- One mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
ng0ofy #22650 üzenetére
Azt nem tudom a WG mikor és miért tájékoztat, de amit sokan tapasztalnak, annak sokan okot is keresnek.
,.
A statisztikákból úgy is kiderül majd, hogy emelkedett a sebzés átlag és a csatába vitt artyk aránya is.
A vita majd arról szól hogy az a 2, 5, 10% mennyire szignifikáns. -
fsb1000
nagyúr
-
galervin93
addikt
válasz
ng0ofy #22478 üzenetére
Airfield, D9, "TD-domb". Múltkor Grille-lel két T67-et szedtem ki onnan vakon, plusz ajándéknak egy felszpottolt lesebzett SU-85 is jutott. 3:0-nál volt 3 killem. :-))) Kis tierben érdemes oda belőni, ahogy a B5-ben lévő szikla mögé is. Meg még ezer pályán ezer helyre.
A "klikker" jelzőn mindig mosolygok, ha megkapom. Próbáljon valaki olyan tankkal lövöldözni fél-egy percenként (közben nézni tehetetlenül, bármi történjen is a pályán), aminek nagyobb a célzóköre, mint egy TOG. :-) (Ha olyan könnyű lenne, mindenki ezzel játszana és mindenki vérprofi lenne velük. Na én ilyet nem tapasztalok...) Szerintem nagyon nehéz műfaj folyamatosan(!) jó eredményeket hozni artyval. (Kicsit olyan ez, mint a kapusok a labdajátékokban. Őrültek kicsit ők is, mi is. :-) ) Igen, van a mázli faktor (mint minden tanknál - RNG), és mondjuk 3 lövésből 3 betalál. Utána meg azt a tankot sem találom el, ami percek óta meg sem mozdul. :-) Semmivel sem jobb, rosszabb, mint a többi tank típus - egyszerűen más.
-
-
válasz
ng0ofy #22376 üzenetére
...hát ha még írnának is valamit, hogy mi az elképzelés akkor lehet, jó ötletnek is tartanám de én csak mindig egy "kövess" utasítást kapok és ezt így kissé nagyképü és lekezelő dolog szerintem egy (stat alapján) jóval gyengébb játékostól....
Runo: Ó én már nagyon sok klános szakaszt láttam tulipiros tagokkal......
-
-
-
Kean_Sorbo
őstag
-
jozefgucci1
addikt
válasz
ng0ofy #21382 üzenetére
Azért írtam mert mosolyt csalt az én arcomra is a kép és a gondolat
H1mpi .:Lehet pár ezer csata múlva jobban menne a játék az E25-el és ráéreznél , de az is benne van , hogy addigra mint sok más prém tankot használhatatlanná tesznek .Azért ezt kalkuláld bele , na és persze azt is , hogy anno a TYp59-et lebutították és most mégis sokan ácsingóznak utána , szóval ha ott van a garázsban csak jó érzés .
-
válasz
ng0ofy #19958 üzenetére
Gondolom azért rád érdemes is hallgatni....
Velem az szokott előfordulni elég gyakran, hogy (bár én se vagyok jó játékos de hozzájuk képest....) 0K csatás tulipiros srácok akarják megmondani a meccs elején, hogy hova menjek, vagy kövessem őket. Gondolom bunkó vagyok, hogy nem megyek velük de általában pont ők 35 másodpercel később 0 sebzéssel már halottak. -
scyllarus
veterán
-
scyllarus
veterán
válasz
ng0ofy #17461 üzenetére
Chaffee: [változások]
[tech tree] -
-
echterion
nagyúr
válasz
ng0ofy #10628 üzenetére
Egyetértek. Pl. az m103-mal csak goldot használtam, mert sajnáltam a nagy csúzlira az xp-t, így a középsővel toltam. Teljesen jó volt, legtöbbször csak kis mínuszom volt prém acc-kal, de van prém tankom, ha nagy lett volna a veszteség. Annyit nem játszom, hogy akár több misi kreditet bukjak emiatt, meg aztán szerencsére nem 200 effis emberke vagyok, aki a levegőt lövöldözi.
-
-
bullseye
addikt
válasz
ng0ofy #10622 üzenetére
Ilyen helyzetből lőttem, nem nagyon volt választásom, hogy hova célzok
És az eredmény:
A visszajátszást nézve ráébredtem mekkora szemét vagyok, mert a szakasztárs Jtigerbe is belelőttem egyet, és direkt oldalról, nem mentem le farkasszemet nézni vele, hogy megölhessen, hanem csak úgy sunyin, messziről...
-
fsb1000
nagyúr
ja... én beszoktam írni ilyenkor hogy Goooo!
El is indulunk, de 200 méterrel előrébb azon veszem magam észre hogy egyedül vagyok, és minden találat engem ér mert nem oszlik meg a sebzés. És nincs aki viszonozza, még fedezékbe se kell az ellenek húzódnia.
A többiek csak az első bokorig jönnek....Legjobb egy 2-es vagy 3-as szakaszhoz csapódni. (feltéve ha nyomulósak)
-
fsb1000
nagyúr
Én pont a gyorsparancsokat rühellem.
fsb kövess, fsb vonulj vissza, védd a bázist, stb.Mindre azt nyomom hogy Értettem, vagy ha morcosabb vagyok akkor megkérdezem hova vonuljak vissza, miért kövesselek, melyik bázist védjem, stb, stb
Aki tud játszani az teszi a dolgát.
Ha a támadó ékünket oldalról spottolja egy t-50-2, akkor a könnyű/med tankok dolga hogy elintézzék. Ha nem fogják fel maguktól, parancsra se fognak odamenni.
Tegnap így buktunk egy csatát. 5 arty 2 perc alatt szétlőtt 4 tankot, mert jó volt a spotterük, a mieink meg csak álltak a bokorban.
Én se szeretek kimenni 5 TOP arty elé, de egy gyors tanknak több esélye van mint a HT-knak.
3 perccel tovább élt, de a csatát buktuk. -
fsb1000
nagyúr
Van/volt PH klán: [link], amit feloszlattam, de technikailag létezik. Azóta alapítottam új klánt, ezért a PH fórumtagok rendelkezésre bocsátom a PH klánt két feltétellel.
1. Legalább 5 embernek jeleznie kell belépési szándékát. Megállapodnak, vagy önként jelentkezik valaki klán vezetőnek. Ő kapja meg a commander státust, aztán a többi tagot felveheti.
2. A klánnal kapcsolatos tavalyi megállapodás felbontásához hozzájárul legalább 3 régi, de még aktív fórumtag és a hozzájárulóktól kevesebben ragaszkodnak a megállapodáshoz, melynek tartalma az volt, hogy az általam alapított PH klán vezetését úgy kaptam vissza, hogy cserébe vállaltam nem írok a WoT fórumba [link] . Eddig ezt be is tartottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest