- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papooo
senior tag
válasz
Bingisz #48544 üzenetére
Igazából. csak a szokásos műsor:
Megjön az atyaúristen, az emberek túlnyomó többsége számára tahónak és lekezelőnek tűnő módon elszórja valamelyik örökbecsű kinyilatkoztatását.
Élőben biztos visszafogottabb, így megspórolhatja a modorért járó spontán pofán veréseket, de itt ugye mindent lehet.
Majd amikor valaki számon kéri tőle a hangnemet, esetleg hasonlóan kedves hangnemben válaszol, akkor Ő az ártatlan, besértődik, és még tovább hergeli a hangulatot.
Unalmas és érdektelen. -
-
KisApám
addikt
válasz
Bingisz #44000 üzenetére
Majd a városi pályákon is kérlek, hogy ezt csináld ha light-tal vagy med-del kell, hogy ott játsz, hogy jujujujjjjj
.. "örömödben"
Ebben osztom Linkin véleményét, az eddigiekben látott nerf terv alapján, hogy "konkrétan semmi értelme nem lesz heavy tankon kívül - mással - játszani."
-
mcwolf79
veterán
válasz
Bingisz #44000 üzenetére
Medeket tekintve igazad van ,de light-okat tekintve nincs.
Jómultkorában a Ru-val egy Maus-szal kínlódtam, mert hiába kerültem mögé egyszerűen még a tornya hátulját sem tudtam átütni a 250 pen-es HEAT-tel. Hiába céloztam én a seggét, vagy a tornyán a karikát, 5-ből talán 1 ha bement.
Most meg hogy lenerfelik az átütést még hasznákhatatlanabb lesz, mert "szerencsére" a WG mostanában a városi heavy-pofozkodós városi pályákat preferálja. Ahol aztán lehet cikázni a light-okkal, amíg szét nem lövik az embert.
Megnézném azért hogy pl. egy heavy-kkel teli Ensk-en mit tudnál alkotni egy 230-as átütésű light-tal.Spotolj vazzeeeeee -
KisApám
addikt
válasz
Bingisz #42926 üzenetére
"az unicum a pályán mindent megtesz a győzelemért, ha kell akár a saját csapattársait sem kímélve. Szóval ő bemegy egy PvP játékba"
Ez igaz is, meg nem is. Jó pár unikum játékostól nagy részt azt látom, hogy PvP nem jellemző, és amíg csak lehet, a felspotolt tankokat csipegetik csak.
-
törölt tag
válasz
Bingisz #42926 üzenetére
"Mikor jön a lila és kitol a helyedről mert neki kell."
Az éjjel ez nekem is összejött.
Jött a magyar űberplayer hatos csatában topként japó heavyvel, és beállt védeni az artyt.
Amikor már csak hárman maradtunk kilenc ránkeső ellenféllel szemben, akkor beírta: "Dicker Max go spot!", és elkezdett tolni, majd mivel nem loholtam kiszolgálni az igényeit, kilőtt.
Amikor beírtam neki a chatba hogy a csata után csinálhatna magának pár kistesót, elkezdte teleszórni a chatet, hogy mindenki reportoljon arany árusításáért.
Topsebző lett,bár a sebzésmennyiséget a csata legvégén lőtte össze.
Gyakorlatilag rajta ment el a csata, gondolom nem nagyon bántotta, csak az volt a lényeg, hogy az epénisz keményedjen.....
Welcome the Word of Stat.Lassan már ott tartok, hogy a 100-500 körüli WN8-as játékosban jobban megbízom, mert az legalább hozza a tőle elvárható szintet, és ha kilő az általában a világtalanságból vagy véletlenül teszi, nem pedig a saját mindenhatósága tudatában.
Nem azt mondom, hogy nem értékelem a teljesítményt, de egyre többször előfordul, hogy őnagysága kitol, beáll mögém, hogy tuti engem szedjenek ki, mert kell neki a tankom fedezéknek, esetleg csak leláncol, hogy adjon egy kis lőnivavót az ellennek, mert neki túl kell élnie, mert a sok nyomi helyett majd ő hozza le a csatát a végjátékban. Aztán bersze jön az anyázás, amikor mégsem sikerül.
Az már mindennapos dolog, hogy ha a leghátsó sorban sniperkedő heavyt vagy lightot látok, az vagy 200 alatti vagy 2000 feletti WN8-al bír.
Tudom, vannak kivételek is, de arányaiban egyre kevesebben.
-
kchryss
veterán
válasz
Bingisz #42926 üzenetére
Pedig nincs ebben semmi abszurd csak kicsit szerencsétlenül van megfogalmazva. Vannak akik szerint adott szituációban nem tehet meg bármit egy játékos és vannak akik szerint igen. Ha olyan a szituáció hogy tényleg csak akkor nyerheti meg a csatát ha kiövi a csapattársát akkor tegye bár ez nagyon ritka eset. Itt azonban nyilvánvalóan nem az ilyen fekete-fehér vagy-vagy helyzetekről van szó, hanem azokról az esetekről amikor az unikum játékos választhat és a könnyebb, de morálisan elítélhető megoldást választja.
Hogy példát is írjak: ha én egy 9-es td-vel elfoglalom a pályán a legjobb td helyet és a nálam sokkal jobb unikum játékos a 10-es td-vel később ér oda, akkor ne lökjön ki onnan az ellenség elé csak azért mert szerinte ott neki kéne lennie. Írjon chaten hogy menjek onnan, pingeljen rám egy "Vonulj vissza"-t, vagy menjen a második legjobb td helyre, de ne lökjön ki az ellenség elé mert ez szerintem nem fér bele.
Ne felejtsük el hogy ez az egész abból indult ki hogy valaki szerint egy unikum játékos kilőtte egy csapattársát csak azért mert annak rossz volt a statja (most tekintsünk el attól hogy ez valójában igaz volt vagy nem). Tehát a kommentelőnek valószínűleg a nem megalapozott indokkal "mindenkin átgázolok, azt csinálok amit akarok" magatartással van problémája.Egyébként ennél a kommentnél sokkal nagyobb gyöngyszemeket lehetett találni, nem is értem miért pont ezt ragadtad ki.
-
diegho
nagyúr
válasz
Bingisz #41280 üzenetére
Az alja pedig lényegesen jobb, mint a leo-nak, de az a tumor nagyon gáz. A löveg pedig papíron majdnem olyan jó, mint a leo lövege, de mégsem tud fontos szituációkban megbízhatóan viselkedni. Tegnap két olyan szitu is volt, amikor ha valóban olyan, mint a leo lövege, nem biztos, hogy nyerünk, de akár game changer is lehetett volna. Az milyen már, hogy egy E100 tornyának a felét nem tudom eltalálni 250m-ről 6 lövésből? A másik meg IS4 120m-re 4 lövésből 2 sebzett, mert a másik kettő elment alatta! Ilyeneket még talán az STB sem csinál, meg ha csinál is 1 másodperccel gyorsabban tölt, ami rengeteg. Nem véletlenül van 30B-ből a legkevesebb a csatákban. Mindenesetre megtartom benne a legénységet eltolom 100 csatáig és meglátom mi lesz.
-
Krytec
tag
-
válasz
Bingisz #40216 üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy ezek az aimbotok ilyen okosak. Az összes ilyet használót bannolni kéne végleg a játékból.
(#40217) diegho: ja, kb. Egész végig a lehető legmesszebb próbált maradni az ellenfelektől, majd amikor közelebb kerültek, még arra sem volt esze, hogy ne az oldalát mutassa nekik.
-
jr1994
addikt
válasz
Bingisz #39921 üzenetére
Miért lenne törölve? Most nem említették a fórumos nevét, így szabad, nem?
Holnap megnézem a replayt én is, mert ingame is megkért rá. Amúgy nem értem egyesektől a felé irányuló utálatot, többször beszélgettem vele és egy nagyon értelmes ember. Csak az emberi hülyeséget nehezen viseli.
jézusom mire jó ez a flém?
-
h1mpi
félisten
válasz
Bingisz #39921 üzenetére
Mindenki tudja miért tette ki (wwenigma utálata miatt). Ha más ült volna a RU-ban, akkor szóba se jöhetett volna. Nem is értem minek linkelgetnek ide egy kitiltott tag hsz-eit...
Mondjuk a light játékban főleg béna vagyok szóval arról annyira akkor nem alkotok véleményt, ha Te is azt mondod, hogy nem játszott jól. Mondjuk egy 1200-as WN8-as játékost nem tudom miért kell cikizni ezért, de mind1....
-
emre
veterán
válasz
Bingisz #39644 üzenetére
Valahogy csak le kellene jönnöm erről a szarról.
Ha Tr1ss-t, vagy Lady_Angel-t nézem mindig kedvet kapok a játékhoz.
-
szbalogh
addikt
-
lacibacsi
addikt
válasz
Bingisz #38674 üzenetére
Pár napja valami rendkívüli véletlen során egy este háromszor kerültem egy csapatba egy lénnyel (nevére már nem emlékszem), akinek a csata indulása előtt az volt az első kérdése, hogy "ki szeret korizni?". A legrosszabb az volt, hogy akadt olyan hozzá hasonló egyszerű lélek aki szeretett. Na, ők is jól el voltak magukban. Egészen addig, amíg ki nem lőtték szerencsétleneket a csata legelején... Nem szoktam (nagyon) szitkozódni, de elhatároztam, hogy negyedjére beírom, hogy "anyád"... de negyedik alkalom már nem volt (szerencsére)...
-
emre
veterán
-
jr1994
addikt
válasz
Bingisz #38106 üzenetére
Pár hónapja amikor 3 db 10-es tankkal próbáltam nagyon elment tőle a kedvem, mert ha jól emlékszem mindháromra felszámolta a teljes javítási költséget akkor is ha csak egy karcolás volt a tankon, legjobb esetben is 0-ra jöttem ki, most már csak annyit kell fizetni mint randomban (persze mindhárom tankra). Meg az is segít hogy bejön a sok világtalan tier10-et nem látott kezdő az R tankokban, IS7-eket lövöldözöm be könnyedén a prém tankokkal mert oldalasan jönnek ki
Csak tényleg a pályákat adná rendesen, na annak örülnék.
-
szallasi007
őstag
válasz
Bingisz #37040 üzenetére
Nem is rosszból írtam, ez már a küldetések elolvasásakor tisztán látszódott hogy ipari kamu, plusz csak akkor jön össze ha a Mars helyett cserél a Nappal és ezentúl a Mikulás június másodikán jön.........
Az lenne a fair ha ez lenne a karácsonyi küldetés, mint tavaly a wz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest