- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emu
őstag
Szia!
A gép, meg amit leírtál jó, csak azt is kalkuláld bele, hogy s1155 cuccokat már nem gyártanak. Persze használtan még lehet kapni, csak nehogy úgy járjunk mint mikor leállt a DDR1 ramok gyártása, és még csomó embernek volt olyan alapon gépe...és a kereslet magasabb volt mint a kínálat, ami elég durva áremelkedéshez vezetett. -
-
grizlisandor
veterán
Az igen, kell az egy TierV-ös TD-re.
Értem már, hogy TierV-ben ha elmegy a heavy sorra miért vannak bajok.TierV-ben megyek megkerülöm és kész, de szembe jött a heavy soron én meg T29-ben, mondom mit keres ez itt, átlövöm könnyen. Automata célzás, pattant; mondom wtf. Jó akkor megcélzom alsó lemezt, feljebb találtam pattant... A harmadik lövésem meg csak eleresztettem rá, mert tudtam, hogy garázsmenet van, mert túl bátor voltam és letolnak...
-
bigobert
tag
Igen, ez nagy előnye. Rákényszrít, hogy valamennyire kövesd a csapattársakat, és ehhez van sebessége is. Ugyanakkor a korlátolt hatótáv nagyobb pontossággal ispárosul. Csipegetni lehet vele. Nagy varázslás nincs amúgy sem az artykkal, mert ha jól is tudsz velük lőni (2-3sec-kel előre gondolkozni), még akkor is ott az rng. Én a stugnál pl úgy lettem top sebző az m41-el, hogy szar volt a csapatunk, így elég volt 2 találat. Abból 1 önvédelem. Szóval csak szerencse és türelem.
-
joergie
őstag
Nem dehogy egyáltalán. Az elmúlt 2 napban kb 15-20 emberrel próbáltam megcisnálni ezt a küldetést sikertelenül. Szegény dobilaci is kapta a savat tőlem, nem haragszom érte, csak annyira kurvára hihetetlen, hogy nincs egy csata se ami eltart 8 percnél tovább. mert az átlag olyan 6. és az kvakevés, mert az első másfélben általában semmi nem történik.
Más: Eleinte csak eegy két eu-s zászló volt. Agent Smith mostanra ellepte a mátrixot
P
-
Simi37
őstag
Őszintén bevallom amennyire csak lehetett ügyeltem rá, hogy ne kerüljön bele copyright-os hanganyag...remélem a néhány félmpes "dupp"ért nem fog rám szerzői jogos cuccot rám küldeni. A YTba beírtam h no copyright music és volt egy csatorna ilyenekkel tele vagy 20ba belehallgattam de szvsz ez volt az egyik leghasználhatóbb aláfestőzene egy ilyen jellegű vidhez.
Mindenkinek köszi
-
rlazol
veterán
nekem ezzel szemben egész hétvégén nagyon adta.
ma 85 meccsből 60% gőzelem, 1278 WN8 (nálam ez jó) 2 ász, stug LT-15, és Chi-Nu-Kai.
meglepődtem, milyen gond nélkül meglett a ChiNu. Mondjuk készültem rá
. Pénteken csak 2 tankot használtam az első részhez, mert Matilda BP-vel és T28-val tudom a legnagyobb valószínűséggel teljesíteni a feltételeket, talán 28 csata alatt meg is lett. Utána lecsillagoztam az összes hadra fogható tankot, igaz, sok esetben lemaradtam a top10ből, mert az 1000 éve porosodó gépekkel annyira nem ment, de péntek estére így is lett 35k xp. Szombat éjjel 2 óra alatt le5szöröztem még újra vagy 10-12 tankot, így lett 72k, amit reggel a Leo ász 75re kiegészített.
a 30 top 10es győzelem meg erőlködés nélkül meglett este 8-ra, pedig folyamatosan játszottam. Nem számoltam, de max 35-38 csatából.
Magamfajta tomatonak ez nagy sikerélmény, fradi81 is megerősítheti, hogy virult a fejem, amikor meglett.
Ezúton is köszönöm neki az eredményes szakaszolásokat! -
emre
veterán
-
h1mpi
félisten
Egy elég jó köre WTauf E100-al
-
törölt tag
-
törölt tag
Én ezért csináltam inkább artyval.
Bishop és Fv304 - Még szórakoztatóak is voltak, mert közel kell menni velük az ellenhez.Tegnap lenyomtam életem spottját Karélia támadásban, de mivel csak egy TD volt fent középen, és lőtte a célokat, azért alig 4000 spot sebzés lett belőle.
-
kicsitrash
aktív tag
igy van, legtöbb esetben. kivéve, ha mondjuk a ferdit leláncolom, vagy kigyújtom az 50100at...
tudom, erre azért nem lehet alapozni, de szivesebben használom a nagyobb golyóbist...
Ha nem én spotolom az ellenfél t1ét, igy lehet távolról ki tudom szedni.
Persze izlések és pofonok, valamint én is látom az előnyeit a kisebbik ágyúnak. Csak az én stílusomhoz ez áll közelebb. -
kicsitrash
aktív tag
Sokkal jobb a meggymagköpködő a picik ellen. Ami miatt én nem használom, az a hatótávolság. Ha jól rémlik 250 vagy 300 méter után a lövedékek eltűnnek. A nagynál ez nem tudom mennyi, de az elment a a spotig...
Próbáljátok ki pl. a province pályán... a "látótávon" kivüliek (más spotolja) nem kapnak találatot... -
kicsitrash
aktív tag
T1-essel lehet sebezni az amx 50-100-at és 13-90est is... legutóbb esl-en gyújtott ki a cimbi egy 50-100at
de pl golddal már lehet ferdit láncolni isegy időben próbálkoztunk azzal a felállással, hogy az egyik 8as helyett bejön egy tier7 is, tiger, kv3, a fennmaradó helyre pedig egy cruiser mk3. Golddal 121mm átütés... szinte minden tud oldalról sebezni, a tier1 tankokat pedig akár rammolással is kiszedi. gyorsabb, messzebbre lát. De ahol egyszerre rushol az 5 tier8as , ott hiányzik az 1 tier pont a többieknél...
De 34 csata után 71% winrate szerintem nem rossz (csapatban ezzel a tankkal) -
scyllarus
veterán
Azokat én sem, én sem vagyok, ezek kifutott körök voltak. Sajnos a 175 pen már kevéske nagyobb tierbe, főleg, hogy gyenge pontok lövéséhez meg a pontossága nem elég. Ezért sokkal jobb a Tiger, a nagyobb pen mellé a pontossága is megvan annak az ágyúnak, hogy T9-ben se kelljen zavarba jönni vele.
-
scyllarus
veterán
Az IS-sel még a gyorsabb 122-eshez is hiányzik xp, a Tiger II régen megvan
Össze sem lehet hasonlítani a két gépet. Papíron egyforma a sebzésük, de a Tigerrel lövök kettőt, mindkettő bemegy, az IS-sel egyet, az vagy lepattan vagy mellé...
És maradt a Tiger is a garázsban, az IS-t úgy fogom eladni, hogy csak úgy füstöl, amint megtehetem. Eszméletlen jó az I, a II meg stocknak is jó, azzal az ágyúval. A Tigert 2x megvettem, szenvedtem, eladtam, 40%-os WR-rel. Aztán a buff előtt kipróbáltam teszten, megvettem harmadszorra is, és felment 56%-ra a WR. Most tényleg a hírnevéhez méltó jármű, félek is, hogy visszanerfelik egyszer. -
törölt tag
Én is kiábrándultam belőle.
Egyszerre toltam az összes 7-es heavyt, de Tigrissel nem tudtam megbarátkozni, el is adtam.
Még szerencse, hogy meg lehet kerülni a Panther felől.
Érdekes módon nekem a Tiger P jobban muzsikál.
Remélem a 2-es jobb lesz, tegnap kifejlesztettem.Gyanítom, hogy azért nem jött be, mert nem passzol a stílusomhoz.
-
pws
aktív tag
A ruszkik kifejlesztettek egy 'intelligens' bot scriptet. Tank elindul, manőverezik, lövöldözget. Persze agya nincs. De szerencsés esetben a győztes csapba kerül.
Mással nem tudom magyarázni a töménytelen agyatlan játékost. Nem, nem a bénákat vagy a gyerekeket. A minden kombinációs képesség nélküli agy-halottakat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest