- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
csapee
őstag
válasz
jim bcs #48849 üzenetére
Azért nem kellene védeni, ezért tart az ország itt. Megy a hülyeség ezerrel aki még egy kicsi igazságot mond egyből hülye.
Nagyon egyszerűen ellenőrizhető az állítás. A fórumban lévő felhasználók winrate és átlagos sebzését kell grafikonon ábrázolni. (Egy torzító tényező van, a szakaszozás). Lehet konteot gyártani de a tények makacs dolgok.
Amúgy csak statisztikai alapismeretek kellenek ennek befogadasahoz. -
csapee
őstag
Használ itt vki Grille-t?
(A T10-es Td)
850 felettit még nem lőtt, de már 563-at igen. Ráadásul ezt egy amx13-90-be. Vicces átlag jön ki vele. Másoknak tapasztalat?
A konteo nem érdekel... -
csapee
őstag
Tudtam hogy fel lesz dobva a fórum.
-
csapee
őstag
Visszaolvastam hogy mit írt Diegho ide a forumba, hát az alapján aki azt mondja hogy nagyképű vmi baja van.
Tényleg baj ha leírja, hogy neki a T10-ben gold nélkül plusszosak a körei? -
csapee
őstag
válasz
jozefgucci1 #48462 üzenetére
Nincsen kicsit cigósabb?
Tudod több arany festés meg makkos papucsok.A kínai type-t be ne linkeld, mert hányni fogok itt a melóhelyen.
-
csapee
őstag
Jgpze100 - 9200 block dmg
Úgy pattogott a heat mint a jégeső. -
csapee
őstag
válasz
jozefgucci1 #48154 üzenetére
Tegnap még fent volt.
Gondolom most nem kreditet gyárt, hanem pénzt. Nem mindenki akkora kocka mint mi. -
csapee
őstag
Ha hagysz neki időt hogy becélozzon meg is érdemled.
Amúgy csak a Maus ellenfél neki, mert abba rendszeresen 100 körül sebez szemből.Ki van fejlesztve neked? Mert ki is próbálhatnád mielőtt ekéznéd, nem az a pontegyszerűségű tank, de nagyon nagy móka. A legszebb mikor E5 oldalába 900-at bepukkant
-
csapee
őstag
Egy kis 12e-s spot 4,5 perc alatt, nem az én köröm csak mellékszereplő vagyok. 0 dmg-el
-
csapee
őstag
-
csapee
őstag
-
csapee
őstag
A 22e replayemet szerintetek töltsem fel a wotreplays-re?
Azt még nem töröltem... -
csapee
őstag
válasz
diegho #47497 üzenetére
Jah, svéd ág az van.
A heavy
Igazából egy T57 szarabb reload es kitarazasi idovel de a teteje mint egy Is7 szemből.
A Td ágon meg 1500m/s lövedék jó aim time. Nem vicces mikor 65km/h val rongyolsz, felspotolnak +1 sec es 400 mínusz meg track.
De ez lenne a legkevesebb, ha bejön egy platoon jobb játékosokból tuti bukta. Tegnap utolsó előtti meccsen is ellenfél 4 Bc25t, nálunk random heavyk. Erre a sok nyomorék elindul 3 irányba hogy a Bc-k könnyen mindet kulon-kulon leszedje. Azt nem értem 10e plusz csata alatt nem volt ilyen vagy 100x a jatekidejuk alatt? Miért nem gondolkodnak akár csak minimálisan is?H1mpi: Gondolom pénz okai vannak hogy mennek. Nem oromkodesbol tolja nagy részük és ha guba nincs műsor se lesz. Ott vannak a debreceni VR-osok is nem gyenge kontentet kell gyártani (úgy hogy ők azért nagyobb közönséghez szólnak).
-
csapee
őstag
válasz
diegho #47494 üzenetére
De nem is játszol
Hiába csapatjáték ha annyi stratégia nincs benne mint egy Minecraft-ban.
Az meg hogy minden negyedevben kidobnak egy új tankagat vicc. Úgy hiányzott már a 200+ tank mellé még két tankág. Kellett 1500m/s -os Td jó camoval, meg taras heavy hulyebiztos pancellal.
Hát az biztos hogy ez sose lesz egy Blizzard termék, amiben azért van valamilyen balance. -
csapee
őstag
Most töröltem az összes wotos YouTube csatornát, mi van a Mr. Ciff csatornájával? Ő is kiszállt a bizniszből?
-
csapee
őstag
Ezt a retkes TVP50/51-et mikor fogják nerfelni? Akkora OP szar
-
csapee
őstag
Amúgy vki utánaszámolt már ennek a karácsonyfa díszítős hülyeségnek?
Ha minden körben csak 1. szintű díszeket kapsz akkor maximum 5200 kör alatt megvan T10-es bónusz.
A lehető legrosszabb laposztással számolvaA HÜLYÉNEK IS MEGÉRI!!!!
-
csapee
őstag
Hogy a retekben lehet minden áldott nap ilyen agyhalottakkal összesorsolni. Ha nem talál be mondjuk 2 lövésem egymás után ezeket bedarálják.
Mondjuk most is csak az óra miatt nyertünk.Arty-POwer
Mondjuk a tök utolsó hazánkfia ST-I kerek egész 10 perc alatt egy lövést tudott leadni
Csoda hogy levegőt kap. -
csapee
őstag
A k...a anyáért kell egy TD-re 1500-as sebességű lőszer. Azok a tetű WG nyomorékok.
-
csapee
őstag
válasz
jozefgucci1 #47201 üzenetére
Jajj, én így lőttem le hazankfia T-34 Black Edition 1500hp-jat. Az ötödik percben kizoomolok arty-nezetbol és látom hogy a botja (1000wn8) ott őrzi a seggem két társával. Szeretek artyval az ilyen palántákra lövöldözni. Safe-shot se menti még
)
Tudom én vagyok a köcsög mert arty még teamkill, de szart se ér a report így saját kezébe kell venni a dolgokat.
-
csapee
őstag
Jajj láttam már Fame-s videóban is heat spamet a lanctalpra, csak annak még volt értelme is (mit tudja hogy mit fog lőni 5 másodperc múlva a zerg rushban). Itt volt egy bot játékos, akit a T44-el úgy korbelehet táncolni hogy a visszalőni sem tud. Hp-ja is volt még neki, mind1 így nem kellett gondolkodni. Mod használattal is szar volt, de így már csak szimplán gusztustalan. - egyéni véleményem - nem fogom tovább magyarázni...
-
csapee
őstag
Ez alap, gondolom nyomott a Vad egy full passzív játékot, mire a Linkinék belerohantak a késbe. Az hogy nem tudnak röhögni a hülyeségükön az adottság.
Egy ideig én is ettem a kefét a piros hordatol, de mostmár inkább kikapcsolom a francba. Prémiumot se vettem már egy jó ideje. Egye még a Wg amit főzött.
Amúgy randomba régen is ez volt a szint, vagy csak a selejtje maradt már? -
csapee
őstag
válasz
jozefgucci1 #46854 üzenetére
Hát ez pont nem akkora különbség mint amikor én szakaszoztam Diegho-val. Osszehoztam vagy 1000 wn8-at míg ő tartotta sztem kb 4000-et. Annyi küldetés nem csinálok 1 hét alatt, mig ő 2 óra alatt.
-
csapee
őstag
válasz
e-newsee #46850 üzenetére
Aaaa, ti nagy barátok lennétek Diegho-val úgy érzem.
De tényleg nem bántásból, nem szoktunk tankász alatti kört posztolni. Igaz semmi nem tiljta mert ez off topic, de elhiszed hogyha mindenki csak az első osztályt posztolni naponta lenne 500 komment.
Igazából neked egy klán vagy platoon kellene, hogy tanulj a tapasztaltabb userektol. -
csapee
őstag
válasz
kchryss #46838 üzenetére
Pedig a T22 op volt sztem, ráfért a nerf. Meg az a fajta goldeső ami kijárt a csodaszép megszerzési körülményeire. Arra még én is goldot spameltem, meg ment a chatbe a "focusfire to r(n)igger".
Azt hiszem az új francia tank is megkapja majd ezt a kitüntető figyelmet. Tök átlagos játékos simán meg tud vele szerezni 3-4k nem átütő találatott annyira szar lett. -
csapee
őstag
válasz
galervin93 #46732 üzenetére
Szerintem a hatos fv artyval könnyebb lenne. KIcsi a hp-ja saját tierjéhez képest, és elég mobilis ahoz hogy végig életben maradj. Ellenben keveset sebez egyszerre. A német arty tényleg random isten szolgája.
-
csapee
őstag
Ez a stock t50 biztos hogy rosszab, mint a stock E50.
-
csapee
őstag
-
csapee
őstag
válasz
Flatron710 #46639 üzenetére
Ugy erzem te sem lehettel nagyobb tudasu az ellennel.
Azert tobb mint szegyen top heavykent 4 atuto talalat.Ui: kar volt posztolni, mi mindig talalunk fogast. Az elo faba belekotunk.
-
csapee
őstag
válasz
jozefgucci1 #46304 üzenetére
Fizess elő az Origin Accessre és csütörtöktől tolhatsz azt hiszem 10 órát belőle.
1200 forint nem nagy píz.
Ha letelik akkor meg ott a GW2 -
csapee
őstag
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem nagyon hiányzik az enemy chat.
Olyan jókat lehetett rage-ni, dezinformálni az ellent. Most mint a kuka hallgat mindenki, semmi jó chat-szöveg. Mind1 csütörtökön BF1 aztán lesheti a WG. -
csapee
őstag
válasz
galervin93 #46104 üzenetére
Aaa, akkor op lenne
-
csapee
őstag
válasz
galervin93 #46102 üzenetére
-10 gun dep
-
csapee
őstag
Semmi baj nincs az arty jatekkal, siman lehet vele 2000wn8-at tartani. Peig itt aztan vannak olyan rng-k hogy amulok (persze inkabb rossz iranyba
). Inkabb a helyes celpontvalasztas a lenyeg. Van amikor a medek az elsodleges van amikor a heavyk, de peldaul Prohorovkan mindig a light az elso. Lehet hogy 10 melle megy, de a kis rohadek kepes kispuutolni a teljes csapatot (mondjuk a passziv spot bokrokat erdemes spot nelkul is loni).
-
-
csapee
őstag
válasz
sebijani1982 #45912 üzenetére
Bannolni kene azt is aki belinkeli.
Az biztos 200 evvel ezelott az ilyet a hatsokertben astak el az anyja tudtaval. -
csapee
őstag
Ezt a hybrid waros trailert latta mar vki dzsatuben? Igazi katyvasznak tunik, de legalabb nem csak kokora koltottek a premem arat. Mondjuk tobbet tolem nem latnak egy forintot sem.
-
csapee
őstag
válasz
nightmare13 #45822 üzenetére
Az a baj hogy cseten mar annyi magyar klantagot nooboztam le hogy biztos ti is benne vagytok a szorasban.
Tegnap igazi gyongyszem magyar platoont fogtam ki. Potyka es Balogh nevvel, valahogy allergiasak voltak ha a szarmazasukat firtattam azutan hogy az artym moge bujtak light letukre. -
csapee
őstag
válasz
jozefgucci1 #45771 üzenetére
Nem KV5?
-
csapee
őstag
3500 dmg-re tankász az E100-al.
-
csapee
őstag
válasz
jozefgucci1 #45639 üzenetére
Mert az off offja a legalja.
Hat nem eleget(BF1), de nagyon jo. A langszoroval az osszes konzervdobozos(tank) noobot kiirtom. Kar hogy nincs komolyabb arta, ott is trollkodnek, bar a bombazas repulorol nagy moka.
A light tank az tenyleg op. -
csapee
őstag
En is odaadnam egy BF1 Ultimate accountert ezt, de nem sok marha van. Leszallo agon van a wot szerintem is.
-
csapee
őstag
Sorozatban 15.-ik E5 vereség. Már csak statisztikailag is gyanús.
Kijön a BF1 és letörlöm ezt a szart, a tököm kivan a random csapattársakkal. Ebben annyi csapatjáték nincs mint abban a szar BF1-ben.
-
-
csapee
őstag
válasz
szbalogh #45396 üzenetére
Artyval sem elmeny loni szembol, 3-400-at szokott beleadni. Mondjuk a segge nagyon fincsi, oda max is be tud menni.
Ki a wlele?
Tegnap ugy rohogtem mikor ellenfelnek tette be(artyban gondoltam ra, de tul nagy rokalab volt a tankjan). A magyar E100 platoonunk meg ugy berusholt az ellenfelre hogy osszesen lottek 2000dmg-et 3-an. HGB vagy mi a szosz seriffnevelde volt a nevuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest