- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
mcwolf79 #50586 üzenetére
Nagyot tévedsz, mert van egy csodálatos 3,5 éves kislányom! Egyelőre még TV-t sem néz, mert nem szeretnénk, hogy az elektronikus kütyük rabja legyen, mint a mostani legtöbb gyerek, csak mert a szüleiknek nincs rájuk idő és ez a legegyszerűbb módja annak, hogy a gyerek csendben maradjon, lekötve legyen.
Tisztelet persze a kivételeknek!
Nagyon ritkán nézhet mesét - Peppa, Sam tűzoltó - de ennyi. Hála a jó égnek nem is nagyon kéri, hogy had nézze a TV-t. Mondjuk valszeg ez köszönhető annak is, hogy mi is maximum akkor nézzük, mikor Ő már lefeküdt aludni.
Szal szerintem a szülők nagyon is tehetnek arról, hogy a gyerek mivel játszik. De nem vitatkozni akartam, csupán felhívni kedves anyuka figyelmét arra, hogy esetleg nézzen utána, hogy mivel foglalatoskodik a gyerkőc. -
kchryss
veterán
-
-
Dr.Én
veterán
-
munnergep
senior tag
válasz
mcwolf79 #47942 üzenetére
Mindig lájtokkal, TD-kel és medekkel megyek, nagyon szeretek velük játszani. Ezért is vagyok segghülye a heavykhez. Majd eccer' rászánom magam ismét, csak akkor valami tier 5-ös heavyvel kezdem a mókát.
Sosem mondtam/írtam, hogy bármi is a tank hibája lenne. RNG-n kívül minden user error. -
kchryss
veterán
-
zodo
nagyúr
válasz
mcwolf79 #47275 üzenetére
Nekem is nagy kedvenc, amint lehet visszaveszem.
-
kchryss
veterán
válasz
mcwolf79 #47142 üzenetére
Prém lőszer témához. Én sosem értettem miért bántjátok a gold fosókat. Mi a különbség a prém lőszer és mondjuk a prém fogyócikk között? Mind a kettővel javítod a tank bizonyos paramétereit. Mégis csak a gold noob kifejezést hallottam, míg mondjuk kóla noob-ot nem.
Jelenleg a prém lőszer az esetek nagy részében mindenben jobb, mint az alap lőszer. Teljesen érthető ha valaki azt használja az alap helyett. Ez az általános viselkedési forma minden játékban. A lehető legjobb felszereléssel menni. Egy rpg-ben a legjobb kardot adod a karakterednek, egy stratégiai játékban a legerősebb egységet gyártod, egy fps-ben a legjobb fegyvert választod, egy gyűjtögetős kártyajátékban a legerősebb lapokat rakod be. WoT-ban is az a természetes ha valaki a legopébb tankokkal megy a lehető legjobb felszereléssel amihez a prém lőszer is hozzátartozik.
A gond ott van, hogy WoT-ban a prém lőszer nagyon rosszul van balanszolva. 2 értéket nagyon nehéz balanszolni átütés szempontjából. 2 eset szokott előfordulni vagy az alapnak túl kicsi az átütése és játszhatatlan vele a tank (ez a ritkább), vagy a prém lőszernek túl nagy az átütése és a tankok páncélja lesz használhatatlan miatta (ez a gyakoribb).
Felnézek azokra a játékoskra akik lekorlátozzák magukat és úgy érnek el eredményeket, de egy mezei játékostól ez nem várható el, mert ez ellentétes az általános viselkedési szokásokkal. Ha valami nem jól balanszolt, túl op és azt a játékosok használják, akkor nem a játékos a hibás aki használja, hanem a fejlesztő aki lehetővé teszi a nem jól balanszolt dolog használatát. Olyan ez mint ha rendezne valaki egy maratoni fútóversenyt és közölné hogy az utolsó 5 km-t le lehet vágni. Végigfuthatod a teljes maratoni távot hogy tényleg maraton legyen a maraton, de a nagy többség teljesen jogosan le fogja vágni. Illetve ha már lekorlátozzátok magatokat akkor miért csak a prém lőszer szempontjából? Miért nem mentek mondjuk csak stock tankkal? Hiszen a modulok is jobbá teszik a tankot, akár a prém lőszer.
Összegezve. Én sem szeretem a prém lőszer jelenlegi formáját, ritkán is használom, de ha valaki használja ellenem azért sosem szoktam lenoobozni, mert nem a játékosban van a hiba hanem a rendszerben. -
benvolio
őstag
válasz
mcwolf79 #47138 üzenetére
Tehetnék fel nagyobb WN8-as játékost is, csak friss csataként ez volt ép. Azt már észrevettem, hogy mindent megszerettek magyarázni, de, hogy ne menjek messzire az előtted kettővel lévő hsz írója 2200-as WN8-al meg kizárólag prémmel használja saját bevallása szerint. Akkor ő most tud és jó játékos vagy nem, szerinted? De ne válaszold meg mert távol álljon tőlem, hogy itt bárkivel is személyeskedjek.
-
benvolio
őstag
válasz
mcwolf79 #47106 üzenetére
És az miért indokolja a goldot?
Nekem sem hiányoznának a modok, ha más se használja csak megcsinálhatnák a tank ikonokat ilyenre mint ami az aslain-ba van, meg a saját sebzést felülre tennék mint itt, elkülönítve a kapottól, normális megjelenítéssel, nem ilyen egysíkú zölddel.Maga a játék régen más hangulatú volt, az az érzés már nem lesz meg sajnos. Az első Kolobanov-om KV-1-el volt meg akkoriban, mert heavy tank volt a javából és nem ment goldozás se, mert akkor aranyért lehetett csak venni, az a feeling hiányzik.
Én a lekorlátozott gold lőszerrel értenék egyet, mondjuk tankonként 5 db. -
galervin93
addikt
válasz
mcwolf79 #46880 üzenetére
Korrekt, grat!
Mocsok egy gép ez a Grille...
570-es roll az ikertesóba picit fájó.Kiki18! Nem azért reportolt, hanem mert ha megnézed, annyit csináltak, hogy egymás seggében mentek (T37 a japóéban.) Legalábbis remélem, mert spec én sok mindent megadnék, hogy T37-tel egy T10-es csatában Prokhorovkára kerüljek... :-)
-
lacibacsi
addikt
válasz
mcwolf79 #46821 üzenetére
Csak a szokásos, nem? Próbálok én is szorzózgatni. (5x azért nem lenne rossz...). Tiger I: 3300+ dmg - vereség, 650 dmg - győzelem. SPIC: 3000+ spot + 800+ dmg - vereség, 200 spot + 0 dmg - győzelem, Comet: 2400 dmg (eddigi csúcsom) - vereség, 700 dmg - győzelem. És folytathatnám a sort tovább. Nehéz az élet...
-
galervin93
addikt
válasz
mcwolf79 #46800 üzenetére
Én erre továbbra is csak [ezt] tudom linkelni.
0 dmg ás még csak kritikus SEM... Eléggé kicsi a Grille tornya ahhoz, hogy az rng oda vigye a lövedéket, ahová nem kéne.
Emillel meg azért kell vigyázni, mert vannak a tornyán lánctalp-szemek, amik páncélként működnek. Én inkább szemből maradok az AP-nál, ha meglátom, csak az oldalát-seggét lövöm robbanóval. -
infectedmann
őstag
válasz
mcwolf79 #46797 üzenetére
Egy időben engem is nagyon frusztrált a játék. Ütöttem, vertem az asztalt, mint egy igazi fűggő kocka, de egy ideje inkább csak morgok magamban és röhögök a balfékeken meg a néha totál retardált RNG-n is. Már nem húzom fel magam rajta annyira, mint pl. egy hónappal ezelőtt.
-
galervin93
addikt
válasz
mcwolf79 #46698 üzenetére
...van az ember a f... másik oldalán is.
Persze tudom, én lőttem rossz helyre. De azért nem ezt várja az ember. Pár perccel később visszaadtam, 800 hp-tól (és az életétől) búcsúzott... -
jr1994
addikt
válasz
mcwolf79 #46698 üzenetére
Én 1600-at pattintottam a hétvégén Leo PTA-ban, 4*400-at, az angol FV heavyben ült az illető. Kb 100 méterről lőtt, Fjordson voltunk hárman valahol C8 körül beszorulva a nyugati bázisról indulva, úgy lődözött hogy alig valami látszott ki a tornyomból. Volt kémlelő piros, volt richochet, így asszem végül túl is éltem a csatát és egész tűrhető sebzésem lett.
-
lacibacsi
addikt
válasz
mcwolf79 #46221 üzenetére
Szerintem attól még Ász az az Ász, hogy top tier-ből nyomod és nem low tier-ből. Ha nem is írom ide minden alkalommal, de mindig gratulálok annak, aki mutat egy jó is csatát, függetlenül attól, hogy milyen tankkal, milyen battle tierben és milyen körülmények között futotta.
-
elttiL
senior tag
-
elttiL
senior tag
válasz
mcwolf79 #46098 üzenetére
Hoppá, milyen szép kör volt! Ha a negyedét elérem, akkor már a levegőbe csapok
. Az arany és a prém idő mennyiségét miért kell kitakarni? A bal felső sarokba mivel vannak kiíratva a hőmérsékletek, órajelek? Fraps talán?
Nem tudja valaki mivel célszerű letakarítani a már ragacsossá vált gumiszerű bevonatot? Egéren meg hasonló dolgokon van ilyen. Biztos tudjátok mire gondolok... -
törölt tag
-
woryz
senior tag
válasz
mcwolf79 #45680 üzenetére
Nem tudtam elrejteni a T29 alját, mert nem volt megfelelő a terep, de láttam (=tapasztaltam) azt is, hogy elrejtettem az alját és a tornyot lőtték át, mondjuk egy szinttel magasabb tierű tankok. Most egy szaros light miatt húztam fel magam, mert valahogy nagyon nem fair szerintem, hogy azon kívűl, hogy sokkal gyorsabb / mozgékonyabb a light egy heavy-nél, de még ugyanolyan jó (ha nem jobb az ágyúja).
E100 az még egy előző patch-ben cseszett fel, rég használtam, de csak azért van még a garázsban, mert még nem kellett a pénz... Én arany lőszerrel és simával is pattogok mindenhonnan.
Löwet lehagyta a múltkor egy csapattárs E100, azt akkor adtam fel...(#45681) diegho: ld feljebb.
(#45682) Dr.Én: Szerintem nem erőltetem tovább, hacsak nem száll meg valami...
Más:
Hogy lehet az, hogy néha (sokszor tapasztalom) az ellen célzás / szűkülés nélkül akkorát csesz belém (és még weak spotot is lő), hogy csak lesek. Én meg akkor is mellé lövök, ha teljesen rá vagyok szűkülve. Az arty célzás számomra egy másik talány...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest