- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jNk
senior tag
válasz
fsb1000 #22943 üzenetére
Tudom hogy nincsen egyensúly, de a 4850 már nem bírta szuflával 1080p-ben, ezért kellett egy izmosabb vga és a húzott E8400/7850 kombó meghozta az eredményt egy high-on bőven játszható wot formájában.
Egyébként a fél sebességre (500Mhz) csökkentett vga-val is hasonló az eredmény, bár az átlag fps érdekes módon ~37 körül volt mindkét cpu sebességnél, de a minimum/maximum fps 15/47(@2700MHz) és 20/69(@3600MHz) lett, tehát a Core2 szériában ott van a tartalék, csak igényli a vga-t is hogy igazán megmutassa
-
scyllarus
veterán
válasz
fsb1000 #22939 üzenetére
"Egyszálas Wot tekintetében az e5400 nem tragikus, az árban passzoló VGA-kal tippem szerint nem CPU limites, azaz a VGA teljesítményt kell növelni" - Elég csak a procit kicserélni, és durván megugrik a teljesítmény, még a húzott állapothoz képest is -> procilimites volt. (Azt hiszem, a VTX HD5670-et tekinthetjük árban passzoló VGA-nak).
Nyilván beleszámít egyébként a te kedvenc témád is, de az is a proci miatt volt kevesebb eddig (800 ->1333)
-
scyllarus
veterán
válasz
fsb1000 #22916 üzenetére
Tévedsz. Ha megnézed az E5400-at és az én régi E3400-amat, egyszálas teljesítményben közel azonosak. Azzal 1280*800-ban, fejlesztett grafon, de szinte minden minimumon volt 50-70 fps-em, most a G1620-szal 1440*900-ban, ugyanolyan grafikai beállítások mellett 80-100 van. A videokártya ugyanaz a "bivalyerős" HD5670 512 DDR5
. Valószínűleg vihetném még feljebb a felbontást vagy a grafot csiszolgathatnám, azt is elvinné 50 fps körül, de nekem így jó, nem olyan jó már a szemem, hogy full HD-ban játsszak és nem érdekel a csili-vili sem. Ja, és a 3400 húzva volt 2,6-ról 3,2 GHz-re ehhez az 50-70-hez. Ezért írtam, hogy kevés az a proci, főleg. ha valaki nagyobb felbontást akar.
-
Chris0321
veterán
válasz
fsb1000 #22916 üzenetére
Kösz a segítséget. Az a helyzet kicsit bizalmatlan vagyok a használt vga vételéhez, mert ki tudja milyen állapotban akarják eladni. Volt már teljesen új videokártyám ami elromlott, persze ott volt garancia visszavittem az üzletbe és cserélték. Egyébként 450 w-os tápom van, plusz egy 750 Gbos és egy 1 TB-os merevlemezem mellette.
jNk: Eddig még soha nem nyúltam a processzor teljesítményéhez mert nem értek ennyire hozzá és nem akartam tönkretenni.
-
Tomi0703
addikt
válasz
fsb1000 #22885 üzenetére
460 akart lenni, de az utolsó mondatban már azt írtam.
Az amúgy nem érdekel, hogy bekékültem, hanem az érdekel, hogy azt a fszt miért nem bannolta a rendszer 3 szándékos sebzés után?A kékülés nem tudom, hogy csataszámra megadva szűnik meg vagy idő. Addig játszom a T1-gyel.
-
-
diegho
nagyúr
válasz
fsb1000 #22711 üzenetére
Én meg egyre többet lövök AP-t és HE-t. Első ~5 körben feszegettem a határokat, hogy mit lehet még golddal lőni és hová jobb az AP vagy a HE (első 5 körömben nem sebeztem összesen 3k a nagy löveggel, mert direkt olyan helyekre lőttem, ami érdekelt) azóta már átrakom a lőszert, ha tudom, hogy olyan tankra fogok lőni.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
fsb1000 #22691 üzenetére
Persze ezt nem is vitatom , de itt a troll szakaszokról volt szó . Én azért megyek sokat szakszban mert jó a társaság , közben TS-en dumálunk és persze megbeszéljük az adott helyzetet ,de hát pont ez a lényeg . Mit számít , hogy három egyforma tank .? Ennyi erővel mikor 50B-T57H BC szakaszban vagyunk azt sem lehessen , mert három táras ?
-
rlazol
veterán
válasz
fsb1000 #22648 üzenetére
artyként semmi ilyet nem tapasztalok, a pontosságom se javult a statisztika alapján.
ha el is szaporodtak az artyk - én nem érzem, bár engem eleve kevésbé zavarnak, mint a többséget - szerintem a küldetés killeket sokaknak egyszerűbb ezzel összehozni, illetve a Bingisz féle moddal élvezetesebb - de nem feltétlenül eredményesebb! - az arty játék.más: a csata előtt, amikor várjuk a nagyságos MM urat, hogy döntsön, két oszlopos táblázat mutatja a várakozó tankokat osztály szerinti csoportoknak. Öt tankosztály van, ez a táblázat 10 soros. Van vmi konkrét oka? nem randomban esetleg kihasználódik az összes sor?
-
Tomi0703
addikt
válasz
fsb1000 #22629 üzenetére
Én meg azt nem értem (és ezt nem csak a WoT-ban látom), hogy teljesen random módon valaki beírja, hogy: Darude - Sandstorm...
-
LobiDrg
aktív tag
-
PitLee
őstag
válasz
fsb1000 #22571 üzenetére
Persze ők a fejlesztők náluk van minden olyan adat ami alapján eldönthetik az RNG besorolást is akár, értem ezalatt a sebzésnek is adhatnak egy lövedékszóródáshoz hasonló randomitást.
Ha történik ilyen finomhangolás az szerintem sosem személyt érint közvetlen, csak egy tankot, persze mögöttük személyek ülnek, de nem azt nézik hogy pistike megint nyert akkor nerf, hanem a tank teljesítményét nézik és ha nagyon elszáll vele a ló akkor megnézik min lehet egy kicsit húzni, erre nekik ez az 50%-os randomfaktor pont jó, de nem lenerfelik a sebzést úgymond csak kicsivel csökkentik az esélyét hogy maxot is sebezz.
Amit te mondasz az egy perk és az ezzel járt, ezt beépítették a játékba mindenki tud róla ezért tudsz "ellene" tenni, pl nem gurulsz ki teljes oldaladdal egy 100Hp enemi elé.
Én arra akartam kilyukadni, hogy a sebzés változhat e a lövedék átütési energiájától azaz összefüggésben van e a "mindig csak a átlag alatt sebzek" -el, mert a lövedék a tankon belül tovább halad és csökken az energiája. -
rlazol
veterán
válasz
fsb1000 #22561 üzenetére
komolyan nem értelek. elfogadtam és tiszteletben tartom a véleményed. most akkor miért kötözködsz?
és már az óvodában se fogadtam el a "józsi azt mondta, hogy olvasta vhol" című érveket. Sry. Mutasd meg a könyvet. Én annak a könyvek hiszek, amit én is elolvastam.
PitLee:
-
rlazol
veterán
válasz
fsb1000 #22541 üzenetére
megint kevered a szezont a fazonnal.
az már csak a hab a tortán, hogy követhetetlen, hogy álláspontod szerint a alapvetően rendben van-e a WG MM és RNG rendszere vagy manipulálják.én SOHA nem mondtam, nincsenek anomáliák vagy hogy minden rendben van. Csupán azt hangsúlyozom, hogy a WG-nek nem áll érdekében a szándékos manipuláció, a többi meg statisztikailag teljesen értelmezhető. Ráadásul mivel ilyet 90m. játékos esetén kézi vezérléssel nem fog a vezetőség állítgatni személyre szabottan, ezért ha van ilyen, az vagy programba épített (erről viszont már kiszivárgott volna infó a "WG-től kirúgott, neve elhallgatását kérő programozó"-tól) vagy egyszerre érint mindenkit. Mivel előbbi nem volt, utóbbi nem igaz...
A lábfájós hasonlattal pedig magadat lövöd lábon, hiszen nem áll meg a lábán.
eddig ugyanis állománydiagnosztikáról beszéltünk - arról, ami MINDENKIT érint.
az, hogy 10 embernek fáj szombatonként a lába mondjuk a 7mrd-ból, az adott 10 ember VALÓS problémája, de ÁLLOMÁNY szinten (vagyis a 7 mrd ember) indifferens. Vagyis az adott 10 ember egyedi kezelésre szakosodott orvosa fog foglalkozni a bajával és nem az általános népegészségügyi problémákra létrehozott WHO.az hogy nekem szombat reggelenként nem megy a WoT az vsz a másnaposság miatt van, hiába keresek más okot. Ha szombat reggelenként az összes tank max 22-vel tud menni, na AZ központi WG gáz.
-
PitLee
őstag
-
törölt tag
válasz
fsb1000 #22541 üzenetére
Ha én azt mondom, hogy szombat reggelenként fáj a lábam, az nem jelenti azt, hogy a hét többi napján nem szokott.
Az is lehet, hogy azért fáj, mert péntek éjjelente egy kocsmában vagyok pultos, és végigállom a 12 órás műszakot.A statisztikában az a szép, hogy mindig hozzá lehet alakítani az elvárt eredményhez.
A WoTban vannak anomáliák, mindig is voltak és lesznek.
Ezek az anomáliák annyira vannak ellened, mint amennyire néha segítenek.
Ezt el kell fogadni, ki kell használni, vagy pedig más elfoglaltságot keresni. -
Diarmand
senior tag
válasz
fsb1000 #22538 üzenetére
Ezzel a hozzászólással kb azt jelented ki, hogy nincs is RNG manipuláció. Mert ezzel azt mondod:
Aki talált valamilyen szabályszerűséget a WoT csatáinak kimenetelében vagy más teljesen véletlenszerűen működő jellemzői között, az azt gondolja, hogy valami nem stimmel és keres vagy gyárt hozzá magyarázatokat.
-
rlazol
veterán
válasz
fsb1000 #22538 üzenetére
statisztikai adatok elemzésével lehet, jobban állok, mint gondolod.
csak nem értem, ezt miért nekem címzed? főleg, hogy az utolsó bekezdésig egy az egyben ua, amit én írtam.
mondjuk az utolsó bekezdésig nem értem hogy jutottál el, és nincs számomra értelmezhető összefüggésben az előzőekkel figyelembe véve, hogy azokban egyetértünk.a statisztikai adatok elemzésénél ui a kulcspont az, h MINDEN vizsgált körülmény legyen azonos. Ha ez nincs meg, úgy dobják vissza a pl a cikked, hogy többé látni se akarják. Itt meg összesen két körülmény állandó: a WoT mint környezet és a 25% random faktor. Mert még a játékosnak a csatában megnyilvánuló játéktudása se állandó.
"keres vagy gyárt" - ezen jót mosolyogtam.
mert ha keres is, nem talál. ergo gyárt. -
-
dfsz34
őstag
válasz
fsb1000 #22509 üzenetére
Nekem volt egy olyan csatám, hogy szó szerint elég volt ránéznem az ellenfélre és sebeztem brutál lag mellett is. Pl. egy ellen tank zúgott le a domboldalon (campinovka) és nem is ott volt az ágyúm csöve. Telibe. Ok, szerver oldali célkereszt, de akkor is, azt a lövést csak az rng húzta rá az ellenfélre, én biztos nem. Kár, hogy nem tettem el, pedig azon a csatán ordított szó szerint, hogy bármit eltalálok. Ismétlem brutál lag mellett, talán azért is volt nagyon feltűnő.
A csaták elején gyakran lövök egypár merészet, úgy értem, hogy nagy távolságra, esetleg beforgatott g.ci láda kemény tank gyenge pontjára stb és ebből az első pár lövésből sokkal jobban megjósolható a végeredmény, mint az xwm alapján. Ha megy mindenfele a lövés, csak éppen célra nem, akkor tudom, hogy kutya nehéz lesz nyerni. Ha pontosak a lövések, még ha nem is sebeznek azonnal, de általában sejthető, hogy jól fog sikerül ez a kör. Ez a "módszer" sokkal megbízhatóbb, mint az xwm, olyannyira, hogy már nem is használok xwm-t, egyszerűen nem kell. Pontosabban pár funkcióját használom, de nem aktiváltam magam újra, nem kell se a jóslás, se a játékosok wn8 kiírása. Hót felesleges.
De ezen lehet ugye vitatkozni, túl sok a tényező.
Az viszont nem legenda, egyszerűen egy ordító valóság, hogy azok a lövések nagyon nem akarnak betalálni, amik kilőnék az ellenfelet. Sokkal, de sokkal nagyobb valószínűséggel megy mellé, pattan stb, mint a korábbiak. Mondjuk egy bulldog 10-es tárral már elég jól megmutatja ezt, belebasz.k 6-7-t az ellenfélbe gond nélkül, de ahhoz, hogy végleg kilőjem kell még legalább 2-3 lövés.
Érdemes figyelni a jeleket...
-
-
válasz
fsb1000 #22404 üzenetére
Szerintem valamit félreértettél. Nem mondtam, hogy "gond" van velük, csak furcsállom a viselkedésüket amikor egy náluk jobbtól akarják, hogy kövesse őket. Mindezt magyarázat, vagy a tervük egy-két szavas felvázolása nélkül.
A második rész pedig a kolléga azon felvetésére íródott, hogy milyen alacsony felvételi szintel talált klánt......egyébként én is ingyen játszok és csak a kedvenc tankjaimat tartom meg......
Ne mond nekem, hogy ha egy csata elején egy WN8 600-as csapattárs rád ír, hogy kövess akkor te vakon elindulsz utána még akkor is ha egyébként ellenkező irányba mentél volna........
-
diegho
nagyúr
válasz
fsb1000 #22404 üzenetére
A piros azért piros, mert nem tud játszani. Minden tankkal lehet super unicum szintet menni. A legtöbb piros, mármint az amelyik nem bot, azért piros, mert szarul helyezkedik, szar célpontot választ, nem tudja mit hol kell lőni, nem tudja használni a minimap-et stb. és ezeknek a kombinációja. A statjavításos dolog meg azért vicces, mert minden tankkal lehet super unicum valaki, tehát nem kell statot javítani semmivel.
-
rlazol
veterán
válasz
fsb1000 #22359 üzenetére
magadnak mondasz ellent, de ezt úgyse fogod beismerni
. Amit mutatsz - hiányosan- egy BRUTTÓ 45k kör, állításod szerint saját spottos 1700+ dmg-re. És mivel a TOG papír, és gyenge a látótávja szar camo-val, ha magadnak spottoltál, bizony sérültél is (3-4k javítás), 1700 dmg az 12 lövés (2500 kr), még ha minden sebzett is. Plussz kaptál még akkor spot dmg-et is (igaz, nem sokat), és így sikerült a 45k BRUTTÓ, ami sehol nincs a korábban általad említett nettó 50-60 nettóhoz, inkább az általam említett, 2k dmg =40-45 nettót erősíti.
ami a játékstílusom illeti: igen, a TOGgal többnyire nem magamnak spottolok, mert nem érek oda sehova. Gratula, h Te igen, szívesen megnézném egy replayen, h csinálod. Azt se értem, ha magadnak spottolsz, miért csak 93 a spot dmg-ed? -
rlazol
veterán
válasz
fsb1000 #22355 üzenetére
a TOG 2k+ sebzéssel, prémium fiókkal hoz 50k-t, jó esetben. De akkor magasabb tieres tankokat kell lőni jócskán, szerintem inkább a 40-45k a reális, mint az 50-60.
Az M10 egy rossz körben (0-150 dmg) is tud 8-10k-t hozni, egy gyenge kör (600 dmg) már 25k nettó, egy jó kör (1000-1400 dmg) és simán beadja a 45k-t. És még csak a saját hp-ját sebezte le. 2k+ sebzés nekem ritkán jön össze vele, de az 70k+. Ez is mind prémfiókos érték.
-
Tomi0703
addikt
válasz
fsb1000 #22352 üzenetére
TD-im nagyon nem voltak. Vagyis volt, Stug-ig, meg Nashornig, valamint Hellcatig. Hellcattel nem voltam rossz (bár azzal ki nem?), de nerf után eladtam. Stug, Nashorn ágán ment a játék többé kevésbé, bár inkább heavykkel megyek szívesebben (bár a Hellcatet tényleg nagyon élveztem). Amúgy szvsz nem mennék rosszul egyikkel sem, csak nem tudom kb pénzben, hogy hoznak. Wotreplaysen kell keresnem az adott tankoknak megfelelő hp-nyi sebzést és, hogy kb mennyi kreditet ad érte.
-
joergie
őstag
válasz
fsb1000 #22264 üzenetére
Nyilván aki olvassa azokat, amit ide ír, annak megvan a véleménye. De a szappanoperára mindenki kíváncsi, aztán hogy ki hogy égeti magát, és a játékon belül levő közvetlen környezetét, az egyéni szocprobléma, a többség jól fog szórakozni
Mindenesetre a hasonló jellegű (várható) megnyilvánulás egy potens vezető részéről egyértelmű következményekkel kéne járjon - engedély nélkül (engedéllyel a vezetést is minősíti).
Szóval csatlakozván a fentebb megszólalókhoz, 2szer is meggondolnám a beígért iromány nyilvánosságra hozatalát. Jól nem fogsz belőle kijönni, bármit írsz. Próbáld meg leküzdeni a közlési kényszert(Bingisz). -
rlazol
veterán
válasz
fsb1000 #22208 üzenetére
ez igaz, félreérthető amit írtam
a leoltás alatt azt értem, h rászólok, h nem neki kéne 500-as (200-as, 50-es) WN8al a Janit játszania, mindenkit lenoobozni és utasítgatnia hülyeségekre főleg, h van zöld/kék/lila is a csapatban.
És van sokszor, h a narancs okosat mond, akkor se szólok semmit, max F5 -
bluyoo
nagyúr
válasz
fsb1000 #22126 üzenetére
Aslain's mód van fenn, ott a nevem nem kék, de a jármű neve igen.
Mindenesetre idáig nem lőtt ki senki a csapatból.(#22127) rlazol
Mindig vigyázok a csapatársakra (kaptam is a harcostárs plecsniket), de mióta ez a WZ-111 küldetés van, egymás után rohannak elém miközben sniper módban lövök ....(#22128) Mogyesz75
"Értem én hogy küldi, de akkor se kell ennyire pofátlanul csinálni." +1
Bár hagy vigye ha annyira kell neki, de ezért nekem még fizetni is kell! -
Bingisz
addikt
válasz
fsb1000 #22066 üzenetére
Tudod mikor fogok neked így válaszolni, amikor minden egyes válaszod vagy kifordít, vagy ferdít, vagy terel.
Az esetek nagy részében tudom, hogy kell-e a szépen kidolgozott válasz, vagy elég egy gyors gyazo, meg egy három szavas mondat pont-pont-ponttal a végén. Ha van valami "kézzel fogható", ami többet ér, mint 8 ügyesen megszerkesztett mondat, akkor nem fogok azon pörögni, hogy mit írjak, ott a kép, ott a szám, ott a statisztika, az nem hazudik, max. befolyásolható. Az más kérdés, hogy te még a számokba is belekötsz, mert a te szubjektív véleményed valamiért felül akar írni olyan dolgokat is ami egyértelműen kimutatható.Viszont a kérdezéstől való idegenkedés nem tudom, hogy hogyan jön az én köreimhez, hisz tőlem szinte minden korosztályból kérdeznek/kérnek, minden esetre azért én továbbra is kérdezek, és válaszolok, ha olyan a helyzet.
-
csapee
őstag
válasz
fsb1000 #22063 üzenetére
Hát pedig az nem vagányság, hogy arc nélkül az interneten bárkit zaklatok. Ez csak simán annyi hogy a szülei nem foglalkoztak vele, leültették a gép elé és csendben van, ergo jó gyerek. Lennének itt is szabályok, igaz lazább de akkor is.
Bingisz, arra van ez a topic. De in-game nem listázok senkit hogy teleböfögjem a játékidejét. Ha akar csevegni feljön ide, ott meg a haverokkal.
Ezért szar a barátlista is a játékban, miért enged felvenni bárkit is anélkül hogy a másik jóváhagyná? -
emre
veterán
válasz
fsb1000 #22004 üzenetére
Milyen szankció? Azért mert kitettem egy képet amiben megkerestek?
Ha kijelentem hogy agyonváglak, akkor másnap elvisz a TEK?(#22005) Tomi0703
Lehet, de nem az én poénom. Eszembe nem jutna újra kezdeni. Van másik accom, azon talán t3-ig jutottam, de meguntam.
(#22000) ng0ofy
Jobb klánoknak elég komoly belépési feltételei vannak, de tier6 alatt senkivel sem szívesen foglalkoznak. Kolbász nem kell, bejglivel meg momentán tele vagyok, esetleg kérdezz rá húsvét környékén. De az sem jó mert a tesco akkor akciózza.....Ehh így jártál.
-
bluyoo
nagyúr
-
bluyoo
nagyúr
válasz
fsb1000 #21888 üzenetére
Csak ehhez alapból prémium vasat kellene vennem. Azt meg egyelőre nem igazán akarok.
Bár az asszonykám lebénázta az egyetlen prémium gépemet (ingyen TOG II)! Közte hogy béna, én meg hogy adjon gyorsan 12K-t és máris lesz pofásabb vasam! Máris tetszett neki!
"mert egyik fórumtársunk a WG-nél is feljelentett" Hát finoman szólva érdekes sztori ... inkább nem kommentálom.
Most nézem ha pl. veszek két E 25 -öt akciósan, és később az akció leteltével aktiválnám a 2.-at, akkor 6700 arany íródna a számlámra? -
joergie
őstag
válasz
fsb1000 #21790 üzenetére
Nekem is rendszerkifagyás szokott lenni(mióta win7 van~október), 1-1 hosszabb szessön alatt kb 2szer, az elején(első óra), utána semmi. nem igazán jöttem még rá a természetére, de majdnem biztos vagyok benne, hogy a catalyst rendetlenkedik.
98%-ban úgy fagy ki, hogy a játék is megy, egyszer volt eddig, hogy firefox közben fagyott ki a rendszer.
Legalábbis nagyon remélem hogy nem a VGA...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest