- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
jr1994 #50440 üzenetére
A vicces az, hogy bottom tierbe vagyok a meccsen akkor szoktak. Westfielden 11. helyen voltam rangsorolva t43-mal, az összes ellen a heavy oldalon jött, a mi medjeink persze elmentek fingfürészelni a másik oldalra, én a heavy oldalon probálkoztam, de 0 dmgvel meghaltam, erre rámír a t54, hogy mekkora egy láma vagyok.
-
galervin93
addikt
válasz
jr1994 #50365 üzenetére
A fakezűség megmaradt.
Engem ma a low rollok idegeltek ki, 400 alfával volt hogy négy lövésből nem jött ossze 1400 sebzés meg ilyenek... Conway-jel 2/2 pattanok T-43-ról, ő kapásból racket lő... Elég is volt pár napig megint, amilyen jó kis játék lehetne, úgy elb*sszák ezekkel.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
jr1994 #50327 üzenetére
3db KUM-ot használok, azt is csak a T-10-nél, azt ellövöm az elején oszt annyi, utána alap lőszer.
Párszor beszaladnak ammo rackek is, de amint látod még ez is kevés volt. Jól osztott az mm, gondolhatod, hogy tomboltam, azon csodálkozok, hogy nem raktak ki 1 hétre káromkodás miatt, prém. mellett ennyit bukni az nem piskóta. Nem is játszottam már vagy 4 napja úgy felhúzott. -
Yofej75
aktív tag
válasz
jr1994 #49913 üzenetére
55k+ meccs alapján valószínűleg nagy tapasztalattal rendelkezel amit igyekszem tiszteletben tartani
A nagy minta is sorsolásalapú és a MM pont azt nem veszi figyelembe, hogy milyen szintű játékosok kerülnek egy csapatba illetve egymással szembe. Ebből én azt a következtetést vonom le, hogy a meccsek végkimenetelében a MM-en kívül más nem játszik szerepet. Ezzel nem azt írom, hogy ha egy csapat tele van kezdőkkel akkor az a csapat biztosan veszít csak annyit, hogy a csata eredményéhez mindenkinek szükséges valamit hozzátennie.
Ha mindenki jobban játszik, mint az ellenfél akkor valószínűleg nyer a csapat, ha mindenki rosszabbul akkor nagy eséllyel veszít és ha "csak" 14 játékos gyengébb ám a tizenötödik a tuti gamer attól a csapat vélhetően ugyanúgy veszíteni fog, nem? (Nem hiszek a 14-15 killes youtube videokban, az nagyon szélsőséges sorsolás vagy pl. gyakorló pályán megrendezett "harc" eredménye lehet)
-
kchryss
veterán
válasz
jr1994 #49863 üzenetére
Tegnap csak 9-esben mentünk. Ott nem olyan gáz a szakasz, mert sokszor csak 3 10-es tank van.
Én a 9-es kínai heavy-t és a 9-es maust húztam ő meg t54-et és E75-öt.
Régebben mentünk tier 8 szakaszt is, akkor azért elég fárasztó volt a folyamatos bottom tier, de érdekes módon akkor is nyertünk. Jó szerencsét hoz a fórumtárs. -
jano_77
nagyúr
válasz
jr1994 #49750 üzenetére
Én kb 2 napja néztem egy T-100 LT, aki 21K+ spottolt Malinovkán!
-
munnergep
senior tag
válasz
jr1994 #49610 üzenetére
Köszi.
Akkor nem tudom milyen heavy kéne, mert full hülye vagyok hozzájuk.
Lájttal, meddel, td-vel elvagyok a magam alsó-közepes szintjén, de a heavy-kel szánalmas, hogy mit művelek. Illetve a superheavy-ken kívül nem is értem jelen pillanatban a létüket, mert egy azonos tierben lévő med simán szétkapja némelyik heavyt. -
e-newsee
addikt
válasz
jr1994 #49451 üzenetére
A kábításról tudtam. Akkor ez ezek szerint ennek az időtartama. Ezt is jó tudni.
Igen, valóban kicsit nyugisabb lett a játék. Így már az ember kint mer maradni a fedezékből még egy lövés erejéig, és kevésbé kap el az ideg, ha meglátok egy meccsben két Grillét, meg egy M44-et.#49452 - zodo
Az lehet, én azzal már nem találkoztam játékban. Láttam pár napja, hogy van fent egy, de az szerintem az NA szerver miatt lett akkor kiadva (ugye oda már korábban kijött a 9.18), és lehet, hogy az okozta a gondot itt az eu-n, nem? Bár nem ismerem az xvm lelki világát.
Amúgy meg mindegy is, most már jó, úgyhogy örülünk Vincent. -
zodo
nagyúr
válasz
jr1994 #49411 üzenetére
Ebben, lehet valami igazság.
kb két éve játszok de ez idő alatt még sosem volt ekkora eltérés (mindig másnap jött) az új patch, különböző régiókba érkezése közt.
Mostani két hét kb olyan mintha NA szerveren tesztelnék élesbe aztán kiderül megkapják-e a többiek.
RU szerveren tesztelték a Prém tank csere lehetőséget. Azóta mi történt? Nem is hallottunk róla. -
jano_77
nagyúr
-
jano_77
nagyúr
válasz
jr1994 #49042 üzenetére
Mi van?!? Te folyamatosan csak kötekedni tudsz vagy esetleg vmi értelmeset is írni! Gyanítom tökéletesen tisztában vagy vele, hogy mire gondoltam! Max rosszul fejeztem ki magam, de azért nem kell rögtön okoskodni. Nem néztem vissza, de az utóbbi időben csak ilyen megjegyzéseid voltak - kötekedőek!
-
galervin93
addikt
válasz
jr1994 #48343 üzenetére
Yep.
Pár napja nem bírtam nézni a prokhorovkai campet, nem volt sem arty, sem light, med is alig, ellenben TD és heavy dögivel mindkét oldalon. Na öt perc semmittevés (asszem 3 kill volt összesen) után gondoltam átrongyolok a dombon, persze ezt előtte le is "tárgyaltam" a többiekkel, szerencsére voltak, akik vették a lapot. Full hp-s PTA-val k. 15 mp-ig éltem, de megindult mögöttem a hegy, bedarálták azt az oldalt, majd utána a harapófogóba került ellenfelet felmorzsolták az ellenkező sarokban. Ennyi kellett, különben szépen egyesével hullottak volna el a csapatok. Így legalább nyertünk. Utálom, ha tétlenül vagyok bent egy csatában, inkább dögöljek meg és megyek a következőbe.
--
Más: a minap, életemben először, bekékültem.Swamp, szintén Leo PTA. Lőnék egy Tigris II-t, erre egy UDES seggbelő. Semmi sry, vagy ilyesmi, mintha észre sem vette volna, hogy meglő. Szerencsére nem votl sok hp-ja, két lövésből kikaptam, de úgy néz ki sokat rosszalkodtam előtte, mert be is kékültem tőle. Kaptam a reportot, meg egy lövést is (szerencsére csak Type 64-től). Szépen elfogytak a mieink, 2vs3 maradt a vége, nálunk egy SP elkezdett foglalni, tőlük meg egy RU, szóval effektíve egyedül maradtam, de kiszedtem a foglalót meg egy másik gépet is, miközben az SP behúzta a bázist. Top sebzés, top xp. Szegény UDES meccs után nyomatta a sódert, de hát istenem, van hogy a csapat jobban akadályoz, mint az ellenfél... (Tudom, nincs igazam, de jólesett. Néha elszakad a cérna, pont nem talált jókedvemben a gyerek, nem volt szerencséje. De legalább megnyertem neki a meccset, erre már nem válaszolt.)
Azóta mentem 4 kört a Matildával és le is esett rólam a kék szín. -
superfly2
tag
-
kchryss
veterán
válasz
jr1994 #48263 üzenetére
10-es td és full gold az csakis a briteknél megbocsátható.
Orzanel pár hete ment vele egy nagyon izgalmas kört: World of Tanks - FV4005 Pool's Medal- Kolobanov's - Fadin's Medal
Amikor ő játszik vele olyan jónak tűnik a tank, közben meg a játékosok 99%-ánál ez az egyik legfosabb 10-es. -
szallasi007
őstag
válasz
jr1994 #48227 üzenetére
Ezen mit kell egyébként nézni mert nekem nem jön át? A lengyel klán avg wn8 brutál vagy hogy mennyit lőttél cw-n? Vagy a másik csapat setup-ja hogy nem hiénázta le a ti csapatotokat minden 40-ik másodpercben?
Nagyjából 1:40-nél a ti csapatotok több mint felének el kellett volna hulnia. -
Gyuri27
félisten
-
vJokka
aktív tag
válasz
jr1994 #48092 üzenetére
Amikor az AMX-ről pattantam, azon nagyon felhúztam magam, utána a Type 61-et is jó bénán céloztam be.
Tudom, hogy át lehet menni a tankcsapdákon, de sikerült már borulnom rajtuk.
Leo protot is fejbelőhettem volna. Arra vártam, hogy kinézzem, erre pont akkor nézek át a T49re, mikor megjelenik a célkeresztben. E-50M-nek is adhattam volna egyet oldalról, T57-nél meg bíztam, hogy nem fog tudni snapshotolni amikor még messzebb volt, az nem ruszki tank
Visszanézve még több hibám volt, mint gondoltam -
galervin93
addikt
válasz
jr1994 #48022 üzenetére
Akkor egy kis low-tier fókavadászat.
Ez egy beteg gép, 1.88 alatt tölt 98%-os emberekkel. Nem merem beletenni a CromwellB 4 skilles legényeit.
-
vJokka
aktív tag
válasz
jr1994 #47999 üzenetére
"Mit érezhetett az az E100?"
Törődést
. Ellen T71 beyolózott, azt jött az armageddon, ha jól emlékszem nekem egy lövésem se volt.
Amúgy nem volt ez annyira jellemző a játékra. Ezen kívül egy hasonló leosztásra emlékszem, akkor a jó öreg kedvenc T-50-2-vel voltam, sajnos ott is kicsapott az arty - pedig hogy örültem a csata elején, hogy majd jól szétszpútolom őket
.
-
lacibacsi
addikt
válasz
jr1994 #47852 üzenetére
Most néztem az egyik másik fórumot (sg...
) és ott értelmezni is tudták, amit én az erősen megkopott orosz tudásommal reggel kisilabizáltam. Szóval, úgy néz ki, hogy azonos tier-re is be lehet számíttatni a tankokat. Ezek szerint a 7400 goldos STA-2-be 5000 golddal be tudod számíttatni a JT88-at. Így már azért sokkal jobbnak néznek ki a feltételek...
Én kérek elnézést! -
DaveHutt
őstag
válasz
jr1994 #47518 üzenetére
Felesleges tier 1ben szenvedni száz csatát, annyi idő alatt már tier 3-ban lehetne. Tekintve, hogy tier 5-6 alatt semmit nem tanul az ember a tank irányításán és célzáson kívül, nincs értelme ott maradni.
A javaslat: juss el néhány 5-ös szintű tankig nehéz, közepes tankokkal és páncélvadászokkal.
-
törölt tag
válasz
jr1994 #47516 üzenetére
3-4 de eleve úgy vagyok ezzel,hogy ismerkedem próbálgatom, ez gondolom érthető gold_tower a játékos nevem. A tanuló módba vissza tudok menni? Ebben igazatok van, jobb lenne ott gyakorolni, de nekem új még ez, nem tudom,hogy hogy lehet e benne gyakorolni, 1szer megcsináltam, ki írta hogy mehetek játszani és kész, mentem csatázni. A kereső két topikot adott ki a témában, de gondoltam a teljesen kezdő kérdéseimet itt jobb feltenni, ha ez baj akkor persze átmegyek a másikba, de úgy éreztem itt jobb.
-
törölt tag
-
galervin93
addikt
válasz
jr1994 #47461 üzenetére
Persze 50-50, én is megkapom ezt pluszban, de inkább mondanék le róla, csak tüntessék el ezt a kódot a rendszerből. Undorító, amikor az alfánál kisebb életű tank tovább evickél, csak mert csak... (Pláne ha utána kinyír + elmegy a csata, márpedig végjátékban ez elég gyakori.)
No mindegy, lenyugszom inkább. 34 csata alatt túltettem magam a Cromwellen is. Van berlini verzióm, összehasonlítva nem sok különbséget érzek a kettő közt, a simával 1060 sebzéssel zártam, a B-vel 975-tel, szóval számottevő különbség nincs, a játék ugyanaz mindkettővel, ugyanazt tudják. Élvezetes mindkettő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest