-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooloo
őstag
Érdekes lelki világa lehet az olyan embernek , aki rendszeresen keresi azt a közeget , ahol minimális ellenhatás mellet tetemes erőfölénnyel tud érvényesülni . Ez nem produktum . Az ilyen helyzetek torz képet mutatnak az egyén képességeire vonatkozólag , ami káros lehet az énkép fejlődésében . Azt hiszi faxa játékos , pedig nem az ... A faxa játékosnak akkor van sikerélménye , ha vele azonos , vagy nála jobb játékost tud legyőzni egy tisztességes párharcban . A végé tankos játéka nem erről szól . Én az idejét sem tudom , hogy mikor játszottam utoljára tier VIII alatt ... persze képletesen szólva ... a Dicker Max-ot és a Krupp-Steyr Waffenträger-t néha kigurítom hátha adja és rákerülne a 3. kiválóság jel.... de nem adja .
-
-
e-newsee
addikt
Történt még egy csomó minden, de azok csak a szokásos eventek (Frontline, Steel Hunter, Black Market, maratonok (Pl.: lengyel közepes, ami új ág, ezt az előbb kihagytam), Halloween, stb.). Csak éppen játékmechanikát érintő változás nem volt az Equipment 2.0-n kívül. Mondjuk egy évben egy ekkora változást épp elég megszokni.
És jó eséllyel idén jön a HE rebalance (már megint sandboxon van), és terveznek egy Crew 2.0-t is, ami elég nagy változás lesz. Egyelőre mindkét tervezetnek elég vegyes a fogadtatása. -
e-newsee
addikt
Apróbb buffok, nerfek voltak, de semmi, ami komolyan változtatott volna a tankokon.
Jött egy olasz nehéz tank ág T7-től (T8-tól azok is autoloaderek).
Nem tudom, mióta nem voltál, de szerintem a brit lightok eljövetelénél még itt voltál.
A tech tree egyszerűsítés még megvan? Kivettek bizonyos tankokat, és átrakták őket egy úgynevezett "gyűjtői tank" státuszba, ami annyit tesz, hogy ha eléred az adott ágon a megfelelő szintet (pl. T7-et), akkor a T7-es gyűjtői tankot megveheted ugyanannyi kreditért, mint amíg a fában volt. XP nem kell, kifejlesztve kapod őket asszem elit státuszban.
Talán ennyi, ami történt az elmúlt évben, azon kívül nem sok. -
törölt tag
Tévedsz! Pl. mostanában sokat játszom Civilization V-el (régen is játszottam, de nem ilyen sokat), és egyáltalán meg sem moccan a vérnyomásom!
-
jano_77
nagyúr
Igyekszem a családdal tölteni a több időt, így is van - bár a feleségem szerint meg pont nem, de ha rajta múlna akkor egy percet sem játszanék - mert alapból csak vasárnap és hétfőn este játszom. FL és SH héten tolom minden este illetve még olyan napokon, amikor a csajoknak más programja van.
-
ooloo
őstag
Szép teljesítmény ... a felderítős küldetésekhez megvettem az LT432-t és az AMX 13 57-et . Nincsenek illúzióim ... nekem nem fog olyan jól menni , mint Neked .
Három gyerek ... csoda , hogy egy csatát is tudsz gurulni .Nekem 2 lányom van , de már nagyok . Amikor Ők voltak picik , akkor még csak Playstation 1 volt a háztartásban , számítógép nuku . Nekik vettem , de nekem kellett játszanom , Ők csak nézni szerették ... amolyan korai személyi streamer voltam .
Egész pofás játékok voltak akkor ... Spyro , Tarzan , Hercules . Innen egyenes út vezetett a PS2-ig . Ott is egész pofás játékok voltak.. Jak and daxter , Ratchet & Clank .Azok a játékok szimplán szórakoztattak . A tankos játék is szórakoztat , de itt már belevegyül egy kis mérgelődés is ..
-
ooloo
őstag
-
Dobi 562
addikt
Ma reggel kapom en is a jobbnal jobb csapattarsakat. A feluk rendszeresen 0-1 sebzo lovessel vegez, csak azt nem tudom hol halnak meg olyan gyorsan mert az biztos, hogy nem a frontot toljak velem. Mindez tier 8-10-ben...
Mikor megkerdezem miert kempel top tier heavyvel a bazison az a valasz, hogy ne szoljak bele, o ugy jatszik ahogy akar...
Erdekes, ha en kosarlabdazni szeretek akkor nem fogok beallni a focicsapatba es kezzel elkezdeni pattogtatni a labdat, dehat ugy tunik nem vagyunk egyformak. Ez mar egy uj (de)generacio.
-
Dobi 562
addikt
De sok jatekosnak eleg, hogy par csatankent egyszer bead egy b@szo nagy sebzest.
Nezd meg (foleg hetvegente) a TD jatekosok nagy reszet. Vegigkempelik a csatat a bazis mellett, a vegjatekban leadnak egy-ket lovest, felspottolodnak meghalnak.
Az FV egyebkent fun, tegnap blind shot-oltam full hp-rol egy Grille-t.
Majd mentem 2-3 csatat ahol semmit sem voltam kepes eltalalni. Nekem tul random, nem tudok vele kihatni a csatara ugy, ahogy szeretnem, ezert en nem szeretem.
Arty-val szerintem jol tolom, a 9-es amcsi az egyetlen amim van jelenleg, kuldetesekre. Nekem iszonyatosan unalmas az arty-zas.
Kerkeses szarokat lehet hogy szeretnem, de egyenlore nem tudtam magam raszanni, hogy elkezdjem az agat. Az latom, hogy sokszor egy atlag/gyengebb stat-u jatekos lehozza vele a csatat, csak mert ott rohangaszik es spot alatt tartja az egyik csapatot. Nehez oket eltalalni + sok loves benyel a kerek.
(#50741) ooloo: gyuloltem azt a tankot (TD-t), orulok hogy kivettek.
-
-
törölt tag
-
Ispy
nagyúr
Amikor egy löveg van, az szerintem színesíti a játékot, de amikor 3, az teljesen megöli, tk. mindenki átvált spotterbe vagy tédébe, mindegy mivel van, meg persze vannak a balfaszok, mint én, akik megpróbálnak valamit csinálni.
És nem csak néha-néha van 3, hanem most már lassan minden 2. csatában.
-
jano_77
nagyúr
Jaja, mert a határvonalon túli részt is kidolgozták, de nekem ez tetszik. Mindig elkukkantok a távolabbi részekre mikor kezdődik a csata, főleg olyan pályán, amin még nem voltam. Vagy mondjuk olyan pályán, ahol ugyan voltam már, de pont azon a részen nem, mert legutóbb más irányba indultam el.
Amúgy nekem eddig a map rotációra nincs egy szavam se, mert nagyon jól keveri a pályákat, nem nagyon voltam 2x ugyan azon a pályán eddig egy napon belül.
Remélem ez nem csak a beetetés időszaka. -
jano_77
nagyúr
Elvileg még 12,5 óra!
7 napot kaptam, mert az ékes szólásommal dicsértem a drága WG-t, amiért bannoltak.
Mondván, hogy megelőzzék a feszültség keltést.
De inkább óvatosan írok le már bármit, mert biztosan bököm vmelyik moderátor csőrét - de ne kérdezd, hogy miért, nem mondják meg.(#50260) Greentea: meg is válaszoltam Neked is a kérdést.
Amúgy WOT-ba már tegnap visszatérhettem
Toltam is hajnali 1:20-ig.
-
Stigma.HC
senior tag
Jelenleg csak tankhúzás, van pár tízes még amiket szeretnék megszerezni.
Nem megyek. Lenne hozzá még kedvem is egyébként, mert hiányzik az a szintű csapatjáték amiben részem volt az "elődben", de jelenleg most szerintem fel sem vennénekAmeddig így yolozok sokszor randomban és ugrál a statisztikám addig esélyem sincs bekerülni.
-
ooloo
őstag
-
rlazol
veterán
A nagy tűzoltó kifejezetten hasznos cucc. Mire eloltod a tüzet kézzel, +1-2 egység lemegy, ami akár a tank végét is jelentheti.
A nagy eü és a nagy javító tankfüggő, pl a brit közepeseknél, ahol az első lövés viszi a motort és/vagy a lőszerrekeszt jó ha az van. Én a német nehéz vonalon és nagy szerszámmal megyek, annyira modulérzékenynek tapasztalom őket. -
kchryss
veterán
A Löwe pár hónapja például egy használhatatlan foshalom volt, aztán most meg egész jó lett még cw-re is hozzák.
Jelenleg az IS-6 a foshalom, de többször írták már hogy buffolni fogják, lehet pár hónap múlva az is ilyen jó lesz. Nehéz mostanában kiigazodni a wg-n, futószalagon jönnek az új prém tankok, közben meg mindig buffolnak egy-egy régit vagy sima ágat, de persze direkt nem egyszerre hogy mindig legyen aktuális op ág amit visszavesznek.
Itt van most például az angol heavy ág, a caernarvon milyen ágyút kapott már. A T32 ezzel kb teljesen feleslegessé vált mellette: [link]
Első oszlop az új buffolt caerna, második a buff előtti, harmadik a T32. Gyakorlatilag egy 8-as TD-vel vetekszik a dpm-je. Most mindenki megveszi aztán pár hónap múlva meg majd a T32-t buffolják erre a szintre. Lehet így akarják a Defendert megfogni, hogy az összes többi tankot szarrá buffolják. -
rlazol
veterán
h1mpi és German_TD
Egy tank úgy is lehet OP, ha a többit hozzá nerfelik.
Ha meg nyitnak egy új vonalat, mondjuk mint a német heavyiknél 8-tól, amihez új legénység kell, akkor jó, ha van megfelelő prémed és nem kell rengeteg csatában gyenge legényekkel menni egy stock tankkal.
Küldikből is van olyan, ami adott nemzetre szól: lehet, h vettél kezdőként egy X nemzetű prémet és csak az az egy olyan tankod van - milyen hasznos lehet amikor pl minden nemzetiségű tankkal el kell érni X killt/damaget/XP-t.
Attól még, h pl nekem nem jönnek be most a japán heavy-k, nem dobnám ki a japán prém heavymet (ha lenne), mert bármikor behozhatnak egy olyan japán heavy vonalat is, ami más, nekem jobban fekvő stílust kér. -
rlazol
veterán
A játék nem konstans. A tankokat nerfelik/buffolják, a mai OP-ból holnapra hulladék lesz. Új ágak, új kihívások, új küldik jönnek, ami 1 éve áll a garázsban holnap kulcsfontosságú lehet valami izgalmas új célhoz.
Szerintem okosabb megtartani, mint becserélni egy új tankra, amit megint megunsz/nerfelnek X idő múlva. Pár ilyen kör és ott vagy, h elköltötted 3 prémtank árát mégis csak 1 van a garázsban. -
jano_77
nagyúr
Van nekem is CDC, FCM 50t, IS6, SU 122-44, amikkel már nem is tudom mikor mentem utoljára.
Ezeket én is simán könnycsepp hullatása nélkül becserélném.
Kérdés, hogy mire lehet érdemes?
Van-e pl az új patch-el pla tech tree-ben P.Victoria vagy az új kínai TD? Gondolom Defenderre nem lehet cserélni, mert egy Defenderért oda adnék mondjuk két T8-as prémet is simán. -
zodo
nagyúr
200-as elvileg hangban javított ugyan nem tudom pontosan ez mit jelent mert mindenhol csak a basszust emlegetik valamint a mikrofon minőségén csiszoltak mert az volt igen gyatra az elődben.
Több tesztet és videót néztem róla ill. az e-sport-ban is több csapat ezen gyártó termékeit használja és ezért is érdekes az állításod amellett persze hogy hiszek neked és köszi hogy megosztottad.
Tény hogy valóban nem hifi fejes így nem is várható a super sound (mondjuk én sem kizárólag wot-ra vettem) de majd kiderül és csak remélem hogy a pár ezer forintos jelenlegitől egy kicsivel jobban szól.
Remélem hamar ideér és majd beszámolhatok róla. -
zodo
nagyúr
Tele a net ezekkel a "Secred postions" videókkal.
+1 nem hiszem hogy meghatja őket de legalább tudná az ember hogy a report célba ér. -
Gyuri27
félisten
Én is voltam ma kék. Merészeltem skoda t50-t beelőzni és lőni az ellent. Ő seggbe lőtt.
Na mondom akkor lássuk mi van. Vissza lövöm. Jön a siemka testvér t49 belém lő.
Oké kill. Ha már lúd legyen kövéd. Aztán negyed hp-ról 3-ik polish kilő t30-l. Erre én kékülök. Mondom oké. -
Midway
senior tag
Ki van írva a honlapjára. Google első találata "wot" keresésre: World of Tanks — Free Online Game
Én ingyen játszom , van aki fizessen helyettem , azt látom.
Az emberi ostobaságra és kapzsiságra épül ez a játék is. Így van ennyi fizető játékos.
Értse mindenki ahogy akarja.És egy fórum társ megfogalmazta régebben: én már azzal is fizetek a MM-nek , hogy játszom
infectedmann : igen halottam. Ha folyamatosan golddal etetsz egy tankot , amit írtál az elég kevés lesz rá.
-
Gyuri27
félisten
Majd spammeled a godot valami op prem tankban.
Megnéztem a kis wz-t. Elvették a faja ágyúját. Ki is léptem.
Néztem cseri repjét. Az az ágyú egy vicc. Az az aim idő egy rosszabb heavynak is sok.
Az az átütés meg vicc, 200 m-ről pláne.
Ha a 100-s agyú van rajta best play of eu lett volna.
Nem finom. -
jano_77
nagyúr
Én a múltkor számoltam össze és megrökönyödve tapasztaltam, hogy a garázsban lévő tankok (74) több mint fele prémium (T3-8)
(#49330) emre: 50B hevay a Lorr pedig medium! Hogy tehetném bele egy az egyben?
(#49333) h1mpi: hidd el van köztük nekem is több olyan, amit szívesen elcserélnék vagy akár el is adnék, de csak goldért vagy HUF-ért.
(JT8.8 csere, Type59 szintén, de ha lehetne el is adnám!)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest