- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacibacsi
addikt
válasz
bluyoo #33679 üzenetére
"De a béna játékosok feljelentése az ok ugye. Vagy a csapatársak kilövése mert beállt a "saját" bokrodba"
Nem. Ez sem ok. De azt hiszem, hogy tőlem nem is hallottad ezt sohasem.
"Mindenesetre szerinted 1db report miatt repül a tag?"
Nem. egy report miatt biztosan nem repül. Ám ha sok hozzád hasonló gondolkodású tag csinálja ezt folyamatosan, akkor már megeshet.
Minden esetre örülök, hogy a témát lezártnak tekinted.
-
lacibacsi
addikt
válasz
bluyoo #33621 üzenetére
"Miért ne tekinteném "sportszerűtlen" játéknak?"
Ha mondjuk az országúti kerékpársportban megengedett az, hogy menet közben lecseréld az átázott, vagy szakadt cipőt, akkor azt te hiába tartod sportszerűtlennek (mert mondjuk neked nincs rá lehetőséged), az attól még teljesen szabályszerű és főleg nem sportszerűtlen.
"Miért ne jutalmazhatnám ezt belátásom szerint?"
Mert az ilyen jogalap nélküli feljelentések miatt másokat netán kitiltanak a játékból, holott teljesen vétlenek. Azé bammeg!
-
rlazol
veterán
válasz
bluyoo #33645 üzenetére
én ezt értem, de továbbra se értem, miért repoltálsz valakit, aki golddal lő... van, h golddal lövök, ha biztosan akarom, h üljön.
Van, h átváltottam goldra, mert olyan tank jött szembe, akihez kellett. És aztán hirtelen felbukkant más - nem fogok emiatt lőszert váltani! Volt már, h elfogyott a normál lőszer és maradt a gold. Ezernyi oka lehet. Miért kell repoltálni emiatt? -
Drenadar
veterán
válasz
bluyoo #33638 üzenetére
Nagyon nem érted mit írtam le igaz?
Sebaj betudom annak, hogy kezdő vagy.
nem csak a HEAT lehet gold, hanem a HESH is, és az APRC is. Ezek a töltény fajták. A Heat az általában mindig Gold, ellenben a HESH-el és az APCR-el. Én arra vagyok kíváncsi, hogy ha mondjuk egy 10es angol meddel meglőlek, ami sima lőszernek is apcr-t használ, hogy akkor a csoda modod mint mond, hogy mivel lőttelek meg. Azt tudja hogy apcr, de hogy gold vagy nem gold, azt régen nem tudták...
(#33640) dvids: pedig olyan nagyon kevés tank van, amit nem lehet belőni sima ammoval.
Amúgy meg nem értem a felvetésed. Ha golddal lőnek be akkor úgy értékeled hogy nagyon profin beforgattad a tankot? :| a random + a pontosság nerf miatt még a gold is képes pattogni igaz nagyon távolság függő... -
Drenadar
veterán
válasz
bluyoo #33616 üzenetére
"(#33612) Drenadar
Arany színnel külön jelöli ... szóval ..."ugyan mit? Nincs annyi IQ-ja egy modnak hogy megmondja hogy golddal lőtt vagy simával tudtommal, ezért teljesen felesleges használni. De bemehetünk egy gyakorló csatába azt csinálj egy screenshotot, hogy mivel lőttem rád...
(#33631) kchryss : Egy ideje én már nem használok olyan modot, ami teljesen felesleges infót ad és csak magam hergelem vele... de akkor ezekszerint már vannak olyan modok amik ezt megkülönböztetik?
Mindegy... a lényegen nem változtat, sok agyilag visszamaradottnak az a játék, hogy golddal célzás nélkül lőnek... és persze az a jelmondatuk hogy használja más is, lehet használni. Igen csak mit érek vele, ha egyszer így is úgy is belövöm a tankot? Gold armor miért nincs?Vagy star trekből Shield?
úgy is már annyira futurisztikus ez a játék simán elférne...
-
Drenadar
veterán
válasz
bluyoo #33605 üzenetére
vannak akik nehezen fogják fel hol kell lőni a tankokat, kicsit szellemileg visszamaradottak, illetve ha csökken egy picit a wn8 akkor kitagadják őket a klánból... el kell fogadni mint jelenséget, bosszantó, vagy inkább nevetséges....
de azt meg a sok hülye felfoghatná, hogy ezek a gold detektorok csak a töltényt nézik... sok tanknál APCR az alap és HESH/vagy HEAT a gold... de ha alap(apcr) lőszerrel lőnek rá akkor is goldot fog jelezni az illetőnek meg egyből habzik a szája a tudatlanságában
Jelentegethetnéd fel a retardáltakat inkább meg a botokat...
-
woryz
senior tag
válasz
bluyoo #33285 üzenetére
Nem, nem a német heavy tankokra gondoltam, hogy ha szivatni akarod magad.
Jó játékos kezében igen jó tankok (ezt bizonyítja a rengeteg youtube videó), de én szívok velük (mert a jó játékostól messze vagyok
).
De hajrá, sok sikert hozzájuk. (egyébként inkább E100 mint Maus, szerintem.
)
-
jr1994
addikt
válasz
bluyoo #33281 üzenetére
Mindkettő nagyon hatékony nehéz tank, a Bélával könnyebb játszani de ha ráérzel az E100 is nagyon jó. Én a Bélát mindenképp javaslom, jelenleg brutális a frontpáncélja és sok küldetéshez jó.
A JT is nagyon jó cucc, de ha nincs igazi kemény nehéz tankod (IS7, most E5) mindenképpen valamelyik heavyt venném a helyedben.
-
Drenadar
veterán
válasz
bluyoo #32353 üzenetére
jó mert ők majd tudják
De az nagyon bosszantó, mikor semmi nem indokolja hogy a célpontot ne találjam el, és mellé, majd utána megint és megint, majd mikor végre elatlálom, akkor vagy lepattan (jellemzően valami papír vacakról) vagy 0 crit. :|
MÁS:
Miért van az hogy eddig nem is nagyon szerettem a medekkel játszani, most az utóbbi időben semmi sem okoz élvezetet csak az AMX 30? Ha mással kell mennem nem is megy úgy a játék, és tök feleslegesnek érzem, minden lassú szarnak tűnik... Ezek után ha az amx 30-at is elcseszik semmi kedvem nem lesz semmihez se... (nem baj egy retardálttal kevesebb)
-
Drenadar
veterán
válasz
bluyoo #32351 üzenetére
van mikor az embernek semmi sem sikerül mikor az rng csak 0 sebzéses kritikálokat oszt...
Én nemrég egy E4-el mozgás közben lőttem rá egy AMX 13 90-re, és kritikus 0... még az AMX is írta hogy WTF volt ez?
Persze tudom, aki retard, az retard, de sokszor vannak durva pech szériák is...
-
-
Dobi 562
addikt
válasz
bluyoo #28822 üzenetére
Nekem tegnap rendesen mukodott az Aslain, egyedul a csata osszessito ablak meg a napi statisztika osszegzo mod volt bugos. Ma mar mukodik az Odem Mortis modpack is, az a kedvencem, at is valtottam arra.
-
Kakumix
senior tag
-
joergie
őstag
válasz
bluyoo #27271 üzenetére
Én kb csak a feladatok miatt szakaszozok, meg nagyritkán ha olyan az akció, és grindelek.
General chatben, vagy 2 olyan szobában szoktam keresni platoontársat ahova "jobb" játékosok járnak ugyanezen célból. Amúgy magányos farkas vagyok.
Egyértelműen az a célja, amit Zsolti írt, hogy összehozza a játékosokat...csak erre létre kéne hozni egy olyan felületet, ahol egyáltalán lehet így társakat találni. Egyelőre ezen még csak dolgoznak, előbb azt kellett volna bevezetni, aztán az egyéni küldetéseket.Az stugnál nekem se volt vasam hozzájuk elég, a t28htc-re már lett, jobban is mentek a küldik, most a t55-nél is egész tűrhetően haladtam, obj260-ra megint nem lesz elég(tier10) vasam.
klánba nem tudok menni olyanba amibe szeretnék, mert nincs még elég tier10 az accon. -
zsolthee
senior tag
válasz
bluyoo #27266 üzenetére
Sebaj, legalább lesz kihívás. Mondjuk láttam olyan feladatot, hogy a szakasznak a csapat által kiosztott teljes dmg 30%-át kell kiosztania. Na ha ez egy emberre marad...
Csak ne legyen követelmény, hogy életben is maradjak
Srácnak mekkora mákja volt
...Epic blind shot
szerk.: Mikor várható a módosítás? Következő patch alkalmával?
-
sebijani1982
senior tag
válasz
bluyoo #26275 üzenetére
Nem egészen, általában a harmadik találat után Bannol a rendszer.
Mindegy a bevitt sebzés értéke, ha folyamatosan lepattanót lősz akkor is kidob a rendszer. Luchs, táras, így gondolom másképp esett latba a csapattárs sebzése.Ha nem akarod, hogy kidobjanak a legegyszerűbb megoldások:
- Az ellenség egy tankját célzod be úgy, hogy a delikvens a röppálya útjába essen. Így kisebb az esélye, hogy dobnak.
- Felteszel egy modot, ami nem engedi, hogy kilődd a csapattársad, csak ha Alt-ot is nyomva tartod. Ha szimplán rálősz akkor a közös csetbe kiírja, hogy XY blokkolod a lövésem. (Ez a szöveg szabadon változtatható)
- Nem lősz rá, csak megtámasztod a tankját, nehogy hátracsússzon lövés után.
-Hagyod a fenébe, elszívsz egy cigit, iszol egy fröccsöt. (Ez a megoldás csak végszükség esetén, ugyanis amilyen emberkék játszanak kb. egy hét alatt elvisznek tüdő elégtelenséggel és májnagyobbodással a mentők)
-
h1mpi
félisten
-
szbalogh
addikt
válasz
bluyoo #25580 üzenetére
Jaja, én is az artykkal vagyok dilemmában. Van 3db 7-es artym, és megvehetném a német hetest is. Az S-51 és Lorr már a vége felé jár, de a végén CGC lenne a tuti választás a küldetésekhez, amiből meg még teljesen stock a Crusader.
Aki nagyon tapasztalt artys írja már meg, hogy lehet-e 5000-et sebezni a 10-es BC artyval? Mert a franciából vagyok legközelebb a 10-eshez.
h1mpi: Kíváncsi vagyok mit szólsz majd a stock Emilhez
-
szbalogh
addikt
válasz
bluyoo #25577 üzenetére
Nekem ilyen volt ma reggel. Legyen 1,5k sebzés, ne vegyenek észre és legyen 2 killem. Meg is volt az első 10 percben ami kell, aztán elkezdtek hullani a sajátjaim. Maradtam egy E25 és 2db arty ellen El-Halluf-on. Face to face kilőttem az E25-öt és a lorr arty-t , de a Crusader Sp ellen elfogyott az rng-m
Így végül semmi se lett a feladatból.
-
h1mpi
félisten
válasz
bluyoo #25548 üzenetére
3 skillesek, a KV3-ban nevelkedtek. Szerintem ide nagyon skill se kell, max annyi, hogy ne 75%-osak legyenek. Én a kisebb gunnal használtam teszten, az jobban bejött. Nem mondom, hogy ha nem nyomtam volna le a prém artymmal 300 kört, akkor is így menne, mert rá kell érezni. Maga az arty nagyon jó, a nagyobb ágyúval meg pusztít csak sokat tölt...
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
bluyoo #24945 üzenetére
Szépen összejött
Én már előre félek ettől a foglalós dologtól, de majd csak meglesz lassan. A light küldik nagy részét amúgy is a végére hagyom.
Tiszta szerencse, hogy 4 fő fér el az 50 120-ban, így pont be tudom rakni a női legénységet, ha meglesz az összes a T28HTC grindben. Az 50 100 legénységet így nem kell tovább vinnem, és jól képzett tagok kerülnek majd az 50B-be isTegnap volt egy rövidebb időszak, amikor 5 csatából 3-ban mindíg volt egy olyan paradicsom játékos, aki hasonló vagy még rosszabb low tier szakasztársat hozott be magával. Bosszantó volt, de a csapat teljesítményét látva édesmindegy
Ezen kívűl is volt még néhány sokkoló élményem, de zárásra egész elfogadható lett a napi stat. -
Flayer
senior tag
válasz
bluyoo #24938 üzenetére
Magyarok között is van nagyképű unikum játékos!Azt nem hiszem szokott ide járni a fórumra nevet nem is írok inkább!Ő ST-1-el volt én JP2-vel!Fel voltam spotolva ő is lőtt már belém ,erre kiáll az oldalát mutatva nekem amatőr módon persze,hogy kilőttem!
Erre a játékban majd privát üzenetben elkezdett osztani!Csak annyit írtam vissza neki,hogy az zavar kiszedett egy zöld játékos!? -
rlazol
veterán
válasz
bluyoo #24265 üzenetére
bluyoo #24265
ezt a "véletlent" a nagy számok törvényének hívják.100 csatából 30-ban nem lesznek artyk. 30-ban meg zavaróan sok lesz (oldanként 2+). De hogy ezek milyen sorrendben követik egymást, az random. Matemaikailag, ha van egymás után egy csomó sok artys csatád, akkor azt artymentesnek kell követnie.
És ezt a tendenciát ki lehet használni.
Amikor artyt kell vadászni, és öt kör alatt nincs, akkor vagy kell menni még párat és 1-2 csatán belül lesz elég, vagy ha nem, akkor nincs elég arty a játékban, tehát érdemes pihentetni. Ezt történt nálad is. Csak mivel nem tudatosan lépted, bosszantó.
Nem jön be mindig, de mivel csak egy vagyok a 100k aktív játékosból érthető."Mondjuk azt nem értem, miért csapja ki a biztit ha esetleg más abban hisz, hogy manipulált!"
Én igyekszem konkrét, releváns méretű számokkal alátámasztani a mondandómat. Semmi mást nem várok, csak, h a másik fél is tegye meg. Nincs bajom a hittel, de a bizonyíték hiányával igen. Azzal van bajom, h vki idejön veri a mellét, h így meg úgy manipulált, mert ő ezt így érzi, de amikor azt kérjük, h bizonyítsa be konkrétumokkal, akkor nagy a csend.
Olyan ez, mint az Loch Ness-i szörny. Bármennyire is ellentmondana a létezése a logikának, én szívesen elhiszem, h létezik, de kérek szépen róla bizonyítékot. Ehelyett gyerekmeséket kapok, manipulált, elmosódott és kivehetetlen fotókat és amióta mindenki fényképezős telefonnal jár nem látta senki, egyesek mégis szentül hiszik, h létezik.
Egy idő után unalmas és idegesítő.
És azt is tudom, hogy hívő embert nem fogok számokkal meggyőzni, de talán a kétkedőket igen. -
galervin93
addikt
válasz
bluyoo #24265 üzenetére
"Mondjuk azt nem értem, miért csapja ki a biztit ha esetleg más abban hisz, hogy manipulált!"
Azért csapja ki a biztit, mert valótlanságot állít. Azt pedig senki nem szereti, ugye?
Nem azzal van a baj, és ezt nem értik sokan, hogy valaki leírja a véleményét. Hanem ha az a vélemény egyszerűen nem igaz. És a hozzászólás gazdája annak ellenére köti az ebet a karóhoz, hogy többen érvekkel támasztják alá az ellenkezőjét, míg a kiindulási oldalon csak annyi van, hogy "merígyláttam". -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
bluyoo #24234 üzenetére
Mi a klánban már rég megbeszéltük ezt, hogy direkt úgy van csinálva az egész, hogy nehogy neked jó legyen.
Ma 3 csata M4-el, ölj meg 2 nálad 1-el nagyobb heavyt, 1 csatában volt 2 db egyel nagyobb, másik 2 csata top tank.
KV2 ölj meg 3 heavyt, 4 csatából 2-ben 1 és 2 heavy azz ellennél, 1x tier 8 tele heavyvel, 1x pont 3db volt, persze véletlen sem arra jött mind a 3, amerre én mentem...Próbáljuk egymást segíteni az "ölj 2 arty"-t meg ilyenekben, hogy szakaszban megyünk 3 artyval, hogy legyen legalább 2 az ellennél is, meg ilyenek...
Lényeg, hogy többet játssz...
-
jozefgucci1
addikt
válasz
bluyoo #24154 üzenetére
Én már túlléptem ezen a dolgon . Akkor szoktam mérges lenni és beírni mikor a teljesen kapufa paradicsom a sarokból utolsó tankként szórja goldot a legkisebb tankra is .Tegnap volt egy ilyen utolsó csatám ahol E100-E75 szakasz csata elején beállt az arty mellé . Természetesen lerohantak minket mindenki szidta ezt a két barmot .Az ellen jött be a bázisra és ezek pumpálták a goldot mindenkibe míg éltek .Ez este 11 körül volt , gondolom nem gyerekek voltak . Nem értek ezek fogyatékosok vagy kik játszanak így ?
-
sebijani1982
senior tag
válasz
bluyoo #24071 üzenetére
Vk 45 Aladárra mi a jó taktika?
A lövege nem üt át szinte semmit, egy med-nek nagyobb átütése van, a törzset hiába forgatom lövi boldog-boldogtalan. A nagyobbik 8,8-as löveg van fent 203-as átütéssel. Csak a nagy motor hiányzik.
Hiába maradok második vonalban vele, akkor sem üt át semmit. örülök, ha 1000-t össze tudok lőni. -
dfsz34
őstag
válasz
bluyoo #23055 üzenetére
A frag-et én is toggal gyűjtöttem a legkönnyebben. A sebzés része talán nehezebb, 1e fölé nekem legalábbis nehéz vinnem az átlagot, tehát 150 csata kellett volna vele. Mondjuk még az sem annyira vészes mennyiségű csata, főleg, hogy gondolom a kredit is kellett, azt meg termeli a tog a maga szintjén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A6 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest