- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simi37
őstag
válasz
Simi37 #37755 üzenetére
Hát beszarok!!
Végre sikerült!!!
Jótérzek (yt) -
grizlisandor
veterán
-
zsolthee
senior tag
válasz
Simi37 #35834 üzenetére
Értem, csak éppen nem azt írja, hogy foglalással nyerj...na mind1. Akkor majd jobban figyelek
(#35837) kchryss Kis különc...
Grat!
Egyébként az MT-15 küldetést sikerült összehoznom. Hemzsgett az ellenfél campelő TD-ktől: FV4202-vel szépen lecsipegettem őket.Már csak a LT vonal van...
(#35839) Simi37
Ja, tényleg... -
kislaszlo83
tag
-
Simi37
őstag
-
-
diegho
nagyúr
válasz
Simi37 #29245 üzenetére
Semmibe nem telik iderakni egy HD felbontású panel-t, ha nem megoldható a konvertálás, de tuti megoldható. Youtube-ra is úgy tettem fel őket, simán konvertáltam, csak alul-felül volt egy kis fekete csík, de amúgy a TV-t is tudom használni erre, az 16:9-es és le tudom butítani HD-ra.
Írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy garantált 5Mbit feltöltést, 10Mbit letöltés mellett mennyiért tudnak biztosítani. Meglátjuk mit írnak. Kamera biztosan nem lesz, arra ne is számítson senki, mert éppen házátalakítás előtt vagyunk (várjuk az új szocpol-t, mint a messiást, mert kicsit el lett cseszve a hát belső elrendezése és kellene még szoba) és a gép kicsit hülye helyen van. Mindenesetre van remény arra, hogy lesz valami a streamelésből.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Simi37 #27642 üzenetére
Próbáltam ha 2 legalkalmasabb pályát adja be, de a tank kissé nagy ehhez. Malinovkán volt valamelyik nap egy kör ahol direkt erre mentem rá, de csak 3,7k jött össze. Majd a RU-val, de annyira nem érdekelnek a küldik, csak a 12t-be még kéne 2 csaj.
(#27643) Dobi 562: Köszi.
Néha napján lőttem AP-t is, ha eszembe jutott.
(#27644) myckey: azt én meg fájtoltam.
Ha te annak hívod... (a suicide rusht)A hétvégén viszont meglepően jól adta.
-
Simi37
őstag
válasz
Simi37 #26537 üzenetére
Ez offnak is off de tévedtem az a vinyó WD green hát nem éppen jó választás inkább redet vagy blue-t de ezt leszámítva...
#26538 emre: Hehe képzelem
(Lehet olcsón akarták letudni a szülinapot/karáncsonyt azt megkapta a családban játszótól, mert neki nem kellett stb
Kész vagyok
"...az arty az hogy lett felspotolva? o.O Ez kemény..."
Hiába kapott accot november óta nem igazán sikerült elsajátítania a játékot...lehet én is elkezdem tanulni a siemka életmódot
Hejj találtam kiskaput az 5percen túli szerkesztésre
Böngészőm vissza gombja
(Mondjuk ezzel is csak a 15 perces maxig lehet húzni de nem rossz
)
-
Patrick76496
őstag
válasz
Simi37 #25666 üzenetére
Ja emlékszem, meg a 4-5 kill és hogy gyújts ki egy tankot. Kösz a választ. Fú, ahogy elnézem, az aláírásod alapján nem nagyon leszünk barátok.
(#25667) diegho: Aki T49-cel játszik, az menjen a fenébe, egyébként meg nem olyan könnyű akármit is eltalálni azzal a szarral. A 13 90 szintén majdnem ugyan olyan lassan céloz, mire rám szűkülne, 2x visszahúzom.
Amúgy nem olyan rossz a helyzet, mint gondolnád, HE-vel szemből kicsi az esély, hogy beüsd az AMX 30-at. Az UFP autobounce, a front többi része meg 80 mm körül van. A tornyán ott van a baromi nagy lövegpajzs a többire meg túl rizikós, hogy rálőj, nehezen fogod eltalálni. Az oldalára és a hátára természetesen mehet a HE. Igazából a Leo-nál is hasonló a helyzet, frontból arra sem lőnék HE-vel. Azt viszont bevallom, hogy azért nem játszok vele randomban, mert féltem a páncél hiánya miatt. Viszont SH-ban jókat lehet vele menni. És az AMX már talán nem lesz ilyen a jobb döntöttségű és vastagságú páncélja miatt, viszont a Leo-t tényleg mindenhol átlövi majdnem minden light.
Azt korántsem mondom, hogy a legjobb medek között van ez a kettő (AMX 30B & Leo 1), de azért a használhatatlanságtól is messze állnak. Azt a 121-es részt pedig lennél szíves felvázolni a ZWACK-os FC-knek?
- - - - - - - - - - -
- Akárki is tervezte ezt a gépet, isten áldja, hogy 42 mm-nél vastagabbra rajzolta a tornyot.
- A tapintatos arty (chat): Part 1 | Part 2 -
Magany
tag
válasz
Simi37 #25228 üzenetére
Itt minden alaplapi, semmit nem lehet cserélni. S ez csak 2x 1,6. emre az a gondom hogy nem tudom el dönteni hogy ez most tőled pozitív vagy negatív megnyilvánulás volt. Diegho ez a laptop a játék előtt jött s a jelszó az volt hogy nem játszok csak netezem. Kielégítő?
Anno itt sírtam hogy nincs fps em. S akkor is fel világosítottak hogy ez a gép kevés. Azóta ahoz tartom magam. S remélem azt nem kell le írom mi az oka hogy még nem volt gép csere.? h1mpi tudod a legnagyobb gond most a pénz mivel elég nagy fába vágtam a fejszémet a héten. Na meg amúgy sem ment annyira jól az utóbb időben. De ez itt a wot fórum nem a mónika kibeszélő show
-
törölt tag
-
Simi37
őstag
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Simi37 #23593 üzenetére
Engem ma egy KV-2 szedett ki. Hátulról belém lőtt (azonnal bekékült) be is felezte a TOG II-m. Megjegyzem semmi előzménye nem volt, közvetlen a csata kezdetekor történt.
Elküldtem melegebb éghajlatra, de nem lőttem (nem szokásom, és kékülni sem akartam).
Viszont újra rám fordította a tornyát, egyértelmű volt a szándéka. A csapatársaim azonnal kapcsoltak és elkezdték csipegetni. De kilőtt ....
Szívesen találkoznék személyesen az ilyen játékosokkal.
Annyira felszívtam magam, hogy a következő csatában a KV-85 -el összelőttem egy Pool medált! -
emre
veterán
válasz
Simi37 #23586 üzenetére
Szerintem ez egy bot volt, ami automatikusan tüzelni kezd arra ami megsebzi.
Azért nem kékült be mert eddig elég keveset sebzett csapattársba, itt egy arányt néz a rendszer.
Ha csak a garázsban vagy kék azt más nem látja, és 1-2 nap alatt normál játék mellett lekerül rólad a jelzés.(#23587) h1mpi
Figyelmeztetésképp először csak a garázsban vagy kék, ha ezt nem veszed komolyan és továbbra is sebzel csapattársat utána vált át a rendszer, és más is láthatja.
-
h1mpi
félisten
-
fsb1000
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest