- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisApám
addikt
válasz
KaLeun #50500 üzenetére
A WarGaming olyan prémium tankokat IS kihozott, amelyek elölről GOLD nélkül szinte átlőhetetlenek, valamint nagyon a pénzre mennek, durván túltolva, erős prémium tankoknak mondhatni tömkelegével... Van QuickyBaby-nek is videója pár problémáról a játékkal kapcsolatosan (vagy magyarul MrScheff-nek, ha jól emlékszem).
A játékos állomány is csökken közben... -
rlazol
veterán
-
sebijani1982
senior tag
válasz
KaLeun #23986 üzenetére
Nem fáj az igazság, csak az, hogy újra troll van a topikban. Akit hiába kérünk többen is, hogy kicsit disztingváltabban nyilvánuljon meg, ne kötekedjen folyamatosan, ne szóljon be rendszeresen, főleg ne egy topik bannolás/ideiglenes zárás (,ahogy tetszik) után.
Statisztikák soha nem hatottak meg különösebben, de itt (Rlazol statisztikája) legalább látja az egyszerű játékos is levezetve, hogy mit miért mond a kommentelő. -
rlazol
veterán
válasz
KaLeun #23982 üzenetére
Tomi0703 - köszönöm! a pályaterv elvileg átkerült serb-ékhez, illetve a FTR fórumán is megjelent, vegyes, bár többnyire pozitív véleményt kapott. Többet én/mi nem tehetünk. Ha lesz vmi, szerintem a szokásos csatornákon tudjuk meg.
Kaleun - 40%-ról indult, de az egyéni küldetésekkel 27-re esett. Angolul akkor csinálom meg, ha kapok még pár ezer replayt a fórumtársaktól, kicsit erősebbnek érezném az eredményt. Egy usertől származó heti átlag 106 csata nem annyira jelentős, h nemzetközire vigyem.
-
sebijani1982
senior tag
válasz
KaLeun #23982 üzenetére
Ne haragudj Kaleun, de neked nincs olyan hozzászólásod, amivel nem minősítesz másokat?
"Azt hiszem, hogy néhány az én próbálkozásaim a tbk. "leseszarom" jelzővel illető fórumtárs bőszen fog most neked gratulálgatni."
Jó lenne, ha normál hangulatú lenne végre a topik, de sorra csak a másokba való belekötés lehetőségét vadászó kommentjeid vannak. NEm hiányzik senkinek az, hogy újra pihenőre küldjék a topikot szerintem.
Légyszíves ha teheted ne akarj már mindenképpen belekötni másokba. Sajnálom, hogy a Te statisztikai alapokra épített véleményed régebben nem érdekelte a többieket, de akkor sem ez a megfelelő hangnem. Talán.
-
h1mpi
félisten
válasz
KaLeun #23519 üzenetére
Nem nyomom full arannyal, általában 4-5 arany van a tankokban, kivéve az E-25-öt ott 15 db. Tessék egyetlen aranyat se lőttem ma... nagyokos
Te vagy az az ember, aki ritkán szólal meg, de akkor is minek... hála istennek egyre kevesebb ilyen van itt, mert szépen lassan ki lettek tiltva...
Amúgy meg az összes T10-es tank és unicum player full arannyal tolja, nem tudom mit kell még ezen rugóznod... vegyél Te is és ne sírja vagy, ha nem veszel, akkor fogadd el, hogy a játék része...
-
jr1994
addikt
válasz
KaLeun #23268 üzenetére
És ha nem akarom angolra állítani a játékot?
Amúgy nekem jobban tetszett amikor nem lehetett látni hogy kinek van xvm-je, így rólam is látják hogy használom. Bár az vicces hogy kis tierben kevesen, 8 fölött meg sokkal többen használják. Bár nyilvánvaló volt hogy így van, most már a saját szemünkkel látjuk.
-
hfrici
aktív tag
válasz
KaLeun #20388 üzenetére
Ezek szerint nem egyformán gondolkozunk. Én már lehet túl öreg és jól nevelt vagyok. Ez nekem játék és én is fel tudom rajta húzni magam, de egy honfitársamat sem sérteném meg ilyen módon. Őszintén írtam a bocsit, ami még rajta is túlmutatott, mert az egész csapatára szólt.
-
-
Patrick76496
őstag
válasz
KaLeun #19160 üzenetére
Azt az angol sivatagi festést hagyják békén, az a kedvencem. Most is változtattak az egyik német festésen, ami szerintem eddig sem volt szép, de ezek után ha látom valakinek a gépén, tényleg azt hiszem, hogy lehányták szegény tankot.
(#19294) Bingisz: A Conqueror-ról nem tudok sokat mondani, teszten próbáltam, ott nagyon tetszett. Normál szerveren viszont nem merem megvenni, mert biztos szar stock-on. Cérnával nem véletlen én tartom a rekord átlagsebzést az egész ZWACK-ban, ha sikerült 2250 felé menni vele, csak nem lehet olyan rossz tank. A pontossága, a célzásideje és a gun depression-je teszi azzá, ami.
A BP tényleg nem nagy szám, viszont ha top tier, emlékeim szerint nagyon jó kis tank. A Churchill VII-ről is nagyon jó emlékeim vannak, T8-ban viszont szopás (mint majdnem minden T6-os tank). Egyébként az a semmit nem érő modul 60 lóerőt ad, ami kerek egy hp/tonnát javít a tank fajlagos teljesítményén.
- - - - - - - - - - -
- We love RNG
- 10 félkezű Himmelsdorfon
- Keresd az E-100 rajongót
- No comment
- BatChat25t 7006 dmg (test server): Personal Score | Team Score | Detailed Report
Tök jó, hogy végigszenvedtem magam a Lorraine-ig (addig a tankig szenvedés volt az ág, maga a Lóri meg megváltás), és rájöttem hogy nekem baromira nem kell a BatChat, mert nem az én játékstílusom.Szerk.: Nem nagyon adja ez a WZ-120. Nem is a gun depression, hanem a hosszú célzásidő az, ami tönkreteszi a tankot. Marad a 7/1 kedvenc T9 mednek.
-
superfly2
tag
válasz
KaLeun #19171 üzenetére
Már bocs de olvasd el még1x mit írtam és értelmezd.... egyszer SEM írtam hogy tudom/biztos hogy onnan lőtt, csak azt hogy szerintem... De mivel A0 felől kaptam a lövést, így az nem jöhetett a G és H0-ból sem, de Te biztos jobban tudod...
A kérdésedre válaszolva pedig: nem, nem kérdeztem meg, sőt nem is a smiley-tól gondolom hogy onnan lőtt. -
superfly2
tag
válasz
KaLeun #19167 üzenetére
Ahha értem, én nem vagyok nagy artys, sőt eggyáltalán nem szeretem őket
ott próbáltam volna sidescrapelni, nem tudtam/figyeltem hogy oda tudnak lőni(azt tudtam hogy ott a vas kapu felett el tudnak lőni), bár gondolhattam volna mivel elég sok artyt ki szedtem már a G-H0-ban....
és igen, az A0 felől kaptam a lövést.
(#19168) Antonius1978 : Igen, szerintem is ott volt mivel onnan kaptam lövést.
-
Bingisz
addikt
válasz
KaLeun #19156 üzenetére
Tudom, tudom. Mondjuk azt megnézném, hogy a mi artystáink, akik azért elég jól tudják szórni az égi áldást, mikor találnak be kétszer egymás után AP-val T92-ben ülve. Mert mondjuk egy OB261-el még nekem is menne, azaz volt is már rá példa. De azért ég és föld a kettő pontossága....
-
scyllarus
veterán
válasz
KaLeun #18730 üzenetére
"a maradék harmadban 20/10 a 3/4 arty/per oldal aránya (5 arty meg nem is volt)" - Minek 5 arty? Oldalanként 3-4 már bőven elegendő ahhoz, hogy elb.ssza azt a csatát. És a csaták harmadáról beszélünk. Azaz minden 3. csata élvezhetetlen. Az sok, bárki bármit is mond.
Sebijani1982: "Érthető, de hidd el, előbb utóbb lesz olyan is, amikor a saját arty-d fogja kiszedni a f2f ellenfeled egy lövéssel." - Na, ilyen még nem volt a 11k csatám alatt. Engem már szedett ki...
-
scyllarus
veterán
válasz
KaLeun #18726 üzenetére
Ha valaki utálja az artykat, az én vagyok, de mostanában tényleg nincs gond velük.
Ma a 21 csatámból 2x szedett ki, nyilván az egyik legjobban, de az olyan szituáció volt, muszáj volt megállnom, ő meg simán rám tudott szűkülni. Abban a helyzetben is a remek játékostársaknak köszönhettem a halált, nem annak, hogy túl jók lennének az artyk. A másik egy 304-es volt, TD módban, az megint más szitu. -
Djuree
félisten
válasz
KaLeun #18726 üzenetére
magasról leszarom a te statisztikád, meg a másét is, én most ezt tapasztalom az utóbbi egy hétben, ennyi. nincs ebben semmi varázslat, aki meg ismeri a WG-t az már nem alapoz statisztikákra, mert 2 pillanat alatt változtatnak ezen azon és feldughatod a statisztikádat.
én is játszok artyval, van T9 is, én nem tudok vele játszani, célba se nagyon találok vele, de ez én vagyok, lehet neked se megy vele azok alapján amit leirsz, ha meg nincs sikerélményed minek artyzol? lol...
S-51-el anno lőttem ki JGtigert, T-95-öt, T-30-at is egy lövéssel... -
dfsz34
őstag
válasz
KaLeun #17343 üzenetére
Most arról beszélünk, amikor a te szemben állsz mondjuk egy 350hp-s ellenféllel. Normál RNG mellett nagy biztonsággal ki kéne tudnod szedni. A gyakorlatban meg pont a fordítottja fog megtörténni, nagy biztonsággal marad az ellenfelednek valamennyi hp-ja.
Ténlyeg ez az utolsó hozzászólásom a témában. Tulajdonképpen mindegy is nekem, bár próbáltam némi logikát elmagyarázni, láthatóan feleslegesen. Addig jó, amig olyanok játszanak, akiknek halvány lila f...uk sincs erről a hatás mechanizmusról. Még több potenciális ádozat, akik kint maradnak mint a bálám szamara, mert azt hiszik, hogy tutira kiszednek az átlag sebzésükkel, aztán jön a meglepi.
Ez csak egy példa amúgy, sok más helyzetben is érezhető, hogy van bizony eltolás az RNG rendszer. Továbbra is ott van véletlen a rendszerben, csak csökentett hatású. Ha valaki ismeri a tipikus helyzeteket, akkor tud rá reagálni, ha nem, akkor nem. Ennyi. Szerintem az MM is hasonló hatású, ezért használok szisztémát ellene, de ez sem kötelező, még megérteni sem kötelező.
Kb ez olyan, mintha egy szemléletes példával írnám le, hogy dobsz a 10 oldalú ad&d kockával. Te 10 számra kell tippelj, de a játékmester 3 számot kiválasztott előre, azok fix bukók, amik nem is játszanak és nem mondta meg, melyik számok ezek. Ezáltal csökkent a nyerési esélyed, de továbbra is nyerhetsz, csak kisebb eséllyel. Valószinüleg a világon semmit észre nem veszel belőle. Észreveszed, hogy kb 30%-al kisebb a nyerési esélyed? Ha sokat dobtok és játszol és figyelsz nagyon, akkor igen (talán), ha nem figyelsz, akkor meg soha, maximum szidod a játékmestert, hogy miért vagy cumiágon gyakran, pedig hát véletlen az egész rendszer és nézel és nem érted. Itt a Wot-ban annyi a különbség, hogy nagyjából kiismerthető, hogy mikor játszik mind a 10 szám és mikor csak 7. Ezt akár a javadra is fordíthatod, bizonyos mértékig legalábbis, de legalábbis tudod a hatását csökkenteni célzott játékmóddal és figyelemmel, türelemmel ilyenkor.
Evvan. Ismétlem, döntsön mindenki maga.
-
-
scyllarus
veterán
válasz
KaLeun #16444 üzenetére
Nem tudom, valamelyik nap már a 2. hülyénél elszakadt a cérna. ARL-lel ki a fedezékből, célzom a Chi-to-t, célzom, célzom, célzom (3,4 lenne 100-as srácokkal, de még nem azok!) pont amikor lőnék, bumm hátulról belémrohan a saját T-34. Persze mellé, az ellen talál, tolatnék vissza, ugye a kis japó gyorsan tölt, de ez az idióta csak tolna kifelé. Szerencsére nehezebb voltam, vissza bírtam tolni, de nyomott. Ráfordítottam a csövet úgy nyomtam vissza, hátha sniper nézetben is leesik neki, hogy nem kőnek feszül, de semmi. Kapott egyet a tornyába, 60% hp-ja oda, remélem elment 1-2 sráca is (212 pen nem viccel fél méterről), de sem kékülés, sem semmi retorzió nem volt, utána is játszottam, ma sem voltam letiltva.
-
csapee
őstag
válasz
KaLeun #16441 üzenetére
Tegnap ket lovessel szedett ki egy sajat Is3, mert az Amx-el tudattam neki (korbelottem a foldet korulotte) hogy nem az artyk segget kellene fedezni. Igazabol nem volt kedvem hulldownba verekedni az ellen M103-val. Amugy szerintem csendben visszaraktak az elozo tk rendszert mert csak bekekult tole de siman ment tovabb.
-
dfsz34
őstag
válasz
KaLeun #16430 üzenetére
spotra nagyon nem adja az xp-t. Amx-el spotoltam tegnap majdnem 10e-t és adott rá egy másodosztályt, ha lövök 800-900-t, ami amúgy nem nehéz vele, akkor is megkapom ezt. A wn8-ról ne is beszéljünk.
Ráadásul egy kivételesen jó spot kör volt, általában az a menetrend, amit te is írsz, hogy 1,5-2e spot után kiszednek.
Sajnos, spotolni most már csak úri huncutság, csak kalandvágyóknak.
-
KaLeun
senior tag
válasz
KaLeun #16426 üzenetére
Mondjuk a mai nap után erősen gondolkodóba estem, hogy érdemes-e spottolni vele. Az összes igazi jó felderítős pályán világítottak az ellenfelek, de senki le se... Kampinovkán egész végig spottoltam basecamper ellenfélet és medeket középen, 1,5k spot sebzés...
Persze mindig megnyertem egy medet aki átjött értem pl. Fisherman's Bay-en, lejött El Hallufon és vissza is ment...
-
Patrick76496
őstag
Bocs, nem figyeltem a neveket. Milyen tankkal voltál? Hárman már persze, hogy gond nélkül, én még arról beszélek, amikor ma egyedül toltam (22:30-ig). De valahogy ez sem jó, mivel hiába nyertünk szinte végig, alig jutott sebzés. Pedig ez nem is század.
T32-vel sehogy sem sikerül kialakítani egy normális átlagsebzést, nem elég OP a tier-jében a T29-hez képest. Azzal 1991 volt az átlagsebzésem, ezzel meg örülök, hogy végre ma meglett 1800..
-
fsb1000
nagyúr
Igen, az jeleníti meg, de némi kutakodás után azt találtam, hogy az XVM használja ezt a TWR% paramétert.
Másnéven "tourist1984 win rate". Eljutottam egészen az orosz "feltalálóig", de képletet nem találtam rá, és az oldal hosszas magyarázatát sem értem mire jó és mi ez.
(#3570) scyllarus: Grat! Ez szép eredmény, főleg elsőre.
Én még a T34-ben hizlalom a T29 legénységét, de remélem tudok majd vele ilyen jó köröket menni.
(a nagy t34 grind alkalmával nem tetszett és 300 csata után letettem) -
Dobi 562
addikt
Tegnap Serene Coast-on az utolsó 3 percben így nézett ki a két csapat:
én csapatom:
-IS 100% hp
-KV-1S 100% hp
-KV-2 100% hpellen:
-T25/2 50% hp
-tigris 30% hpA mi három tankunk természetesen hátul kempelve használta ki a szovjet gépek legendásan jó mesterlövész képességeit (KV-2 troll ágyú). Olyan szerencsénk volt, hogy a két ellen még oda is jött a bázisunkhoz. Ők a vonatsín másik oldalán, a mieink a szikláknál. A vége: döntetlen.
Az IS lőtte a vonat mögött bespottolódott ellent, majd az oldalával kigurult a tigris elé. A 3. bekapott találat után felfogta az agya, hogy fennforgás van, lövik oldalról, így a maradék 50% hp-ját mentve visszatakarodott a sziklák mögé. A KV-1S és a KV-2 nem csinált semmit és az ellen sem mert támadni, így letelt a maradék idő és döntetlen.
Én 2300 sebzésig jutottam amx m4 45-el és nem lett volna rossz ledupláznom, ráadásul simán hozható lett volna csata, de 2-300 WN6 értékes tankok hasznavehetetlenek az esetek nagy részében. -
KaLeun
senior tag
Gondoltam azért ma is teszek egy próbát. Ebből kettő IS-2 kör lett, egy vereség és egy döntetlen. Az E-75-t már meg sem próbáltam. Nálunk mindenki piros wn6-os, kiderült, hogy ez nem véletlen, ugyanis 2-3 perc után már csak 4-en voltunk életben. Szokásos, lemming dolog... Aztán a következő körben a csapat harmada tartja magát "ha nem csinálok semmit, abból baj nem lehet" elvhez, köztük a két top t9 tankunk. Ja, de egy dolgot azért tudnak idiótán meghalni egy kiba.... lövés nélkül. Aztán van oldalanként két ember és egy arty, a többi meg a golyófogó szerepében tündököl, de elvállalják a gyáva nyúl szerepét is (kedves full hp-s IS-3, kösz a segítséget, üdvözlöm a jó.........). A legtöbb ember még egy szaros játékban sem tud felülkerekedni az ösztönein.
De legalább a hp-m (+picit) meg tudtam sebezni, már ennek is örvendek...
-
fsb1000
nagyúr
Az E75 tényleg el van átkozva... Rég mentem vele, de rögtön kaptam 4 bukót, aztán egyet megnyertünk 80% winchance-val... De alig. Randomfaktor csak az utolsó kettőben sújtott. A 4. bukó meccsen 2-en foglalták bázisunkat és mindkettő oldalt állt. Valami kinai t8-9. Mindkettőről pattantam kb. 200m-ről.
Ezért ez durva.
Asszem E75-ről is leszedem a gold amot, mert csak bosszantó hogy mindenről lepattan. Akkor minek az a nagy pen? Megyek még 3 kört, hogy meglegyen az 1100 csata vele is.----
Egyébként Pz4-el remek hétvégém volt, összesen 6 millát kerestem az akcióval, de vasárnap este eltöröt az eszkuder a Pz4-ben. Onnantól nem tudtam nyerni vele és max 1-2 lövés után haltam.
Szerencsére a Tigris megjavult, azzal meg arattam helyette hétfő estig, csak amíg PZ4-el 3-4 perc egy csata, addig Tigrissel majdnem a duplája. Meg hamarabb is megunom, sok találat kell a kellő sebzéshez. -
Atlantis
veterán
Arty-ra valóban érzékenyebb talán, mint a többi német tank, ezt nem is értem, miért, én is jópár E75-öst lőttem már ki full HP-ról tüzérként. Amúgy jó gép az fullosan, én szerettem. Nem lepődnék meg, ha gold lőszerrel lőnék, eléggé vastag a bőre, én is néha csak arannyal merek nekiállni, mert még a LFP is gyakran pattintja a 220-as átütésű ágyúkat, de még akár a Löwe lövéseit is.
-
-
KaLeun
senior tag
Azóta a 20%-ot is alig sikerült megütni.
Már gyűlik a hétvégi játékos állomány... A t9-10 nehezek kint parádéznak a nyílt mezőn aztán csodálkoznak, amikor pár med szétszedi őket. Mai csatáimban kivétel nélkül blokkolt valaki, meg rámásznak az ellenre nehogy más is tudja lőni.
-
Dobi 562
addikt
Tier 10-ben találkoztam (én IS-3-mal voltam), egy ilyen érdekes IS-7-el:
Először azt tűnt föl, hogy időnként gurul pár métert, aztán a torony körbeforgott, nézte a tankokat amik elmentek mellette (sznájper nézet végig?), aztán megállt nyílt terepen, kapott egy arty találatot, kigyulladt. Tűzoltó készüléke nem volt és mikor előtte volt az ellen bespottolva, ő épp másfelé forgatta tornyát (kikapcsolt térkép?)... Mintegy másfél percig volt életben, lövést nem adott le. Elképzelhető, hogy bot volt... Bár ahogy néztem, a tornyával a csapattársakat kuksolta, akkor bot csak nem lehetett. Amúgy sem lenne értelme bot-ot használni tier 10-ben.
-
fsb1000
nagyúr
Ez így megy... magas tierben 3-5 percnél halok, ritka a túlélés.
t6 alatt meg az esetek 90%-ban azon veszem magam észre hogy egyedül vagyok, vagy max.3-an szétszórva a pályán 10 ellenféllel szemben.
Persze a győztes csatákban fordítva... megyek.. megyek...lövök és hopp elfogyott az ellen, mi meg 10-en vagyunk.
Nagyon-nagyon ritka a kiegyenlített és izgalmas csata.
Ha van ilyen abban nincs arty... max 1.(#2642) patrikgtaivs: Én továbbra sem hiszek a "mindig az én csapatomba kerül az összes agyhalott" elméletben . Egyszerűen matematikailag nem jön ki....
Mikor belépsz egy csatába (és van rá időd) nézd meg hány várakozó játékos van. Alig látni 1000-nél többet.
Amúgy igen, a jobb és még jobb játékosokra kevésbé van hatással a randomfaktoros rendszer, mert ők jobban meghatározzák a csaták kimenetelét.
Gondold át egy AFK botnak miért olyan alacsony a winrátája és az effje... és ez felfele is igaz. Van az egyénnek hatása a csaták kimenetelére. Néha több mint 50% -
fsb1000
nagyúr
Nemrég t8 századba bevettek egy KT-t az IS3-ak mellé. Kicsit morogtam, de aztán hozta a 2-3K sebzést, mig az IS3-ak az 1K-t.
Most meg matildával megyek kezdő századba. Franciák... full hülyék.
1400-at sebeztem volt még 2 ellenfél aki foglalt, ezek meg nem mennek vissza védeni.
Mikor írom "def base", azt mondja beszéljek franciául és tovább áll a városban.
Anyád.***
Ez valami LCB klán... köv csatában kérdem comandante hova menjek? Erre megpingeli az ellenfél bázisát. -
Patrick76496
őstag
Az osztálytársaim közül senki sem WoT-ozik. Hál istennek, mivel az évolyamtársaim közül semelyiknek sincs 50 feletti wr-e, pedig játszanak vagy 5-en. Sőt 2-nek még 45 sincs. És akkor én vagyok a kocka, mivel 53-mas a wr-em, és fontos számomra a sebzés, komolyan veszem a játékot.
(#2539) Gaz 78: Ugye tudod, hogy a stock toronyra is felmegy az M62-T2?
Amúgy kitartás az IS-8-al, az elején nekem is 44-es volt vele a nyerésem, aztán 55-el adtam el.
(#2529) virkir: A tier 10 random katasztrófa még IS-4-el is, az a tank kb E-100 szintű. Az IS-7-estől várom a megváltást, bár a csapattársak ugyan azok, legalább a tankomat nem lövik be szemből annyira könnyen a 8-asok és van is egy kis sebessége. Az IS-4-el nekem is csak 22xx az átlagsebzésem. Mondjuk ennek sok köze van a CW-nek is, mivel ott sem érek oda mindig az ellenséghez. Vagy esetleg hátul kell maradni. Inkább 63 helyett lenne 54-55 a wr-em vele, de sebeznék legalább 2500-at. Nem értem egyesek hogy képesek ezzel a hulladékkal 2800-3000-et sebezni átlagban.
Sebzésekhez: Type-pal nekem is hiába 1500 az átlagsebzésem, ha a wr-em alig 52... Más meg 1200-at sem sebez vele átlagban és mégis 55-60 feletti a nyerése.
-
Azt hittem egyértelmű az első általad beböfögésnek nevezett hsz-emben, hogy a Wg valószínűleg nem véletlenül alakította ki így a mapot, mivel ha vér istvánnak az okoz örömet és sikerélményt, ha campelhet értelmetlen helyeken, akkor játszik. Ha így játszik, akkor kevés xp-t kap, aminek a növeléséhez prémiumot vesz. Ebből következik, hogy a wg számára ez jelent profitot. Az eddigi tapasztalataim alapján pedig elég sok ilyen játékos van. Vagyis ha a teszten ki is bukik, az még nem ok arra, hogy megváltoztassák.
Itt csak egyetértésem fejeztem ki, nem írtam le, 5 sorban, hogy már tényleg zavaró, hogy nincs fedett terület, vagy biztos hely kb a mapokon, ahova ne lőnének be különösebb helyezkedés nélkül az artyk.
Számomra egyértelműnek tűntek a hsz-eim, de ezek szerint tévedtem.
-
Rambovits
senior tag
Ezek közül a hozzászólások közül egyik sem volt kétértelmű az én olvasatomban.
Ha meg szófosása van... hát vannak ilyen emberek.
De ahelyett, hogy fogást keresnél rajta te is figyelmen kívül hagyhatnád amit ír.
Nem akarok a lelkedbe gázolni, de annyira feltünően böki a csőröd a gyerek, hogy nem lehet mellette elmenni...Még egyszer mondom, ez a fórum nem azért van, hogy egymással flegmázzunk, hanem hogy megosszuk a tapasztalatainkat, és élményeinket
-
Rambovits
senior tag
Szerintem nem kötekedni akart, csak egyetértett veled. Viszont a hozzászólásodból sugárzik a düh, amit nem itt kéne kitöltened.
#2515 Most is mi rosszat mondott szerencsétlen? Azért vagyunk ezen a fórumon, hogy megosszuk egymással a tapasztalatainkat, jót társalogjunk a játékról. Ha a feszkó kell, akkor átmegyünk a main topicba
-
fsb1000
nagyúr
Igen a hálutca Himmelsdorfon tipikus példa. Korábban E100-al, én voltam ott a császár. Az esetek nagy részében túlerővel szemben is képes voltam végigmenni rajta. De ha nem akkor is élvezetes volt ott harcolni és sok sebzést leadni.
A berakott 3 bucka valahogy megnezítette a dolot, és ha van arty tuti bekapok 2-3 találatot.... innentől vége.
Korábban azt az utcát sem tudták belőni, illeteve 90%-a arty free volt. Néha beállt egy-egy arty a végébe, de könnyű volt kilőni, mert a buckák vagy mi az izék nem takarták.Nem is próbálkoztak nagyon... most meg én nem megyek arra hevi vagy TD tankkal... legtöbbet JagPzE100-al szívtam ott a változások óta. Azt nagyon könnyen eltalálták, 1000 HP leugrott egy arty találattól és jött a gyors halál 0 leadott sebzéssel.
Ja... az MM sem hozott megváltást. Vagy nem müxik vagy hibás az arty rotáció.
Elvileg azt ígérték (ha jól értelmeztem), hogy csatánként 2-3-4-5 arty lehet max.
Azaz nem lehet egymásutáni 2 csatában 5+5 arty.De van... ha t10-el megyek szinte mindig 5+5 vagy 4+4
-
fsb1000
nagyúr
Néha eszembe jut ez a véleményed...
Legutóbb LIVE OAKS-on voltam Maussal. Délről indultunk és 5+5 arty
Egyből beírtam hogy 5+5 arty nekem nem tetszik és kempelni fogok, amúgy húzzanak a WoA-ba.A kezdő körből nem jutottam el a 2 L alakú házig, már kaptam egy találatot., igaz csak 130 valamennyit.
De ha a város felé indulok, oda sem érek....No mindegy... beálltam a ház falához szép kényelmesem, erre bumm... 300 HP lemegy. Vakon lött valamelyik.
Mondom ne bénázzak itten már ráálltam teljesen a falra a sarokban és vártam.
Persze bukóban voltunk és 3 ellenfél maradt +4 arty, nálunk én meg 2 arty.
Bespottoltak, erre bumm, bumm, megint lemegy 300+350 HP. LOLLLLLL
Erre a helyre sosem tudott arty belőni! Vagy legalábbis azt hittem eddig. Gondolom nagy rádiúszú gold ammo lehetet, vagy a fene tudja. Mindegy ... kijöttem és a tankokkal szétlővettem magam. közben volt 3 találatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Vírusirtó topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest