- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbalogh
addikt
válasz
unravel #30448 üzenetére
Nekem miért nincs tank a kertemben ?
Szerintem abban laknék
És csak úgy lánc nélkül cibálják szegényt...
-
-
vandeminek
tag
válasz
unravel #19491 üzenetére
Persze, meg most az a baj, hogy Neked semmi sem jó
Amúgy mindkét részében igazad van, hogy tk-sok is mindig voltak, meg ezek a fél csapat semmit nem csinál is visszatérő dolog. A főbb problémám az, hogy ilyenkor lehetnék bármekkora unikum is, akkor sem lehet értelmes eredményt elérni. Mint látod nem voltam ügyetlen a csatában, mégis 3 perc alatt lealázott az ellenfél. Van amikor az ilyen fel sem tűnik és megyek a következő csatába. Máskor ez azért eléggé le tudja lombozni a hangulatot.A végére nagyon off lettem, bocsi.
-
Patrick76496
őstag
válasz
unravel #18763 üzenetére
Egy facebook oldal, pont aznap láttam ott ezt a képet. Ezért gondoltam, hogy onnan van.
(#18764) Bingisz: Én gyűlölöm mind a kettőt, ezek basszák szét a T10-es meccseket. Az arty-nak el sem kell találnia, ha melléd lő, már -800 HP. A T10-es TD-k meg a legjobb páncéllal rendelkeznek az osztályukban, a bármelyik tierben könnyebb őket beütni. Nem mintha nem tudnék célozni, de ugye tovább célzol -> tovább vagy kint -> nagyobb az esély, hogy lövést kapsz be. Ezért szeretem sokkal jobban a T9-es meccseket.
Ez a kép már elég régi, de most nagyon aktuális. Manapság baromira hülyék a heavy játékosok. Nem mennek a heavy-s helyre, így mindig elesik az a flank...
(#18782) mefistofeles: Erre vannak a Gnomefather's hangok, sokkal színesebbé teszik a játékot. Ezt a srácot kéne támogatnia a WG-nek, együtt dolgozni vele, optimalizálni a modot. Nem is az új löveghangok milyensége a baj, hanem az, hogy gyakorlatilag egyforma mind. Nem elég, hogy minden tanknak ugyan olyan a lövéshangja kaliber osztályonként, még bizonyos kaliberek között sem lehet különbséget tenni. Ha már időt fordítanak rá, miért nem csinálják meg, hogy a tankok ~75%-ának különböző hangja legyen (mint a Gnomefather's-ben)?
(#18793) [HUN]Dani: Patrik csak most írja a hsz-ét, de megírta a facebook-on, hogy mennyi kb.
(#18807) sith7: Az igen, grat!
(#18823) diegho: Nekem most WZ-120-am van, és eddig bejön. Tényleg nagyon szar a gun depression, de az alfa kompenzál érte. Baromi jó érzés medium tankban 500-at lőni. Viszont a 3,4 sec-es célzásidő kegyetlen rossz (még EGLD, Vert Stab, Smooth ride & Snapshot kombinációval is), de szerencsére ilyen téren nem lesz baj a 10-essel. A 121-et is biztos szeretni fogom, főleg 4 skilles Type legénységgel...
(#18841) sith7: Rammer + EGLD + Optika/Csigaszem
-
rlazol
veterán
válasz
unravel #18332 üzenetére
basszus már!
Miért nem válaszolsz arra, amit írtam? Ki beszélt írt reportolásról?
Azzal kezdtem #18324: nem az a bajom, h nem tud játszani - és ezt tartom.
Ahogy harmadszor írom le: a beszűkült szókincs, és a fogalmazási készség hiánya, a tanulási készség látható hiánya, a másik hibáztatása a bajom.Esélyes, h ne változzon benne semmi, és akkor ui. felnőtt is lesz, akkor pedig majd jön az a duma, h szegény, gyerekkorában nem tanulta meg. MOST kéne megtanulnia, de attól, h simogatod a fejét, nem fogja.
Amúgy te miért véded? az egyetlen, amit tudsz róla, h gyerek, és ez nálad jogalapot biztosít arra, hogy hülye legyen. Nevetséges.
Troll vagy, ahogy a többiek is mondják, hiszen egyetlen dologba kapaszkodsz, az érvekre nem válaszolsz. Részemről innentől a téma lezárva.
-
scyllarus
veterán
válasz
unravel #18329 üzenetére
"a kritikát jogosnak érzem.
Nem jogos. Életkorához képest értelmesnek tűnik. Játékmódja pedig: így játszanak a nagyon fiatalok."De jogos. Nincs 0-12 éves wot, kamasz wot, felnőtt wot, öreg wot. Egy játék van, mindenkinek.
Ha én most elmegyek magasugrani a 42 évemmel és a 100 kilómmal, és felteszem a netre, ahogy leverem a 80 cm-es lécet, akkor ki fognak röhögni. Ha a lécet hibáztatom. pláne. A versenyen sem fogok érmet kapni azért, mert koromhoz és testalkatomhoz képest elég jót ugrottam. -
emre
veterán
válasz
unravel #18323 üzenetére
"nem fogsz válaszolni és helyette a neved kifigurázására fogsz rámenni, kedves imre."
Hmm, válaszoltam, csak úgy tűnik átsiklottál felette. De nem fogom ismételni magam, viszont ennek eredményeképp beteszem idézetbe az előzményt, hogy könnyebb legyen követni.
"te kötözködsz egy kiskorúval úgy hogy nem is tud róla és megvédeni sem tudja magát."
Sajnos ilyen ez a popszakma. Aki saját akaratából feltölt egy nyilvános csatornára egy videót az számoljon azzal a következménnyel, hogy páran kritikával fogják illetni, még akkor is ha az adott video a témájában kivitelezésében közel áll a tökéleteshez. De ez sajnos ennél a videónál nem áll fenn, ami miatt a kritikát jogosnak érzem.
-
emre
veterán
válasz
unravel #18321 üzenetére
Ha mindenképp nevemen akarsz szólítani akkor javasolnám a helyesírás aktuális szabályainak áttanulmányozását. Az emre nick viszont azért lett direkt kis betűvel bejegyezve mikor regisztráltam, hogy pár lusta (uram bocsá csekély értelmű) felhasználónak ne okozzon gondot shit-et nyomni mikor meg szeretne szólítani, szóval azt lehet kis betűvel írni ha feltétlenül szükségesnek érzed. De a keresztnevemhez ragaszkodnék a megfelelő módon ha nem okoz problémát.
Azt gondolom, hogy igazuk is lehet korra, nemre való tekintet nélkül. Ennyit az objektivitásról.
Az meg egy másik kérdés, hogy egy kiskorúhoz hogyan kerül több ezer csatás acc prémium tankkal?Az utolsó kérdésedre nem fogok válaszolni, mert nem értem mit nem lehet ezen felfogni, és erős a gyanúm hogy csak kötözködni akarsz.
-
válasz
unravel #18154 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy leszarom, csak azt, hogy nincs túl nagy értéke.
Szerinted melyiket jobb érzés megszerezni? Az olyant amiről tudod, hogy még ma szerzel mellé 5-öt meg úgy kb. kétmillióan, vagy az amiből igaz, hogy nem lesz száz darabod de ha megszerzed akkor tudod, hogy letettél valami ritkát az asztalra.
én nem vagyok gyüjtő de igazán büszke voltam, mikor a Kolobanov vagy a Pascucci medált megszereztem. Szerintem azoknak azért van némi értéke.... -
Antonius1978
addikt
válasz
unravel #18150 üzenetére
Pontosan.Kedvelem a decemberben kuldetes altal nyert IS-6-t, es 8as csataban mondjuk szerencsevel lovok 3 ezret (azert irtam a szerencset, mert nem szeretek hatul udulni, habar ujabban picitt ovatosabban jatszom) mert jo a felallas, gyengek a szemben allo felek, stb.
Aztan az utanna kovetkezo 9es csataban (lehet hogy csak szakasszal dob fel oda, nem tudom tier limites-e az IS-6, voltam szakasszal 10es csataban azt tudom) meg szembekerulok teszem azt fel 9es neheztankkal akit mondjuk tudok sebezni elmeletileg a 175 atutesu agyuval is, de pl nem oda megy a loves ahova akarom, a masik hirtelen elforditja a tankjat igy pattanok stb, , es a merkozest 1-2 sebzo lovessel zarom...Maskor meg a 9eseket is tudom apritani mert rosszul alltak fel, vagy velem van a szerencse, vagy esetleg aranyat is toltok be neha.
Akkor nem lenne sok ertelme, ha mind csak a sajat tieretbe dobna, de akik meg kezdok azok ott sem biztos hogy meg tudjak loni a sajat tankjuk EP-jat. -
-
Bingisz
addikt
válasz
unravel #17884 üzenetére
Mondjuk akkor ki szoktam borulni, amikor a mellettem álló csapattárs full hp-n nem mer felvállalni egy k*rva lövést, mert én bevenném, de nincs annyi hp-m már, pedig csak annyit kéne neki, és mehetnénk is megölni a srácot, és mehetnénk tovább. De neeeem, inkább várjuk, hátha letelik a 15 perc.
-
mcwolf79
veterán
válasz
unravel #17884 üzenetére
Mondjuk azt én is szoktam "értékelni", mikor pl. tegnap a Prookhorovka-n baktatok fel a hegyre (arról az oldalról,ahol a dombbal szemben van a másik domb) a T32-vel, jön velem valamelyik VK med. Felspottol kb. 8 ellenséget,ahogy jönnek velünk szemben. Persze mit csinál a sok gyökér? A másik oldalon kempel. Kezdődött azzal, hogy a sín túloldaláról egy Panther II kocogtatott, de persze felspottolni egyik sem spottolta fel (pedig a bukkanó mifelénk eső oldalán ott bohóckodott egy T69). Szemben ugyebár nyomultak szépen ,ahogy kell. Hiába a kemény torony, ha lerusholnak minket. Gondolom látták, hogy gyér ott a védelmünk, persze hogy nem állnak meg csikicsukizni. Nyomhattam én a segítséget, baxtak rá. A med-ek és light-ok a középen fekvő dombnál szerencsétlenkedtek (persze spot nyetu).
3 tankot killőttem halálomig. De utána én is "megköszöntem" a segítséget.JA ,gondolom nem árulok el nagy titkot azzal, hogy megmondom: ELBUKTUK A kört. A sok gyökért ledózerolta az ellenfél. Kértem is őket ,hogy öljék meg a maradék idiótát gyorsan, hogy gyorsabban tudjak újra csatába szállni.
-
emre
veterán
válasz
unravel #17884 üzenetére
Nem vettem magamra, tudom hogy a Te hibád.
A tag meg azt várta hogy majd talán segít neki valaki a csapatból, de replay nélkül ennek a képnek így nincs semmi értelme. Ráadásul Csubakka egy wookie a Kashyyyk bolygóról. De Csubakka az Endor bolygón él. Gondoljátok csak meg; ennek nincs értelme!
Miért akar egy wookie, egy 220 centis wookie az Endoron, 50 centis ewokok között élni? Ennek nincs értelme!
-
unravel
őstag
-
kicsitrash
aktív tag
-
Patrick76496
őstag
válasz
unravel #17523 üzenetére
Igen, én szeretem, főleg, hogy most 2k xp-t event van. T6-T8-ban nagyrészt vörösöket/narancsokat, ritkán kékeket/zöldeket kapunk ellenfélnek. A T10 viszont tele van kék/lila csapatokkal (és mindig nagy a camp). Bár most inkább hanyagolom a Type 62-es event miatt. Amúgy komolyan nem értem miért lenne olyan nehéz megoldani CW-nél is, hogy ne számítson bele az átlagsebzésbe, mint a TB és az SH.
(#17526) Gaz 78: Nem feltétlen húz jobban a 62A. Az Object-nek jobb egy picivel a fajlagos teljesítménye (16,11 vs 15,68), viszont ezt valamennyire kompenzálja, hogy rosszabb a talajellenállása (0,55/0,65/1,5 vs 0,5/0,6/1,4). Szvsz a két tank nagyjából egyformán gyorsul, talán az Object picivel még jobban is. Akivel te "versenyeztél" hegymenetben lehet rosszabb legénységgel rendelkezett vagy nem tudom.
(#17576) zsolthee: Először amikor olvastam ezt a hsz-t, csodálkoztam, hogy miért csúf. Aztán néztem, hogy felcserélték a 2 tornyot.
Basszus, de kitoltak ezzel a tannkal, így tényleg ocsmány lett. Nem mintha annyira fontos lenne, de kár, hogy így elqrnak egy ilyen viszonylag jól kinéző gépet. Amúgy érdekes, a stock torony 20 méterrel tovább lát, mint a nagy.
(#17579) Djuree: Nekem Rammer, Vert Stab és Venti volt rajta. Imádtam, az egyik legjobb T7-es med. 1749 átlagsebzés.
Amúgy teljesen használható lövege van, brutális a DPM-je és még pontos is, a 12°-os gun depression-ről meg ne is beszéljünk. Normál mednek miért ne lehetne használni?
(#17587) scyllarus: Egyet értek, a KV-85 tényleg jóféle gép. Az amcsi light-ok szvsz T5-7-ig mind jók, nekem a T49 nekem nem jött be. Nagyon pontatlan és 5 évig céloz. Az a löveg nem light tankra való. A Rheinmetall DM1 is vicces kis gép, az LW T-54 viszont szvsz nem nagy szám. Az LTTB nagyon durva lenne, csak nem ilyen gun depressionnel. A T37-et biztos kihúzom a normál szerveren.
(#17589) Simi37: 1000 alatti xp-re soha ne várj tank ászt, max nagyon low tierben (1-2-3).
(#17590) scyllarus: Ha van prémje az embernek akkor is természetes, hogy a végsőkig harcoljon.
Amúgy komolyan nem értem a sok retard öngyilkost.
Múltkor egy magyar csapattárs ConquerorGC odaállt egy sziklához (vesztésre álltunk). Megkérdeztem, hogy "ugye nem öngyilkos akarsz lenni?" Azután kilőtte magát. Megkérdeztem azt is, hogy miért, erre a válasz az volt, hogy "nem növeli senkinek sem a statját" (inkább a sajátját sem, még azzal az utsó lövéssel). Ennek mi értelme?
(#17593) rlazol: Ez is az OFF TOPIC.
- - - - - - - - - - - - -
- Pershing 4624 sebzés
- Centurioff 7/1 6192 sebzés
- T-34-85 2975 sebzés
- T-34-85 3205 sebzésKezdem megint megszeretni a 6-os T-34-et. Most, hogy itt a Type 62-es event, ezzel húzom, és meg kell hogy mondjam, egész jól megy vele. Ha minden jól megy, meglesz az ezres átlagsebzés (első T6-osok között volt), bár a kínai tesó 1200-ától még messze vagyok. De jó úton haladok a 2 vörös csillag felé is. Kíváncsi vagyok, milyen lesz vele játszani 9.3 után.
Egyébként észrevettétek, hogy a teszten a Chaffee-nek saját motorhangja van?
-
Departed
őstag
válasz
unravel #16568 üzenetére
Jó kis kép, és sajnos abszolút reális T5-6-ban is, viszonylag könnyű odáig eljutni 0 játéktudással.
Tegnap szerencsére platoon társsal jól sült el a pihenésként T6-ba látogatás a T9-10 csaták között.
Mindkét csatában szinte ketten hoztuk le a meccset, egyikben nekem lett tankászom és high caliber-em Hellcat-tel, másikban pedig neki Cromwell-lel. Nélkülünk 100% defeat lett volna mindkettő, dehát ilyen ez a popszakma, ezekért a csatákért megéri átvészelni a rosszabb élményűeket. -
Flayer
senior tag
-
-
válasz
unravel #16361 üzenetére
Nézd szép és jó amit leírsz de (nekem ez jön le) te valamiféle kooperatív közös győzelmekről beszélsz. Nos ha nem legalább szakaszban játszol akkor erre roppant kevés esélyed van egy random csatában és így bármennyire csűröd-csavarod igenis a te személyes teljesítményed az ami segít vagy nem segít a győzelemben. Kérdezd meg egyébként a nagyokat, talán a win ráta az ami a legkevésbé befolyásolható és a legkevesebbet mutat a játékos teljesítményéből. Tudod mennyi a mai win rátám? 16,6%! pedig ennél (nem akarok nagyképüsködni) jobb vagyok.
-
válasz
unravel #16357 üzenetére
"rájöttem, hogy minden csatában csak és kizárólag a győzelem jöhet szóba"
Ja hát ha te ekkora király vagy akkor meghajlok a tudásod előtt.
"az én teljesítményem másodlagos"
Na innen már végképp nem értem.... a te teljesítményed egyáltalán nem számít abban a mindenáron győzelemben? Akkor végül is a többiektől várod el, hogy lehozzák a meccset? Az rendben van ha alárendeled a csapat győzelmének a te személyes statjaidat de a te teljesítményed ugyanúgy kell a győzelemhez mint a többi 14 csapattársé!Én nem tudok egyedül eldönteni egy csatát.
Egyébként (csak ha nem titok) milyen a győzelmi arányod? (nem a napi) -
válasz
unravel #16336 üzenetére
A példáddal csak az a probléma, hogy ott (elvben) egy szinten álló csapatok találkoznak. Az már más kérdés, hogy ott is (mint a wot-ban) előfordul, hogy az egyik pro csúnyán lenyomja a másikat! Elvben a tudásuk, közel egyforma.
Ha nézted a wot bajnokságot, ott is volt elég komoly ruha pedig mind übercsászár játékosok!
Ha engem lenyom egy hasonló stattal (és tapasztalattal) bíró játékos, akkor én vagyok a hunyó és elkezdhetem keresni a hibát. Ha emre nyom le akkor kereshetem napestig......Egyébként ez a vita tényleg parttalan. Én csodálom azokat a játékosokat akik vígan mennek bele a 10. olyan meccsbe is ahol papíron esélytelenek. Tudom, hogy nem fog a dolog gyökeresen megváltozni, felvetettem, ennyi! Azon mondjuk mindig csodálkozni fogok, hogy a jobb játékosok rendesen lehurrognak, aztán a következőp hsz.-ben a paradicsomokat szidják.........
-
válasz
unravel #16334 üzenetére
Igazából győzni mindenki szeret de mindig nem lehet a legjobbaknak sem.....
És persze le lehet győzni jobb csapatot is (tegnap egy meccset 30% körüli esélyről hoztunk le) de azért valld be ez a ritkább....
Még ez sem volna baj, de most is azt mondom egy olyan csata ahol szinte felborul a pálya az nem élvezetes (legfeljebb jó statnövelő) a győztesnek sem a vesztesnek meg pláne! A győztes csak rutinból darál a vesztes pedig nem tanul a villám vereségből amit úgy "ér el", hogy nagy valószinüséggel azt sem tudja ki honnan nyírta ki!
Amit itt feldobtak tegnap az lenne az igazi. Legyen paradicsom is, lila is de akkor egyenlő arányba mindkét csapatban! dfsz34 az ötlet gazdája. -
-
válasz
unravel #16183 üzenetére
Azért lásd be ez így elég fura....
Egyrészt előrukkolsz egy teljesítménnyel (az most tök mindegy, hogy csak neked vagy az egész wot-nak teljesítmény) másrészt még azt sem vagy hajlandó elárulni, mivel csináltad.
Vagy fogadd el, hogy nem hisznek neked és ha nem rugózol rajta akkor nem lesz téma, vagy rukkolj elő infókkal. -
mcwolf79
veterán
válasz
unravel #16169 üzenetére
Áruld már el végre te Ász, hogy mivel vitted véghez ezt a hőstettet? Mert 1 napja megy itt erről a diskurzus, de még mindig nem árultad el,mivel lőtted ki.
Se replay, se semmi infó. Innentől kezdve meg nincs miről beszélni.JA KÉPZELJÉTEK: egy Leichttraktor-ral egyedül kilőttem egy E100-at!!!!! Arany lőszer nélkül!!!!ÉS el sem tudott találni!!!
Bocsi,de se replay, se screenshot nincs az esetről -
emre
veterán
válasz
unravel #16138 üzenetére
Milyen fél topik? Ugyan már.
Tudod itt többen vannak olyan véleményen (én is) hogy jobbtól nem szégyen tanulni. Nekem egy ilyen kép is elég lenne, meg már kérdeztem milyen tankkal voltál, de mivel arra sem kaptam választ így számomra (is) sajnos teljesen hiteltelen vagy. Nem is értem mi a francnak írogatsz ide.
A kép egyébként egy baromian unalmas STA-1 replay-ből volt.
-
dfsz34
őstag
válasz
unravel #16124 üzenetére
T49-el is kicsipegettem már T29-t kb 70% hp-ját, de akár az egészet is le tudtam volna szedni. Erlenberg encounter módban, amikor egy zászló van a városban. Kijött a város szélére, az oldalát mutatta én meg adtam neki, kétszer a láncát is leszedtem. Nem spotolt közben egyszer sem.
Szóval igazából az, hogy kiszedsz egy nagy tankot még kb nulla információ. Nem is értem, ezen miért kell meglepődni vagy mi ennek az információ tartalma? Komolyan mondom. Napjában ez nagyon sokszor előfordul.
Ha csináltál valami nagyon trükköset vagy okosat, akkor meg jöhet replay vagy legalább magyarázd el.
A tornyán a gyenge pontot csipegetted vagy mi volt ebben a nagy dolog?
-
sith7
félisten
válasz
unravel #16092 üzenetére
Értem, ha a stílus nem tetszik , akkor 2 lehetőséged van
1. Nem olvasod el amit ír
2. Ha elolvasod, akkor lásd meg a szavak mögött a tartalmat, mert akárhogy is mondja, van benne mondanivaló, tartalom, amire érdemes odafigyelnipl.
Panasz:Elmentem a nagy hegy mellett, erre kilőtt a kemper köcsög TD, mit lehet tenni ?
Válasz 1
Nem kellene arra menni, nagyon sok magas álcával rendelkező dupla bokor van arra, ami jó fedezéket nyújt az ellenfél csapatának TD - i számára, és nagy a tér, ahol nincs sok fedezék. Én a helyedben a másik utat választanám, ahol nincs nagy tér, több szikla, kisebb ház is megtalálható , amik mögött el lehet menni, ott nagyobb a túlélési esély, valószínűleg kevesebb az álcázott TD
Válasz 2
Balf@sz, aki arra megy
Ez utóbbi 4 szóban ugyanaz van benn, mint a felette lévő sorokban
Végül egy jótanács, így 38 évesen, 2 gyerekkel a hátam mögött
Ne mérd magadat , szeretteidet, értékeidet máshoz/máséhoz, mert azzal megkeserítheted a magad, és mások életét is; örülj annak , amid van, amit el tudsz, vagy el tudtál érni.
Az irigységet már a Biblia is a 7 főbűn közé sorolja, ne élj vele, ne tápláld
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest