem kelett kredit), csak XP kellett hozzá, TIER VI-os TD meg 80% kedvezménnyel - ez sok kreditet meg XP-t spórolt meg nekem, meg időt és idegeséget. Plusz ugyebár a fogyóeszközök, nagycsomik (javítő, gyógyító, meg a kaják).
Valamint kaptam 1 alkalommal 250 helyett 500 GOLD-ot, meg egy PATTON KR-t.
Innentől már nem érdekel a többi
A KV-2-ről 1 db V-ös izé hiányzik. A Karácsonyfa még nagyon üreskés V-ös szinten. -
KisApám
addikt
válasz
nightmare13 #47364 üzenetére
Reportold rasszizmusért (svábok, magyarok, cigányok "rossz" emlegetése)
Talán érzékenyek rá "odafent" a WG-nél. Képernyő mentés mehetÉrezze a törődést a szőrös talpú (ez nem rassziszmus
).
-
KisApám
addikt
Szerintem első ránézésre jól csinálja.
Csatának szinte annyi, onnan legalább tudja sebezni az előre mászó ellent. Legutóbb Mr Scheff csinált ilyeneket, és ettől jobb helyzetben (nem 1-6 állásnál).
Sok lilát látok úgy, hogy leginkább a felszpotolt ellent lövi "kényelmes" helyről. Ha a csapat veszít is, onnan ahol van, sebezni tud, a statja nem pusztul le annyira. -
KisApám
addikt
válasz
jozefgucci1 #46929 üzenetére
Én is látom már régóta az ilyen hirdetéseket az ebay-en.
CSAK az a kérdés, ki meri ismeretlenre bízni az accját... -
KisApám
addikt
Nekem minden tankomon van álca skill+festés.
Mindig azt mondom, hogy az az akár 5 méter is tankot menthet, hogy annyival messzebbről vesznek észre... -
KisApám
addikt
Néztétek a vidókat a 'Russian International Army Games"-t?
Jó kis tankos videók vannak róla.
Pl.: Tank Biathlon Russia T-72B3M Vs China Type96B B
Russian Army Games 2016…"Tank Biathlon" China vs Iran
Tank biathlon final, 13 August 2016
stb stb stb... -
KisApám
addikt
Nekem csak annyi kellene tisztán a WG-től, hogy PÉLDÁUL:
1. Töltésidő számláló (ReLoad Timer MOD) tiltott? ---- IGEN / NEM
2. Lövegtorony irány jelző (Gun Direction Indicator MOD) tiltott? ---- IGEN / NEMÉs letudva. Ez olyan nehéz dolog lenne tőlük?
XVM-et meg pl. szedjék le. Max a WG oldalán ott van úgy is, hogy hanyadik vagy a sorban.
-
KisApám
addikt
válasz
KisApám #44661 üzenetére
M4 Improved QuickyBaby "teszt".
3 csata:
1. TOP TIERként (5 db TIER V, a többi TIER IV és 2db TIER III) 30 lövés, 22 találat, 16 átütés
2. TIER VI-os csatában - 20 lövés, 17 találat, 9 átütés
3. TIER VII-es csatában - 25 lövés, 18 találat, 9 átütés - 2015. novemberében NEM volt TIER limit? Vagy a tanks.gg nem jól tudja, és mégsem TIER limites? Akkor katasztrófa... 92 mm átütés... -
KisApám
addikt
válasz
jr1994 #44660 üzenetére
Azt azért nem, nincs gyomrom hozzá... azok illegálisok/tiltottak mindenhol.
Az "unikum" statomat nem bannoltatom örökre miattuk.
Amiket felsoroltam, azok meg nem.------
Láttátok, milyen "jó" prémtank van megint shopban?
M4 improved.
És tényleg csak a gyűjtőknek való. Mint rendes igazi prém tankkal, ezzel is van valami gebasz.
Az átütés 92 mm, és TIER limites, de TIER VI-ban 92 mm-el nehezen lehet érvényesülni. És plusz hozzá a tejszín: 0,42 a szórás a 92 mm átütés mellé. Nem még hogy kicsi az átütés és igencsak célozni kell a gyenge pontokra a miatt, de azért pontatlan hozzá. GOLD kell. -
KisApám
addikt
Ha az új patch után meglesz, az ASLAIN-ból ferakom ezeket próbaképp:
ellenséges felspotolt tank lövegirány jelzője (Gun Direction MOD), töltésidő visszaszámlálója (OMC Reload MOD) és távolság-irány-lövési lehetőség mutatója.
Lehet köpködniÉs streamelni fogom
BAN úgy sem lehet talán (EU szerver, halleluja!
)
-
KisApám
addikt
válasz
jano_77 #44655 üzenetére
Kinek mi, de szoktad nézni ezt a sok csili-vilit amit felraksz?
HP bar az oldalsó paneleken + a térképen HP kijelző a játékos "színével", a tankokon 5 jelzés az illető játékos statjaira, Klán jelzések stb. stb.Ezeket nem használom/használtam, de amit használsz más MODokat, már kipróbáltam:
1. felspotolt tankok lövegirány jelzője a térképen
2. felspotolt tankok irányának mutatása távolsággal illetve színnel, hogy rádlátnak-e vagy nem (lőheted vagy téged lőhetnek)Ui.: mintha régebben már kérdeztem volna, bocsi
-
KisApám
addikt
És majd nemsoká mondják, hogy REROLL noob
(#44620) jozefgucci1
Az elmúlt kb. 1 évben kb. 1 (EGY) alkalommal játszottam, VÉLETLENÜL.
T54 First Protoype volt. TIER IX-be rakott, 3700 WN8-al végeztem. Jó kis tank. -
KisApám
addikt
Mostanság nagyon imádom azokat, akik a csata során pingelnek mint állat és parancsokat osztogatnak, néha tök értelmetleneket.
Mert ő már mindent IS tud...És már narancs...
Más:
A YouTube-on szoktam nézni tank bemutatókat (melóhelyről csak ez megy, nem tudok letölteni wotreplay-t, hogy azt nézzem). Az alapján próbálok jó párszor például prémium tankot vásárolni.
DE!!! A legtöbb tankot bemutató "YouTuber" - természetesen - NEM igazán rak fel olyan csatát, amikor legalább +1 TIER-rel feljebb van az adott tankkal, főleg nem +2 TIERrel feljebb...
Mert ügye a tankoddal szinte mindig a saját TIERedben játszol... ja...
No ezért jó a tesztszerver -
KisApám
addikt
válasz
SoulReaver #44583 üzenetére
Sebezni tudtál? Gondolom szerverváltás volt, meg nehéz-med-könnyű tank és TIER váltás is. Hátha találnál valami jó WG "szervezést".
-
KisApám
addikt
válasz
diegho #44574 üzenetére
Az AMX CDC is szép nagy járgány (mint az FCM 50t).
Pl. nagyobb, mint a WZ-111 1-4., vagy mint kb. a T34 (!).
(QuickyBaby AMX CDC videójában látszik.)
Ami jó benne: mobilis és az ágyú.
Én nem tudnám "megszokni", hogy a rád lőtt lövedékek/találatok 99%-a sebez, illetve a sok ammo rack-ot. -
KisApám
addikt
válasz
Atti777 #44569 üzenetére
Tényleg, a lőszer naggyon drága az FCM 50t-hez képest. 680 versus 255 credit...
Meg ha az alfa alatt sebez sokszor, az sem túl jó.(#44570) diegho
SirFoch "Is it worth the Gold?" videóit szoktam nézni.Amit a CDC-nél láttam sokszor - rengeteg ammo rack. Minimum 2 javítót vinni kell.
A Panther 8.8-nál a gundep (a többi prém medhez képest) nem túl jó, illetve STA-2-nél és AMX CDC-nél kisebb az átütése. -
KisApám
addikt
válasz
lacibacsi #44567 üzenetére
FCM 50t megvan.
Ágyú jó, gyorsaság jó, a méretével van bajom. A kettő küzöl szerintem az FCM 50t jobb (bár csak az 50t-ről van tapasztalatom, de ahogy nézegettem videókat, olvastam tapasztalatokat, az alapján mondom). Nehéz tankként, hiába az, tilos kezelni. Az FCM 50t DPM-ben jobb az tuti. -
KisApám
addikt
Elgondolkoztam most az akció miatt az FV 4202 (P) megvételén (már volt róla szó, nem túl rossz tapasztalatok vannak róla
). Asszem holnap megveszem.
Az átütése nagyon jó (TIER VIII prémium medek között a legjobb, ha jól tudom - 226 mm), célzási ideje jó, a lövedék sebessége nagyon jó (TIER VIII prémium medek között a legjobb, ha jól tudom - 1020 m/s).
Első sorban úgy sem kellene vele harcolni, így a sebesség nem zavar.Az FV 4202 (P) Ultimate csomag meg kész ráfizetés volna, főleg a leárazás miatt.
-
KisApám
addikt
Ki is mondta nem oly rég?
Egyre vacakabb a játék minden patch-nél (?)
Főleg ha a sandboxos arty bulit behozzák, hajajajjjj:
az 50 méterre becsapódó lövedék is leszedál -
KisApám
addikt
válasz
#43783936 #44443 üzenetére
Nekem az első 2200 csatából kb. 400 arty csata volt.
A legelején azt sem tudtam mi micsoda. De azért figyeltem a többiekre.Most nézem, hogy 1900 csata alatt (összesen van 8500) a WN8-am felment 1500-ról 1766-ra
A WR meg 54,5%-ról 55,6%-ra.
Szerintem nekem a határ 2000 körül lesz, meg 56%. A felett már idegeskednék (mint stat gay), és inkább csak szórakozom. Vagy elkezdem a Gold Spam-ot. Lőszerkiosztás: 10% alap, 85% Gold, 5% HE. -
KisApám
addikt
Tegnap játszottam utoljára a focissal - időhiány miatt.
Azonban tegnap minden volt, ami a SAJÁT csapattársakat illeti:
1. beáll az ellenfél kapujába és onnan lövöldöz - azaz beállt oda plusz védőnek
2. csak engem lövöldöz, láncol lefelé
3. hátra jön, amikor onnan hátulról már én (a saját pályafél 1/3-ánál), a labdát úgymond követve lövöldözöm vissza a labdát, illetve lövöm kapura, és amikor előre megyek, akkor meg utánam jön, üresen hagyva a saját térfelet/kaput
4. beáll a kapunk közepébe (természetesen előre nézve/állva, nem oldalt), és végig onnan lövöldöz, mozdulatlanul
5. bent áll a kapunk "belsejébe", és onnan próbálja kivédeni a kapuralövéseket
6. alap AFK
7. full piros vagy totál kezdő, és minden csinál, amit nem kéne, lőni nem tud, a löveg nem a labda felé néz, és nem is láncolja az ellent
8. nem a labda előtt van és véd vagy lő az ellen kapujára, hanem mögötte "szórakozik", és természetesen csak visszafelé "rúgja" a labdát a saját térflére
9. sniper nézetben próbál végig játszani (de ezt nem tudhatom, bár annak tűnik)stb
-
KisApám
addikt
Akkor, hogy megnyugodjak, WINDOWS 10 alatt szépen megy a játék? Fagyás nincs, hang és videó OK?
Most Windows 7-em van még, azzal sosem volt probléma. -
KisApám
addikt
válasz
SoulReaver #44061 üzenetére
Mondom, hogy NEM tiltott MOD a Gun Direction MOD.
Akár csak a Reload Timer MOD. -
KisApám
addikt
válasz
Bingisz #44000 üzenetére
Majd a városi pályákon is kérlek, hogy ezt csináld ha light-tal vagy med-del kell, hogy ott játsz, hogy jujujujjjjj
.. "örömödben"
Ebben osztom Linkin véleményét, az eddigiekben látott nerf terv alapján, hogy "konkrétan semmi értelme nem lesz heavy tankon kívül - mással - játszani."
-
KisApám
addikt
válasz
mcwolf79 #43998 üzenetére
"Light-okat teljesen a spot-ra redukálni is faxság. "
Ez így igaz. Arra kíváncsi volnék, hogy a WG-s emberkék el tudnák-e magyarázni, hogy a városi pályákon mit fognak tudni ÉRTELMESEN csinálni a light-ok, HA csak spotolni fognak tudni, mert sebezni nem a minimális átütésükkel, spotolni meg az épületektől nem fognak tudni... mert ott csak meghalni lehet majd, free damage-ként, majdnem kb. mint a med-ek. Egy szűk városi utcában, ahol 2 tank is éppen hogy elfér, hogyan fognak flenkelni a medek??? Sehogy. 2 heavy beáll előre és hátra nézve, és annyi volt. A nerfelt átütéssel a medek semmit nem fognak tudni csinálni. Kicsi sarkítva a dolgokat.
-
KisApám
addikt
válasz
hfrici #43269 üzenetére
22 476 csata után egy 895 (!!!) WN8-as játékostól NE várjunk többet.
Még tanulnia kell, nem rég kezdte
És hoppááááá... jön a 9.15 - szerintem kezdheti elölről az egész tanulási folyamatot, mert úgy látszik, minden váltáskor elfelejt mindent, és mire megtanulná, jön a következő... kegyetlen ez a WG...
(A 3 legtöbbet játszott tankja: KV-1 - 1435 csata... éééééés egy igazi klikkerrel van dolgunk: Grille - 1107 csata, G.W. Panther - 1094 csata)
És még hisz az összeesküvés elméletekben
(lásd: ha prém fiókod van, unikum vagy)... -
KisApám
addikt
válasz
SoulReaver #43262 üzenetére
Vonalkódot neki!
█ ║║ █║│█│ -
KisApám
addikt
GOLDSPAM a la Circonflexes...
szomorú vagyok... az egyik kedvenc játékosom, és erre mit csinál??? STA-1-re GOLD... JagdTiger láncolás+sebzés alulról GOLD...
-
KisApám
addikt
Ezt a videót (If the movie "Fury" was a World of Tanks battle) most láttam először... bocsánat, ha én vagyok az X. aki megint berakja, akkor le vagyok maradva nagyon.
-
KisApám
addikt
válasz
#84221696 #43246 üzenetére
нихера красавчик первый по домагу
valami ilyesmit jelent:
f*cking handsome first by damage(gugli transzlét)
kib*szott jó kis top sebzésed van - talán ezt akarta írni
A tesztszerveren megyegetek én is mostanság.
Tankot tesztelni max arra jó, hogy hogyan megy, lő, de hogy a páncélját teszteld arra nem. GOLD spam folyamatosan. És agyhalottak... -
KisApám
addikt
Ki veszi meg/
kinek van tapasztalata
az M46 PATTON KR-ről? -
KisApám
addikt
A YouTube-on nézek egy orosz gyereket, Mutz-al tolja ma este.
A 3 utolsó csatát láttam tőle:
1. csata - 1 hit arty a 2. percben
2. csata - 1 hit TD (ammo rack) a 3. percben
3. csata - a társával előremegy - kilövik a 2. percben25 csata/9 győzelem/800 WN8...
KÉK játékos... és nem ideges. Lehet, hogy csak tesztelgeti a Mutz-ot? -
-
KisApám
addikt
válasz
jano_77 #43090 üzenetére
DE mint mindenhol: HA az RNG a barátod...
Viszont nézni kell a robbanási sugarat is!!!
Ez alapján a pontatlanság úgy-ahogy ellensúlyozva van.
Minél közelebbre lősz, annál JOBB az orosz a robbanási sugara miatt.
Ki lehet számolni.
Így talán 3-400 méterig az orosz a legjobb.orosz: S-51 szórás - 0,86 m
, robbanási sugár - 6,07
francia: Lorraine 155 mle.50 - 0,73 m, robbanási sugár - 3,78
brit: Crusader 5.5-in. SP - 0,69 m, robbanási sugár - 3,15
amerikai: M12 - 0,69 m, robbanási sugár - 3,97
német: G.W. Panther - 0,67 m, robbanási sugár - 3,57
Ha van valakinek egy jó képlete, ami figyelembe veszi a távolságot is, ki tudja számolni, adott távolságra melyik arti a legjobb a 3 tényezőt figyelembe véve (szórás, robbanási sugár, lőtávolság).
-
KisApám
addikt
válasz
jano_77 #43088 üzenetére
Azon a szinten az orosz artik a legpontatlanabbak... TIER VII-ben az S51 magasan a legrosszabb. 15%-al rosszabb az utána következő "legrosszabb" francia artinál.
orosz: S-51 szórás: 0,86 m
francia: Lorraine 155 mle. 50: 0,73 m
brit: Crusader 5.5-in. SP: 0,69 m
amerikai: M12: 0,69 m
német: G.W. Panther: 0,67 m -
KisApám
addikt
válasz
lacibacsi #43077 üzenetére
Az FCM36Pak40 meg van nekem is. Kedvel(t)em. Képeztem ki vele jó sok legényt, látótávja király, ágyúja király. DE... iszonyatosan LASSÚÚÚÚÚÚÚÚÚ.
ELVILEG a csúcssebessége 24 km/h, amit nem igazán tud elérni. Tolatva 10 (!!!) km/h. Azaz ha pl. kibújsz egy szikla mögül lőni, és netántán a lövés után észrevesznek, mire viszatolatsz, kihullik a hajad...
Félálomban, vagy részegen belassulva nem kapnék tőle idegbajt -
KisApám
addikt
válasz
Departed #43003 üzenetére
A tesztszerveren meg szinte csak GOLD spammerekkel találkoztam szinte.
Pl. a T-54-et szórakoztam, nézelődten, kipróbáltam, gyakoroltam. Csata közben mindenhol, mindenhogy, mindenhonnan beütötték...
Legalább a tesztszerveren tanulnának játszani, ott nem kell a stathuszárkodás, mit ér egy adott tank kipróbálása ott, hogy ha CSAK GOLD-ot szórok vele. -
KisApám
addikt
A játékban még mindig az AUTOAIM amit utálok. Valamiért 10 esetből 5 alkalommal NEM tudom befogni az ellent, ha köröznék és lőném...
-
KisApám
addikt
válasz
Bingisz #42926 üzenetére
"az unicum a pályán mindent megtesz a győzelemért, ha kell akár a saját csapattársait sem kímélve. Szóval ő bemegy egy PvP játékba"
Ez igaz is, meg nem is. Jó pár unikum játékostól nagy részt azt látom, hogy PvP nem jellemző, és amíg csak lehet, a felspotolt tankokat csipegetik csak.
-
KisApám
addikt
válasz
kchryss #42918 üzenetére
Menyire idióták.. OMG.
Ezek szerint akiknek prém fiókja van meg prém tankja, azok 1500 WN8 alatt NEM is létezhetnének... háááát perszeeeee...
Szerintem ha megkérdeznénk őket 1-2 alap dologról (spot system, weak points), lósz*rt sem tudnának mondani...
DE ácsi! Tévedtem!
Tudnának valamit mondani, de szétröhögném magamat tőlük. -
KisApám
addikt
válasz
diegho #42855 üzenetére
Megvettem az STA-2 tankot.
Tegnap a tesztszerveren mentem vele. Nagyon tetszett, főleg a gyors célzás. Viszont 300 méterre már elég pontatlan volt. E75 oldalára 2 alkalommal lőttem. 1 lövedék lefelé esett, lánc, a másik mellé. Az a 0,37 szórás ("pontosság"... ja) vagy az RNG nem segített. Szerencsére a buffolt átütés (185-ről 212 mm-re) jól jött, bár kicsivel lassabban tölt (7,1-ről 7,5 secre nerf).(#42858) diegho
Type64 és Cromwell B megvan nekem. Szerintem a Cromwell B "mókásabb".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- Gitáros topic
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest