- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacibacsi
addikt
válasz
Magany #42902 üzenetére
A hét végén volt néha egy-egy rövidebb időszak, amikor a ping az egekbe szaladt, de nálam semmi gond nem volt a kapcsolattal. Az fps meg úgy általában saját gép függő, tehát a hiba a te készülékedben lehet...
A "kép elrakós mappa" se nem hp, se nem asus függő. A mappát a wot hozza létre telepítéskor és alapból a PrintScreen gombbal készíthetsz képernyőmentést, ha csak át nem állítottad a beállításoknál... (bár most emlékek alapján nem is vagyok biztos abban, hogy ez állítható lenne)
(#42903) mcwolf79: Nice!
Egy ilyen körre várok már én is egy ideje... (T-55A, TD15)
-
stork13
aktív tag
-
emre
veterán
válasz
Magany #39049 üzenetére
Kaptam már, mikor jpze100-al elmentem fürödni, mert a pályán levő egyetlen használható helyre nem mehettem a csapat elhelyezkedése miatt. Na akkor páran reportoltak, és mentem is pihenni egy napra.
(#39046) lacibacsi
Ha van türelmem hozzá természetesen én is így állok hozzá.
Nemrég feltettem egy Lorri replay, aminek a statisztikája nem ígért túl sok jót. Ráadásul az elején eléggé tanácstalan voltam, mert a hegyre nem mehetettem, mivel ott volt a csapat 75%-a és csak zavartuk volna egymást, a hátsó vonalra sem, mert ott amint kitárazok utána végem van. Szóval akkor nagyjából eszemnél voltam, és megpróbáltam egy félig meddig bukott helyzetből a maximumot kihozni ami sikerült is.Ja, gratulálok a T28 HTC-hez
-
-
rlazol
veterán
válasz
Magany #27777 üzenetére
én se örülnék, ha a konkurenciának az általam fenntartott fórumfelület nyújtana ingyenes reklámfelületet.
ez nem arról szól, h ki a jobb vagy ki mitől fél.
Ahogy Bingisz is mondja, az AW tessék az AW fórumán kitárgyalni, biztos lehetsz benne, hogy ott is bannal jutalmazzák, ha valaki a WoTról fecseg. -
Bingisz
addikt
válasz
Magany #27779 üzenetére
Milyen pénz?
Van egy szabály már 5 éve a fórumon amit be kell tartani. Aki nem tartja be azt pedig bannolják. Ebben hol a pénz?
Még itt a PH! fórumon is csak a játék off topicjában lehet szó más játékokról, pedig ez nem is hivatalos fórum....Szabályok vannak, amiket be kell tartani. Ennyi, semmi több.
-
emre
veterán
válasz
Magany #26926 üzenetére
Kb 5 kattintás és meg is van, de ezt magadtól is megnézhetted volna, már ha tényleg érdekel. Sok fórumozónak ismerem a játékbeli nick-jét és párral a játszottam is, feltételeztem hogy az enyémet is tudják jó páran, mert ahogy elhangzott nem titkolom.
-
Simi37
őstag
válasz
Magany #25225 üzenetére
Nekem is laptopom van bár azért van benne valami alap nvidia vga (meg egy Ultralow i5 proci) amivel alapmaxon átlag 35 viszont 20-70 fps (leginkább pályafüggő). És asus. Az asus nem whitelistezi az mpcie portot ezért egy eGPU val fogom majd használni a tápot már be is szereztem. ReadyHD a kijelző tehát ha kap majd egy 750 Ti -t akkor maxon kell mennie közel 60nal.
-
-
lacibacsi
addikt
válasz
Magany #25067 üzenetére
"Tudom ne egy alkalomról ítéljek"
Hát ne. Egyik nap menet közben, vakon és nem teljesen beszűkült célzókörrel is tudok 800-900-at sebezni a SU-14-1-el, másik nap meg a mozdulatlan ellenséget sem találom el, totál beszűkült célkereszttel. Ha meg mégis találok, akkor rendkívüli mértékű, akár 200-300-as sebzéseket is képes vagyok bevinni, sokszor olyan módon, hogy 5-10 hp azért ott marad az enemy-n...
-
jano_77
nagyúr
válasz
Magany #25067 üzenetére
Tegnap sikerült ezzel a körrel megcsinálnom a Stug-os arty küldetésből a 15-öst. Örültem mint majom a farkának.
Én aki rühelli az artykat és az artysokat is.
Jozef: szerintem jó gép a Puttony is! Viszont CW-re nem viszik - bár Te nem igen szoktál ilyet.
(#25064) h1mpi: az utolsó mondatoddal azt gondolom a legtöbb Klán vezetői erősen vitatkoznának! Legalábbis akik CW-nek!
-
scyllarus
veterán
válasz
Magany #24972 üzenetére
Akárhányas. A képlet viszonylag egyszerű:
Ha prémtankod van: egyszeri nagyobb befektetés. Olyan kell, amivel szeretsz is menni, mert naponta 5-10-et kell vele tolnod, és utána/közben nyugodtan játszhatsz mással. Hátrány: csak a kreditgondot oldja meg.
Prém fiók: többszöri kisebb költés, de összességében többet fogsz fizetni nyilván. Prémmel gyakorlatilag lehetetlen mínuszba menni még T8-ban is (gold lőszert nem számítva), ha a kezdőkörben fellősz a levegőbe és aláállsz, akkor is pluszos leszel. Nyugodtan mehetsz bármivel, mindennel keresni fogsz, ráadásul az xp is jobban jön, emiatt kisebb a szívás stock tankokkal. Nem b.szogatnak egy-egy rosszabb csatában, hogy wallet warrior vagy prem noob, mert nem látszikViszont utána szenvedős az alap fiók és, mint írtam, hosszabb távon drágább. De havonta nem nagy összeg, tudod ütemezni, ha tudod előre, hogy nem játszol majd.
-
kicsitrash
aktív tag
válasz
Magany #24972 üzenetére
sajnos nem lehet megmondani a frankót... más képességű játékosok, más tank fekszik...
nekem kb. 1-es arányom van a sp-vel. átlag nettó 20e körül hoz. Ebben benne van a -30ezres full golddal lőtt bukó csata, és a prém nélkül nettó 60at hozó győztes is. Ha semmit nem csinálsz, a prém előfizetés szinte a nullát szorozza... s mint tudjuk annak kevés a haszna
Ha nagyon jól játszol (2-es dmg rate körül), akkor prém nélkül sem szabad kredit-gondnak jelentkezni. De a sok pénznél csak a még több a jobb
-
rlazol
veterán
válasz
Magany #24303 üzenetére
szerintem dühöngeni mindenkinek szíve joga.
azzal nincs gond, én is szoktam. Sőt, biztos volt már rá példa a fórumon is.Nincs is ezzel semmi gond.
Amit nem szeretek, amire én ugrom az a
"volt x bukó sorozatom, MERT a WG csal" jellegű rinyák.
lehet bárkinek bukó sorozata, dühítő lepattanója, jöhet ki rosszul az RNG, akkor is, ha jól játszik vki. Ezt én megértem, sajnálom és empatikus vagyok. De hogy a fentiekért sokan a WG-t okolják... Egy idő után idegesítővé vált. -
rlazol
veterán
válasz
Magany #24298 üzenetére
felháborodni mindenkinek van joga és oka.
ez a játék kurva idegesítő tud lenni!én is szoktam asztalt csapkodni, hisztizni.
Engem is talál be arty olyankor, amikor biztonságban hiszem magam.
vagy amikor 2/10 győzelem és nem bírod leduplázni, ha megfeszülsz se, pedig kéne vmi küldihez...csak nem hiszem, h emögött szándékos, WG általi MM/RNG manipuláció lenne. A csat alakulását 30 játékos határozza meg nem a WG.
kiváncsi vagyok, hova fogsz kilukadni...
-
rlazol
veterán
válasz
Magany #24293 üzenetére
van szopó ág, ebben szerintem nincs vita.
csak szerintem egyszerűen a nagy számok törvénye és a belehajszoljuk magunkat egyvelege adja ki nem pedig WG maipuláció.1000 csata, vagy még több - de nem 1000 lejátszott csata, hanem 1000 random csata statisztikailag feldogozva.
-
rlazol
veterán
válasz
Magany #24286 üzenetére
nekem van prémiumom mégis sokszor vagyok a 15-0s csata rossz végén.
és olvasd el h1mpi vagy jano_77 hszeit, akik szintén mindig is prémesek voltak, mégis állandóan erre panaszkodnak. Janónak konkrétan több, mint egy évre előre ki van fizetve a screenshotjai alapján.én nem csak az utóbbi időben tapasztalom őket, nekem ez végigkísérte a játékom és semmi változást nem éreztem december közepe óta, amióta prémezem. Ha megnézed, a győzelmi mutatóim és egyéb statisztikai adataim tendenciái se változtak (kb 1500 csata alatt) érdemben.
Az utolsó mondatodra nem tudok érdemben reagálni, mert típusos konkrétumok nélküli, hangzatos vagdalkozás. Adj akkor 1000 ilyen csatáról szóló replayt, mellé 1000 "normál"-t és máris össze lehet hasonlítani a találati arányokat, az azonos tankok sebzési mutatóit. Addig ez csak rinya.
Én minden csatában lövök mellé, csak kevésbé marad meg, ha 10 lövésből megy 1 mellé, mintha 3 ból, mert annyira volt időm. Ha 2 perc alatt 3-10 az állás és egyszerre 4en rontanak rám ideges leszek és kapkodok. egyrészt, mert bukó, másrészt mert sokfele kellene figyelnem ez pedig hibákhoz vezet, persze, h több mellé fog menni.
És te is tudod, h ha nem sniper nézetben vagy, akkor hiába a piros sziluett simán lehet, h van köztetek egy tereptárgy. Márpedig a fenti helyzetben általában nem sniper nézetben vagy. De mégha igen, akkor is az +- 25% RNG az rohadt sok.
Akárhány ászt nézek végig, mindegyikben van lepattanó, mellé, critical. Mert ahhoz, h ászt menj a legtöbb tankkal kell min 12 sebző lövés. Az RNG 25%-a pedig már ebben a magasságban is látszik, ezért kell 15-16 eleresztett lövés a 12 sebzéshez, akkor is, ha ász lesz a vége.
-
rlazol
veterán
válasz
Magany #24284 üzenetére
Értem, h Te valamit tapasztalsz, de ezt ne prezentáld úgy, mint általános tényt, mert egyszerűen statisztikailag pár tucat csata nem releváns. Nem más játékhoz kell hasonlítani, hanem ue játékon belül más játékoshoz és nem egyhez, hanem sokhoz. És az emberi nyers tapasztalás félrevezető. Ami fájt, ahol igazságtalan volt veled a rendszer, sokkal erősebb nyomot hagy, mint amikor nem. Pl sokkal élénkebb az emléke annak a csatának, amikor kilőtt az arty mint azé, amelyikben észre se vetted, h téged lőtt vagy nem is lőtt téged, de volt.
abban igazad van, h ELVILEG megoldható ez a bizonyos kedvezés, csak
1, irtózatosan bonyolult. Több tízmillió játékosról beszélünk, egyidejűleg online több százezerről. Mi alapján csoportosítod őket? És nem lesz minden csoport így is bitang nagy? És még erre is figyeljen az MM, nem elég az összes többi szempont?2, mi alapján?
3, képzeld el, mi történne, ha kiderülne!
3a, Hogy nem derült még ki? Sok év alatt nem jött el onnan egy frusztrált dolgozó sem, aki bosszúból keresztbe akart tenni nekik?
3b, Ez a világ legnagyobb költségvetésű, legnépszerűbb online játéka. Nincs annyi ellenségük, h vkinek megérje egy dolgozót megvesztegetni, h csináljon egy screenshot-ot egy erre utaló kódrészletről?
3c, nem kell screenshot. Szergej, aki a WoT programozója volt 3 évig, nyilatkozik egy gamer lapnak. Merő bosszúból.
===> képzeld el, milyen helyzetbe kerülne a WG! Szerinted megkockáztatják?4, A fentieket figyelembe véve, miért lenne érdekében a WG-nek a játékosok, főleg a fizetős játékosok szívatása? Különösen hangsúlyozva, h ez mekkora befektetést igényel (szerverkapacitás, fejlesztés...)
Igen, van egy csomó 15-0 meg hasonló csata. És szarok. De miért érdeke a WG-nek, hogy ilyen csaták legyenek? Ez mindkét csapatnak rossz, ettől 30 játékos lesz elégedetlen. Miért jó ez a WGnek? Szeritnem nem jó. Csak még mindig jobb, mintha az MM-be beépítenének egy skill detektort, mert nem lenne tökéletes és dög lassúvá tenné a csataleosztást.
Alapvetően simán elhiszem, h manipuláltszar az egész, ha valaki elmagyarázza, ez miért jó a WGnek, hogy 4 csata után kilépek, mert végig szoptam. És annyira jó nekik, h amikor visszalépek 2 órával később ugyanott folytatja.
-
rlazol
veterán
válasz
Magany #24280 üzenetére
semmi bajom az élénk fantáziával csak különítsük el a tényektől. Ha úgy érzed, igazad van, nem nagy dolog számolni egy kicsit.
fúú, amikor 3-4-5 pályát forgat az nagyon utálatos.
ez mondjuk semmi mágia, meg is mondták, hogy a szerverkapacitás optimalizálása miatt van. Én olyankor felbaszom az agyam és kikapcsolom az egészet. -
rlazol
veterán
válasz
Magany #24260 üzenetére
*vállvonós smiley* ugyanezt mondták egyesek az artyk száménak a növekedéséről, aztán a nagy számok csak azt mutatták, h nincs igazuk.
nem hiszek se a manipulált RNGben se a manipulált MM-ben, egyrészt azért, amit scyllarus írt, másrészt azért, mert több tucat, folyamatosan cserélődő programozó közül vkinek sok év alatt csak eljárt volna a szája, harmadrészt mert nem látom, miért érné meg a WG-nek.
A WG kommunikációja és fejlesztési iránya valóban nem épp felhasználóbarát. Egy csomó kérdésre, felvetésre bicskanyitogató stílusban válaszolnak, tk mindegy is, h miért. A fejlesztési irányban meg arra mennek, amerre a zsebük húzza őket. Nekünk viszont nem kötelező játszani a termékeikkel, ha ez nem tetszik.
Ha meg mégis játszunk, mert függők vagyunk vagy nincs jobb, vagy a lustaság okán, akkor más megvilágításba kerül a "ki kiért van" kérdés. -
rlazol
veterán
válasz
Magany #24250 üzenetére
ehh, most tényleg? A csaták 30%-ban nincs arty. Ha épp ilyen küldid van, akkor sincs. És igen, előfordul, h egymás után 3x beadja ezt a leosztást. Máskor meg az a baj, h van.
Most tényleg csináljak arról statot, h hánysor fordul elő 0 heavy vagy 0 td?30k+ replay jutott el hozzám (köszönet érte), jövő hétre kész az elemzésük... És igen, ha minden jól megy, lesz benne csapatfelépítés elemzés.
Értétek meg, kérlek:
egyszere százezer játékos van a szerveren. Szerinted mind közül csak TE csinálod épp az arty/TD/Heavy vadász küldit? Ha nálad kevés az arty/heavy/TD a küldidhez, akkor másnál több lesz, nem? Vagy mindenhol kevesebb, mert általában épp kevés TD várakozik.Ha foglalós küldid van, ahhoz nem baj, ha vki védekezik is, ugye?
Most tényleg arra figyeljen az MM, hogy a védekező csapatban ne legyen olyan, akinek ez a küldjie? Feleségül ne vegyen?
Az egyik foglalni akar, a másik artyt vadászni, a harmadik olyan pályát, ahol egyszerre hármat sebezhet. Közben persze +2T max, ne legyen túl sok arty, se túl sok heavy. A TD-vel ne rakj városi pályára, a heavy-vel túl nyíltra, soroljam? EZ RINYA. Jó játékos megoldja. A béna meg rinyál.
Tényleg azt hiszik egyesek, hogy az MM erre figyel és ez alapján szívat? Még egyszer: ha Neked szándékosan nem ad artyt, akkor a másiknak többet kell, h adjon. És nekik nem lehet épp ugyanúgy artyvadász küldijük? Vagy egyet lő-kettőt talál, vagy rammolás amikre ugyanúgy jó a sok arty?
Igen 3x egymás után nem volt alkalmad megcsinálnia a küldid mert szemét MM pfujj. Utána 6x meg volt, de -moderálva-
. Most őszintén, ha csak az MM-en múlna, h mikor lesz meg egy küldi, már rég kész lenne vele mindenki
. de helyette megy a hiszti, h MOST AZÉRT NEM LESZ MEG MERT -moderálva-AZ MM. Amikor meg MM alapján meglehetne, és mégse sikerül, akkor a szemét RNG, meg a szar csapat a hibás. Véletlenül se a béna user.
Az indulat érthető, mégis figyelmeztetnem kell téged is: ügyelj a szavaidra. - Zsolt
[ Módosította: #40993792 ]
-
MaximPeti
csendes tag
válasz
Magany #24226 üzenetére
Néhány TD-nek csökkentették a látótávját, nem az összesnek. Ennyi volt a nerf. Itt a teljes lista:
U.S. vehicles
T110E3: View range decreased form 400 m to 390 m
T110E4: View range decreased form 400 m to 390 m
T67: View range of the T49 turret decreased from 350 m to 320 m
View range of the T67 turret decreased from 370 m to 340 m
M8A1: View range decreased from 370 m to 320 m
T40: View range decreased from 400 m to 310 m
T82: View range decreased from 370 m to 300 mU.S.S.R. vehicles
Object 263: View range decreased from 410 m to 390 m
Object 268: View range decreased from 400 m to 370 m
Object 704: View range decreased from 390 m to 360 m
ISU-152: View range decreased from 370 m to 350 m
SU-85B: View range decreased from 390 m to 310 m
SU-76: View range decreased from 350 m to 290 mFrench vehicles
AMX 50 Foch (155): View range decreased from 400 m to 380 m
AMX 50 Foch: View range decreased from 390 m to 380 m
S35 CA: View range decreased from 400 m to 340 m
Renault UE 57: View range decreased from 360 m to 320 m
Renault FT AC: View range decreased from 330 m to 300 mGerman vehicles
Waffentrager auf E 100: View range decreased from 420 m to 380 m
Rhm.-Borsig Waffentrager: View range decreased from 400 m to 360 m
Waffentrager auf Pz. IV: View range decreased from 410 m to 370 m
Pz.Sfl. IVc: View range decreased from 380 m to 340 m
Jagdpanzer E 100: View range decreased from 400 m to 390 m
Nashorn: View range decreased from 390 m to 360 m
Jagdpanther II: View range decreased from 380 m to 360 m
Marder 38T: View range decreased from 360 m to 320 m
Sturer Emil: View range decreased from 400 m to 370 m
Marder II: View range decreased from 350 m to 310 m
Jagdpanther: View range decreased from 370 m to 350 m
Panzerjager I: View range decreased from 330 m to 300 mU.K. vehicles
FV215b (183): View range decreased from 400 m to 390 m
Alecto: View range decreased from 390 m to 330 m
Universal Carrier 2-pdr: View range decreased from 330 m to 300 m
Valentine AT: View range decreased from 360 m to 320 m -
diegho
nagyúr
válasz
Magany #21210 üzenetére
Sejtettem. Nos nem attól lesz valaki jó, ha hátul álldogál, hanem ha folyamatosan reagál a történésekre és ezzel segíti a csapatát. A lesebzett, netán modulsérült tankokat bárki kiszedi. Azért nem látszik a számokon semmi, mert teljesen rosszul gondolod azt, hogy mitől lesz valaki jó. Persze vannak tankok, amikkel nem kell előre menni, de sokszor be kell vállalni pár lövést a győzelemért. Sokszor van a csapatomban olyan játékos, aki megcsinálja a top gun-t, vagy radley-t, netán pool-t, sőt a végén csak ő marad és megöl 2-3 lesebzett tankot, de a végén az összesítésben a neve mellett ott van 6 kill, 1-2k sebzés és 7-800xp és többen is többet sebeztek nála, akár kisebb tankokban is. Nos ki hozta le a meccset? Aki mindent beleadott és gyakorlatilag ementálit csinált az ellenfélből, kiszedte a legerősebb tankokat és lesebezett még 5-6 másikat, vagy az, aki a pár hp-s sérült, hiányos legénységűeket egyesével kiszedegette a végén?! Én csak akkor beszélek arról, hogy lehoztam a meccset, ha többet sebeztem, mint a fél/egész csapatom összesen. Ilyenkor tényleg én hoztam le a meccset és ez a legjobb a játékban, tudni, hogy igen, most én voltam az aki győzelmet hozott a csapatnak.
-
DarthSemo
csendes tag
válasz
Magany #21204 üzenetére
Egyedül, 15 ellen... az tudás
Én se vagyok az a fúúú de jó játékos, de azért én is hoztam már le jó sok meccset (1vs5öt). WN8am 1330 körül van, de amióta figyelek a statra azóta javul folyamatosan. A Találati arányom meg 77.84%, de az álom 80% sose lesz meg... Win rate 50%on van amióta játszok, egyik héten felfelé megy a másikon meg lefelé.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Magany #20254 üzenetére
Szerintem nem kell ezt túl spirázni.
Minden hobbinkban, játékban a csúcsra törekszünk, szeretünk az elithez tartozni vagy így vagy úgy. Ez is az ego építés része csak nem kell túl komolyan venni vagy jobban mondva: helyén kell kezelni.
.
Bár nem dicsekszem vele, de van olyan játék, amiben elért sikeremet valamennyire valós sikernek élem meg, így emléxem rá, büszke vagyok rá, stb. (és az nem a GTA4, az csak életre szóló buliélmény volt, nem is a COD, mert az meg függőségi korszak)
Ugyanezt az érzést nem vitathatom el másoktól Wot-al kapcsolatban. Sőt igazi és őszinte respekt a "jó" játékosok felé, mert olyat tudnak amit én nem és már nem is fogok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest