- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
AMD Power #17961 üzenetére
Nem vagy egyedül!
5-ből 5 vereségnél általában aznapra pihentetem..
Már 4 századot lement a győzelmi arányom. Megfeszülök se tudunk nyerni...Az akciókat meg nagyon szeretem
Megvásárolva:
'FV4202' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 5 185 000.
Megvásárolva:
'M48A1 Patton' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 5 185 000.
Megvásárolva:
'T30' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 3 017 500.Sajnos nincs több garázs helyem, pedig lenne még 1 9-es és 1 10-es amit meg kéne vennem
-
-
-
KISDUCK
addikt
válasz
AMD Power #14779 üzenetére
Valamit megbabráltak nagyon, nekem amd a10-4600m & 7670m van a játékot vga-n futtatom, de katasztrófa. Előző verzióban 15-40 között mozgott az fps-em most pedig 10-28. A cpu használat régen ugye 1 szál 100% vga 60-70%, most pedig cpu 4 szál max 30-50% vga meg 50-90%. Nagyon rosszul muzsikál nekem. Robbanó torony az kell, de hogy tényleges optimalizációt valósítanának meg... Holnap teszek fel frissebb drivert kipróbálom hátha, ha nem lesz jobb, akkor nem fogok vele tovább szenvedni.
-
-
Dobi 562
addikt
-
törölt tag
válasz
AMD Power #12229 üzenetére
Szuper vas, de amíg nincs meg a nagypuska, addig nem sokat tudsz vele tenni, csak akkor ha goldot lősz, mert általában 10-esek mellé dobált.
Ha annyi goldot lősz, amennyivel már eredményed is van, és nyeritek a csatát. még akkor is lehet hogy -40000 körül fogsz zárni.Érdekes módon, amióta megvan az utódja, már nem érzem olyan vacaknak.
Tegnap a csodás 183 zsinórban négyszer pattant, csinált egy 0 sebzéses critical hit-et, majd a hatodik lövésem belevert 160 sebzést egy gwtigerbe. -
Gaz 78
aktív tag
válasz
AMD Power #12231 üzenetére
Nagyon jók az Angol TD-k a játékban ..én végignyomtam a TREE-t ..a Tortoise-ig nagyon klassz,de az FV183 már fárasztó ..pár száz csata után el is adtam :/
Bunkertankok nehéz lelőni azokat. Egyetlen hátránya a sebesség,de a többi csak előnyére válik!
Pontos löveg,erős páncél jellemzi az összeset! -
Patrick76496
őstag
válasz
AMD Power #12164 üzenetére
Gratula!
Fiú vagy lány?
(#12167) Bingisz: KV-5 és T10 egy mondatban? Ki mondta, hogy olyan szakaszba vidd? Amúgy az a T-34-3 sem az isten, mire becélzol 3,4 sec és összeteheted a két kezed, ha az a pontatlan szar betalál. Mindez hiába, én kinézem belőled, hogy a Vert Stab-ot magában használod.
||| Csak neked csak most. Arti25 fragmovie.
- - - - - - - - - - -
- Ferdinand prototype
- 7.3 után ismét KV-2... Bár úgy tűnik, ez a tank is csak egy napig tartott
- RNG, mi így szeretünk Ráadásul csak T29-re meg T20-ra lőttem, mi van akkor, ha T9-essel próbálkozok?
- Indi Panzer 4322+1276 dmg = Tank ász. Persze csak haver account-ján, kíváncsi vagyok az enyémen is lesz-e ilyen jó.
- Azért megnézem, hogy mostanában az én account-omon mikor sikerül ilyen leosztásokat kapni, 6,5 volt az átlag tier. Egyedül a kis T-34 nem adja fel a becsületet, valahogy mindig jó kört ad ki magából. -
scyllarus
veterán
válasz
AMD Power #11913 üzenetére
Vegyél. Egyébként is iszonyat jó
Más: ezt: [link] mindenki kerülje, ha tudja és egy csapatba kerül vele. Az egész csatában 5-öt lőtt, egy sem talált (T-34-85-tel ezt azért nem könnyű), viszont minden célzásomkor elém gurult, nem tudtam tőle lőni, persze a duplázós körömet b.szta el. Már szóltam neki, hogy legközelebb kilövöm a f.szba, de nem olvas chatet valószínűleg, nem reagált semmit.
-
-
bullseye
addikt
válasz
AMD Power #11019 üzenetére
Kinek mi... A noobmeter írja, hogy kb. minek tart egy eredményt. Nálam <600 az idióta, 900-ig megbízhatatlan, 1200-ig közepes, onnan jó (mert épp átléptem, most már nagy a pofám
), 1400-1500 fölött aki tényleg jó, és igyekszem segíteni neki, vele menni, 1800 fölött statpadder mocsok
De ez nem az első 2k csatára vonatkozik, hanem 6-8 után. A te eddigi statod nagyon ígéretes, szerintem.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
AMD Power #9439 üzenetére
Csak nyomasd! hajrá!
Mogyesz75 :
az AT15 a 9-es löveggel brutális,pontos és erős! Töltésgyorsítóval 4 másodpercenkén lőhetsz vele! ..azért az nem bóvli ha leláncolsz egy 9-es hevit azt mire ő lő kettőt, te addig 5-öt ..és már megy is a levesbe.
Én a 15-öst is élveztem..na még 12e xp és meg van az FV 183
-
Taragas
aktív tag
válasz
AMD Power #9044 üzenetére
Nem lebeszélni akarlak, csak a A tigris pl nagy csalódás, a tigris kettő nem abban jó amiben az emberek többsége akarja hogy legyen)és nem is abban használja), az e-75 az viszont egy olyan tank, amire nem találok szavakat...
Az e100 sajnos már nem ugyan ilyen... A többi ágban is vannak jó tankok(sőt), de az orosz, és amerikai ágak szerintem jobbak... Nagyobb játék élményt tudnak nyújtani...
-
Taragas
aktív tag
-
bullseye
addikt
válasz
AMD Power #8933 üzenetére
Hát, ott kiírják a kategóriát. Én 1200-ra "hajtok", mert az a Jó kategória. A héten majdnem megvolt (igazából megvolt, csak xvm nem frissített akkor), de két nap alatt visszazuhantam néhány remek csatának köszönhetően.
Ez persze azt is jelenti, hogy 1200 a szememben már nem olyan jó játékos
1400+ akiknek szívesen segítek, mert biztos tudja mit csinál, és talán viszonozza is.
-
törölt tag
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest