-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
szallasi007
őstag
válasz
Dobi 562 #51948 üzenetére
Talán ide kapcsolódik talán nem, de ez a remek történet ugrott be nekem.
Ezer évvel ezelőtt voltam klánban. Az egyik pali valami milliárdos biznisz ura volt. Elmondása alapján ő havi 300k-t tolt a játékba. Ez akkortájt volt mikor még fizetni kellett a goldért keményen, ha jól emlékszem havi 10k goldot lőtt el.
Első cw, lövi az IS-7 oldalát BC-vel és nem sebződik, ordít mint a fába szorult féreg hogy mit csal már megint ez a játék.
A vezír közölte vele, hogy el nem tudja képzelni, hogy lehet Mr. Kőgazdagbutafaszvagyoknak 2k a recent wn8 értéke ha azt sem tudja hogy a gold lőszerrel nem kell az IS-7 láncát lőni tán mert tök fölösleges. Esetleg menjen a seggébe és lőjje le. A válasz: neki egy senkiházi tróger fizikai melós ne mondja meg, hogy kell játszani. Ha ő el tud vezetni egy x milliárdos céget akkor csak ért a játékhoz is. Hát rajta ment el a kör, azt hiszem a csata után baszták ki a csapatból. -
szallasi007
őstag
-
szallasi007
őstag
válasz
kchryss #51851 üzenetére
Ez a táblázat nekem vicces azért. Konkrétan én az arcba álló típus vagyok. Tdvel azért nem tudok játszani mert nem bírok a seggemen maradni.
Lightok is úgy működnek nálam hogy szaladgálok mint pók a falon. A csatáim nagy részét azért bukom mert nem tudok várni. Gunmarkolni pl azért nem tudok mert türelem kell hozzá, az meg nekem ebben a játékban nincs.
2k wn8am mellé van vmi 53% win rate-em.És a hátul ülök bokorban mert én vagyok az unikom létezik, viszont azért nem mennek előre mert fölösleges. A full kretén csapattársak úgysem fognak segíteni neki.
Nézd meg CarryBarry obj 260 gmet csinálja 3 napja. Megy előre de minek? Van hogy 1 sarokra van tőle 4 társa ő meg küzd 4 vs 1-ben amíg a többiek végig nézik ahogy meghal. Folyamatosan sír, kb nehéz tank semmire nem jó mert kapják folyamatosan a goldot. Ennek mi értelme?
Ugyanez az arty is. Miért van az hogy tier 10-ben 3 arty kell hogy legyen? Nerfelték ezeket a szarokat közben meg 800 körül átlagot kapok tőlük?
Tier 10ben már sokkal rosszabb játszani mint 7/8/9-ben. Ez sem véletlen, a sok túltolt op szarral van tele beszari játékosokkal. Teljes lemming rush vagy full camp a meccsek 90 százaléka.Ezekkel így mind szopok. Ezer évente egyszer szakaszozik velem a haver de ő még agresszívabban tolja mint én, kb sírva röhög hogy hogy lehetett így elbaszni ezt a játékot az évek során...... Winrate meg wn8 már rég nem arról szól amit mutat vagy mutatnia kellene.
-
szallasi007
őstag
válasz
#21346560 #50673 üzenetére
Dupla bokor mögött másképp alakulnak a dolgok.
Bokor mögött vagy bokorban állsz - feltéve hogy az a bokor valóban egy bokor és valóban hozzáad az álca értékéhez akkor a lövés pillanatában 15m sugarú körben csökken az álcád.
Ha bokor mögötti bokorban állsz akkor minimálisan csökken az álcád. Egyébként YouTube tele van oktató videóval magyar szinkronnal és példákkal, szerintem keress rá. -
szallasi007
őstag
válasz
jano_77 #50647 üzenetére
Nem hiszem, az orosz medekkel van 2-3k csatám, is7-el meg a régi tornyos centivel és stb-vel is van vagy ezer.
Nagyjából nálam ez a sztori hogy tier 9-ig hozok egy épkézláb játékot.
Megveszem a 10-es gépet és mindent elrontok.
Bemegyek ugyanazokba a helyzetekbe és szituációkba de konkrétan sem támadni sem védeni nem tudom a kulcs pozikat.
Most a prémium olasszal élvezem a játékot a többivel csak a szenvedés van.
Mondjuk azt is problémásnak érzem hogy a mostani játékban az angol cw heavy meg a 907, 260 meg a 279e vagy mi a tököm amivel lehet rendesen 10-ben aratni, a többi valahogy nem alkalmas semmire. -
szallasi007
őstag
válasz
robogo81 #50645 üzenetére
Olvastam én is erről a HP emelésről de sajnos nekem ez nem segít.
Egyszerűen nekem a tier 10 nem áll kézre.
Tier 9-ig teljesen jól megy a játék viszont felette mintha nem menne. Obj 260-hoz 1 éve próbálom megcsinálni az utolsó küldetéseket és nem megy. Igazából ha lenne más játék ami le tudna kötni ilyen hosszú ideig már rég abbahagytam volna ezt a csodát. -
szallasi007
őstag
válasz
SoulReaver #50642 üzenetére
Engem csak tier 10-ben szopat a 3 artival. Őszintén nem tudom hová bújjak előlük
-
szallasi007
őstag
válasz
anyuka83 #50582 üzenetére
Szia,
fel tudod jelenteni az illetőt, azt gondolom ezt komolyan is veszi a cég.
Ezen az oldalon válaszd a Rule violations menüt majd szépen menj végig a további részeken és írjátok meg a felhasználónevét annak aki zaklatja a gyerekeket:
WoT SupportIlletve szerintem neki is írhatsz, elég régi motoros és szerintem tud segíteni is - MrScheff
-
-
szallasi007
őstag
válasz
jozefgucci1 #49548 üzenetére
Amit írsz számomra is egyértelmű én csak az elméletét szeretném ha bizonyítaná
-
szallasi007
őstag
válasz
KisApám #49545 üzenetére
Kajzoo elmondása alapján 50-60 ezret, mivel a FAMEben van és esl csapatban játszik szerintem már neki fizetnek goldban és talán már a KAZNA wgl csapatból valódi pénzben is.
Linkin: valóban azért jó játékos mert havi prém fiókot vesz?
Scheff: na őt sem értem miért kell belekeverniEgyébként ha bármelyik super unikummal lezsírozzátok hogy kezd egy új acc-ot akkor én veszek egy havi prémet + 1000 goldot hogy meglássuk mire megy vele (kikötés hogy tier 8 alatt nem statpadderkedik)
-
szallasi007
őstag
válasz
Midway #49540 üzenetére
Oké akkor legyen tier 6-7-8? Nekem mindegy nem ez a 3000 ft fog földhöz vágni (természetesen bizonyos anyagi keretek között emelhetjük a fogadás tétjét).
Ja igen és CSA,FAME,KAZNA,DiNG és egyéb "gyenge" klánok játékosai a te álláspontod szerint mennyi pénzt költenek havonta a játékra? Nem kell pontos összeg elég ha megközelitő összeget mondasz.
Mit gondolsz mikor történik meg az unikommá válás statisztikailag? 500-600 euró vagy 50-60 euró környékén / hó?
Minden unikum és szuper unikum játékos rendkívül gazdag ember és évente több ezer eurót költ a játékra? Minden több ezer eurót költő játékos super unikum?
Egy kék wn8-al rendelkező játékos átlagosan mennyivel költ kevesebbet a játékra?
Egy átlag nyugati bért kereső mind legalább kék (régi xvm szerinti értékek szerint nálam 1900-2200 wn8 a kék) besorolású? Minden kék besorolású játékos jobb amyagi körülményekkel rendelkezik?
Ezzel azt akarod mondani a szegény ember nem érhet el ebben a játékban rendkívül jó statot?Aki kicsit is magasabb inteligenciával rendelkezik annak milyen színű az xmv-je? Akinek alacsonyabb az inteligenciája de jobb a taktikai érzéke ezáltal jobban átlátja a helyzetet annak milyen xvm értékkel kell rendelkeznie? Akinek jobbak a reflexei mint az átlagos játékosnak annak rosszabbak vagy jobbak a statisztikai mutatói mint a többi játékosnak?
Az elmúlt egy hétben nem volt prémiumom ezért büntetne a játék?
Írjak még kérdést vagy érted az összefüggést a te kijelentéseid és az én kérdéseim között?
-
szallasi007
őstag
Költői kérdés a Defenderre be tudom vajon cserélni a 112-öt?
-
szallasi007
őstag
Sziasztok, wgl eu skin pack-ot amit garázsban lehet változtatni honnan lehet letölteni és hogyan tudom telepíteni? Valaki le tudná írni?
Dakilzor is használja ha ez segítség -
szallasi007
őstag
válasz
kchryss #49093 üzenetére
Azért itt az offban a legtöbb embernek a mai küldetés nem szabadna hogy tier 10-es tankba ülve a mostani futkorászós bot körökben 18-20 körnél több legyen. Kíváncsiságból mentem hat kört amiből egyben ultra béna voltam a maradék ötben sebeztem 3k-t átlagban. Ha jó a matekom akkor 20 körrel számolva ez durván meg kell legyen nem egészen másfél óra alatt.
Szóval ne izguljatok rá a sztorira az első másfél percben relax kemping aztán a maradék másfélben meg kacsavadászat. Nyerni úgysem kell -
szallasi007
őstag
Mit össze tudtok veszni egy rohadt játékon, nem hogy szakaszba csapatnátok hogy béke legyen
-
szallasi007
őstag
válasz
jozefgucci1 #48265 üzenetére
Hmm lehet kéne keresnem egy klánt? Nincs nálatok üresedés?
-
szallasi007
őstag
válasz
jr1994 #48227 üzenetére
Ezen mit kell egyébként nézni mert nekem nem jön át? A lengyel klán avg wn8 brutál vagy hogy mennyit lőttél cw-n? Vagy a másik csapat setup-ja hogy nem hiénázta le a ti csapatotokat minden 40-ik másodpercben?
Nagyjából 1:40-nél a ti csapatotok több mint felének el kellett volna hulnia. -
szallasi007
őstag
Valaki magyarázza meg az alábbi szitut:
kérdéses rész 13:08:27 szóval ez mi a fütty volt?
Én már tapasztaltam hasonlót nem egyszer de azonkívül hogy kiröhögöm a játékot nem tudok mit tenni (Ghost shell ami nincs vagy ez mi a csöcs, bounce-nak elég vicces) -
szallasi007
őstag
T55-A TD-15, hátha valakit érdekel - bukó volt a de küldi ezzel a Grille-vel embertelen ízi a WT-hez képest (7. csatára meglett):
-
szallasi007
őstag
válasz
DaveHutt #47501 üzenetére
Orzanel saját bevallása szerint főállású streamer, jelenleg 126 (127?) tankját húzta 3 csillagosra!
Nyáron sikerült vennie egy fiatal Mazda 3-at. Volt hogy 900 eurót kapott hogy el tudjon menni nyaralni. Szerintem a nézői felé havi előfizető, román a srác de Németországban él és angolul streamel.
Napi 8 órába tolja szerintem heti 6 nap, és eléggé ügyesen játszik -
szallasi007
őstag
-
szallasi007
őstag
válasz
galervin93 #46991 üzenetére
Replayt fel tudnád dobni hátha el tudok lesni vmit belőle
-
szallasi007
őstag
Minden bántás nélkül de minek játszol? Kiszenvedsz néhány tier 10-es tankot (leírásod alapján van már legalább 3) majd eladod őket. Pont az olyanok miatt mint te lett a tier 10 vicc kategória, nem érted mi történik körülötted és sírod végig az adott mappot.
Hogy jutsz el tier 10-ig ha nem tudod használni az adott tankot? Nem tudsz alkalmazkodni a játék dinamikájához és sírsz hogy mindenki gold-al lő? Maus-t, E100-at, JP E100-at mind be lehet szépen szögelni hogy még a gold se vigye és ha más nem megtarts egyedül egy oldalt velük amíg a másik oldal bedaraálja az nmy-t. Azárt mert nehéztankkal vagy TD-vel vagy nem kell a berögzült helyekre menni amik fél vagy egy éve még jók voltak. Oda kell menni ahol használni tudod az adott tankot. Sok idióta 10-ből egyszer mer rámenni egy E100-ra vagy JP-re tök mindegy mekora számbeli fölényben van - ezt ezekkel a dögökkel simán ki kell tudnod használni.
Nem egy agysebészet ez a játék, kicsit odafigyelsz és 2000+ wn8 mindenféle erőlködés nélkül hozható.
Arty-val is komolyan inkább kilövöd magad minthogy folyamatos helyváltoztatás mellett segíts a csapatodon?
Ha te arra akarsz rámenni hogy 10 csatából minél többször nyerj akkor nem neked való ez a cucc.
Ha meg nem tetszik a játék minek játszol vele? Töröld le és örömködj hogy nem idegesít fel.
-
szallasi007
őstag
Szerintem nem lesz meg a T44-100, 4 óra 33 csata 85k sebzés kb ugyanennyi kill. De ez orosz medekkel tier 10-be, cseheknél 6-os van a garázsban, kínai meg 5-ös med van
pedig két hétig betegszabin vagyok
-
szallasi007
őstag
Ja sry nem csak vak vagyok de még hülye is
-
szallasi007
őstag
válasz
diegho #45740 üzenetére
Hehe
helyes, én egyébként azért nézem a streamereket hogy tanuljak tőlük, bár nem életcél hogy unicum legyek. Ha lehet akkor annak a bizonyosnak a jobbik felén szeretek lenni.
Lehetne már rendes neted hogy tudj streamelni az az egy amit tőled láttam végig vicces volt (nem kapkodtál, értettem mit miért csinálsz csak nekem nem megy úgy mint neked).
Orzanel valószínűleg hasonlóan játszik mint te (nincs tank típusra ráállva) szóval nálam most ő az első számú streamer. -
szallasi007
őstag
Ahha, fcm a titok nyitja, meg akkor a végtelen gold az esl cup-okból
Az hogy a FAME-s kolléga meg hogy mekkora arca van nem izgat mert hang nélkül nézem (egyébként is majdnem minden 3800+ streamernek botrány kiejtés mellé botrány mikrofonja van). Köszi a választ urak -
szallasi007
őstag
Vki írja le pls hogy hogy lehet az hogy stat reset után van az embernek egy fcm-je meg egy t54 meg egy t54 ltwt-je rögtön két skilles crew-val?
Addig értem hogy kérek stat resetet elvesznek mindent csak a prém tankok maradnak alap legénységgel, bár ezt sem tudom csak gondolom.De hogy a retekbe jut el egyből az előző két tankhoz? Hiába van 2 tonna goldja hogy lesz free xpje amit fel tud használni?
-
szallasi007
őstag
válasz
jozefgucci1 #45182 üzenetére
Oh
-
szallasi007
őstag
válasz
jozefgucci1 #45175 üzenetére
Költői kérdés? Nem értél és spotot kaptál vagy miért voltál ott? Nincs e3-am de tudom hogy lassú
szóval ne borulj ki rám
-
szallasi007
őstag
Ennyire csak nem nyúlnak bele, meg mikor még a twitch gyerekcipőben járt ő már akkor csinálta a yt videókat és már akkor is látható volt hogy érti a játékot. Nagyjából ha nem játszana kaka tankokkal nem lenne ilyen "rossz" a statja.
Olyan videói voltak mintha kb a középiskolai könyvtárban vette volna fel, imádtam a maga angolságával, mára meg egy tömeg cikk lett, es szerintem unja is már. -
szallasi007
őstag
válasz
SoulReaver #44952 üzenetére
Most nem leszel boldog de azokat az E5-öket akik nem fogalmatlanok és csak a tornyuk látszódik azokat én is goldozom, viszont amelyik retard és kidugja a hasát vagy a kelleténél jobban teszi ki a láncot azt ementáléra szedem.
Tegnap toltam 15-15 kört a T-62 Obj.140 párossal és többször is kupaklerakós ammo racket lőttek, wg most már a saját sexmachine-jeit is nerfelgeti vagy csak rng rossz felén voltam?
H1mpi: gondolom a 2k+ spot is beleszámít -
szallasi007
őstag
válasz
SoulReaver #44915 üzenetére
Ennyi artinal ez a map konkrétan hányás. T92 full hpról vett ki miközben mentem előre - beírtam neki nice click aztán ki is léptem. Csata összefoglalóban néztem a 3 arti lőtt vmi 10k-t, de szerencsére az artik nem befolyásolják a csatákat....
-
szallasi007
őstag
Ha valakit érdekel CentX ász
replay -
szallasi007
őstag
válasz
DrDobos #44337 üzenetére
Lehet h hülyeséget írok, de az ajándék legénységet én ki szoktam rúgni (jelen esetben feloszlat gomb). Valószínűleg mire eljutsz az is-7-ig legalább 3-4 skilles legénységed lesz hozzá.
Ha új tankot veszel de az előzőből akarod átteni akkor az új tankot legénység nélkül vedd és ültesd át az újba majd képezd át őket ha nem tudod hogy kell akkor youtube - wot crew (re)traning - szerintem jobb ha látod egy videón mintha itt bénáznák neked -
szallasi007
őstag
Amikor klanoztan de nagyon akkor még hatosba cromwellel vagy lightal közlekedtünk csak, 8-asba is-3, t32, t54 light vagy ru, 10: is-7 ez valszeg már nem állja meg a helyét, helyette e5, orosz medek lehetőleg t62-obj140 és bc meg 50b. Ezeknél a lényeg a minél több skilles legénység.
Ha nem értelmi fogyatékos a társaság akkor meg is mondják adott tankra milyen skillek legyenek és mindig azt csináld amit mondanak még ha hülyeség is.
De igazából 2 gond van a magyar klánokkal: 1. Nem tudnak fókuszt lőni, illetve nem tudják hogy számíthatnak a másikra nem úgy mint randomban. Tehát ha azt mondják ess rá a másikra és forgasd meg akkor vagy nem esnek rá vagy ha kimegy akkor nem megy tovább hanem visszahúzódik - ahol én voltam ott is ez volt a baj az újoncokkal de 2-3 hét alatt leesett nekik is.
Átlagban harmincan voltunk aktívak és 28-an tankot hoztunk kampányonként, sajnos én a kampány idején estig dolgoztam így csak tartalékos voltam -
szallasi007
őstag
Biztosan ciki amit kérdezni fogok de az mitől van hogy nekem az összes tankomon akora a célkeresztem menet közben gyakorlatilag nem látok tőle? Nézem a streamereket nekik meg menet közben is minimális. Van vmi beállítás a menüben amit nem tudok?
Cromwellel konkrétan agyf@szt kaptam emiatt -
szallasi007
őstag
válasz
SoulReaver #43210 üzenetére
Azt nem tudtam hogy a privát cset miatt is banra tesznek, majd figyelek.
Lacibacsi: elég fáradt voltam már felidegesíteni éppen nem tudott, meg aztán jót is nevettem a kisemberen.
Kettőkor Blaha kv vki?
-
szallasi007
őstag
válasz
jozefgucci1 #43054 üzenetére
A másik pofás válasz erre a miért kell mindenre gold, hogy Dechapl nevű mega pro és egyéb orosz pró gémerek (Skylrex, Navi-sok) mind goldot használnak és nekik miért nem szólnak be?
Az a baj ezzel a válasszal hogy ők hivatalosan ebből élnek - mármint az esport-ból tehát ő nem azért randomozik mert unatkozik hanem gyakorolja a munkáját.
Én csípem Linkint meg kajzoo-t is de azért remélem hogy valami egyéb eredményt is elérnek ebben a játékban mint hogy wn8 értékük az egekben van/lesz mert így ez hobbinak szerintem már túlzás viszont életvitelszerűen meg kevés - ha kapnak havi 1k eurót akkor azt mondom megéri nekik de így ez a fölösleges gold spam, meg noobozás, meg get ebola szerintem nem vicces. Én azért nézem őket - nézném Dieghot is csak sajnos a net miatt nem tud streamelni - hogy tudjam adott tanktípussal adott történésre/dologra mit érdemes reagálnom ha hasonló helyzetbe kerülök.A legviccesebb ezeknél a csuda magyar GOLD streamereknél amikor lő valakit gold-al nem üti át majd kiborul h wtf pedig gyanítom hogy tudja melyik tank hol nyeli be a goldot anélkül hogy bármennyit is sebződne
Magyar streamre pedig beírni hogy minek oda gold az annyit jelent hogy tiltani akarod magad a csatiról
-
szallasi007
őstag
válasz
SoulReaver #42757 üzenetére
Majd mindjárt jön Linkin mester és megmondja a tutit hogy ez csak véletlen mert ő is heavyvel statpaddol, és csak azért van "néhány" med-je mert azzal bazi nehéz 2k sebzést összelőni alaplőszerrel. Ja és a td-k kötsögök mert atom pontosak
-
szallasi007
őstag
Jelentem véletlen de T55A HT T15 IS-7 sikerült
repléj -
szallasi007
őstag
válasz
Cseri0058 #39771 üzenetére
Szia,
azt hiszem ráunt magára a játékra, de hogy magára stream-elésre az egész biztos. Kb szerintem ő volt a best off, nagy kár érte. Hasonló játékost egyenlőre nem találtam, bár van egy két Navy-s hasonlóan játszik de ők meg fizetőssé tették a saját twitch csatornájukat - bár youtube-on van videója: Navy - Straik
-
szallasi007
őstag
Kalandor: te játszol ezzel a játékkal?
-
szallasi007
őstag
Nem biztos hogy működik, de nekem megoldotta problémát. Szóval mindegy milyen böngészőt használsz elmész ide: test flash player. Ha minden igaz kell látnod valami fát ami mozog, azon nyomsz jobb egérgombot - > beállítások és a Hardveres gyorsítást kikapcsolod (első kis jelecske) meg a helyi tároló méretét átraktam 1 MB-ra (harmadik genyóka). Így nekem megjavult mindenhol (I.E., Chrome, FF)
-
szallasi007
őstag
válasz
jagada #37112 üzenetére
Ja, ahha értem. Kicsit keress rá aztán majd magyarázd meg hogy miért van az hogy billentyűzetről állíthatod a weak spotok lövését (lásd állandó track + ammo rack lövés) ez nem segít mi?
, csak akkor lő mikor biztosan talál és társai. Lehet hogy pont a legbalf@szabb videót linkeltem be mivel telefonról kerestem rá és nem néztem meg előtte a videót de azt hittem a lényeg átjön, de valahogy veled soha nem tudom megértetni magam
Gondolom az sem zavar amit ugyancsak láttam hogy gyakorlatilag eltüntetik a a bokrokat, meg az a mód mikor valakit felspotolnak nyomsz rá egy jobb egérgombot és mikor már "hivatalosan" nem látod akkor is kurva nagy nyíl mutatja végig a monitorodon merre megy?
-
szallasi007
őstag
válasz
jozefgucci1 #37087 üzenetére
Szerencsére nem hiszel a csalókban, sajna a wg sem. Csak úgy hirtelen a legutóbbi gép amit szervizeltem az alábbi mod pack-al indul, és sajna nem egy magyar klanrol tudok akik használják (mobilról vagyok Sry): https://m.youtube.com/watch?v=LiAgUgMR6fM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest