- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozefgucci1
addikt
válasz
joergie #44682 üzenetére
Jah T30 és WtPZ4 amivel szoktam próbálkozni . Sajnos sokszor pont egy lövés hiányzik a végén
Mindegy előbb utóbb úgy is összejön.Nem tudom követitek e a többi fórumot , mostanában volt az a hír , hogy a színezett xvm el fog tűnni a játékból . Ez mekkora hisztit váltott ki a felekből .Ugye a hazai zunicumok picsognak , hozsannáznak , hogy húú végre nem kapnak xvm fókusztm stb aztán ma pofára estek amikor két óra után már ott volt a link a működő xvm-el
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
joergie #41668 üzenetére
Valószínűleg nem hoz olyan jól mint más prém tankok, bár volt jó pár köröm ami tisztesen termelt. Nekem a játékélmény tetszik vele, a jó csőelhajlás, és magas átütés miatt, a lassúsága miatt meg nem ugrok bele minden olyan helyzetbe amiből szarul/nem jövök ki.
E-75-öt én se szeretem, nehéz vele jól játszani.
(#41685) sith7
Igazatok van, de hiába termel jól a JT 8.8, és olcsó az ammo, ha nem szeretek játszani vele. Itt azért prém accal "jól" termel az FV, és bódottá a játék vele (nekem).
-
jr1994
addikt
válasz
joergie #40667 üzenetére
Grat!!
Látod, nem kell ehhez 5-kor kelni
(#40679) szbalogh Ez nem túl jó hír. De a női legénység miatt akkor is érdemes szenvedni vele, főleg hogy nekem egyszerűen muszáj, az E3 leendő legénységéből egy tag még hiányzik
Igaz most inkább 8-as 9-es gépekkel megyek mert most már tényleg ki akarom húzni azt a 4-5 10-est amit már rég elterveztem.
Mikor lesz valami TD a top of the tree-ben? Hátha akkor gyakrabban lesz elegendő TD a küldihez, nekem még mindig hátravan. Addig kihúzom a 140-et.
-
jr1994
addikt
válasz
joergie #36906 üzenetére
De ezek nem kapható tankok, ami emeli az értéküket
Komolyra fordítva a szót, nem tudom mit hittek, ki fogja ezt megvenni
Lehetne egy napig pl a prémium fiókra nagyobb akció a szokásosnál, vagy mittudomén, (elborult fantázia on) olyan meglepetések, amiért nem kell fizetni? Áh nem szóltam...
-
Bingisz
addikt
válasz
joergie #36757 üzenetére
Eddig még nem volt olyan kampány, amin nem kaptunk bannt, szóval annyira nem meglepő.
Most nyilván a rampage riggelés miatt, mint mindenki más. 2 hetet kaptunk amúgy, de nem érdekel különösebben. Meg most nem csak mi kapjuk, hanem kb. minden top klán. Lehet amúgy, hogy teljesíthető küldiket kellett volna berakni, és akkor nem gondolta volna azt az összes top klán, hogy ezt "közös erővel" kell megcsinálni. Főleg azért furcsa, mert a 260-nál sikerült nagyjából olyan küldiket készíteni, amiket a jó játékosok meg tudnak csinálni maguktól, azoknál a küldiknél azért is nem lett nagyobb botrány.Amúgy meg az a legviccesebb, hogy egyébként is kevesen játszanak a móddal, éjfél után meg szinte akármit csinálsz úgy is egy csatába dob a többiekkel, még összeszámolás nélkül is. Volt olyan, hogy egymás után négy csatában írt egy srác nekünk, hogy felnyom minket riggelésért, pedig hiába magyaráztuk neki, hogy ennyi erővel őt is fel lehetne nyomni, hisz 4 csata óta folyamatosan együtt játszunk, pedig nem is számoltunk össze. Persze ilyenkor csak a hőbörgés ment.
Sz*r ez a mód így, pedig amúgy jó is lehetne, akár sokkal több, de megcsinálható küldetésekkel, meg a ledobható cuccok kisebb random faktorával. Mert az nem túl vicces, hogy egyszer kilő full hp-ról valamit az arty, másik esetben, pedig egy 200 hp-s tankot nem képes kiszedni.
-
-
szallasi007
őstag
válasz
joergie #36314 üzenetére
Én ilyenkor két dolgot szoktam tenni, megadom a címem és elkérem az övét. Felajánlom hogy elmegyek hozzá ha esetleg ő nem tud eljönni, csak fizesse ki a benzinpénzt. Sajnos eddig egyik vágyam sem teljesült, mindig azzal jönnek hogy büdös Pesti bunkó (8. kerület pedig szép környék nappal és este is).
A legjobb mikor bemondott egy címet és én közöltem vele hogy nincs olyan utca az adott településen (pont előtte egy héttel jártam arra és konkrétan tudtam melyik az az 5 utca ami van ott
).
ui.: verekedésig nem fajulna csak szeretném ha az arcomba mondaná a frankót nem a monitor másik felén lenne nagy a szája
Ilyenkor egyébként ha betámadnak ne írj vissza csak egyszerűen printscreen mint most aztán küld el az illetékesnek, attól sokkal idegesebbek lesznek
-
szbalogh
addikt
válasz
joergie #36314 üzenetére
Olyan jókat szoktam szórakozni mikor a letékázott társak meccs után rám írnak
Szeretek velük beszélgetni. Elmagyarázom nekik, hogy nem érdekelnek és csináljon amit akar fenyegetőzzön csak de a WG úgyse csinál semmit
Puffognak még egy ideig aztán általában nem válaszolnak
Nálam csak az kerül fekete listára, aki úgy szívat meg, hogy nem tudom letékázni. Így mindig tudom, hogy kit kell lőni a visszaszámlálás után
-
galervin93
addikt
válasz
joergie #36314 üzenetére
Én kérek elnézést... Utálom ha szidják a korosztályom, a fiatalságom, de - gondolom a "94" a nickben a születési év lehet - sajnos túl sokszor van alapja. Elképesztő, hogyan tudnak emberek a másikkal viselkedni, pláne ismeretlenül. Felfoghatatlan számomra. Nem mondom, én is el szoktam engedni egy-egy "wtf are u doin"-t, vagy beírok pár kérdőjelet, vagy megköszönöm a "segítséget", ha végignézték a halálom stb., de azért... Mindennek van határa... (Everything has six price, ha már itt tartunk... :-D )
-
Departed
őstag
válasz
joergie #35360 üzenetére
Egy 960-as kártya szerintem egyáltalán nem növeli az ebráner-t, szóval ezért válaszoltunk.
nyunyu: Szánalmas egy ideje a videókártya piac, túlárazott átnevezett kártyák tömkelege mindkét oldalon. Ezért örülök hogy 4,5 éve erőset választottam, mai napig is csak a Witcher 3 bizonyos részei jelentenek neki problémát. WoT-nak meg aztán bőven nem kell brutál kártya.
-
jr1994
addikt
válasz
joergie #34931 üzenetére
JPz több embernek van, ezért nem mondanám reprezentatívnak az eredményt. Jó aki szokott replayt feltölteni az biztos felrakja, de biztos vannak akik sosem raknak fel replayt de megvan nekik a küldi.
Én egyébként Jpz-n kívül E3-mal láttam több 8000 feletti eredményt amikor néztem, bár az több hónapja volt.
-
galervin93
addikt
válasz
joergie #34841 üzenetére
A felspotolást mostanában én is csinálom, KV-4-gyel szoktam durrogtatni vakvilágba. Aztán hallgatom a pattanókat. :-D (T28 HT15-re gyúrok, tegnap pl. háromszor is 7500 fölé jutott kiosztott-bekapott-pattintott összesen, de a végén vagy nem lőnek, vagy capelünk, vagy az arty durrant el. :-) )
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
joergie #34686 üzenetére
Ohhh baeg ez gáz... Látod ide jó a mondás, amit ma megtehetsz.... na ez szar poén volt. Ja nem vagy sportszerű, vagy aki jelentget el se tudja képzelni, hogy kell játszani XY tankkal, csak arra, hogy ő ment lőtt kettőt a fronton, és azért lőtték ki mert Te nem "segítettél" inkább taktikázol, értelmezel, és nem megmurdálsz az első 30 másodpercben.
Kaptok egy ilyet is!
Javarészt WZ-111, de volt benne egy kis 50 100, illetve VK 3001(P)orzadály
-
MinionFlasH
senior tag
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
joergie #34104 üzenetére
Köszönöm Gyuri, akkor IS2!
(#34107) Diarmand
Maestro azért neked is köszönöm, elsőnek IS2, és majd egyszer kigrindelem a T34-1-et is, de már sokat nem megyek a type-al mert 10.000 sebzés hiányzik a WZ-hez.
Meghagytam az angolokat (egy kört megyek és megkapom a prém napot), pénteken meló után futok 1-1 kört angol-kínaival és indulhat a WZ party
IS-2 75%os legényekkel
, de a felszereléseket nem spórolom le a drágaszágról!
-
Greentea
senior tag
válasz
joergie #33829 üzenetére
Az a baj, hogy csak a német vonalakat húzom, franciáknál és amcsiknál ahol a tárasak vannak a hármas szinten sem tartok. Mire eljutok az első táras medhez (t69) az a sok idő.
De igazad van, el kéne kezdenem a későbbi küldetések miatt is.
(#33830) h1mpi: 1/3-a már letudva
Bekapcsolás után első csatán sikerült az első feltétel, ott rontottam el, hogy a jgtiger8.8 bazi gyorsan lő és nem számoltam azzal, hogy hamarabb betölt..
(#33832) +SoulRiever-: Azzal az a gond, hogy light.
-
kchryss
veterán
válasz
joergie #33760 üzenetére
Én most nyüstölöm a Charioteert, nekem nagyon tetszik, bár a statom nem túl fényes vele. Ma lesz meg rá a top ágyú és akkor már minden ki lesz fejlesztve rajta.
Hellcat feeling nem nagyon van benne. Elég gyenge a camoja, most ért 90% fölé a camo skill az összes legénységi tagon, de így is mindig spotolnak ha lövök. Legnagyobb gyengesége azomban a csőlehajlás, elég kicsi így nem lehet használni a szokásos td helyeket. Én inkább medként használom így viszont kifejezetten fun vele a játék. Olyan mint egy cromwell sokkal pontosabb ágyúval, de lassabban forgó toronnyal. -
nyunyu
félisten
válasz
joergie #33760 üzenetére
brit td2 nem értek egyet, nagyon jól játszható, bár csak challengernél tartok, de már nagyon várom a charioteert(hellcat feeling?)
Specifikaciojat elnezve ugyanakkora weakspot, mint a Challenger, de legalabb van eselye visszaloni a sajat tierbeli tankokra
Ja, -5 gun dep? Akkor meg vissza se tud loni a domb mogul.
Challengernek elvileg -10, de akkor is huzatosra lovik, ha domb mogul probal kempelni. -
jozefgucci1
addikt
-
jozefgucci1
addikt
válasz
joergie #33532 üzenetére
Inkább örülni kellene , hogy van itt pár ember aki foglalkozik vele és megoszt ilyen hasznos infókat. Amúgy is ez pár nap és le cseng az őrület. Mindenki belövi a játékot magának és kész . Magam részéről mivel megelégszem az alap konfigurációval így át szoktam ezeket ugrani ,de nem zavar.
-
h1mpi
félisten
válasz
joergie #33532 üzenetére
Akkor nyiss magadnak egy topicot és beszélgess magaddal.
Más OFF topicban a nyaralásról és kb. mindenről beszélgetnek, ez a legszakmaibb OFF topic, amit ismerek... Ez meg, ahogy előttem is írták, elég szorosan a WOT-hoz tartozik.
Ja: és ku*va artyk!Más: spotra autocélzó mód van, ami működik?
-
jozefgucci1
addikt
válasz
joergie #31956 üzenetére
Nem a mondanivalója miatt raktam ,be hanem mert vicces . A HUNS-ról csak halottam ,de nem tudok róluk semmit , talán annyit , hogy abból lett a mostani Zwack ennyi .A WN8 átlagod pedig szerintem a sok arty-zás miatt romlik . Anno emlékszem jó pár stugos arty küldit próbáltunk együtt . Nagyon jól kell velük sebezni , hogy egy 2K WN8-at hozzon az ember . Persze nekm csak OB261 van és a küldik miatt vettem vissza a nyolcas Fransziát ami borzasztó kicsit sebez néha .Még 20K xp és megvan a kilences , bár ez a napi duplákkal sem most lesz.
-
diegho
nagyúr
válasz
joergie #29961 üzenetére
A Hp helyett inkább az irgalmatlan dpm-en és a gold lőszer átütésen kellene még faragni. Szerintem sokkal jobb volt a T10 heavy és T9 minden más korszakban játszani, mint most, amikor jönnek a 3000dpm-es medek szembe és pillanatok alatt szétszednek mindent. A pen nerffel ez nem tudom mennyit fog változni, de mivel a DPS nem csökken, a játékban pedig rengeteg papír tank van, nem fog nagy változás történni. Viszont, ha végre olyan egyensúlyt hoznának, hogy a heavy HP előnyével azonos mértékű dpm előnyt kapnának a medek, visszatérhetnénk a régi szép időkhöz, amikor tényleg okosan kellett a medeket kezelni.
-
Dobi 562
addikt
válasz
joergie #29317 üzenetére
Biztos, hogy valami mod kavar be, bar tudtommal egyik sem hasznalja. Azt kene kideritenem melyik fajl tarolhatja a billentyu beallitasokat.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Kicsit vicces a random. KV-2-t kicsapom full hp-rol, a 300 hp-s Hellcatbe lovok 130-at repesszel az meg kilo termeszetesen. -
myckey
veterán
válasz
joergie #28075 üzenetére
nem segédkeztek clicker ismerősök?
amúgy ggTomi
Janona engem hagyjatok ki a buliból
egyébként meg nem prém tank nélkül húztam ki, hanem a végére megnyertem a csinukátazzal már alap fiókkal akár 15-25 között is kerestem, nettó
mondjuk kellett hozzá laza 3-4 hónap.vezénylések, meg szolgálatok mellett
ez a WTE100 amúgy nagyobb fun mint amit nyertem tr8. minden pénzt megér, mikor a csata végén írják hogy hátul kempelős bot ésatöbbi, azt utána meg laza top sebzés (persze nem nagy dolog, ha sikerül vele túlélni az első perceket, és arty meg egyéb nem ver ki egyből )
a T95E2 amúgy egész használható, bár javában csak tr8 ra, fölötte már instant aranka kell hozzá, ami gatya szaggató prém nélkül
viszont erődre meg egyéb összejövetelekre, csak saját tierben, jó lehet. -
rolio1
tag
válasz
joergie #27651 üzenetére
fradi81: ez csak azért zavar, mert már leszoktam a chat-cirkuszról, amit te is láthattál, hogy mennyire szerettem...
Szerintem kellene valami korlát ebbe a feljelentgetős rendszerbe, mert így tleg bárki, bármiért felnyomhat. Én csak a 0 dmg-es emberkéket szoktam, ha csata közben is látszik, hogy semmit nem csinál.
Nem szokott zavarni a szövegelés, mivel nem látom, de ez, hogy kikapcsolt chat-tel kapok chatban-t, ez most fájt.Kean_Sorbo: Már említettem, átköltözött az SG-re...
-
bluyoo
nagyúr
válasz
joergie #27275 üzenetére
Persze nem is gondoltam, hogy mindenki abban a cipőben tapos amiben én.
Mert én pl. azért (is) WoT -ozom, mert az ismerőseim is játsszák (a szakaszozás is velük megy). Hívtak, tetszett, egy újabb beszédtéma.
Viszont az egyéni küldetésbe akkor is érdekes a kötelező csoportos végrehajtás.
Legyen az indok bármi. Ahogy most készül, hogy lehetőséget biztosítanak a nem csoportos végrehajtásra. Így már ok! Valószínű nem is tetszik a legtöbb játékosnak a kötelező szakaszozás (munkatársaim közül csak engem izgatott egy kicsit). Gondolom a játékosok tetemes hányada megállt a szakasos küldetésnél .... Ha jól emlékszem ígérték, hogy arra figyelnek hol akadnak el a legtöbben. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest