-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igazán OFF-ba tehetnétek, ami nem az OFF témája!
-
törölt tag
Igazából nincs igazad!
Ha valakinek az az élete, hogy egész nap tankozik, az miért baj?
Miért mondja bárki egy tevékenységre, hogy "az nem élet"?
Szerintem minden embernek joga van eldönteni, hogy mivel tölti az életét, és ugye az a cél, hogy olyannal töltsd el, ami téged szórakoztat, ami közben jól érzed magad.
Nos, ha ő jól érzi magát tankozás közben, akkor igenis van élete.
Sőt!
Tovább megyek, lehet, hogy sokkal boldogabb életet élt, mint más, aki csak olyat csinál, ami az átlag ember szerint "értelmes" dolog, hiszen ha az nem teszi boldoggá, akkor igazából neki szar élete volt...Tertmészetesen amit leírtam, az is csak egy vélemény!
-
-
törölt tag
No megint elkezdtem trollkodni az aprón.
Olyan hirdetések vannak, hogy nem tudom megállni.
Gyári procihűtővel "csendes gép".
Erős gép 4 generációval ezelőtti (már akkor közepes) procival.
Gamer gép 2 GB-os vga-val. (tudom nem a memória alapján mérjük a vga teljesítményt, no de ma 2 GB?)És még sorohatnám!
-
törölt tag
Nem mondod, hogy a fő topik is ürül?!
Azért bejöhettek volna ide, és beírhatták volna, hogy "Bocs fiúk, nektek volt igazatok, mi tévedtünk..."
A káröröm a legszebb öröm!
Egyébként mielőtt teljesen befejeztem, még megpróbáltam low tierben játszogatni, de mintha teljesen más játékkal játszana az ember!
Mondjuk ott meg az volt az idegesítő, hogy voltak akik 28k csatát letoltak egy Tier1-es tankkal, gondolom 17 skilles legénység volt benne, roppant gyorsan kinyírtak! Nem a taktikázásról szólt a játék, hanem a rohangálásról! -
törölt tag
Azért tudod, hogy nem lehet bajod, de az adrenalin pont annyira felmegy, amennyire a szervezetednek szüksége van rá!
Egy olyan környezetben esélyünk sem lenne, nem vagyunk felkészülve rá.
Lehet, hogy egy idegen visításától kapásból beszarnánk, esetleg szívinfarktust kapnánk!Nem véletlenül, mióta jogsim van, nem játszom annyit az adrenalintermelő játékokat, inkább a nyugisabbak felé orientálódok!
-
törölt tag
-
törölt tag
Nem ez lenne az első topik, ahonnét végleg ki lennék tiltva!
Elkezdtem nézni a Timeless sorozatot, a hibái ellenére egészen leköt!
Sajna csak 2 évadot ért meg, szóval 2 hét alatt el is fogy!
A Lost, meg a Munkaügyek volt előtte, nem tudom mi legyen a következő, talán a Szabó János... -
törölt tag
Át kéne nevezni a topikot "WOT Nosztalgia Topik"-nak!
-
törölt tag
Remélem nem szürkülök be megint...
Lapost keresek leányzónak főleg tanulni, yt-ozni.
Vannak nagyon érdekes dolgok, én meg odaírom amit gondolok! -
törölt tag
Igazából engem sosem érdekel, ha valaki irreális áron akarja eladni a cuccát.
Ha el tudja, akkor hülye a vevő, megérdemli, ha lusta körülnézni, mi mennyit ér.
Én csak az égbekiáltó ostobaságokat nem tudom szó nélkül hagyni, mint az előbb linkelt termék, szeretett/megkímélt/hibátlan.
Volt már olyan is, ahol beszóltam, mert hirdette, hogy "hibátlan, csak egy gomb nem működik".
Van egy hibátlan autóm cserébe, csak 1 kereke van kitörve...
No ennek sem örültek!
És még sorolhatnám!Én egyébként úgy hívom "gyagyaország".
-
törölt tag
Ne tedd OFF-ba az OFF-ot!
Naszóval, a múltkor is pont ilyen miatt kaptam 1 hét szabit... Sajnos nincs már meg az üzi, amit kaptam indoklásul, de valami olyan volt benne, hogy semmi közöm ki mit mennyiért árul, üzletrontás amit csinálok.
Erre írtam nekik, hogy mindössze a szabad véleménynyilvánítás jogommal éltem.
Persze ezt élből elutasították, nem lehet véleményem a mások által hirdetett dolgokról! -
törölt tag
-
törölt tag
Jókat szoktunk röhögni, az biztos!
Sajnos már nagyon megkopott a dolog.
Mondta apu, hogy mióta odaadtam a klánt másnak, azóta se rend nincs, se összetartás.
Amúgy jó csapat volt, de az igazi mag már nem játszik...
Anno sok játékost én tanítottam az alapokra, naponta akár 2-3 órát is foglalkoztam egy-egy emberrel.
Aztán amikor már jók lettek, nagy ambícióktól fűtve továbbáltak, de a mai napig ők is megemlegetik a dolgot!
Ezt senkinek a szemére nem vetem, mert 1 dologra nem voltam hajlandó soha, CW-zni.
Aki akart, mehetett nyugodtan, nem volt harag.
Sokan egyébként miután elmentek, még mindig feljártak TS-re hozzánk, és együtt szakaszoztunk.
No de ez már nosztalgia.
Tényleg van, hogy szivesen játszanék, de tudom, hogy pár csata alatt úgy felhúznak agyilag, hogy nem ér annyit.
Meg azt is meguntam, hogy állandóan nerfek, buffok... Könyörgöm, hónapokig tesztelgettek 1-1 tankot, akkor élesben miért kell ilyet csinálni?
Na mindegy!
Van 1000 másik játék, ami nagyobb élvezetet nyújt! -
törölt tag
Azért nem, fater kicsit jobb!
Mondjuk anyukám ráadásul egyik szemére nem lát, szóval végülis +1%-ot simán megkaphat a statjára ez miatt! -
törölt tag
Ennyi idősen már lehet az!
A 67.-et tapossa... -
törölt tag
Napok óta az jár a fejemben, hogy fel kéne tenni megint, kicsit játszani vele.
Aztán szerencsére minden nap eszembe jut, hogy a játék addig játék, amíg jól szórakozunk vele...
Sajnos én inkább bosszankodok rajta.
Anyukám a mai napig tök nyugodtan viseli, ha IS-7-el lepattan egy 8-as arty-ról... -
törölt tag
Ha beszürkülnék, lehet, hogy megint olyat tettem, amivel valakinek beleléptem a lelkivilágába...
-
törölt tag
Ezt ne is mondd. Statisztikát kéne vezetni erről, mert nekem is nagyon feltűnt a 15-3, 3-15 túlzott előfordulási aránya.
De már megint ONozunk az OFFban!Tegnap megnéztem a Matrix első, és legújabb részét.
Húdejó volt mind a 2.
Persze az újnak vannak pici érdekességei, de nekem összességében tetszik! -
törölt tag
Köszi, tudom mindazt, amit leírtál!
Abszolute egyet is értek a véleményeddel.
Tán nem véletlen vagyunk mi ebben a topikban!?
És magasról le is tojom. Ha kitiltanak, akkor kitiltanak. Majd regisztrálok másikat....Apropó! Az OFF topikban ha OFFba teszel valamit, az ON nem?!
-
törölt tag
Hátőőő!
Szoktam böngészni az aprót.
Nem tudom pontosan, hogy melyik hozzászólásom, beszélgetésem miatt, de valamelyik ottani!
Pl. nem minősíthetem sem az eladót, sem a portékáját!
Én meg megmondtam a magamét pár eladónak.
Retkes cuccot árul, leglább takarítsa le, meg mellékesen megkérdeztem, hogy tényleg el akarja-e adni,mert 1.5x-ös áron árulja, mint az aprón levő többi termék.
Volt aki azt mondta, azért drágább, mert jó gazdát szeretne neki (10 éves processzor).
Nem értettem mi az összefüggés a jó gazda, és a magasabb ár között!
Megkérdeztem nem mindegy neki, hogy ha eladja, ki fogja nyüstölni?
És még sorolhatnám! -
törölt tag
Tudom hogy nem tudtam használni, hiszen eldugtam a hasát, és 10 fokban tolattam ki a sarok mögül, de hát van, aki átmegy vele kempinovkán középen, és még fele HP-ja megvan mire átér, van aki meg csak simán nem tudja használni!
Most a hajós játékkal vagyok néha, hogy én lepattanok 90 fokban, ő meg belő 5 fokban... A tudás, na!
Többet kellett volna gyakorolnom! 60k csata alatt egyszerűen nem lehet! -
-
törölt tag
Mintha bárki kiváncsi lenne a megmosolyogtató eredményekre.
Szerintem egyébként itt lenne a helye az ottani posztok 92%-ának, de amikor ezt szóvá tettem pár éve, akkor le lettem hurrogva...
Sebaj! Leszoktam arról a topikról is (meg a játékról is), ide irogatok néha.
Jobb egyébként ez a nyugi itt, ebben a korban már jobban élvezem, mint a nyüzsit! -
törölt tag
válasz
kisharsany #53174 üzenetére
-
törölt tag
Ennyiből wotozhatnék is...
Tegnap 6 nyerés egyhuzamban, mára elfelejtettem játszani!
-
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Gyuri27 #53074 üzenetére
Eltévesztetted a topikot!
Ide kellett volna küldened! -
törölt tag
Én pont elég érdekes egyéniség vagyok saját magamnak, nézegetem magamat!
Az a baj a videókkal kapcsolatban, hogy szituációs dolgokat lehet, szerintem jobban jár a kifejezetten ezzel foglalkozó oldalak leírásaival, no és persze a kis szintekről haladva felfelé, nem egyből a 8-as prémmel megyünk agyatlanul... -
törölt tag
Egyébként úgy vettem észre, hogy ugyanazt az egyenletet használja a Wows, mint a WOT!
Tegnap szinte csak nyertem, ma meg elfelejtettem játszani... mint a wotban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- Metal topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iOS alkalmazások
- Nintendo Switch 2
- Mikrotik routerek
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- The Legend of Zelda - Megvan a film két főszereplője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Önerő nélkül - RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. XIAOMI G34WQi
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest